A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

Rszgnek mennek a drukkok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Köszi Juji, ugye hozod majd a híreket?!?!?!?
Na léptem dokihoz!

Szép napot!
Vica
wicca

Hűűűűűűűűűűha, rszg szül???? :shock: :lol: :lol: :lol:

Drukkolok nagyon, ez a legszebb nap a születésre, én már csak tudom!!!
Jaj, ez most nagyon izgi, teljesen transzba estem! :lol:
Köszi a híreket!

És köszi lányok a köszöntéseket!
Én szerettem volna ezen a napon szülni, de hát szó szerint elb*sztuk :lol: :lol: :lol: (bár az én anyukám velem márc. 17-re volt kiírva...)

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Akkor a legfrissebb info, most beszéltem a másik húgommal: háromujjnyi, jelenleg nem mutat az nst fájást, de a doki azt mondta: lesz valami. Köszi a nevében is a drukkokat! Majd jövök még. :D
*juji*

P.Évi: Tényleg megjártátok a magatok kálváriáját. Örülük, hogy nem felelslegesen, hogy sikerült és a babód már ott rúgdos a pocakodban. El tudom képzelni mennyi küzdelem lehet mögötte, amit te most csak egy-egy szóval elintézel. Szóval gratulálok, nem semmi csaj lehetsz! ;) Persze a párodnak is. Őket is megviselik ezek a helyzetek....

Szülinapos Nemlajos: Nem ám depizel nekünk! Egész nap Veled ünneplünk! ;)

Pappilon: Vigyázz magadra! Nem ám megint kórházba dugnak. Annaliza is klasz név. Én csak rutinos anyukaként jegyzem meg, hogy annalise az egyik Barbie mese főhősnője.... :)

Katka

Lilypie Kids Birthday tickers
katka22

Nemlajos: Boldog Szülinapot !!!! tessék lemenni és venni magadnak egy tortát :D :D :D és jobb hogy nem ma szülsz.. apu nincs otthon.. tudja a kis Döme mikor kell jönnie :D

Rszg: mennek a drukkok!!!

én ma egész éjszaka jósolgattam, de most reggelre elmúltak..
ma lépünk a nagykövetségre elhozni a magyar házassági papírjainkat (végre elkészült a hitelesítés) meg ha már ottvagyunk rákérdezünk erre-arra.
szép napot mindenkinek, jövök majd délután.. (lehet már rszgbabahírre? :P )

KépKép
KépKép
adryn

rszgnek mennek nagyon a drukkok!!!!! ++++++++++++

nemlajos boldog szülinapot!!!

papillon tök jó néve az Annaliza. Én még nem is hallottam!

katka örülök, h minden rendben!!!! Jól megijesztett Peti!

Én most voltam dokinál, vittem a tegnapi nst eredményt. Megkérdeztem, h bejöhetnek- e a szülésre a tilalom miatt. Azt mondta, h csak a férj. Nekem meg a bnőm jönne. Remélem addig feloldják a zárlatot. De már mondtam a páromnak, h készüljön!!!! Mondjuk még nem akarok szülni.... :shock:

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Jujjjj! Mire jövök! Drukk Rszg!!!!! El is felejtettem mit olvastam eddig. :oops:

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Juji! Ezúton is nagyon sokan drukkolunk Rszg-nek!!!!! És reméljük, hogy ti is jól vagytok!!!

Lányok, többiek! Jó babavárást kívánok az összes kukkoló nevében! Hihetetlen szép napjaitok vannak, én azért kukkollak Benneteket, mert annyira jó érzés visszanézni, hogy egy éve ilyenkor milyen gondjaink/örömeink voltak :lol:

Most meg már itt rohangál körülöttem a majdnem egy éves, 11 fogú rémem!!! Én csak annyit mondhatok, megéri! És még egy ennyire jó időszak nem lesz az életben, mint amikor már az ember minden nap várja, hogy kibújjon a tojásból az a kiscsibe, akit csak a 4D-n látott addig!

na, további minden jót, Rszg-nek mennek a drukkok, Jujinak meg millió puszi!

Kép

KépKép
eszterxx

Sziasztok!

Húha, micsoda hír! Rszg, nagyon drukkolok nektek, hogy minden gond nélkül megszülessen Máté! És Zsu, köszi, hogy hozod a híreket! Ugye a másik hugod van bent vele?

Nemlajos, nagyon boldog szülinapot! Azért a vasaláson és pakolgatáson kívül valami kényeztető dolgot is művelj ma :) (nekem a vasalás kifejezetten a büntetés kategória, mégha babaruhákról van szó, akkor is :) )

Adryn, te is egyre többet fájdogálsz. Majd kérünk fotókat a frissen festett szobáról!

Papillon, szép az Annaliza név is, és ha valóban hosszabb és dallamosabb nevet szeretnétek, akkor jó választásnak tünik.

Zazzy, nálunk meg a száraz levegő a baj... De ez egy panel.

Marq, jó, hogy jelentkeztél! Jobbulást neked és Lucának is. És nagyon örülök annak a hírnek, amit írtál: hogy a látogatási tilalom ellenére is jöhet a szülésre kísérő :) Holnap reggel megyek CTG-re, meg elvileg a dokival is találkozom egy UH erejéig. Azt tudom, hogy 3 éve a CTG nekem szinte sose mutatott semmilyen aktivitás, még a szülésem napján sem. Nem mintha holnap szülni akarnék - baba maradjon csak legalább márciusig a pociban.

Katka, a lányos anyáknál kikerülhetetlen a Barbie mesevilág? :) Tőlem ez egyelőre nagyon távol áll... Nálunk egyelőre olyan kérdések körül forog az eszmecsere, hogy a léghajónak vagy a rakétának kormánya van vagy irányítópultja. No, nem mintha ebben komptenes lennék...

erpé

Erpé, igen, az ikertestvére van bent vele.
Eszterxx, köszi neked is! Jól vagyunk mi is, most éppen lent anyuéknál egy hónapig!

Zsu
*juji*

Zazzy: tanácsom páraügyileg az,(nálunk is magas a páratartalom alapból a tenger miatt) hogy fűtsetek normálisan, és időnként jól szellőztessetek ki. Olyankor ki lehet menni a szobából és nekiállni a megérdemelt forrócsokinak :P :P

Igen Erpé fájogatok, de lehet hogy a festés miatti megerőltetéstől.. bár ki tudja.. már lassan itt a vég :D :D képek jönnek majd ma :)

KépKép
KépKép
adryn

Hát nem semmi távolról végigizgulni egy szülést..... Komolyan.
Zsu! Mondjad, ha tudsz valamit, kérlek!
Megy a drukk Rszg! Mindjárt megölelheted a picúrt! :)

Erpé: Én totál fiús nő vagyok. Barbie és rózsaszín ruha mentes.... Nekem nem sikerült kikerülni.... Mindkét lány óvodás kora rózsaszín ruhákban hercegnőként tellik.... (Az első babákat másoktól kapták ajándékba, aztán beadtam a derekam.)
Szerintem az iskolás Zsófira a Winx, Született kémek stb (erőszakos mesék) ... sokkal nagyobb veszélyt jelentenek, mint a mézes-mázas Barbie-k. És hiába nem látott egy részt sem, akkor is fejből fújja a meséket, mert az osztálytársaknak bezzeg szabad.... :roll: Szóval az is igaz, hogy minél nagyobb a gyerek, annál nagyobb a gond......

Katka

katka22

Nem távolról, Katka. Mi Pesten lakunk, éppen azért jöttem le a gyerekekkel anyuékhoz, hogy közel legyek a szüléskor. Anyuék 18 km-re laknak Kaposvártól, ahol Gabi lakik. :)

ééééééééééééés, most kaptam a hírt:

Megszületett Máté, 2970 g és 54 cm.

részleteket még nem tudok, majd később hívnak.
Én úúúúúúúgy örülök!!!!!

Zsu
Kép
Kép
*juji*

Húúú, micsoda hírre jövök!!!

Szívből gratula Rszgnek és párjának a csodás méretekkel rendelkező Mátéhoz!!! Sok boldogságot és rengeteg tejcit!

Köszönjük a híreket!!!!!!

Kép
Kép
Kép
tencsi

Hatalmas gratula!!!!!Tökéletes méretek!De jóó!!!
Várjuk a részleteket!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára zazzy 2009.02.19 11:10-kor.

Kép
Kép
zazzy

Gratula rszg-nek és a kis Máténak!!!

Istenem, hogy VALAKI éppen az én szülinapomon szülessen, ez most nekem olyan megható :roll: :oops: 8) :D

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nem semmi! :shock: :shock: Ez gyors volt! :P

Nagyon örülök és nagy-nagy gratula RSZG!

Nagyon szép nagy baba pocakos korához képest! :P

Katka

katka22

Hatalmas Gratula Rszg-nek a csodaformás Mátéhoz!!!!!!!!! Sok tejcit és egészséget! Rengeteg puszi nekik!

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Nemlajos, nekem meg a névnapomon. :D
Majd később jövök, ha tudok mindent.

Zsu
Kép
Kép
*juji*

Sziasztok!

Hogy micsoda hírek!!

Nagy-nagy gratula rszg-nek és Máténak!!!! Azta jó gyors szülés volt. Nekem úgy tűnik, de rszg elmondja majd a véleményét.

banokla

De jó :D Rszg nagy gratula Mátéhoz!!!! :D

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Várjuk a további híreket is!!!

Látom zajlanak az események mindenkinél! Nem semmi izgalamakat éltek át egyesek! Tényleg mennyire úgy fest eddig, hogy akik későbbre voltak kiírva, ott érkezett előbb a baba. Node mindenkire sor kerül ez a lényeg!!!!!!

Sajnálom, hogy furcsa beirogatások is zavargatják a topik életét Nory kontra Ildikó. Ti ezt már lereagáltátok, nem is akarom újra felvenni a szálat, sőt inkább én is próbálom függetleníteni magamat az ilyesmitől. De szomorú, hogy ilyenekkel találkozik az ember. Egy másik topikon találkoztam már hasonlóval.

Adry nagyon várjuk a képeket, biztosan gyönyörű a szoba!

Katka, nem semmi, hogy Peti mennyire beijesztett, aztán meg nincs semmi ok az aggodalomra!

Minden kedves új topiklakónak üdv itt és minden jót így a végére. Gyönyörű Liliről a kép, csodaszép fürtjei vannak. Én is hallottam már mindenféle gátmasszázsolajról, de vhogy én nem tudom sem magamat sem a páromat rávenni erre...... Persze aki tudja, annak tutira segít.

MArq, örülök hogy megvagytok bár annak nem, hogy ti is betegeskedtek. Szörnyű ez az időszak, egyik betegségből ki a másikba be. Remélem mire Dávid megérkezik már baci és vírusmentes környezet várja. Annak viszont már nagyon örülök, hogy van némi levegőm, így talán nyomni is tudnék ha szülésre kerül a sor!!!!!! Luca, tényleg nagyon értelmes, tüneményes kislány. Elképesztő, hogy pillanatok alatt mi mindent képesek megérteni.

Vica, bizony az a méhszáj már nagyon készülget!!!! Enyém doki kedden meg sem vizsgált, hiszen péntek éjjel az ügyeleten megnéztek, nem akart most is kínozni, de az a 2100 már nálam is sejtet vmit, bár hozzáteszem semmi más előjele nincsen. Tök jót alszok most, jóslók elmúltak....aztán egyszer csak majd a szülőszobán találom magam. A doki is úgy búcsúzott el tőlem, hogy kellemes fájásokat kívánok!!!

Drága Nemlajos, szeretnék én is nagyon Boldog Születésnapot Kívánni neked! Remélem vmi fincsiséggel megjutalmazod magad!!!!!

Én is totál vizes vagyok már, egész nap, éjjel csak minimálisan tud leapadni. Iszonyat deformált az egész lábam. GYerkőcöket tegnap apa altatta este, főpróba gyanánt, de minden simán ment, éjszaka is ő ment hozzájuk és Domcsi is simán elfogadta, úgyhogy asszem nem lesz semmi probléma abban a pár napban amíg nem leszek itthon. Iszonyúan várom már pici Dávid érkezését, nagyon kiváncsiak vagyunk már rá.

Erpé, sajnálom, hogy az ovi kérdés ennyire nyögvenyelős. Remélem azért sikerül majd rendezni az ügyet. Nekünk szerencsénk van, mert ahova bölcsibe járnak ott van ovi is és igazából szinte mindent intéz egymás között a két intézmény.

Bocsánat, ha másnak nem írtam külön, ez nem bunkóság, csak hát annyi mindent írtatok, hogy szinte azt sem tudom, hogy mire is reagáljak!!!!

Kép
Kép
Kép
tencsi

Nemlajosnak BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!!!

Katka én meg azt hittem te szülsz meg az éjjel :P De jó hogy minden rendben Petivel.

Vica: te is szépen nyilogatsz, lehet te is hamarosan babázol? Hogy van Panna füle?

Jobbulást a betegeknek.

El is felejtettem mit akartam még írni :oops:

banokla

GABICA!!!!! Tesókádtól kaptuk a hírt, nagyon gratulál neked Jim zárt topikja!!!!!!!!! Micsoda méretek! És irigylem Zsut, hogy ilyen névnapi ajándékot kapott!!!!!!!!!! pusssssssssz
playgirl

Rszg! Gratulálok a kisfiadhoz! :))) Nagyon váratlan volt. :lol: Majd mesélj! Zsu, köszönjük a közvetítést! :) És boldog névnapot! :lol:

Nemlajos! Látod, milyen szülinapi ajándékot kaptál? :lol:

Masut
masut

ismét köszönöm, most már két embernek is ma van a szülinapja a topicban (fogom én ezt még körberágni!) :lol:

Finomság is lesz, sült krumplival lepem meg este magam.
A csokit sajna tegnap éjjel megettem, de ha erőm lesz, akkor lehet, hogy átsétálok a cukiba valami fincsiségért is.
Tárolóba minden lom lepakolva, Döme szoba most tök üresnek tűnik :shock:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Jaj annyira jó hogy így együtt vagyunk és izgulhatunk egymásért. Csodálatos érzés ha bármelyikünknek is megszületik a manója! Azért látszik, hogy le sem tudtunk szakadni a gépről. :P
Juji neked is gratulálunk unokaöcsihez, és ha van még vmi hír vagy kép akkor köszi ha gondolsz még ránk! :wink:
Még egy jó hír: Moncsiék lehet jövő héten már otthon vannak. :)
Miután kicsit pityeregtem (a meghatottságtól) Zsoltinak, közölte, hogy nem megy sehova ezentúl (szombatra el akartam küldeni egy barátunk szülinapjára), mert bármikor szülhetek lássam be. :)
....és kicsi Máté tiszteletére:

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

Hatalmas gratula rszgnek és családjának!!! Jó egészséget és sok-sok tejcit!!!! Nem is kicsi Máté baba!!!

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Sziasztok Lányok!

Micsoda nap!

drága rszg, gartulálok!! Sok tejcsit és minden szépet kívánok Nektek!

:-)

Nemlajos isten éltessen sokáig!! Boldog szülinapot!

Üdv, az újaknak!

p.évi, ha már vki írt róla, sorry, nem tudtam elég laposan végigmenni a hsz-eken.

A weledának gátmasszírozó olaja van, a DM-ben is lehet venni, és a 36. héttől ajánlott. Én 2 napja használom, sokat nem tudok mondani róla, van aki esküszik rá, így úgy gondoltam én is kipróbálom.

A gátmasszázs módja, pontosan nincs leírva a tájékoztatóban, de a neten több helyen találsz leírást!

puszik

jövök majd!
anna**

Rszg, nagyon gratulálok neked és a kisfiadnak, hogy ilyen ügyesek voltatok! Zsu, köszi szépen a híreket! :)

Tencsi, jó hogy jelentkeztél. Ezek szerint a család kilábalt a betegségekből. És látom, gyakoroltok a kórházban töltendő napokra.
Nálunk is van ovi a bölcsi mellett, és elég szoros a kapcsolat a két intézmény között, oda is nagy valószínűséggel bekerülhet a kiscsávó. Az a harmadik helyezettem a listámon - sajnos megoszlanak róla a vélemények, illetve nagyon óvónőfüggő vélemények vannak. Szerintem én a túlkínálattal küzdök, de inkább ez, mint az "ez van oszt csók".

erpé

És íme a 37+2 pocakom!!! :lol: Kép

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Anna, nagyon ügyi vagy, hogy tudod csinálni a masszázst! Magadnak csinálod?

Tehuti, gyönyörű pocak!!!!!!!!!

Erpé, persze így egyértelmű, hogy szeretnéd a legjobbat Samunak. Szívből kívánom, hogy sikerüljön oda bejutni ahová szeretnéd! Szerencsére a mi ovinkról jókat hallottam és a csoportból is többen maradnak úgy néz ki, az meg szuper jó lenne. Persze annak is meg van a szépsége, hogy új barátokat szerezzenek maguknak, no de majd kiderül. Igen, köszönjük úgy néz ki, hogy most már csak az utózöngék vannak a betegségből, de ezek már könnyen elviselhetők. Szegény apa is itthon volt, úgyhogy rendesen elkapott minket ez a vacak. Jaám, készülődünk a kórházi napokra, de szerintem ezen is én aggódtam jobban, apucka ügyesen megoldjak a dolgokat. Nálatok most lesz szülinapi buli?

Kép
Kép
Kép
tencsi

RSZG, HATALMAS GRATULA A SAJÁT NEVEMBEN!!!!!!!!!! nemlajos, ismeretlenül is nagyon boldog szülinapot neked is és immár Máténak is!!!!!!!!

Kép

KépKép
eszterxx

MICSODA NAPOK!!! NEM SEMMI

NAGY NAGY GRATULA RSZG MÁTÉJÁHOZ!!!! bizti csudaszép, gyors kisbaba, tök jó méretekkel :lol: :lol: :lol:

a bnőm Petrája is ma vagy még tegnap éjjel születettm szóval nemlajos, valszeg ő is 19-ei :oops: :oops: :oops: és gyönyörű kiscsaj!

Katka: köszi az Annaliza név infót :P

nem is tom mit írjak még, izgulok, jó lenne már babázni!

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület

Na visszaolvastalak benneteket :)

Először is Nemlajos! Boldog Születésnapot!!! Menjél csak le a cukiba a sütiért, ez a te napod! :wink:

Köszi mindenkinek az aggódást Panna füle miatt, minden ok vele, nem fáj neki. Reggel,este melegítjük aztán majd 2-3 hét múlva kontroll, reméljük javul neki a hallása és elmúlik a gyulladás. Én úgy hallom mintha jobban hallana, remélem így van. :roll:

Bulcsúval is megjártuk a sebészetet, és legnagyobb meglepetésre a dokinak sikerült kapásból visszhúznia a fitymát :shock: , valszeg használt neki, hogy múltkor a gyerekorvos egy picit erősebben próbálta, na meg a párom esténként jobban húzogatta. Úgyhogy reméljük nem lesz vele gond. :)

Marq jobbulást, és nem semmi tényleg Luca :) ebben a korban tényleg sokat fejlődnek.
Sajnálom hogy neked is hányingered van, nekem tegnap óta nincs, igazából nem tudom mitől volt, pedig inkább azt éreztem mintha lejjebb lenne a hasam. Lehet hogy csak kevesebbet kellene ennem egyszerre. :roll:

Adryn várjuk a képeket a szobáról, fájó csípőcsontot sajnálom :(
Én nekem tegnap megint sikerült rossz pozícióban ülnöm ráadásul Bulcsúval az ölemben, úgyhogy nekem meg a derekam fáj, és akkor ráadásul ahogy megemeltem Bulcsút még jobban belenyilalt, azt hittem én is ott rogyok össze. Én gyorsan bekentem a gyógynövényes krémemmel és egy kicsit jobb lett. De azért jó lenne ha mire szülök elmúlna. :roll:

Katka örülök hogy nincs gond, ez a Peti baba állandóan ijeszteget téged :D

Zazzy ti is jól a végére hagytátok a festést. Hát ez az időszak tényleg nem a legjobb a festésre főleg ha ilyen párásak vagytok. Nekünk is volt ilyen gondunk, tavaly egyszercsak azt vettük észre hogy szinte minden sarok ahol bútor volt tiszta penész :evil: Azóta a lépcsőházban teregetek, és én is sokat szellőztetek.

Papillon nekem tetszik az Annaliza :D és vigyázz magadra!

Erpé szerintem a legtöbb kislányt eléri a rózsaszín barbies korszak :D Az én lányom sem volt igazi kislány kb 2-3 éves koráig, de aztán most igazi nő :lol: Múltkor mondja nekem hogy Anya ugye lefestjük a szobát rózsaszínűre :shock: :lol: Szóval csak készülj rá lelkiekben :wink: Öltközködésnél csak a szoknya jöhet szóba, és persze az is rózsaszín legyen. :D

Tencsi örülök hogy meggyógyultatok, vízesedést sajnálom.

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Ja még azt akartam mondani, hogy tegnapi dokilátogatás után elkezdte a férjem is meg anyósom is hogy azért még ne szüljek meg, meg bírjak ki egy-két hetet, meg anyósom szerint többet kellene pihennem... :evil: Egy kissé mérges lettem, mintha én dönteném el, hogy mikor szülök, meg hát hétvégén betöltöm a 37-et, úgyhogy én inkább örülök és nyugodt vagyok, mert már ennek is örülök, hogy idáig kibírtam/kibírtuk szinte pihenés nélkül (merthát azért Panna meg Bulcsú mellett nem nagyon tudok pihizni :roll: )
Még a férjemet megértem, mert a munkája miatt jobb lenne mondjuk két hét múlva, de hát anyósom állandóan paráztat, persze nem csak ezért :evil: :evil:
Na, kidühöngtem magam :D

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Jujjjjj DE JÓÓÓÓÓ!! RSZG-nek és Máténak, meg persze apukának is hatalmas nagy gratula!!!!!! Sok sok tejcit és boldogságot :D!!!!

Juji /Zsu: nagyon szépen köszönjük a híreket és nagyon Boldog Névnapot Kívánok!!! :D Puszi
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára wicca 2009.02.19 13:29-kor.

Szép napot!
Vica
wicca

Húha micsoda hírek!!!!!!!

Rszg nagyon nagy gratula, gyönyörű méretek, sok boldogságot, jó egészséget! Várjuk Máté pofikáját :wink: képekben is!!

Nemlajos, Boldog szülinapot!

Zazzy, te kérdezted a festést? mi szellőztettünk rá!

Adryn, csak nem te is fájogatsz? :)

Bea, Maja

Kép
bea1978

Tehuti, neked már lenn van :wink:

Vica, neked is nem elég így a vége felé, még anyósod is cseszeget :twisted: ?

Bea, Maja

Kép
bea1978

Wicca nem te írtad hogy mész a dokihoz? Mi volt?

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Megjöttem a dokitól ... hááát egyelőre nem szülünk, azt mondta nagyon szépen tart a méhszáj 2110 ... szval úgy néz ki, h mi legalább a kiírt időpontig húzzuk a dolgot :D. a gyerekem meg végigaludta az nst-t ....

Szép napot!
Vica
wicca

Vica: milyen gyorsan válaszoltam ;) :lol: !

Szép napot!
Vica
wicca

Csak bekukkantok, hogy megköszöntsem Nemlajost, erre milyen hírekkel fogadtok? :shock: :lol:

RSZG, nagyon sok boldogságot kicsi Mátéhoz! És mekkora baba, ahhoz képest, hogy egy hónappal korábbi?! Sok tejcit kívánok, és hogy a veseproblémák mielőbb rendeződjenek.

Nemlajos, Nagyon sok boldogságot! És rád gondolva, most sütök egy kis fahéjas muffint. Ha kész lesz, majd küldök egy párat virtuálisan.

Kép
Kép
tessza76

Hú csajok nagyon fogynak a méhszájak. :shock: :lol:
Tencsi örülök, hogy jobban vagytok! :) Apukák remekül meg fognak mindent oldani. Max. kilesznek mint a kutya a végére. :lol:
Vica szuper, hogy Bulcsú pöcije rendben. Ez akkora para tud lenni. Gondolom nagy kő esett le. Anyósod akkor megint jófej. Engedd el a füled mellett. Panna füléről a jó hír feledtesse veled. :wink:
Zsu természetesen Boldog Névnapot Kívánunk! Csak hugi terelt erről. :lol:
Tehuti csini pocid van. Tényleg látszik rajta a gravitáció. :lol:
Tencsivel egyetértek a gátmasszásról. Mi is inkább kihagyjuk. :oops: Mondjuk nekem ott a sérv és a remek kis visszér is, ami eltántorít. :evil:
Képzeljétek reggel vérvételen taliztam egy csajjal. Egy héttel jár előttünk, a dokimhoz jár, van egy kisfia, és most egy faros kiscsaj van a pocakjában. Tök vicces! :lol:
Csajok már mindenki tudja hogy indul a kh-ba, ki lesz bent, stb? Én annyira úgy érzem nem tudok felkészülni. A dokim már beírta a kiskönyvbe (lehet ilyet kérni), hogy ha bármi történik, mentő a Szt. Imrébe köteles vinni. Mert amúgy ha elfolyik a víz egyedül egy bolt közepén, mikor egyedül vagyunk, akkor az ügyeletes helyre visznek. Lehet túlaprázom kicsit. :oops: Főleg, hogy előttem még min. egy hónap van.

Kép

Kép

Kép
kuklika
Budapest VIII. kerület

GABI! ÜGYES VOLTÁL!!!
NAGY SZERETETTEL GRATULÁLOK ÉN IS, JÓ EGÉSZSÉGET, HOSSZÚ BOLDOG ÉLETET KÍVÁNOK NEKTEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Csajok (többiek) kitartás a finishez, mi akik annnnnnnyira akartunk anno már szülni, mostanság visszasírjuk a pocikát.... :roll:
Még egy dolog, jól teszitek, hogy összefogtok és nem hagyjátok széthullani a topikot. Sajnos a virtuális csevegés velejárója, hogy előkerülnek olyan dolgok, amik így vagy úgy megosztják az embereket. Vigyázzatok egymásra!!!

Szeretettel szurkol a háttérből mindannyiotoknak:
a topik elindítója, a 2008. márciusi babáktól, (most akkor én kukkolónak számítok, vagy nem??? :shock: :roll: :roll: 8) )

Mészáros Patrícia

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

[quote="kuklika"]H írta:kuklikaú csajok nagyon fogynak a méhszájak. :shock: :lol:

EZ KÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉSZ
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
EZÉRT MÉG KUKKOLNI IS ÉRDEMES!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Mpatr: nincs mese, kukkoló vagy!!! :lol: :lol: :lol: egyébként a terhesség közepe tájékán én is elolvastam a topikodban a babavárást, amikor már a végefelé jártatok! úgyhogy én is kukkoltam :D, de ez így van rendjén!!! nézem a februáriakat is és előtte mindig olvasgattam az aktuális hónapos topikokat is !!! jó olvasni amikor megszületik egy babó :D!!!

Szép napot!
Vica
wicca

Nekem már decembertől mondják, hogy lent van a pocakom! Hát nemtom.....Szonja jön, amikor jönnie kell! (de még maradjon bent, március 7-én esküvőre vagyunk hivatalosak :shock: )
Azért kíváncsi lettem volna a méhszájamra, de a doki nem nézi már. Azt mondta, h ilyenkor már minden mindegy...

Kukli, én sem érzem magam felkészültnek. Sőőőőőt...dokimnak mondtam ma, csak röhögött.
Nálunk úgy van a forgatókönyv, hogy ha van vmi, hívom a párom, ő rögtön indul, ha éppen dolgozik. Suliban már megbeszélte, h otthagyja az osztályt, ha kell az óra közepén. :lol: Aztán megyünk...útvonalterv is van. Aztán hívom a bnőmet, és ő is jön. Feltéve ha beengedik. De ember tervez, Isten végez...

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Ja, én is szoktam kukkolni!!!!! :lol: :lol:

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Gabi
Kép

Kép