Brigi! Mindig írj ide bátran!!!!
Én nem látom veszett ügynek a dolgot. A lényeges dolgok megvannak ahhoz, hogy visszatérjen. Sok hűtlenséget/kikacsintást aszisztáltam már végig (és voltam magam is...)! Néha szabadságra kell menni az embernek a kapcsolatából. Ez kinek így, kinek úgy sikerül. Már írtuk, és gondolom Te is látod, hogy a Párodnak ez a sok dolog, ami most történik, mekkora stressz. Mint ahogy Neked is. Valószínűleg elhanyagoltátok egymást egy kicsit, a korábbi hölgy pedig teljes figyelmet ad a párodnak, hiszen neki minden újdonság, ami az elmúlt években történt, és nem otthon, a 3,5/4 gyerek társaságában beszélgetnek, hanem csak kettesben (gondolom), így teljesen egymásra tudnak figyelni. Párodnak eszébe jutottak a régi szép idők, amikor még nem volt ez a sok felelősség az életében, és most álmodozik. De nyilván nem fog lelépni, hiszen szeret Titeket!
A megbocsátás nagyon fontos!
Apósom nem édesapja a Páromnak, neki nincs saját gyereke. Együtt dolgoztak Anyósommal, és egy másik hölggyel (meg még 2 fő, saját konyhájuk volt). Apósom összemelegedett a hölggyel, fél év után gyerek fogant, Apósom osztott, szorzott, lelépett. a 2. napon fülét-farkát behúzva menekült vissza az anyósomhoz!!!!
Sosincs veszve a kapcsolat!
Anyósom sokat szomorkodott, nagyon meg volt sértődve, de mivel szereti a férjét, megbocsátott neki! Megjegyezték, de túl tudtak lépni rajta.
Az élet nem olyan, mint a filmekben, és a regényekben.
Légy türelmes! Sok erőt!