ooooo, bocsesz csajok, de nekem persze szinte mindenrol ellenkezo velemenyem van
En el sem tudom kepzelni, hogy valamit...barmit, a legkisebb, vagy a legkomolyabb dolgot ne a ferjemmel beszeljem meg. Rossz gondolataim nekem is vannak neha (szerencsere sosem a terhesseggel vagy a babaval kapcsolatban), es olyankor akar orakig is beszelunk rola, vagy azzal kapcsolatban, jol kitargyalunk mindig mindent. nalunk ez valt be, de mas tipusu pasival en sem probalkoznek.
Rossz erzesek, almok...hat, en meg mindig tengerparttal almodok, es a gondolataimat 100%-ban az egyutt toltendo programok (agyban henyeles harmasban, nyaralas...) teszik ki, valahogy egyszeruen semmiert nem aggodom...megha ez azt is jelenti, hogy felelotlen vagyok...egyszeruen soha nem ereztem meg ennyire biztosnak a dolgokat, valami hihetetlen nagy erot es optimizmust ad nekem. Persze, tisztaban vagyok a dolgokkal, amik megtortenhetnek, de valahogy soha nem gondolok rajuk, meg melyen legbelul sem.
Az irtozatos fajdalommal szulo nok nem olyan icuri-picuri szazalekot tesznek ki, hanem joval tobbet, ugyhogy fel a fejjel, Gio! Az en ismeroseim koreben kb egyforma a 2 tabor megoszlasa, vagyis a felenek nem voltak irtozatos fajdalmai, sot...vagy legalabbis nagyon konnyen at/ tuleltek. Engem a fajdalom abszolut nem erdekel, tudom, hogy lesz, es hogy hasznat fogom venni. INkabb attol tartok, mert szerintem nekem egyaltalan nem nagy a fajdalomturo kepessegem (bar nem tudom, mert meg sosem szenvedtem a migrenen kivul, de ott meg az allapot a rossz, nem a fajdalom), hogy annyira eluralkodik majd rajtam, hogy a testem nem lesz kepes megfeleloen segiteni a babanak, es emiatt a vegen csaszarozni kell. ha szenvedni fogok (amit nem hiszek

), es ezzel egyutt persze a baba is, akkor en elszek az elso, aki segitseget ker...szoval igazabol nem tartom gondnak afajdalmat, csak jobb lenne nem igy befejezni...de ebben az esetben is lenne megoldas, ugyhogy no para

:)
En szinte egyetlen napot sem dolgoztam a terhessegem alatt, de egyaltalan nem lustultam el, fittnek, egeszsegesnek erzem magam, konnyen mozgok es nekem sem faj semmim. Terhesnek lenni es nem dolgozni nem jelenti azt automatikusan, hogy az ember bepunnyad...sot, egy halom uj, erdekes, a terhesseggel, babaval kapcsolatos dologra lehetoseg nyilik. Nekem szinte soha semmire nincs eleg idom, ugy erzem, bar valahogy mindig mindent befejezek. Es nekem meg gyerekeim sincsenek, akikkel elmenne az ido. TV-t pl sosem nezek, odaig nem jutok el. Az igaz, hogy rengeteget pihenek, de ez nekem egy affele "terhessegi teendo", annak abszolut a reszet kepezi. Imadtam a munkamat, de egyaltalan nem hianyzik, sok mas erdekest talaltam helyette, ami kitolti a napjaimat.
En most ertem haza nst-rol...micsoda egy kiszuras...!!! hat, tenyleg megvan az oka, hogy miert nem csinaljak mar itt

Elobb bent voltam kozel 2 orat a gepen. Elotte elmondtak, mi befolyasolhatja a gorbet...koztuk szerepelt a csuklas. Nna, mondtam nekik, akkor ez hosszu moka lesz, mert nincs olyan ora, amikor nem csuklik...es valoban. A ket ora alatt 3-szor csuklott, es az osszes csuklas-mentes ido 20 perc volt. raadasul valami interferenciat okozott mar az elottem levo csajnal is, ugyhogy fel ora elteltevel ratettek egy masik gepre...10 percre, ondtak...persze, hogy Csimota 5 perc utan elkezdett csuklani, es 40 percig abba sem hagyta

:) utana mertek meg 5 percet, es gyorsan le is kaptak a geprol. Pfffff...a fenekem sem erzem mar ennyi fekves utan. Aztan persze minden ok a vegen, tul sok ujsagot nem mondtak...persze, hogy le nem allt meg egy percre reggel ota, de ezt anelkul is tudtam. Nincsenek eros hullamok, de ezt anelkul is tudtam, mert mindig csak keso delutan vannak. bla-bla...nna mindegy, mindenesetre jovo heten ugyanott...lehet, kiszaritom magam elotte, hogy ne tudjon inni
En orulok, hogy igy kozeledik az ido, minden nap nezem mindnekinek a vonalzojat

:) Tok jo, olyan izgi

:)
Nna, megint sok voltam...lekoccolok...