Hali!
Marcsi: impozáns kutyus!!!
Nekünk van egy barátunk, tenyészti a kaukázusi juhászkutyákat, egyik-másik olyan, h majd szétszedi a kerítést, mikor mi ott vagyunk. Az ő babájuk a kezdetektől fogva a kutyák közt mászkál, persze felügyelet mellett, akik nagyon imádják, lovagol a hátukon, tépi a fülüket, stb. Olyan okosak a kutyák, szerintem simán átlátják az emberek közti kapcsolatot, biztosan azt is sejtik, hogy ez a gazdi "kölyke" őt szeretni kell!
Bingii: nálatok hogy van a kutya Majával?
Marina: a képet én is mutattam a páronak Barniról, szinte már egyáltalán nincs neki olyan 'babás' külseje'. Inkább mondanám már rá, hogy kisfiú. Hihetetlen, hogy milyen szép nagy és milyen ügyesen ül. Na hozzá képest az én Marcim még valóban baba, pedig már ő is üldögél (néha jól eldől) és kúszik is.
Csibe: gratula a mászáshoz! Nálunk is alakul már, négykézlábra már felnyomja magát, hintázik, de aztán nem tud mit kezdeni a szituval
Móni: mi csak egy napot aludtunk a párom anyjáéknál, azaz két teljes napot voltunk ott, de hétfőn, kedden Marci nem volt hajlandó tudomásulvenni, hogy nem kézben altatom és hogy néha leteszem a kezemből napközben

Nagyon gyorsan el lehet őket kapatni. Ja, én is hagyom sírni, ha látom, h már fáradt, de ott vagyok vele és simogatom a fejét, h könnyebben elaludjon. Tudom, ez nem helyes, de nem akarom teljesen magára hagyni ilyenkor... Egyébként azt vettük észre, hogy ha időben még elkapjuk az álmosságot, és olyankor rakjuk az ágyban, akkor egy darabig forgolódik meg elvan, utána pedig bealszik magától. Na ez kb. 10-ből 4-szer van