Fekszem gyanutlanul Barna Csilla vizsgáló tatamiján, mikoron derengni kezd, hogy a vérnyomás valszeg az agyamat is károsította, merthogy fennen halucinálok. Halucinálom az Ügynöknő hagját...
Aztán persze kikukucskáltam és a nyakába ugrottam, részint neki, részint az elmém ezen megmaradt érzékelésének örülvén...
Történt ugyanis, hogy nekem halovány sanda sistergésem sem volt az említett gaz nőszemély azon tervéről, hogy orvul betoppan oda (miközben mint tudjuk ugye én gyanutlanul fekszem Barna silla tatamiján...)...
S ha már imígyen esett, hát jól megnéztük egymás -közel sem egy súlycsoportos- dedjét, sőt, lehetőségünk lett volna megtekinteni egymás mélyebb ivari útjait is, ettől azonban, jóérzésünk maradékának birtokában eltekintettünk.
Az alábbi megállapításokat tettük a tatamin való fekvés és az azt követő 38 perces minitali és salátázás (na jó nekem beficcent egy palacsinta is
- Mindkét ded gyönyörű és a mai napon kivételes módon mutogatni kívánta magát
- Mindkét kispasas oltári, pirongató méretű zacsival rendelkezik, amelyet (már a sajátját) Norton bal alsó madárfogással vadul szorongat
- Ügynöknő párja (szimpi a pasi
- Mindkét kispasinak esze ágában sincs még kibújni, a méhszájunk valahol a világűrban van, mindenki hamarabb meg fog szülni a topikban, mint mi, ergo hamarosan csúnyán leisszuk magunkat, mindegy már, hova visz a mentő, a detoxba vagy a szülészetre
- Andris anyukája kicsit túlparázta a nemmozogezagyerek ügyet és tessék reája nagyon irigykedni a 40. héten 1-es lepénnyel
- Norton anyukája a vérnyomását beállítandó kávézni kívánt, no comment...
- Szombati napra Nagy Szülésindító Banzáj-ra készülünk, csapolt bábakoktéllal, csúzdázással, lépcsőzéssel és karöltős vajúdással, kibújt csemeték társaságában (Gordon) a Gellért hegyen. Az ötlet képlékeny, várjuk a csatlakozókat és a javaslatokat.
Ügynöknő fodrászhoz ment, estére ígérte ide magát.
Képeket mindketten teszünk fel még ma.
Én most elhúzok az ötévesért az oviba.