Anitja: Tök jó,hogy nincs gond. Csak pozitívan!..
A cicivel én is jártam hasonlóképpen, anno mikor Benci kicsi volt. Ráfröcssent a spenót,miközben tumickáltam a gáznál,hogy menjen szét (fagyasztott fajta).Nagyon szar érzés..:S
Mi vettünk égési sérülésekre való sprayt azt használtam, nekem le is hámlott ott a bőr..
Ha jól megnézem még mindig van ott egy halvány folt.
Remélem neked nem ennyire komoly,és hamar rendbe fog jönni.
Mielőtt megfeletkezek róla keresztelösőknek: Nagyon szépek a képek!!.

:):)
Tök jó,hogy ti már túlvagytok rajta..
Sense: Kitartást! Nálunk is vannak ilyen napok,még sokat kell szoknia a picúroknak, ezt a kintléti etikettet..

.. Szép folyamatosan fedeznek fel mindent,és az a sok újdonság,hol máshol nem lehet megpihenni, mint a szülők,legfőképp anya ölében,karjaiban.
Sok testközelségre van szükségük,biztos a kis Botondnak is ez kell,olyan kis ragaszkodó..
De az is igaz,hogy rossz ha még wc-re sem engednek ki..

..Ilyenkor bekel csukni a fülünket..

.

..
Én szoktam mondani Dominak,hogy mindjárt megyek csak ezt meg ezt megcsinálom,meg beszélek hozzá.. Oké van,hogy beválik van,hogy nem.. De hát ez van..
Majd mi is megszokjuk,meg ők is..

Előbb-utóbb..
Irinia: Megtudlak érteni. Most gondolkoztam a napokban,hogy vajon miért érzem,könnyebnek most a gyereknevelést. Annó mi anyukámék felett laktunk,és mikor hasfájósan sírt Beni tudtam,hogy lent halják, és mindjárt rohannak fel,hogy mi a gond,ezt-meg ezt próbáltam-e? Jó tudom csak aggódtak és segíteni akartak,de nagyon rossz. Én nem éreztem teljes családi meghitt˝összhangot˝,bénának éreztem magam,persze ezt érezte a fiam is és sokkal rosszabb volt. Na meg ugyan így a szopiztatással is plusz még a többi gond..
Most,hogy külön vagyunk,nem kell senkit sem figyelembe vennem sokkal de sokkal könnyebb és tökre nyugisabb.. Jöhetnek a hasfájások stb..
Gremese: Nagyon jó a nagyinak küldött üzis kép…:):)..
A dagizást meg kikérjük minden baby nevében.. Hiszen olyan kis édesek a hurkákkal..
Nekünk is van hurkincánk meg tokánk,de a védőnéni csak nevet rajta..
Meg ha majd elkezdenek igazán fötörni,ha, ez nincs akkor mit fognak ledolgozni?..
Kiskolbi: Az U.U. miylen bevált,poci fájás? Amúgy a régi gyerekorvosunk is ezt mondta,annó ( na jó mindig csak annókal példálozók,de Beni kis babys korával tudok hasonlítani sorry),hogy akárt mit is próbálunk,lehet beválik ,de igazából ezen túl kell esni a piciknek,na meg a szülőknek..
Granda: Nagyon édes szoknyában Linda..
Te is hason altatod,neked is megdörzsöli kis arcocskáját a pelus? Nekünk igen,már nem tudom mit találjak ki..
Huu most megyek mert felébred a drágám..
Majd folyt.jöv..