Sziasztok!
Bibar: utólagosan is nagyon sok boldog szülinapot kívánok!
Örülök, hogy jól éreztétek magatokat a Balcsin!
Csipet: hűű, micsoda szupi szerzemények! Ügyi vagy!
Poci: gratu a 25.-hez, a pocókád pedig nagyon kis csini! Már lassan célegyenes, max.15 hét! Izgiiii!
Barbuss: Emma nagyon ügyi és Te is, hogy sikerült leszokni a pelusról!
Dodó: óóó, jajj! Még jó, hogy nem a pocid ütötted be! Remélem, hamar elmúlik a fájdalom az oldaladon/hátadon is!
Emi: nagyon szuper a bölcső, Te is ügyi vagy! És tényleg nagyon jó állapotban van!
Pókiszonyban társad vagyok. Nagyon undorodom tőlük.
Mercy: bosszantó lehetett a bogár az ételben, el is hiszem.
Meme: vééégre Apa is pacsizhatott a pici Nócival

) De jó-de jó!
Milyen ügyi vagy?! Nagyon szuper lett a fejvédő!!! És nagyon kis dizájnos kuckója lett Nóci babának, szerintem imádni fog ott szundizni.
Zsani: majd én jó sokat beszélgetek Veled a kórházba

Már ha talizunk majd és a gyerkőcök is úgy gondolják!
Jó is lenne, ha pont egy időben lennénk bent.
Niki: remélem, hogy hamarosan jobb kedved lesz! Persze elhiszem, hogy nehéz, de hátha majd a jó idő, sok napocska majd egy picit segít a hangulatodon.
Edi: szupernagyi

Tényleg nagyon jó a hozzáállása, az plussz pont, hogy nem akar titeket újra összeboronálni. Hogy hogy fogja titkolni a talikat, az érdekes, de ha azt mondja, majd ő megoldja, akkor még egy teher leesik a válladról. És kik azok az Ők? Van nagypapi is?
Bébike: megértem az aggodalmad a tejfog miatt, én is ettől félek mindig, hogy úgy beüti, hogy elhal az ideg benne. Majd írd meg légyszi, mit mondott a fogdoki. Remélem, nem lesz gond!
Futóbicaj nagyon szuper, mi a decathlonban szoktunk vele rodeózni, de én mindig úgy félek, hogy egy nagyot zakózik vele Nóri. Az egyensúly érzékére nagyon jó hatással van. És ami tény, hogy sajnos nem egy olcsó dolog, így mi a normál bicajt részesítjük előnyben, azt is tervezünk majd húsvétra.
Most olvasom, hogy olyat néztél ki, amire pedál is szerelhető később. Na, az tényleg szuper!! Még nem láttam olyat, de akkor 2in1
Velünk minden okés, múlt héten nagyon sokat keményedett a hasam, főleg pénteken, így eldöntöttem, hogy a 3 nap alatt sok pihit iktatok be. Szombaton sikerült is, aztán vasárnap neki láttam és kirámoltam Nóri szekrényét, eltettem azokat a ruhákat, amelyek már kicsik rá és előszedtem a már régen bespejzolt 104,110-es cuccokat. Tegnap pedig a kismanó cuccokat néztem át, hogy mik azok, amik kellenek, de szerencsére azokból sem kell már sok mindent beszerezni, max. még rövid ujjú vagy ujjatlan bodykat, amelyek újszülött méretűek (Nóriról inkább hosszú ujjú maradt, mivel téli baba). Persze jó sok rucit beszereztem még plusszba (készítek majd én is képeket róluk előbb-utóbb), de már én is 9-12 hónapnál járok, téli gatyuszok, kabátok, overállok minden el van téve Flóra Zoénak

Név ügyileg még mindig nem döntöttünk, hogy hogy is lesz. Nem tudunk egyelőre sajna. Persze Nóri továbbra is Flórát mond mindenkinek vagy éppen Hugicát. Ő már az elején eldöntötte
Tegnap olyan fincsi lekváros tekercset csináltam, mert pakolásztam a hűtőben, majd megláttam a tojást, hogy van egy dobozzal, gondoltam, jó lenne elhasználni. Így egyik részéből tojásleves lett, majd pörkölt nokedlival a második és desszertnek meg sütöttem piskótát, megtöltöttem barack dzsemmel és feltekertem. Még sosem csináltam, pedig hogy imádjuk?! És ami vicces, hogy csak úgy érzésre tettem bele a cuccokat. De egész jó, könnyű lett a piskóta. Mostanában az ilyen piskótákra vagyok rákattanva, általában meggyes piskótát szoktam sütni. Csúszik

Pedig diétázni kellene a toxémia gyanu miatt. De nem megy

Időnként ennem kell mást is, mint zöldséget, gyümölcsöt. Hát ez van.
Megyek egy kicsit vasalni, jajj, de nem szeretem. Annyi összegyűlt már megint.