A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

á, csak mert még kicsik hozzá. majd ha beindul a tesztoszteron! :wink: Kép
nézd csak, mit találtam! hülyékek!
na, lépek aludni, mert már én is hülyülök! :arrow:
ja, és találtam ilyet is:
Kép

Kép
an°°di

Jut eszembe
Nem tudjátok,hol lehet egyedi feliratozású bébi holmikat csináltatni?Már annyi babán láttam,utána is néztem a neten,de sehol nem találtam :roll:
Vendég

Enyémek nem rendeltetésszerűen működnek azt hiszem
Vendég

Riddencs!
Lombik alatt napi két szúrás volt az "adagom". A hasam úgy nézett ki a végén, mint valami rossz drogos karja. :lol: És ugye azt én adtam be. Ez a heti egy már nem ügy. Meg most nem magamat szurkálom (elég nehezen érném el a fenekem...)

Andi!
Szép ez a táblázat, csak ezek az ebadta kölkök nem olvassák el! :P
vovanda

Andi!

Én is épp azon gondolkodtam, hogyan értessem meg a csajokkal, hogy ennyit illene aludniuk. Illetve hát Lilivel, mert Dorka rendes kislány :lol:

Judit

jucicuki

Jó reggel!

Banika! Köszi az etetőszékeket! Majd most körülnézek. Nem tudom miért, de ez a peg perego nagyon letört, hogy így lecsúsztunk róla. Eredetileg csak akkor akartam venni, ha már tudnak ülni, lehet most pihentetem is egy kicsit a dolgot, és átgondolom, hogy milyt is vegyünk. Igazság szerint még nem is nézegettem.

Andi! Jó ez a táblázat, de az én gyerekeim már nem alszank ennyit napközben, csak 2x 1-2 órát (persze van kivétel), de én nem panaszkodom, mert éjjel jól alszanak, úgy 9től reggel kb 7-ig , alig ébrednek fel.

Sotske! Ahol képeket hivetsz elő, ott szokta csinálni ajándéktárgyakat is, ott kellene érdeklődnöd, hogy csinálnak e ruhára feliratozást. a foto.hu is csinál, de nem tudom, hogy lehet e kérni vidéki kiszállítást. Ők a képeket jól hívják elő, én ott szoktam megrendelni, 5000 ft felett Bp-en ingyen szállítanak. Megvárom míg összejön annyi és akkor szoktam előhivatni.

Édesek a képek. Látom a számítógép mindenhol nyerő a gyerekek körébe,nekik már lételemük. Hogy hova fejlődik a világ! :D

A lombikhoz nem tudok hozzászolni, mert nekünk spontán jöttek, de azért én durvának tartom, hogy egyáltalán fizetni kell érte. Még a gyógyszerért is. Hát nem fizetünk elég tb-t?
Ancsi

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
ancsi76

Már megint elállítodott ez a hülye óra!

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
ancsi76

Ancsi!
A gyógyszereken 70%-os a TB támogatás... És a dokim mesélte, hogy volt, aki az USA-ból jött ide lombikra, mert még így is olcsóbb volt, mint ott. Ismerek egy szintén lombikos csajt, ők Olaszországból jártak ide. Szóval még mindig befoghatjuk, függetlenül attól, hogy amikor 3 héten keresztül 20-30 ezreket hagysz a gyógyszertárban, az ájulás környékez. Abba bele se gondolok, mi van azokkal, akik a sokadik próbálkozásnál tartanak.
Mi tutire elmondhatjuk: DRÁGA gyermekeink. :P
vovanda

Banika :P
Boldog fél évet a fiúknak :D (Tegnap akartam.............)

Eszti :P
Tündériek!

Andi :P
Elég bevállalós volt, aki ezt a táblát megcsinálta :lol: Szerintem nagyjából senki sem ért vele egyet a gyakorlat alapján :lol:

Lányok :P
Nekem 5. lombik sikerült úgy, hogy még egy fagyasztott embriós beültim is volt. S közben volt úgy, hogy csak 50%-os volt a támogatás... Nemrég lett 70. Úgyhogy nem is számolom ki, mennyibe volt ez a 2 szépség :lol:
Szurik - lombik alatt a szokásos 2+heparin minden nap! egészen szülés utáni 4. hétig... :evil:

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Juci! megjött a fakopáncsos megrendelés? Milyenek? nekünk a jövő héten jö meg.

zsuzska80
Szombathely

Én biztos megrefolmálnám ezt a lombikosdit!Hány olyanról tudok,aki 4-5x is nekifutott,de a cigiről meg az öngyilkolós életmódjáról nem volt képes lemondani! :evil:
Biztos,hogy addig egyszer se ültetnének be neki amig nem változtat!!!

Ma krumpli lesz az ebéd!Kiváncsi leszek válogatós Majus fejére az első kanál után! :wink:

Eszti!
Nálunk a tesco-ban van hímző üzlet.Arra nem gondoltál,hogy belehímeztesd a szöveget?Lehet,hogy tartósabb lenne....

Banika!
Nem is dagadt a kisfiad...csak egészségesen duzzadt!!! :lol: :lol:

Érdekes ez a táblázat!Kérdezném,hogy a 6 hósak hajnalban mi a sz.rt csinálnak egy órát???? :shock:

binyek

Nem tudom mi a sz.rt csinálnak az egészségesen duzzadtak hajnalban,de én alszom :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Fanni
Köszi.Apa mindenkinek mondja,amikor kérdezik mennyi idősek,hogy 1 évesek(ketten :lol: )
Vendég

Zsuzska megjött! JÓÓÓÓÓÓÓ!

Csajok!

Müller kari játékkatalógusban a chicco játékasztal ami nekünk is van 7390 :shock: , Apukám 11 felett vette a nyáron...

Binyek hat hósak szerintem esznek, pelenkázódnak és kínlódnak a szülők a visszaaltatással...

Judit

jucicuki

Banika,
Rendi vagy, hogy hiányolsz. :wink: Vagyok, csak olvasó üzemmódban. Kicsit rossz passzban lelkileg.
Milyen aranyos rokonok! :lol: Boldog félévességet nektek! Ja, és cuki a laptopos kép!
Nekünk szerencsére sikerült az első lombik, a gyógyszerek kb. 170-be kerültek.

Lanyané,
Nyuszilányaid annyira kis tündérek! :D És nagyon ügyesek, hogy már fordulnak.
Hasplasztikán én is gondolkodom, de még mindenképpen várok. Először egy nagy fogyókúra áll előttem, aztán meglátjuk milyen lesz addigra. Megbeszéltük apával, ha ilyen marad, lehet megcsináltatjuk. :roll:
Én is állandóan mosok, vasalok! :lol: Ez már így is marad szerintem! :lol:

Vovanda,
Örülök, hogy a bébikkel minden rendben!

Fanni,
Küldök pü-t! :wink:

Anny,
Mi nem adatunk influenza ellenit.
Cipőt mi még eddig nem hordtunk, most vettem nekik, kíváncsi leszek, a próbálást szépen tűrték! :wink:

Binyek,
Mennyire édesek ahogy dumcsiznak! Meg kell őket zabálni. :wink:

Juci,
Jó lehet ez a kis mikulásos program, de még mi is kicsik vagyunk hozzá, nem sok értelme lenne. Jövőre már igen. :D

Tonti,
Elhiszem, hogy leizzadtál a játszótéren. Már előre félek! :D

Csilla,
Jaj de szép Jázmin! :wink:

Sotske,
Jobbulást! Gratula a fogacskához és a forduláshoz. Édeeesek nagyon! Nekem olyan mintha picit vékonyodott volna az arcocskájuk, vagy csak rosszul látom?
Milyen babaholmira gondoltál? Body, póló? Én most karácsonyi egyedi bodyt csináltatok nekik, hímzéssel.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára rebe 2008.11.07 11:26-kor.

Kép
rebe
Dunaharaszti

Rólunk:
Zsani tegnap összekombinálta a hasról-hátra fordulást, a hátról hasrával, szóval forog mindenfelé most már, életveszély! :lol: Elkezdte emelgetni a popóját is, és próbál térdelni, de még arra nem jött rá, hogy a kezét is emelni kéne, szerintem addig jó nekem! :lol: Blankának sem sok hiányzik már a hasra forduláshoz, szerintem még egy hét, aztán ő is átfordul.
És hoztam képeket is :D
Kép Zsanna
Kép Blanka

Kép
rebe
Dunaharaszti

Rebe!
A te gyerekeid is egészségesen duzzatak!!! :lol: :lol: :lol: De nagyon gyönyörű pofijuk van,ugyhogy szedd össze magad lelkileg és élvezd őket! :wink:
Nem tudunk segíteni?Tanácsot adni?
Én is megkérdeztem múltok a többieket a szex-szel kapcsolatban akármilyen ciki is volt. :oops: :oops:
Azóta nem rágódom rajta(annyira),majd rendbejön.Más is kínlódott vele...

Megnyugodtam!!!Finnyás gyerekemről kiderült,hogy nem finnyás és válogatós,csak olyan kis paraszt gyomra van,mint a szüleinek!Úgy ette kétpofára a krumplit,hogy nem győztem adni neki! :lol: És azt mondta,hogy kenjem a hajamra a drága tápszert innentől! :P :P

binyek

Rebe, nagyon kis husik a csajaid! Csoda szépek!
Mi a baj a lelkeddel? Remélem semmi komoly!

Binyek szerintem nem volt ciki a kérdésed, tök jó hogy ilyen kis társaságot hoztunk össze, hogy mindent meg tudunk beszélni :wink:

Pusszantás!

Judit

jucicuki

Rebe
Micsoda vigyorik!
Ha publikus a lelkibajod,írd ki ide nyugodtan.Sokszor már az is elég ha az ember "elmondhatja" a nyomorát.

Fiaim ma evés közben egymás kezét fogták.El is felejtettem minden rosszat ami előtte a fejemben kavart.(a nagy evészetben lecsúsztunk egy tök jó hálózsákról :evil: nyamvadt 50 ft-tal licitált rám vmi "dög" :lol: )
Vendég

Jaj, lányok hálózsák témában akartam már írni, hogy mi hosszában nőttük csak ki az összeset, mert széltében még bőven jó.
Szóval összeszedtem az összeset és anyós hozzátoldott még 15 centit mindegyikhez.
Szerintem megéri. Ha valamelyikhez nem volt olyan anyaga, akkor fehér pamut lett az alja, nem is néz ki rosszul, meg éjszakára amúgy is totál mindegy. Lényeg, hogy ne fázzanak.

Judit

jucicuki

Juci!
Én anyósom nem ilyen ügyes(én sem :cry: ).Van egy "néni",vele szoktam varratni,de olyan ciki,mert soha nem fogad el pénzt(barátnőm anyósának a barátnője :lol: ).Nekem meg ég a képem.Mindig viszek neki kávét,csokit,de olyan kellemetlen.Van aki ezt szemrebbenés nélkül csinálja,nekem nem megy
Vendég

Ancsi
Ott tuti nem csinálnak ilyeneket,ahol mi szoktuk a képeket előhívatni,de azért köszi.

Ez a Tescos hímzés nem rossz ötlet,csak nálunk nincs ilyen a Tescoban :roll: De úgy tudom,a környékben van olyan,ahol viszont van :lol:
Köszi Binyek :lol:

Rebe
Még mindig gyönyörűek a lányaid!Én is úgy látom,hogy picit nyúlt az arcuk és vele együtt minden más.Tök sokat nőttek most hosszra is. :lol:
Szívesen meghallgatunk,ha valami bánatod van...Én is szoktam mélyponton lenni és valóban sokat segít,már ha beszélhetek róla,az is.

Banika
De cukik lehettek a fiúk,nem fotóztad le őket?
Vendég

Binyek :P
Krumplihoz mit adtál? Vagy csak úgy, natúr?

Rebe :P
Egyik helyesebb, mint a másik :lol: De tényleg, nagyon cukik!!!

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Mariann :P Rebe :P Riddencs :P Eszti :P
A ti gyerekeitek mostanában mivel játszanak? Enyémek kedzik unni a lelógó izéket. Babakocsit még nem merem úgy tenni, hogy jól kilássanak, úgyhogy ott inkább csak alszanak, de a legjobb programunk eddig az Interspar volt, mindent megnéztek :D és jól le is fáradtak tőle 8) Persze azt is nagyon bírják, ha kézben viszem őket mindenfelé a lakásban, csak attól meg leszakad a hátam. Meg a dögönyözés is beválik, de azt sem lehet egész nap. Hmmmm?
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fanni!
Egy kis tápszert meg egy kis főzővizet turmixoltam hozzá.Még nem akartam variálni.Legközelebb teszek hozzá egy kis répát vagy almát,csak azt nem tudom,hogy főzzem meg az almát is vagy mehet nyersen is bele?

binyek

Fanni
Én csináltam nekik a szőnyegre egy jó nagy "játszóteret",ezt imádják.Leterítettem rá 2 vastag+2 vékony plédet és körberaktam játékokkal.Mindig egymással szemben teszem le őket és így nemcsak a játékokat,egymást is látják+a körülöttük lévő "világot".Esetleg próbálj új játékokat adni nekik,amit még nem láttak,én mindig cserélgetem és így egyiket sem unják meg+újdonság is van.

Binyek
Az alma mehet nyersen és főzve is bele. :lol:
Vendég

Szegény gyermekeimnek milyen hülye anyjuk van :roll:
Azt hiszem nálunk ma beindult a 6 hós fejlődési ugrás.Ma fél 12-kor ebédeltek a csajok,a szokásos adagot.Ilyenkor legközelebb fél 4-kor kapnak uzsit.Minden zajlott ahogy szokott,majd fél 3-kor Noa sírva ébredt,vígasztalhatatlan volt.Semmi nem volt jó.Sem állva,sem fekve,sem ülve,sem a hintaszékben,sem a seggét rázva,csak sírt és sírt.Úristen,gondoltam,bizti beteg lesz.Ínye be van duzzadva,oké,de ennyire nem szokott fájni.Hasa nem görcsölt.Ivott egy kis vizet,oké,torka sem fáj,tud nyelni.Akkor meg mi baja?Hülye anyja még a lázát is megmérte,semmi.Akkor mi baja?Tuti beteg lesz.Már azon agyaltam magamban,hogy vajon melyik patika lesz a z ügyeletes és milyen ciki lesz hétvégén kihívni a háziorvost :roll:
Apa átvette,ő is próbálta nyugtatni,közben Noa kétségbeesett arccal nézett rám.Ok,gondoltam,csinálok egy kis tápot,attól bizti megnyugszik.Hm...A drágám benyomott több,mint 2dl-t,éhes volt szegény 8) A hülye anyja meg már kúpot akart adni neki,lesz ami lesz alapon :roll:
Vendég

Rebe, Eszti,
édesek a lányok!

Andi,
jó, hog mutattad a táblát, nekem sokazor van, h este elalszanak idő előtt, majd fel kell keltenem őket fél nyolckor fürdetni, vacsizni, de tök jól visszaalszanak újra. Akkor ez simán belefér a nappali alvás kategóriába.

Binyek,
reszelt alma lehet darabos még nekik, ha kemény, ropogós, én inkább főzném a krumplival, hidd el, sokkal jobb lesz tőle az állaga!

KépKép
lili73

Eszti,
ez velük is előfordult már, mármint, hogy valamiért épp aznap előbb megéhezett valaki.

KépKép
lili73

Eszti :P
Nekem is mindig nehezen esik le, ha már többet akarnak enni :lol:
Köszi a tippet. Nálam az a gond, hogy Milcsi csak háton hajlandó lenni, viszont a refluxa miatt úgy 1-1,5 órát jobb, ha döntve van. Ezért elkényelmesedtünk és egész nap a pihiszékben van... És hát már ezt szereti...

Binyek :P
Nekem az alma a turmixban nem lett elég pépes. Szerintem megfőzve nagyobb rá az esély. Viszont a vitamin miatt meg a nyers a jobb. Ami bizti, hogy meg kell hámozni és kicsumázni...

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

rebe gyönyörűek a kis husicsajok :D
almát én nyersen az üvegreszelőn lereszelem és úgy megeszik
a tescoban vettem mikulásjelmezhez hasonló rugit csak 2600ft kényelmesnek is tünik lábfeje is van nagyon cuki

lanyané

Mi van ma este? Mindenki etetőszékre és hálózsákra licitál? :lol:

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Csajok nagyon aranyosak vagytok, hogy érdeklődtök. Nem akartalak benneteket fárasztani. Szóval röviden az van, hogy mostanában elég sokat veszekedtünk. :oops: Semmi komoly dolgon, csak kis apróságokon, jelentéktelen semmiségeken. És már mind a ketten éreztük, hogy ez így nem lesz jó, mert nem jó irányba kezdünk haladni. :roll: Nagyon szeretjük egymást, ezzel nincs semmi baj, csak valahogy a hétköznapok, a gyerkőcök miatti új helyzet kicsit megviselt bennünket. És martuk egymást. Tudom, hogy sokszor én is türelmetlenebb vagyok vele, ő meg fáradt a munka miatt, és ez ide vezetett.
Megbeszéltük már, és javul is a helyzet. De azért még van hogy rossz a kedvem, vannak mélypontjaim. A csajok rengeteg pozitív energiát adnak, imádjuk őket! :D

Fanni,
Az enyémek a lelógó figurákon kívül nagyon szeretik a plüssfigurákat, van lovacskánk, kihajtható könyvecske, stb, tök jól elvannak ezekkel. Mi most veszünk habtapit, azt fogom letenni a földre és oda teszem le majd őket, mert a járóka most már kicsi kettőjüknek. Zsani állandóan forog, és próbál haladni is, neki kell a nagyobb tér mindenképpen. :wink:

Sotske,
Hát ilyen már velem is volt. Minden eszembe jutott már, csak az nem, hogy az a szegény gyerek lehet éhes. :lol:

Kép
rebe
Dunaharaszti

Rebe :P
Hol veszitek a habtapit? Kinél is láttam olyat, hogy csak nagy részei voltak, kicsik nem? Vagy pont az a poén, ha kivehetik belőle? Nem is tudom...
Én vettem egy szőnyeget, de az elég kicsi. Most még jó, de amint mászni kezdenek, vehetek újat :? Okos Anyuci...

Nálunk is feszültebb a hangulat, mióta Apa megint elég sokat dolgozik -első 5 hétben itthon volt-, én meg sokszor az éjszakák, na és mi tagadás, már a nappalok miatt is fáradt vagyok... Azért igyekszünk tolerálni a másikat, bár nehéz, mikor végre hazajön, én kicsit felszabadulnék, de mégsem, mert ő fáradt, s nincs már türelme a gügyögőimhez... Gondolom, hogy nálatok is ilyesmi lehet. Csak nekem ugyebár sokszor van napközbeni segítségem, így nekem valamivel könnyebb... Bár a Te gyerekeid meg nagyon jók :D Szóval nálunk is van hasonló, meg hogy külön szobában alszunk, az sem tesz vmi jót a házasságunknak... de azért bizakodó vagyok... Majd csak lesz valahogy, ha már 8 évet kibírtunk együtt... s ebből 4,5 évet átsopánkodtunk, hogy nem jön a gyerek...

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

na én is viszatértem.
kórházban voltam Jankával kedd óta. Vesemedence gyulladása van :(
kiengedtek ma, mert már nem volt láza.kapott 7 szurit szegénykém.itthon meg antibiotikumot kell szednie.és hetente vizeletet kell vinni.aztán meg egy fél évig havonta.remélem minden ok lesz vele.

Mariann

Én nem akarom a dokid megcáfolni,de nekem most is ment vissza 1 hónapja a hasam.pedig eddig sokkal nagyobb volt.
Én várnék egy évet. Mert ugye csodák nincsenek, nem mehet vissza egy hónap alatt.,ami kilenc hónapig nyúlt. De te tudod.
Cici miatt irigy-irigy. 
Azt én is szívesen megcsináltatnám

Fanni

Én azzal szoktam hülyülni, hogy egyik lányom plasztikai sebész lesz, így majd csini maradok 

Binyek

6 hetesen kéne acsípőszűrés.

Vagy nem jól emlékszem.nekem úgy rémlik, mi akkor mentünk.

Táblázat:

nekem stimmel.te jó ég!!lehet, h mintagyerekeim vannak??? :shock: csak én nem tudok róla....

szanet

Fanni
Nme licitálok(kivételesen),csak a kölkeim ma majdnem annyit aludtak mint a táblázatban,aminek az lett a vége,hogy kb 1 órája aludtak el :evil: Na holnaptól én nem bánom ha nappal nem alszanak :lol: Ja!Az 5 éves keresztlányom aki itt alszik ma nálunk,már rég húzta a lóbőrt.

Rebe
Azt hiszem ezen mindannyian átestünk(és még fogunk is).Nálunk detto.Egész nap itthon,délután séta,apa hazaér-végre tudunk együtt is sétálni,aztán itthon este csinálja a kis dolgait,engem meg az ideg szétvág mert a gyerekek nyűglődnek.Értem én,hogy van dolga,de e-mailt olvasni ráérne később is.Vannak jobb napok,meg rosszabbak.Amúgy ezzel nem untatsz itt szerintem senkit,mindenki tudja miről beszélsz.

Szanet
Hogy derült ez ki?Anna hol volt addig?
Vendég

Eszti
Én is ilyen vagyok.Először végigzongorázok velük minden lehetőséget,aztán ha nem javul a helyzet,akkor csak éhes volt :lol: Ennél nagyobb bajuk sose legyen.
Vendég

Rebe, Fanni!
Türelem és kitartás. Próbáljatok lassacskán egy-egy órát kettesben tölteni. Tényleg kettesben, tehát "lepasszolni" a lurkókat és ha mást nem, ellmenni sétálni, kávézni stb. Úgy, hogy nem sír fel senki a háttérben egy mondat közepén. Fantasztikus dolog gyereket szülni-nevelni, de igenis nagy prónbatétel egy kapcsolatban. (mondom ezt egy gallyra ment házassággal a hátam mögött :oops: ) Szóval mindenképpen tessék egymásra is időt szánni, mert utólag már nagyon nehéz orvosolni a sérelmeket.

Csípőszűrés: hivatalosan 6 hetesen kéne, de Manóval én is 3 hónaposan jutottam el.

Szanet!
UH volt Jankának? Mi okozta a gyulladást?

Sotske!
Néha nehéz rájönni, mi a baj. Én se mindig tudom, pedig nekem Manó ugyebár (elvileg) már mondja. Meg van, amikor csak nyafog, és képtelenség kiszedni belőle, mi a baj...
vovanda

Szanet
Nem semmi.Az egyik barátnőm kislányának dettó ez volt.Folyamatosan hőemelkedése volt és sokat aludt.Ezért vettek tőle vért+pisi mintát és így derült ki.

Banika
Akkor egy éjszakára 3 gyerekes anyuci lettél? :lol:

Rebe
Igen,ismerős nálunk is a probléma.Apjuk sokat dolgozik,alig várom,hogy hazaérjen és kicsit felváltson,de mire hazaér,fáradt és még ezer más dolga van :roll: Mi már ezerszer végig zongoráztuk ezt,így sokkal jobb a helyzet,jobban figyelünk egymásra és toleránsabbak vagyunk és többet segítünk egymásnak.Hát,meg kell szokni ezt az új életet.

Vovanda
Lepasszolni a gyerekeket :roll: Nálunk ez nem működik,ugyanis a családban senki nem hajlandó segíteni.Sokszor tök kivagyok,fáradt vagyok,de veszek egy nagy levegőt és csinálom tovább,mert senkire sem számíthatunk :cry: És ez nagyon szomorú...

Lili,Fanni,Riddencs
Köszi a kép dícséreteket :wink:
Vendég

Sotske!
Bébiszitter? Nekünk is az van/lesz. Anyukám 50 km-re él és dolgozik, bár így is segít, amiben tud. Apámékra nem bíznám a gyerekemet, párom anyukája 150 km-re. A fiammal a vér szerinti apja meg az apai nagyszülők nem foglalkoznak. Szóval muszáj volt keresni valakit, aki tud segíteni. Először egy idősebb hölgy volt, sajnos ő tavasszal agyvérzést kapott, nem dolgozhat. Most meg egy tündéri fiatal csaj van, Balu nagyon szereti és még azt is észre szokta venni, ha mosogatni kell és megcsinálja. Szóval nekünk bejött.

Lanyané!
Akartam már írni, csak elmaradt (IQ csökkent kismama :oops: ): a plasztikával mindenképpen érdemes az egy évet megvárni. Nekem még Manó 1 éves kora körül sok minden a "helyére mászott". A súlyommal nem volt gond, csak éppen még itt-ott "lógtak" dolgok.
vovanda

Lányok :P
Hasplasztika előtt 2 fontos dolog van. Az egyik valóban az idő... Nem 1 év, nem is fél, hanem pontosan 9 hónap. Ennyit érdemes várni. S a másik fontos a súly. Akkor jó megcsináltatni, amikor az ember már elérte azt a súlyt, amit tartani akar. Különben az egésznek nem sok értelme lesz, hiszen a bőr újra megereszkedik...
És akkor megint lehet persze menni a plasztikára... csak pénzkidobás...
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Szanet :(
S mikorra gyógyul meg teljesen, mit mondtak? A másik lány addig itthon volt Apával?

Banika :P
Én nem vállalnám be a másét egyetlen éjszakára sem :lol:

Nálunk fordult a kocka. Eddig Milcsi mosolygott ezerrel Márkóra, aki fütyült rá, most pedig Márkó próbálkozik napok óta, de Milcsi oda sem pillant. Direkt nem. Mi van az én gyerekeimmel? :?

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Vovanda
Örülök,ha anyagilag kijövünk egy hónapban,sok mindenre nincs pénz,bébiszittyóra pláne.De ha lenne is,akkor sem találnék tuti megfelelőt,ahogy ismerem magam :roll: Én is az voltam a terhesség előtt,végzettségem is van hozzá és rengeteg simlis van a "pályán".Sokan azt hiszik,ez milyen könnyű meló,pedig óriási felelősség!Én ráadásul nem bíznám őket csak 1 emberre,mert tudom,hogy milyen nehéz.Na mindegy,nem panaszkodom,mert van két gyönyörű,egészséges,boldog gyermekem.

Fanni
Már akartam írni,hogy le a kalappal előttetek.Nem semmi küzdelmetek lehetett,mire összejött Milcsi és Márkó.Biztos óriási lelkierő és kitartás kellett hozzá,hogy végigcsináljátok,és milyen jó,hogy a vége jó :wink:
Vendég

Fanni!
Játék: pihiszék, ha megunták: szőnyeg. A legérdekesebb azonban én vagyok :oops: , pofázok, énekelek, táncolok nekik és nagyon élvezik. A lényeg, hogy lássanak :P Ha mutatok nekik pl. gumikacsát, színes csörgőt, kicsit nézegetik, röhögnek rá, aztán megunják. Ja, és egymással is dumálnak már! :D

Binyek! Mi 3 hetesen és nemrég, 3 hónaposan voltunk csípőszűrésen. Maja már nem is eszik tápszert?

Szanet! Jobbulást Jankának!

Rebe! Nagyon szépek! Fel a fejjel, mindenkinél vannak hullámvölgyek!

Hmmm, mi külön alszunk...Babák a gyerekszobában az ágyukban, mi a hálóban. A két szoba egymás mellett van, mindent hallok. ( Van ágy a gyerekeknél is.) Nekem kell a pasim,(neki is én) most is, meg 1, 2, X év múlva is...
Igen, nagyon kényelmes együtt aludni a babával, anyukáméknál csak 1 kiságy van, ott az egyikkel én alszom a nagyágyban, ha felébred, csak magamhoz húzom és megszoptatom, oszt alszunk is tovább, meg érzem a kis illatát, hallom a szuszogását, ez tök jó!
De...nem akarok belőle rendszert csinálni, mert ott maradnak az ágyunkban ( hallottam már ilyenről, h óvódáskorú gyerekekkel is együtt alszanak még...), ha meg nem, akkor mikor szoktassuk vissza őket a saját ágyukba?
Mindegy, túlragoztam...nálunk a szülői háló éjszaka intim hely...

Kép
riddencs

így "játszottak" reggel:
Kép

Aztán a fiatalúr kidőlt egy pillanat alatt:
Kép

Kép
riddencs

sziasztok!

Rebe, nyugi, nem azt mondom h. természetes a vita, de sztem mindenki fáradt ezért van ez. nálunk is vannak/ voltak veszekdések... bizzunk benne hogy jobb lesz.
és főleg apró dolgon van a vita, amikre két óra múlva nem is emlékszem...
én abszolút nem akarok hasplasztikázni. nekem tök jól visszament. tényleg kell idő, meg ha naponta nem több mint 10-15 felülés sokat segít. nekem enélkül is visszament.

képzeljétek:
még a tegnapi napra vissztérve, én egy nagyon nagy lúzer vagyok, szerencsétlen hülye p...a. ugye hivatalos voltam Pápára a céges buliba, ki is néztem a vonatot, hát nem lekéstem ??????!!!! mert ugye arra emlékesztem hogy akkor indul amikor érkezik, csak egy órával előbb....szóval nem mentem. aztán mondom hazajövök, de aztán a busz is pont akkor ment el előttem, ott dekkoltam az állomáson fél órát... naggyon mérges voltam magamra...tényleg hülyülök...ilyen velem seoha nem fordult elő, hogy lekéstem volna valamit, vagy elkéstem volna...ez az én formám.

ma reggel voltunk Au-ban bolhapiacon! nah az kárpótolt :):) vettem egy csomó mindent fillérekért...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára zsuzska80 2008.11.08 10:39-kor.

zsuzska80
Szombathely

Lanyané,
csak hogy még egy vélemény legyen: én most először tudtam begombolni a kabátomat a hasamon. Szóval nem reménytelen. Igaz, nekem a bőr nem lóg rajta, nemtom, az milyen lehet.

Fanni,
habtapi: érdemes először olyat venned, amiben nincsenek darabok, mert irtó idegesítő, amikor állandóan kiszedik, és főleg az, hogy rágják, mindig figyelni kell, ki ne rágjanak belőle darabkákat. Visszarakni meg ,még nem tudják.
Később viszont, mikor már elég érettek, tényleg jó lehet a kirakósdi.
Én a Mária bababoltban vettem a betűs, számosat. De mintha épp te tettél volna linket, hogy a neten (teszvesz, vatera? már nem emlékszem) is árulnak újat.

Rebe,
hát ezzel tényleg nem vagy egyedül, bizti, hogy mindenkinek probléma, amit írsz (nálunk sincs ez másképp), tarts ki, megoldódik, gondolja a picikre, és máris könnyebb. Mi 8 éve vagyunk együtt, és ebből 7 évet sopánkodtunk végig, mert nem jön a baba.

Bébiszitter,
ti nem fél(né)tek idegenre bízni a gyerkőket? Vagy egyszer eljön az idő, mikor nincs más választás és akkor nem is kérdés?

Pihiszék: nekünk sose volt. Amíg nem másznak, teljesen jól megteszi az ágy vagy a föld is.

Lányok,
kicsit visszafogom magam, nagyon sok időm elmegy így netezéssel, örültem, hogy sikerült leküzdenem a függőséget, most meg teljesen visszaestem.

KépKép
lili73

Lili!! hogy szoktál le a netről? Help!!

zsuzska80
Szombathely

Mi 3 hetesen voltunk csipőszűrésen, és 3 hónapig hordtuk a terpeszpelut.

a táblázat nekem is nagyjából stimmel, a 12 hósat néztem én, de este már nem alszanak, de egyébként pont úgy... mondjuk vannak napok amikor abszolút nem alszanak nappal....

zsuzska80
Szombathely

Sziasztok!
Babák nagyon husik!
Lanyané!
Nagyon édik a nyuszilányok!
Banika!
Puszi a harinnyásoknak!Tudsz jó angolturit Kaposváron?A sétáló utcait tudom.
Rebe!
Mekkorák már a csajaid :D Gyönyörűek!!!Mint ahogy a lányok is írták ilyen problémák szinte minden kapcsolatban előfordulnak.Az a lényeg hogy beszéljétek meg!Nálunk is sokszor volt ilyen,fáradt voltam,fásult és nagyon sokszor kötözködtem.Nem könnyű egy gyerekkel sem.......
Sotske!
Tündérek a csajok!
Nálunk is ugyanez a helyzet mint Nálatok!A lányok már 2 és fél évesek lesznek,de még soha nem vigyázott rájuk senki,még 5 percre sem!Mi sokszor éjfélig beszélgetünk,miután a lányok elaludtak,mert akkor tudunk nyugodtan beszélgetni.Sokszor szükségünk lenne rá,hogy kettesben menjünk valahova,de tényleg az a lényeg,hogy vannak,és egészségesek a többit majd megoldjuk :wink: :wink:
Riddencs!
Husik!!A vegyes párosokra azért egy kicsit irigykedem!
Zsuzska!
Sajnálom a bulit!! :(
Lili!
A függőséggel én is így vagyok!!
Na megyek is mert már 2 palacsinta bánta,hogy itt ülök :( 8)
Jó hétvégét!! :D :D

bognartundi0727

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?