A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 júliusi babák

aaa
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.29 10:13-kor.
Vendég

Sziasztok! Bekukk, most csak beköszönni van időm, tanulnom kell, és hétvégén itt voltak a szüleim, annyira jó volt, tudtunk férjemmel kettesben sok-sok programot csinálni. 8) Szóval ma újra bele kell húznom a tanulásba, délután pedig fogorvoshoz megyünk, képzeljétek Beni még pár hónapja elesett, és beütötte az egyik első fogát. mostanában vettük észre, hogy beszürkült a tejfog, állítólag az ütéstől elhalt benne az ideg :cry:

Edi, örülök hogy ilyen pozitív lett a benyomásod!! :lol: szép a takaró!

Poci, ma még nem jött posta, de én sem értem, hogy lehet ennyire lassú :cry: remélem nem tűnt el valahol útközben :cry: szép a pocakod, pihengess csak, amennyit tudsz!

ISmeritek a pedál nélküli biciklit? ilyen tanuló bicajszerű, a gyerek egyensúlyérzékének fejlesztésésre. van valamelyik gyerkőcnek ilyen? mi most nézegetjük, hogy vennénk, ha van tapasztalatok vele, szívesen venném :wink:

köszönöm az iwiw visszajelzéseket :lol:

bocsánat, hogy egyébre most nem tudok reagálni, nem nagyon tudtam visszaolvasni, de igyekszem!

Kép

Kép
bébike4

Szaisztok!!

Edi: Nagyon örülök, hogy ennyire jól sikerült a találkozó a nagyival! Ezek szerint nem a szüleire ütött a fiúk, szerencsére!! :) Boti sztem örülni fog még egy nagyinak! Pláne ha ilyen odaadó is marad, mint ahogy most bemutatkozott! Reméljük ilyen is marad! Ha meg nem...te mindent megtettél!

Kész lett a fejvédő:)
íme:
Kép
Kép

Meme

Kép
hmeme
Németország

Hmeme: Hűűűűű, kiváncsian várom az elkészült fejvédőt!!! Biztos tuti lesz! :)
Örülök, hogy a párod is érezte Nóci pacsiját! :D Képzelem, hogy oda-meg visszavolt a boldogságtól!

Nálunk szerencsére nincs bogár...néha-néha betéved 1-1 pók, na de a férjem hősiesen leengedi őket a fajansz vízesésbe!
Múltkor egy fél tenyérnyi volt a konyhánk padlóján, s szerencsére én nem találkoztam vele, mert pókiszonyom van!!! :shock:

Edi: Nagyon szép Boti új takarója! Én is szeretem a türkizt.

Bébike: Sajnálom, hogy Beni fogacskája beszürkült...de szerencsére tejfogacskáról van szó!

Szép napot mindenkinek!

Emi

Emi

email4
Budapest

aaa
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.29 10:13-kor.
Vendég

Hmeme: Írtó klassz lett a fejvédő! Szépséges nagyon!!! Ügyes vagy (tudtam én...)! :lol: :lol: :lol:

Emi

Emi

email4
Budapest

aztán még szeretnék készíteni ugyan ilyen anyagból a kiságy oldalóra egy zsebes tárolót. De még a szoba is félbe van hagyva, nincs kész a festés...most ha ebbe is belekezdek...félek hogy a végén egyik sem lesz kész....

Meme

Kép
hmeme
Németország

Meme
Igen, egyenlőre így gondolom én is :) Én megtettem mindent, az idő meg megoldja vagy így vagy úgy....
Nagyon szép lett a fejvédő :)
Vendég

Emi: köszi! :wink:
Ezek az apácskák rovarírtásból HŐSÖK!! :)

Edi: klassz Boti takarója!! Nagyon jó a színe!! :)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Edi: lehet egy szakmai kérdésem?? Bankos?

Meme

Kép
hmeme
Németország

megírom PÜ-ben, ok?

Meme

Kép
hmeme
Németország

Edi: PÜ ment!

Meme

Kép
hmeme
Németország

Sziasztok Kismamik!

Kb. ezer éve nem írtam.
Kicsit felpörgött az életem, de most is – mint már annyiszor – kilátásba helyezem, hogy ezentúl megpróbálok rendesen felétek nézni!
(Végülis már csak 1,5 hónap és otthon leszek…. (vééééégre… :) )
Nagyjából mindent nyomon követtem azért, persze csak töredékére emlékszem….
Először is…. Olvastam, hogy volt tali, viszont azt is láttam, hogy mire “ideértem” lekerült a közös fénykép…. Van esetleg lehetőség megkapni a közös gémélbe a bebocsátást?

Meme! Bekerülhetek esetleg a táblába is?

Niki! Nagyon sajnálom Stellát! :(

Többen is írtátok (köztük Heni is :shock: ), hogy nem vettetek (még?) terhesnacit…. Elárulnátok, hogy miben jártok akkor? Lehet, hogy sekélyes a fantáziám, de én tuti belefulladnék bármi másba... :oops:

Bibar! Boldog szülinapot, így utólag is! :)

Dodó! Vigyázz magadra pls. Ez az esés nagyonnemjól hangzott! :(
Egyébként én sem vettem eddig még semmit Bogyókának, még várom, hogy miket kapok, aztán majd utána…. Ha jó idő lesz, úgyis több kedvem lesz mászkálni és nézelődni is!

Mia! Ti voltatok –ugye – wellnesselni a hétvégén? Te ilyenkor mit “engedsz” meg magadnak?
Nekem a dokim elvből nem támogat egy csomó mindent…. Amolyan biztonsági játékos az ürge, mert már a terhesség legelején közölte, hogy se bicaj, se otthoni ülőfürdő, se úszás, se semmi :? ….. (persze titokban úszni azért járok :wink: ).

Anyamaci! Tiszta gáz, mert tudom, hogy tőled akartam valamit….. de lövésem sincs, hogy mit, úh. mindjárt visszakotrok kicsit!

Mercy! Ha ezek a bizonyos kis bogarak, kb. 2 mm-esek, barnák és ha megbolygatod őket, akkor repülni is tudnak? Ha ilyen, akkor nem annyira macerás, csak meg kell keresned, hogy mibe fészkelték bele magukat…. Ez leginkább olyan valami, ami papír v. műa. zacsiban van (liszt, kakaó, tészta vagy hasonló). Ha ez megvan és kipaterolod a “fészket”, akkor simán felszívódnak!

Valaki kínlódott a hangyákkal is….. Neki a BioKill nevezetű fújkálós cuccot javaslom. Nekem eddig mindig bevált és nagyjából környezetbarát és melegvérűekre (azaz pl. kisebb gyerekre) ártalmatlan.

Képzeljétek, végre neve is van a kislányunknak... KATA lesz. Vagyis valószínűleg hivatalosan Katalin, mert az mégiscsak "elegánsabb", de mi Katának fogjuk hívni.... ééééés kb. egy hete végre apa is érzi néha-néha a ficánkolást! :)

Dóri
Kép
Kép
Kép
d76

Edi, igen ilyenre gondoltam, szuper, hogy szerettétek!!Mi olyat néztünk ki, ami nem fa, hanem rendes aluváza van ( de azért könnyű a súlya) és később pedál is szerelhető rá, de ugyanigy néz ki. Köszi :D

Meme, fantasztikusan ügyi vagy, nagyon szép már most is a szoba!!

Kép

Kép
bébike4

Bébike! Bár az én Botimnak nem volt ilyenje.... mégis szerintem nagyon jó lehet! Épp a múltkor láttam én is és megállapítottam, hogy végre egy értelmes dolog.
Ha valaki már tanított bicajozni kölköt, akkor tudja, hogy a támkerekes megoldás pont semmire sem jó.... a célravezető módszer a partvisnyél és a futás a gyerekkel...
Ezt viszont azért kell csinálni, mert a rendes biciklin szó szerint útban van a gyereknek a pedál....
Ezen viszont leér rendesen a lába és remekül megtanul egyensúlyozni és onnan már nyert ügye van..... jöhet a rendes bringa és a pedálozás ezerrel! :)

Dóri
Kép
Kép
Kép
d76

Meme
nagyon széééép :lol: :lol: :lol:

Edi
köszi :wink: örülök hogy ilyen sikerült a találka :wink: :wink: nagyon édes a takaró :wink:

Dóri
jaj neked is köszi a szülinapit :wink: :wink: nagyon szép nevetek van,gyere már gyakrabban :wink: :wink: Katának nem kell kislányruci??van még bővenmha érdekel szólj és dobom a linket amiből válogathatsz :wink: :wink:

lányok készüljetek,a héten lesznek új rucik :lol: :lol: :lol: :lol:

az gáz hogy én már a 3 éves ruhatárát beszereztem :shock: :shock: na jó nem mindent,de nem tudok ellenállni :wink: :wink:

bibar

Dóri: Én sem vettem terhesnacit. Viszont vettem helyette a kínaiban egy 3XL-es férfi melegítőnacit! Tökéletesen rá tudom húzni a pocakomra, kényelmes, és olcsó volt. :)

Ki mit főz ma?? Én ma resztelt májat csinálok...azt kért apa:)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Meme
Okés, nézem....
Vendég

Meme
már írtam is vissza :) :wink:
Vendég

Edi: Ment!! :)

Megyek, küldök le valami kaját Nócinak, mert már nem bír magával :)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Bibar! Ne kísérts! :P

Milliószor megnéztem már a linkjeidet és fájdítom a szívem ezerrel....
A helyzet az, hogy az unokatesóméknak két kicsi lányuk van és tőlük egy az egyben mindent megkapok, plusz van egy négy-gyerekes barátném, egy másik pedig most szült januárban... igaz, az fiú, de onnan is csurran-cseppen majd ez+az.....
Úgyhogy egyelőre megacéloztam magam és várok.... meg nyálcsorgatok, de azt is szigorúan nagyon fegyelmezetten! :):):)

Dóri
Kép
Kép
Kép
d76

Meme! Beveszel a táblás buliba? :?:

Dóri
Kép
Kép
Kép
d76

dóri: igen. küld az adatokat!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hmeme 2010.03.16 12:05-kor.

Meme

Kép
hmeme
Németország

11:8 arányban vezetnek a lányok! :)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Meme! Elküldtem! Előre is köszönöm!

Dóri
Kép
Kép
Kép
d76

Dórival az arány 12:8-ra módosult! :) Kíváncsi vagyok, hogy a valóságban, mikor kibújnak a baby-k, mennyi lesz az arány :)

Dóri: Szívesen!

Kép

Meme

Kép
hmeme
Németország

hihi mint mindig, itt is nőuralom lesz... neeem baj, legalább a pasikák tudnak válogatni wuhahahaha :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Edi: Botinak nem lesz nehéz dolga a csajokkal! Már most formás manőseggű...mi lesz 20 év múlva.... :D

Meme

Kép
hmeme
Németország

Sziasztok!
Ebédszüneti bekukk!
Apácska ma paprikás krumplit főzött, nagyon finom lett!
Még van egy órám, amire vissza kell menni!

meme!
Nagyon jó a fejvédő, és a fal is.

Dóri!
Nagyon szép név a Katalin!
Nekünk még mindig nincs meg a konkrét név.

Mi lehet mokival és sakurával?? Meg még egy pár név van, akikre nem is emlékszem. :roll:

d.dodó

azt hiszem mégiscsak nekilátok a zsebes tárolónak...hátha még ma elkészül :)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Dodó! Jól emlékszem, hogy Te is közvéleménykutattál névügyileg itt a lányok körében?
Nekem lányban másik nagy kedvencem a Natália volt, de a párom a Katára ugrott, a Natit meg lehurrogta, úgyhogy végül így alakultunk....

Dóri
Kép
Kép
Kép
d76

Sziasztok!

Bibar: utólagosan is nagyon sok boldog szülinapot kívánok!
Örülök, hogy jól éreztétek magatokat a Balcsin!

Csipet: hűű, micsoda szupi szerzemények! Ügyi vagy!

Poci: gratu a 25.-hez, a pocókád pedig nagyon kis csini! Már lassan célegyenes, max.15 hét! Izgiiii!

Barbuss: Emma nagyon ügyi és Te is, hogy sikerült leszokni a pelusról!

Dodó: óóó, jajj! Még jó, hogy nem a pocid ütötted be! Remélem, hamar elmúlik a fájdalom az oldaladon/hátadon is!

Emi: nagyon szuper a bölcső, Te is ügyi vagy! És tényleg nagyon jó állapotban van!
Pókiszonyban társad vagyok. Nagyon undorodom tőlük. :(

Mercy: bosszantó lehetett a bogár az ételben, el is hiszem.

Meme: vééégre Apa is pacsizhatott a pici Nócival :)) De jó-de jó!
Milyen ügyi vagy?! Nagyon szuper lett a fejvédő!!! És nagyon kis dizájnos kuckója lett Nóci babának, szerintem imádni fog ott szundizni.

Zsani: majd én jó sokat beszélgetek Veled a kórházba :D Már ha talizunk majd és a gyerkőcök is úgy gondolják! :)
Jó is lenne, ha pont egy időben lennénk bent.

Niki: remélem, hogy hamarosan jobb kedved lesz! Persze elhiszem, hogy nehéz, de hátha majd a jó idő, sok napocska majd egy picit segít a hangulatodon.

Edi: szupernagyi :) Tényleg nagyon jó a hozzáállása, az plussz pont, hogy nem akar titeket újra összeboronálni. Hogy hogy fogja titkolni a talikat, az érdekes, de ha azt mondja, majd ő megoldja, akkor még egy teher leesik a válladról. És kik azok az Ők? Van nagypapi is?

Bébike: megértem az aggodalmad a tejfog miatt, én is ettől félek mindig, hogy úgy beüti, hogy elhal az ideg benne. Majd írd meg légyszi, mit mondott a fogdoki. Remélem, nem lesz gond!
Futóbicaj nagyon szuper, mi a decathlonban szoktunk vele rodeózni, de én mindig úgy félek, hogy egy nagyot zakózik vele Nóri. Az egyensúly érzékére nagyon jó hatással van. És ami tény, hogy sajnos nem egy olcsó dolog, így mi a normál bicajt részesítjük előnyben, azt is tervezünk majd húsvétra.
Most olvasom, hogy olyat néztél ki, amire pedál is szerelhető később. Na, az tényleg szuper!! Még nem láttam olyat, de akkor 2in1 :D

Velünk minden okés, múlt héten nagyon sokat keményedett a hasam, főleg pénteken, így eldöntöttem, hogy a 3 nap alatt sok pihit iktatok be. Szombaton sikerült is, aztán vasárnap neki láttam és kirámoltam Nóri szekrényét, eltettem azokat a ruhákat, amelyek már kicsik rá és előszedtem a már régen bespejzolt 104,110-es cuccokat. Tegnap pedig a kismanó cuccokat néztem át, hogy mik azok, amik kellenek, de szerencsére azokból sem kell már sok mindent beszerezni, max. még rövid ujjú vagy ujjatlan bodykat, amelyek újszülött méretűek (Nóriról inkább hosszú ujjú maradt, mivel téli baba). Persze jó sok rucit beszereztem még plusszba (készítek majd én is képeket róluk előbb-utóbb), de már én is 9-12 hónapnál járok, téli gatyuszok, kabátok, overállok minden el van téve Flóra Zoénak :D Név ügyileg még mindig nem döntöttünk, hogy hogy is lesz. Nem tudunk egyelőre sajna. Persze Nóri továbbra is Flórát mond mindenkinek vagy éppen Hugicát. Ő már az elején eldöntötte :D
Tegnap olyan fincsi lekváros tekercset csináltam, mert pakolásztam a hűtőben, majd megláttam a tojást, hogy van egy dobozzal, gondoltam, jó lenne elhasználni. Így egyik részéből tojásleves lett, majd pörkölt nokedlival a második és desszertnek meg sütöttem piskótát, megtöltöttem barack dzsemmel és feltekertem. Még sosem csináltam, pedig hogy imádjuk?! És ami vicces, hogy csak úgy érzésre tettem bele a cuccokat. De egész jó, könnyű lett a piskóta. Mostanában az ilyen piskótákra vagyok rákattanva, általában meggyes piskótát szoktam sütni. Csúszik :) Pedig diétázni kellene a toxémia gyanu miatt. De nem megy :( Időnként ennem kell mást is, mint zöldséget, gyümölcsöt. Hát ez van.

Megyek egy kicsit vasalni, jajj, de nem szeretem. Annyi összegyűlt már megint. :evil:

Manorka

Kép

Kép
Flóra/Zoé Baba érkezik

doki: ápr.12.
4D UH: ápr. 30. - uhhhh, de soká
manorka

Sziasztok!

Gyors bekukk :D Éjszaka megint esett a hó :evil: De szerencsére nem maradt meg, már délelőtt elolvadt :D Mondjuk az se normális, hogy péntekre meg 15 fok körül mondanak :shock:

Niki, jó hogy benéztél, ha csak priviben van kedved kiönteni a szíved, akkor írj nyugodtan :P

Dodó! Jó, hogy nem lett nagyobb gond! Vigyázz magadra!

Poci :D Micsoda poci :D Mindig megdöbbenek, hogy hol tartasz már, pedig nem sokkal vagyunk utánatok :)

Emi, fú nagyon klassz a bölcső! Nekem nagyon tetszik! Megint meghoztad a kedvem hozzá :oops:

Bibar! Isten éltessen utólag is :P Köszi a privit, örülök, hogy még majdnem minden megvolt amit kinéztem :wink:

Edi, na akkor jól alakultak a dolgok, de jó! :) Freyja sztorija nagyon tetszik :D

Bébike, remélem nem lesz gond a fogacskával :? Futóbicajra gondolsz? Sokan dícsérik! Saját tapasztalatot nem tudok mondani, tavaly még kismotor őrület volt nálunk, most meg egy triciklit kap Emma a szülinapjára :)

Meme! Nagyon ügyi vagy :D

Dóri! Szép nevet választottatok :) (Heninek szerintem volt már kismama nacija az előzményekre tekintettel :wink:)

Rászántam magam, a hétvégén befotózom Emma rucijait, és felteszem majd ha esetleg még érdekel valakit kislány ruha :)
Megyek, én is ebédelek...

Barbi

Kép

Kép
barbuss

Sziasztok :) !

Emi, nagggyon szuper a bölcső :D !!! Ügyi vagy! Ennyi pénzért "ingyen" volt, hiszen egy egyszerűbb széket nem kapni már szinte ennyiért :shock: !

Nyusza, Ákoskádnak tuti jó babakocsija és hordozója lett :wink: !

Freyja, sajnálom az összezörrenést, remélem, már jobb a hangulat nálatok :oops: !

Niki, elhiszem, hogy egy kis lelki megbékélésre van szükséged... De majd várunk vissza szeretettel!

Meme, az utcára csak nem melegítő naciban mész :wink: :lol: !!!

Dóri, jó hallani rólatok is, és hogy már nevetek is van :) !

Edi, örülök, hogy a "nagyiék" ilyen jófejek, csak bízzunk tényleg abban, hogy ilyenek is maradnak, és betartják majd a "játékszabályokat" :wink: ! Édes a plédecske :wink: !
Mi tavaly a munkahelyen a kollégákkal vettünk egy plédet ettől a cégtől egy babaváró kolléganőnknek. Tényleg nagyon finom, puha anyagból vannak :) !

Nálunk is elég gyakran megy már a mocorgás (pl.most is :wink: ), de leginkább este szokott belehúzni a kis drágánk :D ! Tegnap este úgy 9-11-ig szinte alig állt meg, és gyakran az éjjeli-reggeli pisinél sem hagy visszaaludni :D !
Olyan imádnivalóak már ilyenkor is, tényleg :D !

Bibar, majd várjuk az újabb szerzeményeket :D ! Bár próbálom visszafogni magam :wink: ! Az nem semmi, hogy már a 3 éves kori ruhatárnál tartotok Milla babának :shock: :lol: !

Anikó

Kép
mamaki73

Ja, Meme, neked akartam még írni:
Nagyon ügyes vagy, szépen alakul a babaszoba :D !

Mia, várunk majd a hírekkel!!!

Barbuss, persze, jó ötlet! "Hozd" csak Emma ruhácskáit is, hátha beleszeretünk majd valamelyikbe :D :wink: !

Megyek, mi is eszünk :wink: !

Anikó

Kép
mamaki73

Úgy irigyellek benneteket a kreatívkodásokért....

Én mire hazaérek a melóból, ellátom kiccccccsaládom és végre oda jutok, hogy van két perc szabadidőm, addigra pont beájulok az ágyba...

Pl. vettem még ősszel egy kismama farmerszoknyát, ami egész hosszú, szinte a földig ér, viszont egyszer felvettem és konstatáltam, hogy nem lehet benne rendesen lépni, ezért kétoldalt felslicceltem kb. térdig.... össze van fércelve, ha jól számolom úgy 3 hónapja! :)

Pedig terveim nekem is vannak bőven.... nade egyelőre még "a lelkem a vállalatot illeti meg" :)

Dóri
Kép
Kép
Kép
d76

Meme
na igen, majd hessssegetem a lányokat Boti körül :D:D:D Hűűű tényleg, nem is tudom jóóó "anyós" leszek-e... :roll:

Megetettem Botit mert már kirúgta a pocak oldalát... most nyugi van, de annyira élvezem, hogy ilyen kis aktív mostanában. Imádom ahogy kommunikálunk már most...

Háát lányok, találtam mégegy zsáknyi rucit, a szekrény aljába volt betéve.... hihi kezdek magamon is röhögni már irrrrrdatlanul.... bodyból van egy rahedli, de kb 80-90db ujjatlan és rövidujjú, meg van hosszú ujjas is 5db. Neeeem vagyok komplett ez tény.... :lol: :lol: :lol:
Vendég

Barbuss! Pont "azért" akadt fenn a szemem Henin.... most visszakerestem és ezt írta vmikor a hétvégén:
"Tegnap vettem egy kismama nacit magamnak, még sosem kellett, de most muszáj volt...."

Heni!!! Hogy is van ez? Három gyerek nulla terhesgatyóval? Biztos szoknyapárti vagy... :)

Dóri
Kép
Kép
Kép
d76

évinek csomagja jött és most nadoooon heppppiiiiiii :D :D :D
Köszi Bibar, nagyon szépek! Várom a többit :lol: :oops:

Kép
freyja

Igen, a futóbicajra gondolok :) remélem szeretni fogja, most hétvégén lesz a névnapja, és el is megyünk a hétvégére egy kicsit hármasban a Velencei tóhoz kikapcsolódni! már nagyon várom, apjuknak is most lesz a névnapja!

Edi, kilencven body??? te jó ég, Te aztán tényleg nem vagy semmi :D :D nem kell majd gyakran mosnod :lol: :lol: Én azt nem tudom, hogy vajon hiába nyáron születnek, nem kell-e azért hosszúujjú body vagy csak én vagyok túlöltöztetős?

Egyébként én is csak nemrég hordok terhesnacit, eddig én is bandázsövvel hordtam a korábbi nadrágjaimat :oops: pedig nem pici a pocakom, csak nem tetszettek a korábbi terhesnacijaim. Valahogy nehéz jó szabású kismama nadrágot találni, vagy csak én nem keresek jó helyen?

Kép

Kép
bébike4

Lányok!

Tud valaki segíteni nekem hordozókendő (Nandu - méret) tekintetében?

Lehet, hogy hülye kérdés, de van esélyem azt apára is rákötni sztetek? :)
És ha igen, akkor áthidalható valahogy az a cirka 50 kiló, ami köztünk van? :D:D:D

Azaz szerintetek, ha nagyon nagyot veszek, akkor én fogok marhamód kínlódni, mert túl hosszú és "sok" lesz?

Szóval valaki, akinek van már tapasztalata.... ?!?!?!

Dóri
Kép
Kép
Kép
d76

Bébike

hihi na nem direktbe van ám ennyi.... Csak elfelejtettem, hogy vettem, és vettem csak vettem :lol: :lol: :lol: Neeem baj, rakunk el a "tesónak" is :D:D:D:D:D:D:D
Dede kell nyáron a hosszúujjú Body nekik, különösen estére :) Én is azt fogok Botira adni...
Nehéz jó szabású nacikat venni, és ezért kedvelem a H&M és a 2in1 rucijait. Lehet venni sok helyen kismamarucit, csak nekem is furák, olyan nem tetszősek hihi :lol: :lol: :lol: eztet jóóól megaszontam :D
Vendég

Tényleg nem egyszerű jó terhesnacit találni.
És ha jól belegondolok - saját kérdésemre a lehetséges válasz :) -, ami most rajtam van is olyan, mint egy sima csipőgatya, csak van a derékrész "fölött" egy nyúlós pocakrész....

Jó lesz, ha jön már a jó idő és lehet lazulni kicsit... lassan a nagykabátom sem tudom begombolni! :)

Dóri
Kép
Kép
Kép
d76

Dóri
Én hiperszuper kismama kabátot vettem 13.000.- forintért, és imádom. Ha érdekel esetleg megmutizom, bár jön a "jó"idő már, és egy idő után elég lesz a poncsó is, már alig várom :D
Vendég

Edi: Atya ééééég! 80-90 db body! :) Tényleg nem kell gyakran mosnod! :)
Inkább legyen több, mint kevés! :lol: :lol: :lol:
Jaaaaj, akartam már írni...nagyon örülök, hogy jól sikerült a tali a leendő nagyival!!! Drukkolok, hogy a helyzet tartósan így is maradjon.

Barbuss: Megint meghoztam a kedved a bölcsőhöz? Hihihiii... :)
Sorry. :lol: :lol: :lol:
Amire ezidáig nem is gondoltam az az, hogy ki is tudom majd tolni a kertbe, a teraszra a kis bölcsőjében! :)
Anyum már teljes extázisban van, hogy milyen jó dolga lesz a kislányunknak, és hogy milyen jókat fog majd alukálni! :D

Dóri: Szép nevet választottatok...anyukám Katalin. :)
Mondjuk én Kata párti lennék.

Mivel még nem volt kisbabám én is gondban leszek tuti az öltöztetéssel...mikor, mit...nem lesz-e túl melege, nem fog-e fázni??? Na meg sapiból elég-e nyáron a cérna, pamutsapi, vagy vastagabb kell? Tanácstalan vagyok...
A másik, aminek még utána kell néznem az a cumisüvegek.
Milyet, miből mennyit???
Tényleg...eldobható pelenkából hány db kell kb. 1 hónapra?

Emi

Emi

email4
Budapest

Köszi Edi, de én is inkább jóidőt szeretnék már és nem kabátot venni! 8)

Juccembe.... ugyan ruhát még nem vettem Kata lányomnak, de megvan az első "komolyabb" szerzeményem neki.

Íme: Kép
Kép
Kép
[/url]

Dóri
Kép
Kép
Kép
d76

Sajna nem túl csajos színű.... de apa azt mondta, hogy utána úgyis "egyből" jöhet a fia.... :oops:

Dóri
Kép
Kép
Kép
d76

Sziasztok Csajok!

Kakaostekercset akartam delutan surni, de nem kelt meg a teszta igy dobtam ki az egeszet. Nem tudom mi baja volt, a multkor megsutottem es nagyon fincsi lett. Na mindegy igy inkabb vizszintesbe tettem magam es jottem olvasni a topikot.
Meme: milyen ugyi vagy...hat en nem tudnek ilyet tuti...nagyon szep lett a fejvedo. Varjuk a kepet a zebes tarolorol is.

Edi: orulok, hogy jol sikerult a talika, minden rendben lesz, meglasd. Ha jol ertettem nagypapi is volt akkor.
90 bodyka..a nyar minden napjara jut egy, majd osszel kimosod oket :D

Bibar: megbeszelted Apaval akkor hogy hogy legyen?

Bebike: irgum-burgum ez mar hihetetlen, hogy ennyit kesik a cuccos...
a megszurkult fogrol jut eszembe, az unokatesom, a leendo kerimami ment le egyszer a lepcson a kis 3 kerekuvel. Ugyanez lett nala, a tejfog beszurkult, feltunk, hogy majd a csontfog is olyan lesz. Kiesett neki idoben es gyonyoru szep hofeher csontfoga nott helyette.

Meg akaratm egy csomo minden tirni, de mar mas nem jut eszembe...
Ja Zsani, nem tudom bescannelni Riccardo kepet nem tudom miert, pedig mar tobbszor probaltam.
pocaklako

aaa
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.29 10:16-kor.
Vendég

poci: pont most küldtem pü :lol: sajnálom, szívesen megnéztem volna a nagyfiút :lol:

edi: örülök, h jól sikerült a találka! reméljük ilyen marad nagyszülői viszony!! 90 body??? nem semmi :lol: :lol: :lol:

dóri: szupi szerzemény :lol:

fóka: nem láttam, tényleg néha megviccel a net :shock: :lol:

freyja: ugye milyen jóóóóóóóóó nyitni a csomagot?? ennyi icipici-ruci, elolvad az ember :lol: :lol: :lol:

manorka: semmi sem lehetetlen :lol: :lol: nincs sok idő köztünk!

bébike: biztos nem lesz semmi gond a fogacskával!

Kép
zsani78

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?