tündi
nagyon jó volt ez a szopis cikk.
anitja
szorítok ++++++++++++
fúú szegény az még máshol is fáj nemhogy a cicin

((
marica
ha jól tudom fél év mire látszik a végleges szín.
kaq
úgy látom nem csak mi 50. szülinapoztunk
mi is szeretünk már fürcsizni, nagy vigyorgás van közben

és igen az olajos masszázst is imádja. nekünk kell mert száraz a bőre
timi
na akkor kiváncsian várjuk
na ezt a társaságban tök jól van nálunk is igaz. olyankor nincs nyüszi meg semmi és egy bűbáj.
emese
nem is dagi, olyan kis helyes a képeken

hogy lehet egy csecsemőre azt mondani dagi ...
úgy látszik ez olyan csajos, mi is sikítozunk
szegény babuci, én bízom benne, hogy a mi dokink kíméletesebb lesz, ez nagyon brutálnak hangzott.

már előre sajnálom, jövő héten megyünk mi is.
és 2 hónaposak leszünk

úgy szalad az idő
heni
nagyon szépek voltatok
granda
Kösz. Király vagy

azaz királynő.

tök jó az avatarod

én is cserélek lassan.
Irina
Nyugi. Lili is nyűgösebb pár napja, szerintem valami front is lehet, mert amúgy látszólag semmi baja.
Ancsi
Ti is nagyon szépek voltatok.
Anikó
Tőled kérdezek, mivel látom már ti is nagykádaztok

Lili is imádja nemrég próbáltuk ki mi is. Viszont én nagyon para vagyok, hogy a fülébe víz megy, ti erről mit
hallottatok??
Bár elvileg babúszáson teljesen beleteszik a fejüket a vízbe...na már válaszoltál

de azért para mama ez tuti???:)
Sense
Szerintem is igaza van a többieknek. El tudom képzelni milyen nehéz, de olyan hamar le kell majd tenned. Esetleg babhordozóban vagy pihiszékre próbáltál már neki
nézegetni valókat tenni? Lili azóta van el jobban nem ölben.
Meg mi is csináltuk azt amit Móni, annyi különbséggel, hogy először még kivettük megnyugtatni és aztán visszaraktuk.
Persze nála is van olyan amikor csak én vagyok jó. Pl. ma délelőtt. Rajtam nyüszkölődött vagy 1 órát.
Tegnap csajok szegény akkorát bukott, hogy még a szemébe is belement. Még szerencse, hogy a férjem is itthon volt, így gyorsan kikapta az ölemből és rendbe szedte.
Úgy sajnáltam, aztán ma reggel megint sikerült jó nagyot buknia. Nem tudom mitől, mert egy ideje már nem volt.

Mondom valami van a levegőben, nekem már Granda te is írtad a nyűgit..