Moncsi, nagyon sajnálom, ami történt, nekem két éve hat hetesen ment el a kisbabám, de azt mondják, hogy ez megerősít, és legközelebb nagyobb eséllyel marad meg, és egészséges a baba! mindig gondolj erre, akkor könnyebb elviselni!
Erika, nagyon-nagyon vigyázz magadra, feküdj, pihenj sokat, és hagyd, hogy a párod "kiszolgáljon" kicsit, hadd szokja az érzést
Zsufi, igen, azóta már megnyugodtam, úgy tűnik, tényleg minden oké. Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de nekem kezd az az érzésem lenni, hogy ez a rengeteg vizsgálat csak arra van, hogy jól összetojd magad, hogy mi minden sikerülhet balul...
Nálunk elég mozgalmas hétvége volt, após-anyós nálunk, szombat reggel olyan tizenegy körülre vártam őket, erre beállítottak fél tízkor, azt hittem, megőrülök - még nem volt felmosva a konyha, meg a fürdő, meg még sehogy nem álltam az ebéd előkészítésével

aztán persze szokás szerint egész hétvégén semmi nem volt jó, mert a kaja se az igazi, az ágy is kényelmetlen, a székek is rondák, a TV-ben sincs műsor, miért nem tudjuk, hogy fiú lesz-e a gyerek (egyébként meg annak kell lennie), meg egyébként is mindent rosszul csinálunk. Úgyhogy tegnap délután, mikor elhúztak, ledobtam magam a kanapéra, és estig fel se keltem
Dina, szerintem apukádnak is az kell, hogy majd a kezébe fogja a kicsit, és rögtön elmúlik minden negatív hozzáállása! Az én apum se egyszerű eset, tudja már egy ideje, hogy jön a baba, de összesen két megjegyzése volt hozzá: mikor mondom már meg nagymamimnak is, mert ő nem tud titkot tartani; meg akkor most nem halak hanem vízöntő lesz?

egyébként is az a legfontosabb, hogy te, a párod, és a tesók boldogan várjátok a kis jövevényt!
Jó nagy eltérés van a babáink méretei között: nekem 12+0 (LMP-hez képest) napon 65 mm volt, olvasom, hogy feva is 63,5 mm volt a 11.hét végén, Dinánál meg 53,5 ha jól emlékszem, pedig papírforma szerint mi nagyon egyidősek vagyunk - ezek szerint lehet, hogy mégis egy hangyányival előrébb tartok, mint a papírforma? na nem mintha bánnám
na jó hosszú voltam, csak most olvastam végig az egész hétvégi terméseteket