A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

Sziasztok!
Tessza!
Nekem meg pont azt mesélte anyukám, hogy annak idején, mikor ő nővéremet szülte farosan(1972)meg sem említette senki, hogy ez milyen kockázatos, fogták, lekötözték, aztán valahogy "kirángatták"belőle :shock: Azért ez durva.Azt mondta, akkor szembesült vele, mikor nővérem szülte a kislányát, és ott volt a folyosón, és ott voltak mindenféle plakátok, na ott már rendesen taglalták a veszélyeket :roll:
Én szinte mindenhol azt olvastam, hogy első babát nem szoktak engedni természetesen megszületni, ha faros.És többedik is dokifüggő.Nem kis felelősség...
Szerintem normális dolog, ha a baba érdekeit nézed, és inkább császár mellett döntesz.Csak nem tudom, hogy mennyire lehet ezt az ügyeletessel megbeszélni majd.Mert ugye saját dokival csak készül az ember a szülésre.Nem lehet hogy valami javaslatféleséget írjon a dokid, annak akinél szülni fogsz?

Nemlajos!
Biztos én vagyok zizi, de nem értem, amit írtál nekem :roll:
Akartam írni, hogy már én is 85 vagyok és csak 165 cm. :?

Köszönöm mindenkinek a vizelet-hozzászólásokat :lol: megnyugodtam, de majd később hívom a dokim.Nekem ezt a hámsejtet leszámítva minden oké(genny, fehérje, cukor, stb,)

Kép
Kép
zazzy

Erpé: Samunak boldog születésnapot!!! :)

Papillon: csinos vagy! víz meg sittysutty lemegy, már a kórházban, annyit fogsz pisilni szülés után, hogy na! Mire hazajössz, egy tizessel kevesebb leszel! :wink:

marq
Kép
Kép
marqueza

Lányok!
A Pennyben tegnaptól babahét, én a hordozót néztem ki magamnak (7999Ft), de most a pelussal is meggyőztetek, meg a törlőkendővel.
Ma megyünk úgyis.

Nekem nagyjából össze van készítve a kórházi két pakk (a második még erősen hiányos), de még a gyógyszertári dolgok hiányoznak (tena fix, bimbóvédőkrém, Bepanthen... stb)
Pelust Liberót vettem, a 28 db-os kezdőt, vívódtam, hogy milyen legyen a következő, de akkor most kipróbálom a Pennyst.

Hja, és pelenkaalátétet (vagy mit, ami pelenkaanyag, de csak négyzet, amit a hideg pelenkázóra terítek) Újpesten veszek (www.pelenkadiszkont.hu), ott a legolcsóbb, és már a kutyánál is bejött :wink: :lol: 8)

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

zazzy, ezt ismerem, mostanában én sem értem, ha reagálnak a hsz-imre :)
Csak azt akartam ezzel mondani, hogy örülök, hogy van hasonló korú, magasságú, súlyú lány a csapatban, mint én :wink:
(bár én 5cm-rel kevesebb, de 1-2 kg-mal nehezebb vagyok...)

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

pelenka: nekünk bevált a Tesco színes pelenka, meg a Dm-es is. Szerintem ugyanolyan minőségűek mint egy Pampers vagy Libero.
Egyébként én most nagyot csalódtam a Pampersben, Bulcsúnál most a napokban kétszer is előfordult hogy akartam bepelenkázni és elszakadt :evil: és persze úgy már nem tudtam felrakni. Szóval visszatérek a többihez.
Egyébként szerintem mindenkinek más válik be, ráadásul nem egyformák méretre is, úgy értem hogy a dm-es maxi méretű még bőven jó Bulcsúra, míg a Pampers maxi meg szinte pici :roll: Ezenkívűl nem mindegyik gumis hátul, azt hiszem a Pampers sem, és amikor hígabb a széklet az jól ki is tud folyni a derekánál. :?
Sógornőm például csak Huggiest használ mert az összes többi kiveri Bencét, ehhez persze hozzátartozik hogy nagyon kényes a bőre, enyhén ekcémás.

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

no, ez is kétségbe ejt, mi van, ha megveszek egy nagy pakk pelust, és kiderül, hogy a gyerek nem bírja?
Kész csőd ez az én új hobbim, már látom :shock:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Sziasztok,

Még itthon, mindjárt megyek samuért bölcsibe.
Nekem sincs még összerakva a kórházi pakkom. De a mai CTG után nem is rohanok vele - majd valamikor a jövő héten.

Pelenka: én vettem 1-es és 2-es méretből is egy-egy csomagot. Pampers-t, Samunál ez anno bejött, mikor megszületett. Nekem az a tapasztalatom, hogy minden korban más jön be. De a DMes pelenák (öko is), és a Tesco színes pelusok tényleg nagyon jók. Penny-st még nem próbáltam, de most meg fogom azt is nézni, pláne, h a házunk előtt van egy PennyMarket.
No, vissza a vasaláshoz!

Lilypie Kids Birthday tickers
erpé

Legújabb híreim rszg-ről és Mátéról: NINCS tüdőgyulladása a babának :D , csak nagyon gyenge.
Gabi természetesen hétfőn utána megy majd, de azt mondták, a zárlat miatt nem engedik be a picihez, csak üvegen át láthatja :shock: , és a lefejt tejet beviheti. :(
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára *juji* 2009.02.20 15:39-kor.

Zsu
Kép
Kép
*juji*

Na akkor megnyugodtam, hogy nem vagyok egyedűl a pakolással :)

Pelenkában nekünk a liberó jött be. A huggiesból és a pampersből de még a dmesből is kifolyt a kaki. A pampers a Lilin is többször elszakadt és a mérete is kisebb mint pl. a liberónál. Egyébként meg tényleg gyereke vállogatja. Aki kicsit türelmesebb és szeret mosni, kipróbálhatja a mosható pelusokat is. Nincs vele annyi szemét és a legolcsóbb dolog és természetes anyagból készűlt tuti bababarát, igaz pepecselni kell vele. Én csak e-miatt nem próbáltam még ki, de nagyon gondolkodom rajta.

Erpé: és mi volt ctg-n?

olyan jót aludtam, el is múlt a lábfájásom, igaz helyette most a derekamat érzem

Kép

Kép
pgyöngyi

Juji: köszi a híreket, ez azért egy fokkal jobb a tegnapinál. A tejcsi nagyon fontos most a picinek, fejjen a tesód (tudom még nincs sok), de az a pár mili is kincset ér most. Át tud menni a picihez valahogy?

Zazzy: én 165 cm és 2 hete voltam 92, szóval én nyertem :D

Kép

Kép
pgyöngyi

Juji köszi a jó hírt :) , akkor reméljük minden rendben lesz Mátéval és hamar kijöhetnek, hát a zárlat most nagyon nem jött jól nekik. :?
Fejés megy neki? Az tényleg fontos.

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Sziasztok,

Zsu: Örülök nagyon, hogy legalább tüdőgyulladása nincs Máténak! :) EZ jó hír! RSZG, hogy van? Veséi? Működnek már rendesen? Szegény lelkileg ezt nagyon nehéz lehet bírni.... :(
Ilyet se hallottam még, hogy anya nem mehet be a gyerekéhez.... Ez a magyar egészségügy egy katasztrófa..... :evil:

Csomag: Én olyan 70%-ban voltam bepakolva és volt egy listám, hogy mi az ami még hiányzik, mit kell boltban megvenni stb.... Tegnap fél 3-kor kitört rajtam a pánik (2 fájás között), hogy mi van, ha szülök és nem fejeztem be a pakolást. Petiaput felkeltettem, hogy menjen máshova aludni, mert nekem most azonnal pakolni kell (kicsit sem nézett hülyének) és befejeztem a pakolást.... :P
Szóval, aki teheti az tegye ezt meg fényes nappal.... :roll: 8) Hajnali fél 3-kor fájások között nem olyan buli....

Katka

katka22

Katka: hihi :D :D :D

Kép

Kép
pgyöngyi

Zsu, én ezt egyáltalán nem értem.
Mit kaphat el egy gyerek a saját anyukájától????

Jó, azt értem, hogy a többi baba miatt van, de semmi a világon nem gyógyíthatja meg vagy tehet még betegebbé egy ilyen pici kis manócskát, mint az anyukája közelsége vagy távolléte ebben az első néhány, az egész életére kiható napban.
Javítsatok, ha tévedek!!!

A nővérek, orvosok, akik ott dolgoznak, azok nem vihetnek be influenzát??????????????????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!

Sokat gondolok Gabicára és nagyon drukkolok neki, hogy kibírja ezt az időszakot. Hihetetlenül nehéz lehet most neki!!!!!!!! Legyél rá nagyon büszke, hogy ilyen remek hugicád van, ha ezt talpon kibírja. :!: :!: :!:

Mondjuk én magamból tudok csak kiindulni, hogy egy ilyen helyzetben mindent borítanék és aláírnék és elvitetném máshova és satöbbbbbi..... de nem hiszem, hogy ez a jó döntés lenne, csak nem az a típus vagyok, aki várni tud.

Még egy dolog, ami eszembe jutott, ha kikerülnek, javasolnám, hogy keressetek fel egy hozzáértő természetgyógyász (pl. homeopata vagy Bach-virágterapeuta) szakembert, aki segít feloldani a most keletkező bajokat mindkettőjük lelkében, mert ez későbbi egészségügyi gondokhoz vezethet. Kvaszéviéknek -ha jól tudom- van egy jó homeopata doktornénije, Évi is mesélt anno róla, hogy későbbi betegségeknél előjöhetett okként B. születési körülményei, illetve, ahogy azt a gyerek megélte.

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Pappilon csini vagy, télleg nem is nagy a pocak!!! :wink:

De jó, h Máté babának nincs tüdőgyulája!!!!! Majd a tecitől gyorsan megerősödik, és mehetnek haza!!!!

Most voltunk Rossmannban vettünk játszószőnyeget 2000 Ft-ért!!!! És tök aranyos, macis!!!! :)

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Versenyre hízunk, lányok? :lol:
Nemlajos!
Azért hozzátenném(csak azért írom, le, mert nem voltál még akkoriban), hogy mióta 30.héten elszállt a cukrom, és újra diétázom ezerrel, és azóta semmi édesség :( azóta csak a baba súlya jön(amit ilyenkor már írnak, hogy hetente mennyit rak ránk), ennek azért nagyon örülök, és talán, ha a 20.és 30.hét között nem faltam volna ész nélkül az édességet(mert bírta a cukrom), akkor nem jött volna fel ennyi sem.Dehát aszkéták sem vagyunk, nem? :D Ha egyszer úúúúúúúúúúúúúúúgy kívántam az édességet, és meg is tehettem.
De a 30.héten beparáztam azért, és gatyába ráztam magam.Örüljek, hogy addig is megtehettem.

Beszéltem a dokival, semmi gáz nincs :D

Juji!
Annyira örülök, hogy a kis Máté jobban van, erős kissrác, ahogy az anyukája is!Drukkolok, hogy minél hamarabb otthon lehessenek, az lesz az igazi boldogság, és remélem minél hamarabb sikerül elfelejteni ezt.

Kép
Kép
zazzy

Hízás....én eddig 8-9 kilónál tartok. De alapból volt rajtam felesleg. Most 92 kiló és 172 cm vagyok.

Pelenka: nekünk a kórházban azt mondták, h 2-es méretet vigyünk, így azt vettünk. 1-eset nem. Remélem nem fog szegénykéről leeseni a pelus. :)

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Sziasztok!
Még nem olvastam vissza, de hallottam, mindenki drukkol! Köszönjük! A legújabb hírek szerint Máté jól van, nincs tüdőgyulladása, csak van egy kis víz még a tüdejében.
Az is lehet, hogy pár nap múlva hazaengedik.

Kép

Kép
rszg

RSZG: Gratulálunk! Hogy vagy? veséd? tejcid van? Szorítunk Veled Mátéért!

Katka

katka22

Én jól vagyok!
Tejem van, elkezdtem fejni., A vesepanaszok is elmúltak.
mindjárt teszek fel egy képet is

Kép

Kép
rszg

Mázas képet nem teszek fel, azok nem szépek
Kép

Kép

Kép
rszg

Örülök, hogy jól vagy! :) Remélem Máté rád ütött és ugyan ilyen strammul viseli a megpróbáltatásokat! ;)
Képet várjuk!

Katka

katka22

De gyönyörű ez a pöttömke! :) :P :) :P

Katka

katka22

De édes!!!!
Gratulálok!!!
sok erőt Nektek és sok mosolyt, ha majd már együtt lehet a kis család!

Kép

Kép
kolyok28

Szerintem a mázas képek is nagyon szépek, de persze ebben Te döntesz.... :) Nem semmi hogy már anyuka vagy! Fejjél minél gyakrabban had jöjjön a tejci! :)
Hogy bírod így elkülönítve? Mikor láthatod?

Katka

katka22

sziasztok

Rszg: örülök hogy Máté jobban van :D :D :D

Papillon: tényleg nem nagy a pocid, csini vagy :D és a fejed sem nagy egyáltalán!

Csibb: kérdésedre válaszolva, igen, babó egyelőre velünk fog aludni, sőt első időkben lehet közöttünk éjszaka. majd ezt még kitapasztaljuk hogy jobb.

Marqueza
: remélem jobban vagytok :)
pelustéma: én liberoból vettem, itt nincs pennymarket, pedig kipróbálnám.. viszont azt mondja párom hogy az Aldi-s pelus is nagyon jó.. az is valami díjat nyert.. valaki tud erről valamit?

Kórházi pakk: még én sem vettem rá magam :oops: pedig itt csak tisztálkodó szert, meg ruhát, köntöst, papucsot kell vinni. ja.. meg barátnőm mondta vigyek puha wcpapírt is :lol: pelusokat meg betéteket meg szexibugyikat meg minden ilyesmit adnak a kórházban.

Hízás: eddig rám 9-10 kiló jött.. most vagyok 67-68 a 177centimhez... :P de én is örülnék már végre normális ruhákat hordhatnék.. nem csak ezt a pár pocakosat felváltva :?

Víz: mindenkit vígasztaljon az a tudat, hogy szülés után lemegy nagyon hamar, barátnőmről 15 kiló ment le szüléskor : baba, magzatvíz, lepény, és a lábaiban felgyülemlett víz :shock:

Zazzy: úgy látom elkéstem vizeletileg :D de én is csak annyit tudtam volna mondani hogy semmi baj sincs.. csak valószínűleg a folyásból van benne. :D

jaj mire nem reagáltam... annyit bírtok írni :D

jah.. tudom: meggyespite kontra fahéjas muffin... ez elég durva volt mindkettőtök részéről.. elcsordult a nyálam is.. :P :P most mehetek sütni :lol: :lol:

KépKép
KépKép
adryn

Rszg: nagyon édes kicsiMáté :D :D :D kérünk képet mééééééééééééég!!!!!!!!!!!!!!! örülök hogy veséid jobban vannak :D

KépKép
KépKép
adryn

Ha nem zavar Titeket felteszek egy olyat is.
Nem tudom mikor lehetünk együtt. Lehet, hogy pár nap múlva hazaengedik, de lehet, hogy még 2 hét.

Kép

Kép
rszg

Nem zavar! Kérjük! Szeretnénk még gyönyörködni a kispasekban! :)

Katka

katka22

Rszg!
Tüneményes kisfiad van!!!! :D Örülök, hogy jól vagy, és ilyen pozitív, mint mindig!!! :D Nagyon drukkoltunk nektek!
És ne viccelj már!Dehogy zavar a magzatmáz! :D Énisénénis :D

Kép
Kép
zazzy

Istenem, kis törpicsek. Nagyon édi bébi :) Belegondolok, hogy nekem is már ekkora baba van a pocimban....pityergek :) méhösszehúzódás miatt is fontos most a fejés, ergam csepp ha van az is jó

Na én meg összekomponáltam a két sütit, csináltam meggyes-fahéjas muffint :) Nem mutatom meg, mert jó ronda lett, viszont annál finomabb és kb 10 perc alatt összekutyultam + a sütésiidő

megyek, mert a Lili fürdeti az Apját :)

Kép

Kép
pgyöngyi

Én nem tudom rávenni magam a csomagolásra... :roll: A tisztasági szerek, betétek, stb már el van pakolva egy kisebb táskába, és a többi cucc is egy helyen van, összeszedve a szekrényben, de hogy összecsomagoljam táskába...hm...nem akarom.Rájöttem, hogy nem akarok kórházba menni, még sosem voltam, el sem tudom képzelni, hogy napokat töltsek ott :( Ez hülyeség?

Katka!
Írtál tegnap valami olyasmit, hogy duciság miatt kisebb a fájástűrő képesség(már nem emlékszem pontosan hogy írtad), ez hogy függ össze??? :shock:

Kép
Kép
zazzy

rszg, gyönyörű a kicsi Máté!!!

Megjöttünk a Pennyből (végig veszekedtük...), vettünk hordozót, igaz, piros, rózsaszín övvel, de hát most már kellett valami, pelust (csak 3-as volt a legkisebb, de arra az volt írva, hogy 3-9-ig, nem ilyet kellett volna venni? :oops: Belenő legfeljebb 8) ), popsitörlőt (kamillás, ez nem gond?).

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Rszg, gyönyörű Máté!!!! Remélem hamarosan együtt lehettek, és babázhattok!!!!
Nekem is az jutott eszembe, h hihetetlen, hogy egy ilyesmi bébi van a pocakomban.... :)

Ja, és KÉRÜNK fotókat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: [/b]

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Na itt vagyok, csak közben elmentem lezuhanyozni, meg kitakartam (töröltem) az intim részeket a képekről. Sajnos nincs sok képem, de majd később bepótoljuk :)

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
rszg

Gyönyörű nagy baba, biztosan nagyon stramm is!Mennek neki a drukkok a gyors megerősödéshez!+++++++++++++++++++++++++++++

Kép
Kép
zazzy

Rszg annyira örülök, hogy írtál! Nagyon sokat gondoltunk rátok! Szuper, hogy Máté olyan erős, mint te. Drukkolunk a jövő heti otthoni pancsihoz! Gyönyörűűűűű a kisfiad! Csodaszééép! Sok tejcit kívánok nektek!

Bocsi de nem olvastam vissza csak Rszg-t. :oops: Épp indulok, csak egész nap lestem a híreket.
kuklika
Budapest VIII. kerület

Rszg, nagyon szép kicsi Máté! :) Örülök hogy jelentkeztél, drukkolunk, sok-sok tejcit és kitartást!!!

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Nagy nehezen visszaolvastam, de reagálni nehéz erre a sokmindenre.

Adryn Az a maci nagyon édi a kiságyon :) Jöhetnél hozzánk egy Máté-sat festeni :)

Katka A stepto miatt ne izgulj! Általában "csak" a hüvelyben van, ezért adnak szülés közben vénásan antibiotikumot, ami megakadályozza, hogy a baba a szülőcsatornában megkapja a fertőzést. Ez a nagyon-nagyon ritka, amikor már a magzatburokban megkapja. Sajnos mi ebbe beleestünk:( Emiatt ne gondolkodj császáron.

A szülésről. Mindenkinek ajánlom, aki nem kezdte el szedni a homeopátiás tágulást segítő szereket. Nekem bevált. Igaz, már 0.40-kor kezdődtek otthon fájások. 8 perces rendszeres volt. Ekkor elmentem zuhanyozni, hátha elmúlik (akkor jósló). De nem múlt el. 2.30 körül ébresztettem Gézát, és bejöttünk a kórházba. Egy ujjnyira voltam nyitva. 4-5 perces fájásaim voltak, aztán elmúltak. Már azt mondták, hogy lehet, nem is szülök. Aztán 9-kor jött a doki, megvizsgált. Már 3 ujjnyira nyitva voltam. És nem voltak fájásaim, de 15 percenként szedtem a bogyókat. Aztán mondta a szülésznőnek, hogy tegyen fel NST-re had lássuk a fájásokat. És NST alatt be is indultak, de alig éreztem. 9.30-kor burkot repesztett és 10.50-kor megszületett Máté. Szóval ha úgy nézzük, másfél óra alatt meglett Máté.
A vágás. Én csak annyit vettem észre a vágásból, hogy hallottam az olló csattanását. Kicsit repedtem is, de azt sem éreztem.

Máté nélkül. Próbálok erős maradni, de ma egy kicsit kiakadtam, mikor Szilvi bejött hozzám. Azt mondtam, hogy igazságtalan a világ. Mi, akik nagy szeretettel, szerelemben vártuk Mátét, elviszik és aggódunk érte. Mellettem meg itt egy roma 16 éves lány, akinek tök egészséges a babája, itt szoptatja, de soha egy szót nem szól hozzá, nem simogatja és nem adott neki még egy puszit sem.
Szóval leginkább azért nehéz itt a kórházban, mert 3 óránként felhozzák a babákat szopni, én meg csak arra gondolok, hogy az én kisfiam meg valahol Pécsen egy inkubátorban, és még magamhoz sem ölelhettem. Az a legrosszabb, hogy szerintem 2-ből nem tudnám kiválasztani, melyik az én fiam :(
De igyekszem erős maradni. És sokat segít már az is, hogy Ti mennyire szorítotok nekünk:)

Kép

Kép
rszg

Az biztos, h ez egy borzasztó és igazságtalan helyzet, h nem lehetsz Mátéval. Jaaaj.... :cry: :cry: :cry: De tényleg próbálj meg erős maradni, ne idegeskedj, mert az árt a tejcinek is. Persze ezt könnyű mondani...
A szülésed viszont irigylésre méltó!!!! :lol: Örülök, h ilyan pikk-pakk ment!!!
A drukkok meg mennek továbbra is, folyamatosan!!! :)

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Sziasztok,

Rszg: örülök, hogy mindketten jobban vagytok a körülményekhez képest!!! Máté gyönyörűűűű, úgy örülök, h raktál fel képeket :D:D:D!!!

Szép napot!
Vica
wicca

:cry: :cry: :cry:
megríkattál...

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos Azért ne :cry: j! És akkor utólag is Boldog születésnapot! Örülök, hogy ilyen jó kis szüli- és névnapi ajándékom volt!

Remélem mindenkinek olyan könnyű szülése lesz, mint nekem volt :)

És a leges-leges-leg fontosabbat majdnem elfelejtettem. Sziszónak köszönöm, hogy végig (kivéve kb. 2 percet :) ) mellettem volt! Nagyon sokat segített! Erőt adott :D
KÖSZÖNÖM!!!

Kép

Kép
rszg

Rszg
nagyon jó olvasni a soraidat! sugárzik belőled az erő!!! 8) ezt most csak úgy érzed, ha meglátod majd, biztosan ezer közül is felismernéd! gyönyörű kisfiad van, tényleg ritkán látni ilyen szép újszülöttet!!! :D Kis druszánk! :wink: remélem, a név kötelez, és majd a mi Máténk is ilyen szép lesz! :lol:
jó hír, hogy nincs tüdőgyulladása, nagyon örülök!
akkor beindult a tejed?

én sem vagyok összepakolva... :oops:

viszont ma du. kivasaltam Máté ruháit végre! 8)

én libero new born-t vettem Fanninál is, aztán váltottam pampers-re, az jobban bejött. a dm-es nálunk nem vált be, mert mindig kifolyt belőle a pisi. aztán már nem is kisérleteztem, mert a pamperssel nem volt gond. de állítólag fiúknál jobb a libero. de majd meglátjuk.

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Sziasztok!

Nem tudtam még mindent visszaolvasni, szóval csak régebbi infókra reagálok, aztán ha majd végig bírtam olvasni a több oldalnyi elmaradást ...

Szóval ma voltam nst-n, dokinál, és meglepi uh-n :)
Az nst alapján a gyerek olyan nyugodt volt, mint szülés elött szokott lenni, viszont méh tevékenységem szinte semmi nem volt.
Doki levette a kenetemet, és 2 hét múlva kell hozzá újra mennem és kb addigra lesz is eredményem.
Volt uh is. Lilianna jól van, szerencsére maradt fejvégben és a tipp szerint 2600g környékén van (Levit annó ilyenkor 4 kilóra saccolták :D :shock: )

Rszg-nek gratula, remélem, hogy hamarosan együtt lehetsz a pici fiaddal és együtt erősődtök majd!
Szülinaposoknak (nemlajos és Máté) Boldog szülinapot!
Zsuzsáknak boldog névnapot!

Na most olvasok, aztán még talán jelentkezem
Gabi

Kép

Kép
gabka77

Adryn: a szoba naggyon szupi!!!

Mi is liberot vettünk, egy 1-est, meg két nagy csomi 2-est. a tescosról már én is hallottam, hogy nagyon jó, de csak nappalra ajánlották! csak úgy mint a dm-est! én anno zsozsónál liberot használtam, a pamperst kimondottan utáltuk ...
ma én is elhoztam az uccsó laborom ... háááát nem valami fényes, még a vasam sem állt be rendesen! úgy hogy mindennap szedtem 3*1-et! még most is alacsony, bár nem annyira mint a múltkor ... van baktérium, meg laphámsejt, meg a vérben sem stimmel minden ... sebaj, mostmár úgyis nemsokára vége (remélem!!!)

Szép napot!
Vica
wicca

én azt olvastam, h nem kell adni az nst-n(ctg-n) mért méhtevékenység "eredményére", mert nem utal arra, hogy esetleg be akarna indulni a szülés! azt jelzi milyen a méhlepény tevékenysége, oxigénszállítása, rendesen ellátja-e a babókát ...
mondjuk nálunk nem is nézik ....

Szép napot!
Vica
wicca

kórházi pakk: én már bepakoltam és a szőlőcukrot is beszereztem! apának kinéztem a büfét, nagyon finom pogi van ott :D!

Szép napot!
Vica
wicca

[quote="nemlajos] Újpesten veszek (www.pelenkadiszkont.hu), ott a legolcsóbb, és már a kutyánál is bejött :wink: :lol: 8)[/quote]

Nemlajos! Újpesten hol? A megadott linken csak netes rendelési lehetőséget látok, semmi újpesti címet...

Masut
masut

ööö... jót adtam meg?
Ez a helyes link:
http://www.pelenka.com/
és ott az elérhetőség, József A. út
Rögtön a központban, az első párhuzamos utca az Árpád úttal, a cuki (meg Gogo Hami) melletti utca lefelé (Duna felé).

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?