gio: tv szerintem akkor jól jöhet, ha olyan lightos fájásokkal indul a szülés, mint nekem a második. Akkor hajnal 2-től reggel fél8-ig csak feküdtem a szülő ágyon, és próbáltam aludni, vagy elmalmozni az időt. Már amennyire ilyenkor lehet. Már azért voltam bosszús, hogy miért nem erősödnek a fájások!
tiramisut én vaníliás pudinggal csinálom, egy ismerősöm készíti így, és nagyon finom. Van benne még tejszín és ugye az elmaradhatatlan mascarpone vagy vajkrém.
szülés: ma egy ikres kismami orvosi javaslatra bevonul a kórházba. Három héttel jár előttem. Kétpetéjű iker lányokat vár, de több mint 10% az eltérés a babák között, ezért be kell feküdnie. A 37. hétig, ha minden jól alakul, nem lesz szülés, ami még 3 hét

Lehet hogy rám is ez vár! Bár talán jobb, mint egy beindult szüléssel bevágódni a kórházba! Főleg így, hogy ez a harmadik terhességem 4 éven belül...
beöntés: én első szülésnél nem is kaptam, mert pár nappal szülés előtt már volt némi hasmenésem! A szülésznőnek elég volt ennyit mondanom. A másodiknál ragaszkodtak hozzá, és ami meglepett, császárnál is csinálnak beöntést!!!
apkata: méh betapintás??? én nem tudom ez alatt mit értenek a novemberi fórumosok...
Olga: december 11 nekem is jó lenne. Bár inkább 12
Briell: mi is mindent megbeszélünk a férjemmel. Én még ha veszek valamit, azt is megkérdezem tőle, hogy szerinte meg vegyem e. Azt gondolom, hogy minden "titok" elválaszt. Még egy kicsi is!
Pumi: gratula a negatív eredményekhez

Azért a beöntés vajúdás közben... hm nem annyira kellemes. Mármint vajúdás közben a wc fölött görnyedni beöntés után, az nem valami kellemes! De én is beöntés párti vagyok!
Egyébként az én férjemet sem zavarta, és amikor ott görnyedtem a wc felett egyedül, arra vágytam, hogy ott legyen, és mire a zuhany felé tartottam - ami a wc mellett volt - már ő is bent volt velem, és kértem, hogy nézzen meg, nehogy maradjon valami rajtam, ami nem oda való
judy: fura egy körzeti orvosod van
Lemon:

Hatalmas ez a baba! De az a cukornak is köszönhető, nem?
Hm.
édességet én is nyomom be manapság. Tegnap lecsúszott egy tábla milka csoki, és ma almás sütit sütöttem.... Már 10kg-nál tartok, és kb másfél hét alatt jött fel az utóbbi 1 kg
anitaaa: én azért szeretném átélni a szülést. Persze a fájásokat kihagynám, de maga az egész olyan meghitt, hogy nem hagynám ki semmiért!