Heni, és Gergő is édiiii, jaj, az a mosoly.
Geo, akkor visszaszívom a "Dobd ki a mérleget..." dolgot. Az a 6 kaja ezek szerint szopis babáknál kevés. De azért tényleg csak nincs fogyás.
Picur, szorítok, hogy ne legyen semmi mellgyulladás vagy hasonlók.
Jenny, ne is mondd a körmöt. Már megint akkora Lénának és két napja vágtam.
Jut eszembe, most jó közel vagyunk egymáshoz, hogy itt vagyunk szüleimnél.
Luna, Neked nem hiányzik a friss levegő? Azért kérdezem, mert én is napok óta be vagyok ide zárkózva, reggel, még mikor emberi a hőmérséklet, alvás van, este vagy cirkusz vagy szintén alvás, így én (szabad) levegőt azt sem tudom, mikor szívtam utoljára. Lénával együtt. Nem kívánkozol ki egy kis sétára Aronnal?
Gondolom a nemalvásnak az sem sokat segít számomra sem, hogy nincs kimozdulás. És persze ilyen ökör hőségen futni nem fogok, tornázni sem sok késztetésem van. Tehát csak tengek-lengek.
Igazad lehet útlevél-személyi ügyében. Asszem amúgy biztonság kedvéért útlevelet fogunk csináltatni. Ha jól néztem, akkor 18 év alatt az sem vészes, 1500 forint és 3 évig érvényes.
Léni egyik fülében az előbb sárgás-barnás szörnyű ragacsos cuccot találtam. Mintha folyékony zsír lett volna. Tegnap még nem volt. Hát baromira remélem, hogy nem valami fülfájás előjele. Szerintetek???