A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009. januári kismamák

Sziasztok!

Úgy látom mindenki nyűgős már de szerintem ez természetes így a vége felé!
Nálunk is a karácsonyi készülődés sehol sem tart a manó kuckójáról nem is beszélve!Szóval mi sem vagyunk jobb helyzetben,együtt érzek! :cry:

Ma mennem kell vérvételre mert a hosszú hétvégék miatt szinte lehetetlen bármit is elintézni.
Házi dokimat is meg kell látogatnom mert majd szeretném elindítani a tgyást és neki meg le kell zárni a táppénzt.
Szóval erre a néhány utolsó napra is marad elintézni valóm!!!

Most a panaszáradat után elvonulok,legyetek jók és csak pozitívan! :x :)

Kép

Kép
poszani

jó reggelt!

Kép

Kép
vickybabe

Jó reggelt!

Hanna, Batkata, Poszani: sajnálom :( együttérzek... én is tényleg igyekszem mindent megcsinálni, amit tudok ésszerű határok között.... Csak, tudjátok, Saci érkezéséig 2 hét van... addig is normális állapotokat kellene teremteni, mert most nincsenek :(
Abszolút állnak a dolgok: Apus elment nagybevásárolni, engem nem enged, addig én kitakarítottam Mesi szobáját is... Még hátra vannak: az ajtókat be kell fejezni, a dühöngőt és Saci szobáját beszegélyezni, a szanitereket a helyükre pakolni...
Azért estére, a nagy munka után Saci rendesen büntit osztogatott :? nekiállt az idegeket nyomkodni lent, olyan áramütés-szerű nyilalás a combjaimban... :? menni is alig bírtam :? tudom, megérdemlem... de azóta sem keményedek jobban, mint eddig (gyakorlatilag minimálisan)

Kriszti: mostmár ne gyere segíteni, mert akkor nem leszel otthon Karácsonykor :wink:

Na megyek, ügyködök, megjött a Nagybáttyám, segítek neki.

Szebb napot mára :) :wink:

Hú, néztétek a táblában azokat az 1-eseket a visszaszámlálásnál? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Csöre
csöre74

Jó reggelt!

Batkata! Sajnálom, hogy nálatok sem jobb a helyzet.
Nekem semmi segítség nincs. :(

Poszani! Jó vérszívást.

Vickybabe! Köszi a táblát!

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Csöre! Köszi.
Igen, ismerős a helyzet. :(

Kép
hanna30

Jó reggelt!

Batkata,Csöre,Hanna,Poszani és mindenki, akinek c@r kedve van: sajnálom és együttérzek :(
Úgy látszik, nálam is szülés előtti depresszió van :roll: Az a nagyon hülye hangulat, amikor olyan nagyon nem jó semmi sem, pedig hát itt a karácsony, és a legfontosabb, hogy Martin is mindjárt...de valahogy mégis tengek-lengek....mi lehet ez?
Ma megsütöm a zserbót, közbe meggyújtom a mécseseimet kis karácsonyi illóolajjal, hátha ettől felfele kunkorodik a szám széle :oops:

Batkata: fini a hólabda fahéjjal is,nyami :wink: Az ánizs meg amúgy is egy elég karakteres fűszer, vagy szereti valaki, vagy nem -- nálunk speciel mindenki imádja :wink:

Vickybabe: köszi a táblát! Igen, teljesen libabőrös leszek a visszaszámlálásnál lévő 1-estől :oops:

És este ctg, UH, vizsgálat! De most néztem csak az időpontot, 3/4 7-re kell menni ctg-re, minden utána jön majd, jó korán fogunk végezni :roll:

No,elgurulok a postára (megrendeltem a Léghajó könyvét,nehogy már visszaküldjék itt nekem),meg boltba.

KépKép

KépKép
kata8110

sajnálom a depis hangulatot :( Én most (éppen) tele vagyok energiával :lol: Ki is használom, sütök pizzát meg valami karácsonyi sütit. :D

A párom olyan édes, már szinte semmit nem enged, hogy csináljak. Egy hete ő mos, pakolja a ruhákat, csinál nekem reggelit, takarít. És még dolgozik is. Olyan jó érzés, néha tiszta lelkifurdalásom van, olyanokat csinál, amit én is megtudnék, de nem hagyja :roll:

Kata, a Léghajós könyv nekünk is megvan, szerintem szuper! A tanfolyam is nagyon jó volt. Este nekünk is CTG és doki, szintén elég késői időpontban...

Csöre, Ti most építkeztek? Bizti írtad már, bocsi...vagy tetőtér-projekt? Nálunk az van, de tavaszig felfüggesztettük. Igazából csak a tesó érkezésekor válik majd létszükségletté, addig bőven elférünk az alsó szinten :D

Krisz, én is beírtam az OEP keresőbe, találtam is egy formulát, amit kinyomtattam, de rájöttem, hogy ez egyéni vállalkozóknak van :evil: Miért nem lehet egyértelműbbé tenni az ügyintézést??? :evil: Linkelni egyébként csak annyi, hogy kimásolod a böngészőből a linket, aztán beilleszted ide.

Mágnessel mi lehet?????????????? Csak nem????????????

Kisbogacs, örülök, hogy a vacsi jól sikerült! Akkor Ágibaba úgy döntött, még marad egy picit, biztos jobb így még neki! :wink:

Kép
vickybabe

A vonalzóm milyen vicces :lol: :lol: :lol: :lol: ez a legal action tetszik :lol: viszont azt kikérem magamnak,hogy nagyobb vagyok, mint egy ház :lol:

Kép
vickybabe

Kata! Vickybabe!
Olyan ügyik vagytok.
Na, én azért vagyok dühös, mert a lakás rohan és nem bírok mászkálni, mert annyira fáj. Olyan tehetetlen vagyok. :(

Kép
hanna30

Hanna, ha ez megnyugtat, pár hete én is egy nagy nulla voltam. Most a végére mintha feltöltődtem volna energiával. Szerintem Nálad is így lesz, nyugi! Most a legfontosabb, hogy fogj egy jó könyvet vagy újságot, vagy tegyél be egy filmet, és pihenj! minden más megvár! :wink:

Mai pocak:
Kép

Kép
vickybabe

Eltűnt Kismamik tessék bejelentkezni!!!!

Kép
hanna30

Vickybabe! Köszi!
Csodás a pocakod!!!!!
Hihetetlen, de tényleg megváltozott a formája. :shock:

Mi most itt tartunk:

Kép

Kép
hanna30

Micsoda pocakok és mindenkié szépen megindult lefelé :D Csöre: Sacika nem kímél????? :wink: hát a kis zsiványság már biztos várja a nagy találkozást anyukájával :D Az én hasam is lejjebb ment érdekes :wink:
erzsebet0312

Még nem bírtam magam rávenni az indulásra :oops:

Hanna: pihizz, gyűjtsd az energiát!! Vedd be a leszarom kapszulát, így is,úgy is csodás lesz a karácsonyotok, ha ilyen a lakás,ha olyan :wink: Nálunk is lehetne nagyobb rend, de valahogy mostanában mindig így látom, pedig nincs kupi, csak valahogy nem érzem, hogy a Lakáskultúra magazinba való lenne a kis fészkünk és már ez is bánt :oops:
Szóval én is leszarom :lol: De ma kijön apukám, lehet egy kicsit befogom, segítsen nekem, hadd legyen jobb a lelkemnek, csak Martin nehogy noszogatásnak vegye :wink: És gyönyörű a pocakod! Szerintem pont ez az a korszak, amikor már baromi nagy, de fent van és mindent nyom, amit csak lehet. Nekem megkönnyebbülés volt, amint elkezdett lecsúszni :wink: Nem mondom, így is bőven van mit nyomnia, de nekem speciel ez már kellemesebb :oops:

Vickybabe: nagyon szép a pocid! Képzeld, most én vagyok úgy, hogy befér a két tenyerem, de érzésre nem más különösebben. Van keményedés, meg az ezzel járó szolíd vízkiverős érzés....hát kíváncsi vagyok, mit mond ma a doki! :D

KépKép

KépKép
kata8110

Vickybabe! Nagyon csinos pocak! És mennyire lent van! Az enyém még egyáltalán ne ment le!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Erzsébet! Muti a pocakot. :)

Kata! Az a bajom, hogy semmi sincs kész.
A husikat nem vettük meg. Persze, most meg nem tudok mászkálni.
Én meg nem az a fajta vagyok, aki képes így élni.
Este jön Dublinból Laca barátja.
Szóval, hiszti a köbön.

Viszont! Te lógsz a kész babaszoba képekkel.
Csak az ajtót látom itt. :)

Kép
hanna30

Nagyon csinosak a pocakok Lányok :)

Viki: nem mondanám építkezésnek, a tetőteret próbáltuk idén szépen fokozatosan összehozni, de úgy néz ki, hogy kicsit belassultunk :? végülis elférünk lent is, de már nem sokáig... az a gáz, hogy amiatt, hogy úgy készültünk, meglesz a tetőtér, szalad a lakás nagy része, mert várják a dolgok a helyüket.... tehát, ha nem lesz meg, akkor is csinálni kell valamit, hogy ne essünk hasra a babacuccokban a karácsonyfa mellett :? úgyhogy most megy a hajrá :?

Közben megvolt a második tízórai :oops: inkább keveset eszem egyszerre emiatt a hülye hányinger miatt...

A kímélésről: Apus kímélne, de ha nem csinálom, akkor nem haladunk... úgyhogy mértékkel kímél :roll: persze nem csinálok semmi olyat, ami nagyon megeröltető.

Nekem is ennyire lent a pocak, Viki :) (csak egy számmal kisebb :oops:)

Csöre
csöre74

Csöre! Azért óvatosan.
Ne legyél te sem maximalista!

Kép
hanna30

Hanna: nem vagyok maximalista... látod, hányszor pihentetem a hátsóm a számítógép előtt :oops: :lol: :lol: :lol:
Most éppen Apa bevásárlását pakolászom, előtte a purhabot vágtam az ajtó oldaláról (az sem megerőltető), szóval szerintem nem viszem túlzásba, és a hasam sem keményedik. Néha szúr, de az mástól van :?
És nem hisztizünk!!! Egyikünk sem, OK? :wink:

Csöre
csöre74

Csöre! Persze-persze. :)
Tényleg vigyázz a kiscsajra.
A hisztiért meg bocsi csajok. Csak most jövök rá, milyen rossz, ha nincs segítség. :(

Kép
hanna30

Hanna: értem én, hogy mi a gond. Nem tudom, vígasztal-e valamelyest, hogy pl husit mi sem vettünk még, de holnap Apa már itthon lesz, úgyhogy piacozunk egy utolsót...Én oda már nem tudok egyedül menni, cipekedni, türelmem sem nagyon van. Mondjuk annyi a szerencse tényleg, hogy nekünk itt a segítség, úgyhogy el leszünk látva kajával, de én sem érzem jól magam úgy, hogy az innen-onnan hozott kajákkal legyünk el az ünnepek alatt :? Pedig hogy minden nap nem fogok nagy főzőcskét csinálni az biztos :oops: Majd, jövőre, mikor Martin miatt szerintem úgyis ide összpontosul majd a família,akkor. Most nem megy. :oops:

Igen, tény, hogy lógok egy szobaképpel, meg kellene csinálni :oops:

KépKép

KépKép
kata8110

Kata! Édes vagy! Nekem Laca még holnap is dolgozik. :(
Na, tessék összeszedni magad! :wink: :wink: Várjuk a képet!
Én is teszek, ha készen lesz.

Kép
hanna30

Vickybabe: igen én is találtam olyan nyomtatványt, amit írtál. Az nem jó. De van olyan is, hogy nyomatványok foglalkoztatók részére (ugyanis a munkahelyed intézi - mint többen is mondták) Ezen belül van olyan, hogy:
Nyilatkozat a tehességi-gyermekágyi segély megállapításához
Pótlap terhességi gyermekágyi segély megállapításához
Én is ennyit találtam.

krisz78

Megpróbálom ide beilleszteni. Lehet, hogy jól elbénázom, akkor előre is bocs.1229944151.0649.doc

1229944245.1983.doc

krisz78

Na, mégegyszer 1229944449.386.doc

krisz78

:evil: :evil: :evil: Nem jött össze. Meg se nyitja. Ott próbáld megnézni, ahol írtam.

krisz78

Sziasztok!

Most jöttem meg CTG-ről. Egy kicsit megijedtem, mert az elején nem mozgott Bianka és mégis nagyon gyorsan vert a kis szíve (ezt nem én mondtam, hanem a szülésznő). Majdnem úgy volt, hogy kiraknak fél órát ücsörögni, hogy megnyugszik-e a baba. De aztán közben lecsillapodott és el is kezdett mocorogni. Végül úgy jöttem el, hogy szülésznő megjegyezte, hogy "na kíváncsi vagyok, mit fog mondani a doktor úr!" De nem mondott semmit, azt mondta, hogy minden rendben. Hát nagyon remélem, hogy tényleg így van. Azért nem hagy teljesen nyugodni a dolog. Már most alig várom az újabb CTG-t.

A pocakok nagyon szépek és tényleg költöznek a babák lefelé. :-)

kata8110: ugyanilyen hangulatom van nekem is. Az utóbbi pár napban nem vagyok valami mosolygós kismama, amiért lelkiismeret furdalásom is van, hiszen nagyon boldonak kéne lennem és az is vagyok, csakhát nem tudom.... semmihez nincs kedvem, de mégis csinálnék valamit... olyan furcsa, megfogalmazhatatlan érzés...

hanna: sajnálom a rossz kedvet, úgy látszik, téged sem kerül el ez a terhesség alatti depi. Reméljük a szülés utánit megússzuk!!!! :roll:

Kép
jandrea

krisz78: nekem megnyitja!!!! Köszi szépen!!!!

Kép
jandrea

Csajok!
Innen kell letölteni:
http://www.allamkincstar.gov.hu/cikk/621

Vagy ez a cég elintézi:
http://www.elintezzuk.hu/

JAndrea! Tuti minden ok Biankával. :)
Nyugi!
Én nem depis vagyok, hanem inkább ideges, mert nem tudom elvégezni azt amit szeretnék.

Kép
hanna30

Hanna: rakok fel este ha a férjecském csinál róla képet :D tegnap megvettük a karifát olyan szép ezüstfenyő kb 1.80 magas ha meglesz a picur akkor jövőre még nagyobb lesz :D legyen mit lebontania :D Jandrea: én is holnap megyek először cgr-re és nagyon kíváncsi vagyok hogy milyen lesz :wink:
erzsebet0312

Erzsébet! Ok. :)
Szép nagy fátok lesz.
Na az idén az sem lesz nálunk nagy, mert parázok, ha jön a baba, ki fogja lebontani?
Tavaly is kidobta a talppal együtt Laca. :lol:
Nem kockáztatom a díszeket. :) Így csak pici fánk lesz.

Kép
hanna30

Idén én sem akartam nagy fát. Végül olyan 160-170-es lett, mert ennek tetszett a formája. Egyébként mi minden évben így járunk. :oops:

Hanna: ez aranyos volt. A én férjem kitalálta, hogy addig ne is bontsuk le a fát, amíg Bianka meg nem születik. Hát... január 25-e azért még ahhoz messze van, de majd meglátjuk, hogy bírja a fa. Na meg, hogy pontosan mikor is akar kijönni a picilány. :?:

Kép
jandrea

Sziasztok!

Látom, sokan nyűgösek vagyunk, én is beálltam a sorba :? . Ráadásul folyton álmos vagyok. Este éjfélig nem tudok elaludni, reggel viszont 6-7 körül már csak az órát nézem, mikor kelhetek végre fel.

Szépek a pocik, és látom, szépen elkezdtek leereszkedni. Ebből is látszik, hogy közeleg az idő.

Mágnessel mi van? Rég nem jelentkezett. Csak nem?

A karácsonyi készülődéssel még sehol sem állok. Ma, vagy inkább holnap megyünk bevásárolni, aztán megcsinálom a szokásos Tiramisut, a többit pedig majd frissen. Egyelőre nem parázom, ha kapunk mindent a boltban, akkor nagy baj nem lehet.

Kép
petne

Jandrea! Mi is. :)
Én imádom a nagy fákat. Olyan széééééépp.
Hát, most ez maradt nekünk. :)

Petne! Kitartás neked is.
Alvással szerintem már mindenkinek van gondja. :(
Tiramisu! :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép
hanna30

Mágnes este jön.
Süt-főz, takarít most.

Kép
hanna30

Andrea! Nekem is ezt csinálta Petra ma a CTG-n! Elkezdett az elején kavarni de aztán lenyugodott, belebokszolt egy párat a tárcsákba aztán szépen elaludt...majdnem én is. Ja és ma is fél 9-re volt időpontom és fél 11-kor jutottam be! Előttem egy csaj több, mint egy órát lógott a gépen mert valmai bibi volt, nem mért nála a égp semmit! Aztán kiderült nem a géppel van a baj mert utána nálam tökéletesen működött, hanem olyan hatalmas a pocakja a csajnak, hogy valami főeret elnyomott teljesen ezért értékelhetetlen az egész. Szegény ballaghat be a kórházba. Máté meg apával nyűglődött kint a fák közt.
Ha már panaszkodásnál tartunk...enyém uram is kint fog lenni a fákkal 24-én estig...eddig alig kelt el pár darab fa (az is ismerősöknek) ma meg három és ez már hurrá....a legjobb, hogy úgy kértünk kölcsön megvenni a fákat (ezt uyge majd vissza kell adni) és össz vissz van 5 ezer forintunk itthon amiből ma pelenkát is vettem...szóval karácsonyi menü kilőve. Még szerencse, hogy a fagyasztó tele van hússal....de már sz@rok az egészre.
Még jó, hogy nem jön hozzánk senki vendégségbe...
katuska79

Katuska! Neked sem egyszerű akkor. :(
Drukkolok, hogy elkeljen az összes fa!

Kép
hanna30

Vickybabe tényleg jól lent van a pocakod!
katuska79

Hanna! köszi:) egyyébként ha a fele elkelne már pluszban lennénk...bízom benne, hogy tényleg a legtöbben az utolsó pillanatra tartogatják a vásárlást. Mondtam a páromnak, hogy szerintem az a baj, hogy nincs elég "cigány" képe:)
katuska79

Katuska! Szerintem sokan arra hagyják.
Sok embernek nincs erkély, udvar, stb.. ahol tárolni tudja.
Tavaly mi is 23.-án este vettük meg a fát. Azaz én vettem, mert az uram másnaposan volt a halálán. :)

Kép
hanna30

Szép napot mindenkinek!

Köszönöm szépen a köszöntéseket. :D

Vicky, tényleg lejebb van a hasad, hát kíváncsi vagyok nagyon......
A tábla óriási, max teljes hét az 5. Szóval már nagyon megy a visszaszámlálás.

Hana, szeméremcsont fájdalom nálam is van. Kb 1 hete kezdődött. Azóta még nehezebb forgolódnom az ágyban. Hát, helyezkednek a kis lurkók :lol:

És ami az alvást illeti, képzeljétek el, napok óta (vagyis két napja) tudok aludni. Nem tudom mi történt. Wc-re járás az van, de simán visszaalszom, ma is 9-kor keltem fel. Szóval most nem is vagyok annyira nyüszi, mint eddig.

Katuska, ha megnyugtat, mi mindíg az utolsó nap vettük meg a fánkat. Két okból is, az egyik, hogy a kicsi lakásunkban el sem fért volna hamarabb. A másik, hogy azt tapasztaltam az évek folyamán, hogy 24-én sokkal olcsóbban kaphatjuk meg. Bár ez a ti szempontotokból nem vigasztaló.

Kép
Kép
cs_erika

Holnap reggel megyek vérvételre, azután CTG, és orvos.
Kíváncsi leszek a méhszájamra.
Az utóbbi napokban fájdogálok, de csak a hasam alja, és akkor sem kemény.

Kép
Kép
cs_erika

katuska: akkor úgy látszik, ez egy ilyen nap! De ha neked sem mondták, hogy ez gond lenne, akkor próbálok nem foglalkozni vele.
Egyébként érdekes! Amíg nekem csinálták a CTG-t volt egy csaj, akinek vagy 10 percig küszködtek, hogy megtalálják a baba szívhangját. Neki is jó nagy pocija volt. Aztán végre megtalálták, akkor meg nem akart mozogni a baba. Lehet, még mindig ott van. :-)
Nekem szerencsém volt, csak kb. 10 perceg vártunk és már be is tudtam menni.
Sajnálom, hogy nem jött össze eddig a fa-üzlet, de szerintem is sokan hagyják az utolsó napokra. Valakinél hagyomány, hogy csak 24-én délelőtt veszik meg. Ez úgy beletartozik az ünnepi rendbe.
Egyébként mi "megbántuk", hogy már megvettük, mert ma nagyon szépeket láttunk a piacnál. Viszont a halasnál a nagy sor ellenére egész gyorsan végeztünk (kb. 15 percet álltunk sorba). Most már mindenki (még a halas is a tömeg ellenére) megkérdezi, hogy mikorra várjuk a babát és hogy hogy bírom. Olyan jól esik!!!!
Ugyanakkor sokan nem akarnak tudomást venni róla és simán nekem jönnek. Na meg elvárják, hogy én kerülgessem őket. Na... ilyenkor nagyon be tudok dühödni.

Kép
jandrea

Jandrea: dettó ugyanez az érzés :roll: De most felszálló ágban vagyok, összedobom a zserbót :D Örülök, hogy minden OK Biankával, bizti őt is utóléri a lámpaláz a ctg alatt :wink:

Hanna: ez jó! :lol: Azért ha lehet, holnap ne zarándokolj el fát venni :shock: :wink: Nekünk most olyan 220 cm-es mert nagyobb nem fér be a házba talppal együtt :roll: De anyuéknál mindig olyan 350-380 cm-s volt, azt imádtam....de itt nekünk most ez is plafonig fog érni :lol: Aztán jövőre, ha a Kisfiú tudja majd értékelni, megint megfűzöm a nagyszülőket, hogy ideje ismét nagy fát venni (most olyan 250 cm-s lesz, de szinte 'eltűnik' a 4 méteres belmagasságnál :lol: ) :lol:

Katuska: de durva,hogy ennyit kell várni :shock: De bizti sokan az utolsó percre hagyják a favásárlást, ahogy Hanna is írta, mert nincs hely hol tárolni :roll: Szegény Tied Apa, nem lehet semmi azért ennyit kint lenni! Mennek a drukkok, hogy az összes fa elfogyjon!!!

Mágnes nem semmi energiával rendelkezik akkor!! :shock:

KépKép

KépKép
kata8110

kata: és hogy lehet elhozni egy majdnem 4m-es fát???? Nekünk már ez is bajos volt. Húúú.. ezért ha egy ekkora fa eldől..... És hogy díszítettétek??? Létráról??? Mindenesetre nagy élmény lehetett!!!!

Kép
jandrea

Köszi mindenkinek a biztatást. Mi is a 24-ben bízunk, hogy észbe kapnak az emberek, hogy nincs még fájuk:)

Tyűűűű 4 méteres fa az szép lehet! Nekem ezek a 2-230-as fák is olyan batárnak tűnnek. Lehet azért mert mostanában kicsi fánk volt. De most nagy lesz. Már van is kedvencem a rakásból:) Nem a legszebb darab viszont a levelei meg a színe annak a leggyönyörűbb. Csak azt nem tudom befér-e mert nálunk viszont kicsi a belmagasság. Lehet csúcsdísz már nem megy rá.

Andrea! nekem azt mondta a doki, hogy tökéletes pedig az eleje oyaln, mint a háborgó tenger. Hol 130-at vert hol 178-at....aztán beállt 140-150 közé szundikálni.
katuska79

Jandrea,Katuska: bizony, nem volt könnyű, volt, hogy a a Nagycsarnok mellől vittük haza a fát a Jászaira, máskor a Lehel piacról...ilyenkor nagyjából a fa alatt tojta össze magát a család, testületileg :lol: 3-an vittük, apu a törzsét hátul, anyuval meg megosztva az elejét, közepét :wink:
És létráról díszítettük, igen :lol: Az én szobámban volt/van mindig a fa a sarokban, és a nagy kétszárnyas ajtó zsanérjához meg az ablakhoz kötöttük ki,az ajtó pont kitakarta a madzagot, de nem mertünk kockáztatni, hogy megáll magától hosszú távon :lol:

KépKép

KépKép
kata8110

vagyok :) letakarítottam a purhabot az utolsó ajtóról is, portalanítottam a fürdőt, és most ki vagyok nyúlva :? ráadásul nem tudom, mit csinál Saci, két gyerek után azt hittem, sok meglepetés nem érhet babaügyben... hát ér :roll: olyan, mintha nem lenne lent a feje (pedig lent van), és a magzatvizes burkot boxolná belülről egészen lent :roll: vagy kívülről, nem tudom, de nagyon furcsa... inkább, mintha kívülről, pedig úgy nem tudja... mindenesetre jól megijesztett, hogy akkor jön :oops: pedig tényleg nem terhelem túl magam....

Kata: a hatalmas karifa az király :D nekünk csak 265 a belmagasság, ide nem férne nagy fa, de az utóbbi években gyökeres fánk van, így a max. mérete függ attól is, hogy meg tud-e éledni... most olyan 160-170 gyökerestől...

CTG: igen, tutira számít a pocakméret, az a gép, amin engem mértek sem mért mindenkinek... :roll:

Bevásárlás: még nekem is lesz egy köröm délután :roll:

Katuska: sajnálom, hogy nem megy az üzlet :( remélem, holnap jobb lesz

Csöre
csöre74

Sziasztok,

Száz éve nem jelentkeztem, de sose értem utol magam az olvasással, ha egyáltalán kinyitottam a gépet.
A kisasszony valahogy úgy feküdt, hogyha gép előtt ültem, nem volt neki kényelmes, és szétrugdalt.

A hétvégén kicsit lejjebb költözött, azóta könnyebben lélegzem,és jobban ülök itt a gépnél, viszont hát, a pisilés sűrűbb lett.

Na, ennyit a mentegetőzésből.

Először is gratulálok Vcrane-nek, Alex gyönyörű!

Jó sok oldallal ezelőtt kérdezett valaki a mosószárító gépekről, nekünk egy candy van, szeretjük, egy éve van meg, nem volt vele gond.

Légzésfigyelő: mi vettünk, a legegyszerűbb Angelcare-t. Kiságyban már ki is próbáltam, műxik.:)

Katuska, mi most vasárnap vettünk fát, mindig így a vége felé szoktuk, mert utálom, ha belefagy a víz a vödörbe fástól, és úgy kell kicsákányozni.

Jelentem, én még csak 30-án megyek először CTG-re, de a fogadott szülésznőm csinálja majd a szülőszobán, így remélem legalább sorbaállni nem kell.
A méhszáj 2000, eddig mindig 3000 volt, de doki nem izgatta magát, így én sem.
Néha vannak jóslófájásaim, de nagyon enyhék, inkább csak hogy tudjam milyen is ez.

Erzsébet: semmiképp se éhezzél a cukordiétával! Aztán aceton lesz a vizeletben és azért szúrnak le. Vagy nektek nem kell 2x12 órás gyűjtött vizeletmintát vinni? Én ma pont ezért nem mozdulok ki, mert ugye elmenni valahova, és befőttesüvegben hazahozni a termést....
Holnap fél napomat a kórházban töltöm, a háromkörös vérvétellel (a vércukrom miatt. Meg lesz vizelet és egyéb mókák).
Ha éhes vagy, akkor egyél: sajtot, levest, virslit, ezekben nincs szénhidrát. Ha a gyümölcs viszi fel cukrod, akkor egyél hozzá túrót, annak a zsírtartalma lassítja a felszívódást. Ha nagyon magas a reggeli utáni érték, akkor lehet, hogy az utolsó kisétkezést rontod el. Mit szoktál enni? Legjobb vmi tejtermék korpás keksszel, vagy gyümölcs korpával, korpás keksszel.

Különben a 6 nem sok, nekem a reggeli utáni érték általában 6. és 7. között van, a többi mindig alacsonyabb.

Kép
gombócmakka

Ó, mekkora fákról írtok:)

Nekünk egy szolid, másfél méteres fánk van. Majd jövőre, a kisasszonynak veszünk nagyobbat:))

Csöre, én csak olvasom te mennyi mindent csinálsz...., én örülök, ha lekoordinálom a napi hat étkezésemet a vércukorméréssel, és mire férjem hazaér nagyjából összerakom a lakást.
Volt már olyan nap, hogy főzni se voltam hajlandó csak nyűglődtem a kanapén, és duzzogtam a világra.

Mondjuk most jobban vagyok, "felszálló ágban", így tán nekiállok, és befejezem az ajándékcsomagolást....

Kép
gombócmakka

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?