Sziasztok,
Vok, köszönöm a Suttogót

! Tegnap vettem egy kismama-kisbaba magazint és most először láttam benne két hírdetést is hordozókendő szerűségre (nem kendő, de nem is kenguru, valami átmenet), meg mosható pelusra. Szóval itt is létezik, csak nem elterjedt.
Csilla, én mindig az esti utolsó evés előtt fürdetem Zoet. Pont azért, hogy a kaja ne jöjjön vissza. Mert a vetkőztetés-fürdetés-törölközés-öltözés azért elég jól átmozgatja és az ellazulás mellett elég jól fel is ébreszti őt. Meg az esetek nagy többségében az utsó evés kor az utolsó büfi után már a vállamon-karomon bealszik. Ha nem akkor az a délután-esti nemalvás-nyűgösség miatti túlpörgés-túlfáradtság miatt van. Akkor kb. 15 perc a kiságyban, cumi és hassimi és alszik is. Ha én ekkor még fürdetni kezdeném szerintem soha nem aludna el és csak még jobban túlpörögne
Tehát nálunk fürcsi=ellazulás, utána kaja=álmosodás, bealvás.
Nem vízparton lakunk, de nem is bánom, mert ott a tengertől, csak még nagyobb lenne a páratartalom és egyfolytában csak ragadnánk. Télen a ruhák borzasztó nehezen száradnának és mindig meglenne az a nedves érzés bennük a sós levegőtől. Egyébként kb. 5 km-re lakunk a parttól a ház tetőteraszáról lehet látni és esténként amikor a hajók indulnak Athénba és kürtölnek, azt kint a balkonon lehet hallani

.
Nanetto, jaj sajnálom, hogy Eszti "sztrájkol". Remélem hamar túllesztek rajta és minden visszaáll a régi kerékvágásba!!
Zoe, nekem sem iszik vizet, pedig ő tápszeres, és minden nap megkínálom, hogy hátha, de nem ízlik neki. Meghúzza az üveget, az első kortyot lenyeli a másodikat meg elegánsan kiköpi.
Vettem kamillateát is, de még nem csináltam neki, idegenkedem a teáztatástól.
Nyuszi, Csilla, Nanetto, Detti és mindenki, én nem sajnáltatni akarom magunkat (mert el nem cserélném hogy szinte egész évben álladóan süt a nap

), de nálunk május végétől október elejéig ilyen dög meleg van!!! És most még elég jó, mert aránylag enyhe-normális a nyár, a max az olyan 30-32 fok napközben-árnéykban, a probléma az, hogy most éjjel sem hül le kint a levegő 27-28 fok

alá!!!
Most egész éjjel ment a nappaliban a légkondi 26 fokon és éjszakai takarékos üzemmódon, és így volt a hálóban 27 fok!
El se merem képzelni mi lenne ha nem lenne légkondink....
Bent melegebb lenne mint kint????
A fentiek miatt én nem tudom ráfogni, hogy nyűgös a meleg miatt, mert ebbe született bele.
Jesszus!!! Épp most volt földrengés!!!! Hát hogy én hogy besz@rtam!!! Ehhez soha nem fogok hozzászokni...... A kilengésből ítélve a "szokásos" 4-4,5 richter lehetett.
Luna, nálatok van földrengés???
Rózsa és akinek a babája úgy tűnik mintha náthás lenne és olyan szörcsögősen veszi a levegőt.
Én minden este attól a naptól kezdve, hogy hazajöttünk a kórházból napi 1×, fürdés előtt kitisztítom az orrát. Lehet kapni 5 ml-es ampullákban steril olyan vizet mint amilyen az infúzió, van hozzá egy szájjal szívható (mégiscsak kellemesebb, mint a porszívós változat) adaptor aminek cserélhető egyszerhasználatos szívófeje van.
Nem mondom, hogy szereti amikor csinálom, mert általában visít, de általában mindig van mit kiszívni (orrba büfizett tejmaradék és kevés átlátszó orrváladék). Tisztítás után általában még szokott 3-4 tüsszögni is, ami szintén tisztítja az orrocskáját.
A gyerekorvosnak mondtam, hogy csinálom, azt modta ha kell akár napjában 4-5 alkalommal is csinálhatom, mert ha rendesen kap levegőt, sokkal könnyebb neki enni is, és nem fárad el, meg liheg közben.
Így néz ki:
Ha nagyobban akrja valaki megszemlélni:
http://www.flickr.com/photos/cinnamonfeta/4798753994/sizes/l/