Olga! En emlekszem meg mikor az elejen leirtad a szenvedeseidet, borzalmas lehetett...nem hiszem, hogy ilyesmi gyakran tortenik, foleg ugyanazzal az alannyal. A hanyasra nem is gondoltam, bar olvastam mar rola, es elegge nagy hanyos vagyok, de nem hiszem, hogy pont szules kozben jonne ram...remelem
Jujejjjjj...sztreptom, ferjem szalmonellaja is negativ!!! jajj de jo

:):) Emiatt azert fostam egy kicsit, de ezen is tulvagyunk, mas akadaly mar nincs
Szerintem egyaltalan nem gaz a beontes, en regebben evente csinaltam kurakat, amiknek az is resze volt, csak affele tisztitas. picit kellemetlen, de azert nem veszes, ha elengeded magad. ha jol emlekszem, meg a tescoban, dm-ben is lehet venni kis muanyag vackokat (talan ott van, ahol az intim zuhany is), 1-2 hasznalatra siman megfelel, ha valaki akarja, de a korhazban nem csinaljak. Nalunk a szuleteshazban nem csinaljak....ott lesz a tesztaszuro

...de ha akarom, elobb atmegyek a korhazba es ott igen. Nekem semmi bajom sincs vele, bele is irtam a szulesi tervbe is, hogy beleegyezem, de ettol fuggetlenul nem foglalkozom vele. nekem (es paromnak) abszolut semmi gondot, semmi kenyelmetlenseget, rossz erzest nem okoz, ha pisi-kaki-hanyas folyik, ezen valahogy egyikunk sem akad fent szerencsere. beszeltunk is errol multkor a szulesznovel, aki szep nagy ivben hozzakezdett a mondokahoz, aztan ferjem 2 rovid mondattal leallitotta, hogy ha oket nem zavarja, akkor minket aztan plane nem erdekel
Gabi! POrgess fel

Tirare: ige, emel, huz...me: engem...su: fel. Tiramisuban alapban nincs tojas, bar nanaa, hogy mi, magyarok legalabb a tojast hozzaadjuk...es akkor meg azt mondom, hogy eleg lajtos magyarositas

:):) En is imadom, de a terhesseg alatt soha nem ettem, es mar ezt a honapot rohogve kibirom
Hat, nekem is be volt mar rendezve minden, de ugye most 2 heten belul ki kell pakolnunk a lakast, fel anyospajtashoz...ott meg nem lesz az igazi...nna de majd a szep uj szobaban

:)
Nalunk apukanak nem vedooltozetet, hanem furdogatyat ajanlottak szuleshez

:)Hetfon megint megyunk, eltoltunk ott megint 1-2 orat, lehet, kettesben is kiprobaljuk a kadat, bar szerintem orulni fogok, ha en egyedul beleferek. Multkor mar kiprobaltam, de nagyon pici, csak egy embernek valo...o meg majd kintrol massziroz ...es halaszik a tesztaszurovel

:)
nagyon szepek a pocik a levlistan...Judyka! Te is nagyon szep es csini vagy, tetszenek mindig a mosolygos kepek. Gombi, azert mar te sem panaszkodhatsz, latszik mar jo rendesen az a nem is olyan kis pocak

:) Valaki irta, hogy csinal mappat a kepekbol...megneznem pl gio-t, mert neki van jopar kepe..erdekes lehet a valtozast nezni

kata! csodaszep a faldisz, nagyon ugyes vagy, en csak lesek!