A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 februári babák

Dina: Akkor mozgalmas éjszakátok volt! :)
zsu83

Sziasztok.

Mónika, nagyon nagyon sajnálom a babát is, hogy elment, és apukádat is a betegsége miatt.
Fel a fejjel, és légy erős.

Lányok puszi mindenkinek.

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

Sziasztok!

Moncsi, nagyon sajnálom... Sok erőt és kitartást kívánok, és gyógyulást az apukádnak.

Erika, pihenj sokat, tudom, hogy mondani könnyebb, mint betartani, de a méhlepény még simán feljebb húzódhat, és akkor pár hét az egész.

Jó éjszakát mindenkinek (aki még egyáltalán olvas)...

Kép
mist

Sziasztok Lányok!

Üdvözlök mindenkit, nem tüntem el, csak nem írtam.
Izgultam, hogy minden rendben legyen. Ma megyek integrált tesztre (Down-kór).
Múlt hét csütörtökön voltunk 4D UH ott minden redben volt, végig ficánkolt és már 6,35 mm.
Minden féle szépet és jót kivánok nektek.
Majd jelentkezem!

sok-sok puszi

Évi

Kép
feva

Sziasztok Lányok!

Sajnálattal olvastam, hogy Móni elvesztette a kicsit, kitartás Móni, reméljük, hogy hamarosan újra sikerül :!:

Én a hétvégén már nem tudtam tovább húzni, muszáj volt vennem melltartót, meg egy-két szoknyát meg nadrágot, mert már bizony kényelmetlenné vált a saját készlet.

Lassan a munkahelyemen is színt kell vallanom, mert bár most már egész jól vagyok (azért gyorsan lekopogom), de a pocakom egyre látványosabb ... Van egy kolléganőm, ő egy hónappal jár előttem, és nála már kiszúrta a főnök ... Akkor már jobb, ha inkább szólok.

Nagy gratula mindenkinek, aki már túl van a nyaki redőn, én holnap megyek, és már nagyon várom!!! Meg persze izgulok is egy kicsit.

Ugye Zsu te is holnap mész?

Stelly: Láttam a többiek is írták már, hogy ne izgulj, mert a doki nem mondott semmit, remélem azóta már megnyugodtál. :wink:

Erika: tényleg nagyon vigyázz magadra!!

Feva: Jó, hogy nálad minden oké!!

Sajnos én sem tudok túl gyakran írni, mert valahogy a teljesítményem még mindig csak olyan 50 % körüli, és sokszor már délután 6-ra használhatatlan vagyok, és nincs erőm még csak bekapcsolni sem a gépet otthon. :D

De azért az irodában mindig olvasgatom, hogy kivel mi a helyzet, és örömmel látom, hogy a nagy többségnél minden oké. Lassan talán mindenki túl lesz a rosszullétes időszakon ...

Kellemes hetet mindenkinek!!

Zsufi

KépKép
zsufi74

Sziasztok!
Monika! nagyon sajnálom, ami veled történt, kitartás, és drukk a gyors babaváráshoz!!!
Cserkészkolbász! Vérzés nekem is volt, mióta hormont eszek semmi, és nem is fekszek már annyit....egész jól vagyok, házasélet nálunk is tiltva, ami szörnyű...de próbáltunk a múlt 7en :), és nem véreztem....bár féltem nagyon, és fájt a hasam után, azóta pihi. Remélem eztán nem lessz semmi gond....most megyek Uh-ra csütörtökön, talán már nem kell fekvőben lenni, de munka nálam is sztornózva....én majd szeptembertől fogok megőrülni itthon, mer gyerekek mennek suliba, oviba.....addig "jól jön" az itthonlét.
3. gyerek: Hát nálunk a család totál hülyének tartott, hogy minek kelett, meg biztos viccelek, meg nemigen volt elragattatott képük, de aztán lehiggadtak, végülis eddig se igen foglalkoztak az unokákkal, eztán se az ő gondjuk....:)
Vége a hidegnek, megin fullasztó meleg van, nem is tudom melyik a jobb...éjszak a azt álmodtam, hogy esik a hó....tisztára rémülten kelltem fel, de végül is örültem volna a hónak, mert imádom, csak még nyaralni se voltunk idén.....:(
Na megyek, kell apának a gép....Puszi mindenkienk! Jó növekedést! Akkora már a hasam, mintha egy nagy 20kgos görögdinnyém lenne!!!

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd

Mónika, én is nagyon sajnálom a történteket! Kívánom, hogy mielőbb baba költözzön a pocakodba!!!
Cserkészkolbász, tényleg pihizz sokat! Örülök, hogy jól van a baba!!!
Dina, ne búsulj Apukád miatt! Biztos örülni fog, amikor majd meglátja a legújabb kisunokáját!
Mindenki vigyázzon magára, mi ma megyünk uh-ra, majd este beszámolok!
A.

Kép
Kép
abencze

Moncsi, nagyon sajnálom, ami történt, nekem két éve hat hetesen ment el a kisbabám, de azt mondják, hogy ez megerősít, és legközelebb nagyobb eséllyel marad meg, és egészséges a baba! mindig gondolj erre, akkor könnyebb elviselni!

Erika, nagyon-nagyon vigyázz magadra, feküdj, pihenj sokat, és hagyd, hogy a párod "kiszolgáljon" kicsit, hadd szokja az érzést ;)

Zsufi, igen, azóta már megnyugodtam, úgy tűnik, tényleg minden oké. Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de nekem kezd az az érzésem lenni, hogy ez a rengeteg vizsgálat csak arra van, hogy jól összetojd magad, hogy mi minden sikerülhet balul...

Nálunk elég mozgalmas hétvége volt, após-anyós nálunk, szombat reggel olyan tizenegy körülre vártam őket, erre beállítottak fél tízkor, azt hittem, megőrülök - még nem volt felmosva a konyha, meg a fürdő, meg még sehogy nem álltam az ebéd előkészítésével :roll: aztán persze szokás szerint egész hétvégén semmi nem volt jó, mert a kaja se az igazi, az ágy is kényelmetlen, a székek is rondák, a TV-ben sincs műsor, miért nem tudjuk, hogy fiú lesz-e a gyerek (egyébként meg annak kell lennie), meg egyébként is mindent rosszul csinálunk. Úgyhogy tegnap délután, mikor elhúztak, ledobtam magam a kanapéra, és estig fel se keltem :lol:

Dina, szerintem apukádnak is az kell, hogy majd a kezébe fogja a kicsit, és rögtön elmúlik minden negatív hozzáállása! Az én apum se egyszerű eset, tudja már egy ideje, hogy jön a baba, de összesen két megjegyzése volt hozzá: mikor mondom már meg nagymamimnak is, mert ő nem tud titkot tartani; meg akkor most nem halak hanem vízöntő lesz? :shock: egyébként is az a legfontosabb, hogy te, a párod, és a tesók boldogan várjátok a kis jövevényt! :)

Jó nagy eltérés van a babáink méretei között: nekem 12+0 (LMP-hez képest) napon 65 mm volt, olvasom, hogy feva is 63,5 mm volt a 11.hét végén, Dinánál meg 53,5 ha jól emlékszem, pedig papírforma szerint mi nagyon egyidősek vagyunk - ezek szerint lehet, hogy mégis egy hangyányival előrébb tartok, mint a papírforma? na nem mintha bánnám :D

na jó hosszú voltam, csak most olvastam végig az egész hétvégi terméseteket :lol:

KépKép

KépKép
stelly

Éva: Örülök, hogy minden ok a babával! :lol:

Zsufi: Igen, én is holnap megyek! Már nagyon várom! :lol:
Remélem minden rendben lesz odabent!

Ikverus: Azért csak óvatosan a házasélettel! :wink: :oops:

Abencze: Várjuk a beszámolót! :lol:

Eszter: Akkor nem volt egyszerű hétvégéd anyósékkal! :)
Olvasom neked is a fiúval jönnek anyósodék, nekünk is már mondták, hogy fiú lesz, ez tuti! :lol:

Ma rakott krumplit csináltam! Hát mire kész lettem, már jóllaktam az illatokkal! :lol:
A házba meg tök nagy a zaj, most vezetik be a Digi Tv-t, hogy aki akar rá tudjon csatlakoztatni! :?
zsu83

Stelly!

Mi elvileg napra pontosan együtt haladunk, és nekem is 53 mm volt a CRL, mint Dinának... Szóval passz.

Zsu!

Gondolok rád holnap, majd írj gyorsan!

Én ma úgy döntöttem, elmegyek kismamanadrágot venni, ugyanis pár nap alatt akkorát nőtt a hasam, hogy semmibe se férek bele. Még jó, hogy meleg lett, így a szoknya legalább rámjön... :D

Ki hogy áll a pocakkal?

Kép
mist

Mist: Köszi, majd sietek a beszámolóval! :lol:
Már rám se nagyon jók a nadrágok! Nekem is kéne valami nadrágot venni, múlkor nézelődtem, de azok még nagyok rám! :?
Most hogy itt a jó idő, legalább tudom a ruháimat hordani! :)
zsu83

mist, passzolom én is, majd februárban kiderül :lol:

én is vettem már kismamanacit (így nyárra nagyon jó kényelmeset lehet venni a ManuArt-ban, jó kis lenge vászon, és van helye a pocaknak), mert a normál nyári nadrágjaim már úgy se érnek össze elöl, ha gumit fűzök a gomblyukba :shock: (pedig kilóban még csak +1) Szerencsére a rossz időre volt még egy a tavalyi fogyásom előtti farmerom, különben nagy bajban lettem volna :oops: de amúgy nálam szerintem még össze lehet keverni azzal, hogy kicsit meghíztam, mert nem annyira egyértelműen kismami-pocak. Persze aki tudja, hogy kismama vagyok, azt mondja, hogy látványos, de pl nővérem nem mert rákérdezni, hogy híztam-e vagy baba-e :lol: (ja mert külföldön lakik, és személyesen akartam neki elmondani, úgyhogy csak múlt héten tudta meg)

Zsu, nem semmi vagy, múlt héten a meggyespitével, most a rakott krumplival csurgatod a nyálam, pedig a hétvégi ámokfutás után ma tuti be se teszem a lábam a konyhába :lol: majd talán holnap sütök én is valami fincsit, kedvet kaptam :)

KépKép

KépKép
stelly

Eszter: A ManuArt kismama üzlet? És állítható a nadrág?
Igyekszem bepótolni az evést, amit az utóbbi hetekbe kihagytam! :lol: Már a férjem régóta nyúz a rakott krumplival, de eddig még a gondolatától is rosszul voltam! Este meglepi lesz neki! :lol:
zsu83

Nekem mindenképpen kell a naci, pedig a mérleg inkább kevesebbet mutat. Annyira nem tudok enni, hogy az hihetetlen. És ez nem az émelygés vagy rosszullét miatt van, egyszerűen nem fér belém. Fél adagokat eszem, szinte semmit... Pedig éhes is vagyok, de öt kanál után úgy érzem, mintha három tányérral faltam volna fel.

Én az előző terhességemnél vettem egy klassz kismama lenvászon nadrágot, kötős derékkal, erre július végén kihíztam... :shock: Szóval én már csak állítható derekút keresek... És inkább olyan cuccokat, amik ősszel is jók lesznek, mert a nagyobb problémát úgyis a hideg idő fogja jelenteni.

Zsu! Rakott krumplit most én is ennék... :lol:

Kép
mist

Zsu, nem, a ManuArt alapvetően sima ruhabolt, csupa természetes anyagból csinálnak pólókat, nadrágokat, meg táskákat, a nadrág, amit vettem meg csak simán gumis, csak olyan a pocakja, hogy a hasrésznél ilyen rugalmas pamut-anyag van, amibe tudsz növekedni szépen. (persze a honlapjukon manu-art.hu pont a nacik nincsenek fönt...) Szóval nem állíthatós, de arra gondoltam, hogy ez a kettő jó lesz nyárra (nem vagyok az a szoknyás típus :) ), télen meg amikor már igazán nagynagy pocakom lesz, veszek majd valami melegebbet.

mist, úgyis azt mondják, hogy jobb ha sokszor keveset eszel - ezt meg így könnyen tudod tartani 8)

KépKép

KépKép
stelly

Mist: Küldök neked rakott krumplit! :lol:

Eszter: Köszi! Megnéztem a honlapjukat, van a Mammutba is üzletük, majd lehet, hogy állogatok valamikor a héten! :)
zsu83

Csajok,

én is pont azt akartam kérdezni, hogy szerintetek hol érdemes vásárolni? A kifejezetten kismamaruhák olyan áron vannak, hogy rendesen leesett az állam a hétvégén ... Szóval ha tudtok egyéb jó helyeket, várom a tippeket :wink:

Zsufi

KépKép
zsufi74

Zsufi: Hát aranyárba adják a kismamaruhákat, az biztos! :?
zsu83

http://kismamaruci.hu/
talán itt nemolyan drága :lol:
ÉN most lecsót főzetek a párommal :P

Kép
zümis

Ma nemvolt táblázatunk ? :(

Kép
zümis

Sziasztok lányok!

Nekem a C&A nagyon bejött. Ott is lehet kiamamrucit kapni. Mondjuk ami volt két gatyóm télire az nem lesz jó most, mert kifogytam belőlük! Ha valakit érdekel... eladnám...
Pocak: Vasárnap reggel még fekve a telcsimmel lefotóztam az enyémet. Felteszem a képeim közé. Ide nem tudok képet feltenni.
Megyek, mert itthon van az uram szabin és törődni kell vele! :lol:

Kép
Kép
Kép
majorné bakos edina

Méd csak annyit, hogy a doki mikor mérte a kölköt, akkor mondta, hogy a gép szerint is pont akkora amekkorának lennie kell. Érdekes, hogy eddig minden uh-n. 6-9-12.héten pont akkora volt. :lol:

Kép
Kép
Kép
majorné bakos edina

Zümis: A lecsó is nagyon fini! :P

Dina: Ne is hanyagold el a férjed! :wink: :lol:
zsu83

Megvolt a mai dokinéni látogatás: minden ok, ezerrel dobog a pici szíve, meg látszott, ahogy csápol a mini kezeivel-lábaival : )
Korának megfelelő méret, 31 mm "magas" (10 hetes). Nézte a nyaki redőt is, az is ok, azt mondta, így nem kell a 12. héten nézni külön, a 13. héten meg úgyis megyek majd megint.
Jó nektek, hogy ilyen jóízűen tudtok a kajákról beszélgetni : )
Én bíztam benne, hogy a duphaston miatt van a hányinger, de sajnos a mai nap az ellenkezőjét bizonyította...még a sós pufi is visszajött...na mindegy, ennél nagyobb bajom ne legyen!
Egyetértek, a kismamaruha egy nagy lehúzás!

Kép
Kép
abencze

Dina: hihi nagyon aranyos a pocid :D nekem tök más formája van :)

Andi, gratula a kis csápolóhoz - nagy rocker lesz, úgy tűnik? :lol:

egyelőre csak halkan, és lekopogva merem mondani, de nekem múlt hétfő óta nem volt hányingerem komolyabban...

KépKép

KépKép
stelly

Nekem már nem megy a hason fekvés, pedig úgy a legjobb aludni :cry: nadrágot én is a C.Aban vettem, 3/4es, nem kismama, gumis a dereka, nagyon kényelmes, legszívesebben le sem venném sosem :lol: ötezer volt, de fogom tudni hordani jövőre is a dereka miatt.
Az én anyósom a lányt erőlteti, folyamatosan stresszel vele, igaz hogy én is ha mélyen magamba nézek annak szurkolok, de akkor sem lehet ennyire erőltetni...remélem már csak azért is kukis lesz :lol:
A pocakom tökéletesen úgy néz ki mint anno félidősen, tökéletes kismamapocak-formája van, a ciki csak az, hogy nem a gyerek hanem a háj miatt :oops: :lol: nagyon fura... :?
Jó pihenést a nyaralóknak, és várom én is a vizsgálatos sztorikat :)

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Jajj a lényeg: Zéti pénteken megtanult szépen járni egyedül, annyival könnyebb így, hogy azt elmondani sem tudom...nagyon ügyi volt, gyakorlatilag egy nap alatt történt a dolog. Azóta csak akkor emelem ha muszáj, egyébként séta :) már alig bírtam emelni, több, mint 10 kb.

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Abencze: Örülök, hogy minden rendbe van a babával! :lol:

Eszter: Már én is jobban vagyok egy hete! :lol:

Zetibébi: Ügyi nagyon a kisfiad! :lol:

Jó éjt lányok!
zsu83

Sziasztok.
Gratulálok a szépen fejlődő babucikhoz :)
Olvaslak ám titeket minden este, de alig van már erőm írni. A múlt héten örültem, hogy jobban vagyok, de megint visszatért a gyomorbaj, ma is hánytam, pedig üres volt a gyomrom, nem volt egy egyszerű eset.
Ami fura, hogy mindig délután-este vagyok rosszul, reggel tök jól érzem magam.
Nekem a pocakom akkora, mintha legalább 4-5 hónapos terhes lennék. Iszonyú nagy, mintha egészben egy dinnyét lenyeltem volna, persze nem a babának, hanem a hájnak és a puffadásnak köszönhető ez a hordóhas.

puszi mindenkinek, legyetek jók.

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

Sziasztok!

Andi, gratulálok az uh-hoz! :D

Tegnap a Brendonban vettem cuccokat. Elég drágán, de mivel kaptam kölcsön még pár dolgot, szerintem én ezekkel már kitartok. Olyan ujjatlan felsőket vettem, amiket télen tunikaként is tudok hordani, így végig jók lesznek. És mivel elég sokáig tervezek dolgozni, mindenképpen kellenek "normális" ruhák.

Vera!

Ismerős az emelgetős történet, a lányom 19 kiló, és néha még mindig kiköveteli, hogy felvegyem... :lol:

Andus!
Jobbulást. Az én hasam is eleinte a puffadástól volt nagy, utána ez nagyjából lement (nagyon örültem), de az utóbbi pár napban akkorát nőtt, hogy hihetetlen...

Kép
mist

Ilyen nincs...reggel elmentünk Zétivel a kis abc-be, a boltos néni megcsodálta Zétit és mondta, hogy jöhet a kislány ááááááááá és ez nem az első eset, az utcán a mamák, akár ismerős akár nem, a rokonok távoliak és közeliek is, mindenki ezzel jön, hogy jöhet a kislány, szinte szó szerint ugyanazokkal a szavakkal, mintha az egész világ akarna egy hugit Zétinek :lol: pedig tényleg annyira kevesen tudják hogy valóban jön :lol: de hogy lány lesz-e...hát pénteken megnyaggatom a doki bácsit hátha lát valami kakaskezdeményt :wink: már tényleg nem bánom lesz-e kakas vagy sem csak tudnám, hogy tudjak reagálni ezekre a "kívánságokra" :) és közben szorgalmasam terrorizálom a férjem hogy találjon ki fiúnevet, mert az még nincs :)

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Vera!

Ne aggódj, nálunk a fiút emlegetik... Bár a családban már senki nem mer találgatni, mert az elsőnél esküdtek rá, hogy biztosan fiú lesz...

[size=9]Én lány szeretnék...[/size]

Ja, és csak fiú nevünk van. :D

Kép
mist

Sziasztok Csajok!!!

Nem tűntem el, csak nem tudtam jönni, most meg nem győzök visszaolvasni... Mindenkinek gratula az uh-oz!
Én is fenn vayok az iwiw-en, a nevem a közös táblázatban, és akit érdekel tettem fel képeket is, többek között a tegnapi uh-ról is... :)

Nálunk úgy néz ki, hogy minden rendben szerencsére... Voltunk tarkóredő mérésen, ami 2,1mm, babóca 6,7cm. És úgy néz ki, hogy fiú...
Még nem 100%, de elég valószínű... Ami csak azért vicces, mert fiú névben mégcsak nem is gondolkodzunk eddig... :lol:
Ma voltam vérvételen. Túléltem.

Ja, és én már nem dolgozok... Most két hét szabi, aztán táppénz!!!
Úgyhogy innentől meg sem tudtok szabadulni tőlem!!! :lol: :P

Kép

Veronika:
Kép
amy81

Sziasztok!

Amy: Jó, hogy újra felbukkantál! És főleg, hogy minden oké. Kicsit irigylem azokat, akik már otthon lehetnek, úgy biztos könnyebben viselitek a várandósság különböző jobbnál-jobb tüneteit :D

Én is elég sokáig tervezem a melót, olvastam, hogy többen is így vannak vele, persze csak akkor, ha nem lesz semmi gond a babócával, kb. karácsonyig. De aztán majd meglátjuk, hogy hogyan bírom.

Szerencsére most már a rosszullétek, és még a gyomorégés is eltűnt (gyorsan lekopogom), úgyhogy most egész jól vagyok, csak nagyon hamar fáradok.

A pocaknövekedés most már nálam is szépen beindult, ha így folytatja, akkor 1-2 hét, és már teljesen egyértelműen láthatóvá válik a dolog :lol:

Ma 5-kor nyaki redős UH!!! Majd holnap megírom, hogy mi volt. Már nagyon várom.

Nálunk a családok még nem adták le az igényt, hogy fiút vagy lányt szeretnének, hátha ma már látunk valamit. (Bár tudom, hogy ez még nagyon korai)

Zsufi

KépKép
zsufi74

Vera, nagyon ügyes a kicsi fiad :D és nagyon jól tud időzíteni :wink:

Andus, még egy kicsit tarts ki, nemsokára jobb lesz :)

KépKép

KépKép
stelly

Amy - szuper, hogy minden rendben a babáddal :)

sajnos nálam a fáradékonyság nem akar múlni, az még nagyon súlyosan megvan, és ráadásul a melóhelyemen most elég vacak időszak következik augusztus-szeptemberben végig... pedzegettem a férjemnek, hogy lehet, hogy ezt valahogy meg kéne úszni (táppénz), de azt mondta, hogy ha a baba egészséges, akkor csak tartsak ki szépen december közepéig, mert melóhelyet akar váltani, és a költözés miatt bizony most nem állunk valami fényesen anyagilag... paff, ennyit a nagy pihenési terveimről :(

Zsufi, a beszámoló mellett ne felejts el képet is feltölteni :)

KépKép

KépKép
stelly

Sziasztok, bocsi, hogy nem jottem tegnap a tablaval, nem igy terveztem, de ugy latom, Zsufin kivul nem is hianyolta mas -- mazli.
Most felteszem, es sorry, de a tegnapi adatokkal

Amy: Miert mesz tappenzre? Remelem, minden OK!!!

Csutortokig be vagyok zsongva, akkor megyek az ominozus UH-ra, addig nem is merek szinte irni. Tok para vagyok, jaaaaajjjjj. A tobbieknek gratula a jo eredmenyekhez, en is mar meg szeretnek kicsit nyugodni...
Kép

Kép
Kép
-macsek-

Igazából rosszullétről én sem tudok beszámolni, de a fáradékonyság és az álomkór rendesen "rajtam van"...

És nagyon érzem, hogy kevesebbet bírok...
Pl, ha kimegyünk a kuttyokkal sétálni, 1-1,5 óra után úgy elfáradok, hogy nem győzök pihenni utánna....
De gondolom ez teljesen normális a pici érzi, hogy mire van most szüksége, és ez a legfontosabb... :D

Kép

Veronika:
Kép
amy81

Macsek: Persze, hogy minden ok, csak én egy gyógyszergyárban dolgozom, ami nem a legoptimálisabb hely a babavárásra, ráadásul a főnökasszonyom miatt elég stresszes az egész. Úgyhogy a férjecskémmel közösen úgy döntöttünk, hogy így lesz alegjobb... Ő is nyugodt így és én is... És szerencsére úgy néz ki, hogy anyagilag is bírni fogjuk így is...

Igazából lehet, hogy hülye vaok, de szeretném ennek a babavárásnk minden pillanatát kiélvezni. Ez az első, és mindent szeretnék átélni és megtapasztalni... Ha kisgyerek mellet vársz babát az azért már más, gondolom... De cáfoljatok meg... :lol:

Most még "csak az enyém".... és ez csak 9 hónapig (már csak 6!!! :shock: :lol: ) tart....

Kép

Veronika:
Kép
amy81

Macsek, köszi a táblát! :) az UH-ra szorítunk neked is, aztán majd gyere beszámolóval, meg képpel! :D

KépKép

KépKép
stelly

Sziasztok lányok!

Hazaértünk!
Megvolt az uh! 6,1 mm az ülőmagassága, 2 mm a nyakiredő!
Kis babócánk éppen aludt az uh kezdetén, de aztán mondta a doki, hogy kicselezzük, köhögnöm kellett egy párat, meg oldalra fordulnom, így felébredt, és egy óriásit nyújtózott, na de utána járt keze, lába! Nagyon tetszett az egész, hasonló élményekbe volt részem, mint Mist-nek, nagyon rendi volt a doki! Csinált 4d-s felvételeket is! És képzeljétek, mi nem is gondoltunk rá, hogy rákérdezzünk a nemére, de a 4d-s képnél a doki egyszer megszólalt, hogy úgy néz ki, kikandikál valami a lába közül! Szóval lehet hogy kisfiú, de azt mondta, hogy ez még nem 100 %. :lol:

Már visszanéztük itthon is az uh-t cd-n!
A férjemmel az uh óta madarat lehet fogatni, rá se ismerek! :lol:

A vérvételt is túléltem! Aug. 19-én lesz a másik vérvétel!
Mist, ha jól emlékszem te is 19-én mész!?
zsu83

Ja és az uh szerint 12+4 naposak vagyunk, így visszaállítottam egy nappal a vonalzómat! Így febr. 5-re várható! :lol:
zsu83

Zsu, örülök, hogy minden rendben! 19-én találkozunk :lol: :lol:

Nekem azt mondta a doki, amikor a nemét kérdeztem, hogy ugyan már, ilyen korán... De a felvételen látszik, hogy 4D-ben ráközelített a lényegre. Mivel nem mondott semmit, én ezt is jelnek veszem :D . És mi sem látunk ott semmit...

Macsek, köszi a táblát, várjuk a beszámolót.

Kép
mist

juuuuj de izgalmas! nemokára akkor lehet kiegészítgetni a táblázatot a nemekkel! :D

Zsu, nem csoda, hogy a férjeddel madarat lehet fogatni, végülis neki így igazán valóságos, hogy mi történik ott bent (a rosszullétekből azért juthatna nekik is :wink: ) :D az enyém is el volt ájulva, hogy jéé tényleg látszik, hogy nyüzsög a baba :)

KépKép

KépKép
stelly

Jujj, de szuper, hogy ennyien túl vagytok már a tarkóredő mérésen, és a 4D-n :lol:
A bolgárkerékben voltatok többnyire?

Én 2 hét múlva megyek, olyan jó lenne, ha látszana már a baba neme. Engem megesz a kíváncsiság. Mindenki bosszant azzal, főleg anyósomék, hogy fiúnak kell lennie, nem értik, hogy ha már van egy lány, én miért szeretnék megint kislányt. :? :shock:

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

Mist: Mi is azért nem is kérdeztünk rá, gondoltuk, hogy a doki úgyis kinevet! És a végén mondta! :lol: De tényleg nagyon rendi volt a doki! :lol:
19-én találkozunk! :wink: :lol:
Nekem azt mondták, hogy a második vérvétel után 2 napon belül meglesz az eredmény!

Eszter: Igen, szerintem a férjem most fogta fel igazán, hogy már van egy izgő-mozgó kisbabánk! :lol:
Az előbb megint meg akarta nézni a cd-t! :lol:

Andus: Mist és én a Bolgárkerékbe voltunk!
Nekem is mindenki fiút jósol, hát most úgy néz ki be is igazolódik! :D
zsu83

Zsu, gratulálok! Azt hiszem, tényleg most nyugszunk majd meg mindannyian, amikor túl vagyunk a tarkóredő-mérésen :lol:
Amy, teljesen igazad van szerintem! Most, az első babát várva még mindenre lesz időd,pihenni, foglakozni magaddal, terhestornára járni (én anno vízi kismamatornára (aquanatal jártam hetente kétszer, azt nagyon szerettem), babakelengyét válogatni, élvezd ki minden percét! Babával már tejesen más a történet...Most már róla(róluk) szól minden, így kevesebb idő jut ezekre a dolgokra.

Kép
Kép
abencze

Haliho!

Amy: Tok ertheto, ne rontsa semmifele sarkany a jokedvedet nap mint nap!!! En pl. abszolut hiszek benne, hogy a baba korai (elso par het, honap) hangulatat nagyban befolyasolja, milyen volt a terhesseged. Es ezt ala is tamasztja szinte minden ismerosom. Na, erre fokuszalva probalok meg viselkedni en is, de hat ugye 15 honapos gyerkoccel ez rogton nem is olyan egyszeru :wink:

Zeti-nek meg hatalmas gratula az elso lepesekhez :!: Ez nem kis dolog, foleg, ami azt illeti, mennyit segit ezzel az anyukajanak. Luca sem jarkal tul regota, de azota en is probalom fokozatosan megszerettetni vele. Van 6-7 honapom, hogy leszoktassam a babakocsirol. Ugye. Max kap egy testverfellepot, hogy ne irigykedjen, es jol lasson mindent, de nem tervezem testverbabakocsi vasarlasat.

Ja, Luca ezt birta kitalalni, hogy o pont belefer a kosarba. Lazul a dragam:
Kép

Kép
Kép
-macsek-

Sziasztok!

Moncsi: nagyon sajnálom, ami történt, Apukádnak pedig sok erőt és jobbulást!
A többieknek pedig örülünk, hogy itt vannak velünk.:)

Mindenkinek gratula, aki láthatta gyermekét és a jó eredményekért is! :)

Ami a kismamacuccokat illeti, azt hiszem, te kérdezted, Zsufi, én múlt héten vettem egy nadrágot, szerintem egy egész jó helyen. A hasam még alig látszik, de szorítanak a régi cuccok... Ez az üzlet Budapesten a Baross u. 36. alatt található, közel a Kálvin térhez, a neve Gólya Babakelengye Szaküzlet. A gatyó vékony farmer (az első jó volt, amit felpróbáltam, pedig ez terhesség előtt sajnos nem volt jellemző, lehet, hogy egyébként is itt kellene vásárolni kerekded alakomra:)), nagyon kényelmes és 7000 Ft volt. Elég normális cuccok vannak ott, persze lehet, hogy nem annyira trendik, de kényelmesek, jó szabásúak, ami szerintem ilyenkor nagyon fontos, ja és ahogy nézegettem, elég normális áron. Szóval, pestiek, nézzétek meg, ha van kedvetek.

Én ma voltam a védőnőnél, ő szeretne meglátogatni a Babuci megszületése előtt is. Érdekes, ez nem mindenhol van így, de ő ragaszkodik hozzá. Amúgy nagyon lelkiismeretesnek és rendesnek látszik szerencsére.

Furcsa dolgokat írtok a családotokkal kapcsolatban. Őszintén megmondom, engem eléggé felháborít ez a hozzáállás a nemekkel kapcsolatban... Én a magam részéről úgy gondolom, hogy nem fogok rendelni a Jóistennél, hogy milyen nemű gyermeket adjon, remélem, a későbbi gyermek(ei)mnél sem. Persze, lehet, hogy az ember titkon jobban örül ennek vagy annak, de ha nem úgy lesz, akkor bennhagyom a kórházban? Szerintem ez nem kívánságműsor, főleg nem a rokonok részéről. Nálunk elég normális a család, lehet, hogy titkon ezt vagy azt preferálnak, de nem hangoztatják szerencsére. Mi pedig annak örülünk, ami lesz, persze azért nagyon izgulunk, hogy egészséges legyen és mindenkinek nagyon drukkolunk ezért! :)

Ja, nálunk a 18, hetes uh-on szeptember elején fog valószínűleg kiderülni a gyermek neme. Ha megmutatja magát. :)

Jó éjt Nektek!

Julcsi

Kép
julcsi-79

Macsek! A gyermek gyönyörű és nagyon édes, én is biztosan kívánnám a folytatást. :)

Kép
julcsi-79

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?