A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 novemberi kismamik

A 7-e nekünk is jó.Remélem összejön :)

Kép
Kép
reni_24

Örülök h. kb. jó a 7.-e! TÖBBIEK???

Reni
ha elfogatsz egy tanácsot:ha úgy érzed besokalsz toj bele a háztartásba,főzésbe és minden egyébbe, Kriszen is lehet rajta van most ez az anyás korszak mint sokunk babáján. Sztem nem véletlenül csinálják ezt, biztos nagyobb szükségük van most ránk, de néhány hét és könnyebb lesz (remélem) ! :lol: addig apa is elnézheti h. nincs minden élére állítva, és a hideg kaja is ehető, majd ha itthon lesz főztök, takarítotok,most a babáink az elsők....legalábbis én így fogom fel. :wink: (pl.nálunk most itt alszik anyós, de akkora a kupi h. csak na, nem is főztem, szendót kap, mondtam sajnálom, de nagyon fáradt vagyok, megérti "Ő" is)

Dalma
nem adod már neki a homeóst???? Hosszú távon nem vált be ezek szerint???
Kérdeztem előrébb h. hogyan kell amúgy adagolni, mert én is akartam adni neki (eddig megúszta) :)

Kép
katica_75

Lányok, olyan rossz hírt olvastam. Meghalt a kisfiú akiről a múlthéten egy topikos anyuka írt. :cry:
Utólagos engedelmetekkel írtam részvétet a mi top. nevében.

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Fürtőske, reggel 210ml vízből ( kb. 230 ml kész tápszer ) este szintén,. de este van mikor marad belőle.
Ja és reggel én amikor felébred adom a tápit és vissza is alszik :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára evi1969 2009.07.29 22:12-kor.

Evi és Lilla

Kép
evi1969

szegény baba :( :( :(

Kép
pipal

Tali nekünk is jó :lol: most nem tudok reagálni majd jövök puszi mindenkinek

000kata

jujjjjjj, Fürtöske bocsi, de mekkora hülye vagyok már a hálóból jöttem vissza, mert úgy rémlett rossz nevet használtam és így is van , BOCSI....most már megtanulom ígérem az igazit :roll: ki is javítottam gyorsan

utána olvastam a hírkeresőn és a kisfiú a nagyszülővel volt strandolni mikor a tragédia történt Siófokon :cry: :cry: :cry: ez őrület

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Evi!
Én is olvastam..... :cry: :cry: Nagyon letaglózott a hír....valamelyik csatornán viszont azt mondták, hogy a nagyival volt, mert a szülők épp ebédeltek ott valami étteremben.....

Kép

Kép
ditta76

Szegény kicsi fiú!!! Katica, úgy használom a hom
eost, hogy este lefekvés előtt 1-et feloldok vízben, azt megissza. Nem lehet 5 napnál tovább használni egybe, mert gyógyszernemtommilyen tünetet okoz. Íg két nap szünetet kell beiktatni. 2x 5 nap megvolt, megpróbáltuk- ez nélkül most egy hétig. Közbe pont jött ez a brutál viszketés és elsőfog növesztés, így esett az a pár éjszaka kimaradás. Most 2 napja megint csak 2x-3x kel, elmúlt a pirosság. Fog meg bennt maradt még, csak nem akar kibújni.

Ma rendeltem mei tai-t. :)
Most kezdjük a maratoni nyaralásunkat. :) Apa aug 22-ig szabin van! Juhéjj! Most anyóséknál vagyunk egy hétig, majd hazamegyünk pár napra jövő hét közepétől, aztán egy hét Balcsi (barátok nyaralójában), majd 4 nap KOlping, aztán Bükfürdő anyuéknál, majd haza. Még szerencse, hogy nagy autónk van, ennyi cuccal. Mert persze babakocsi, kismotor, utazóágy, bili, minden hülyeség kell. :)

Kép
Kép
dalminha

Sziasztok!

Jókor néztem be :), ha jól látom 7-én a Margitszigetre talit szerveztek? Hány órakor?

Mi lent vagyunk Balatonon, de a talira feljönnék ...

Jól vagyunk, kúszik, mászik, ül, áll, 8kg és 73cm, fogatlan energiabombám van. :D

Jó nyaralást mindenkinek! 8)

KépKép
dreika

hahó

dalma merészek vagytok ennyi távollét ennyi helyen:) mi 2 helyre megyünk egymás után kiv leszek.

Kép
andy30

Sziasztok!

Katica:Hát szerintem megfogadom a tanácsodat.Hát igen elég nyűgös időszakok ezek most :( Próbálok erős maradni sikerűlne is,ha anyós nem zaklatna állandóan a hülyeségeivel :( Rossz,hogy beleakarnak mindenbe szólni :evil: Nincs saját életünk és nuku magánélet :evil: És ettől kezdek besokalni ma elakartam menni innen.A gyomrom is eléggé kivan ma úgy fájt azt hittem,hogy itt a vég :cry: Hát én is remélem,hogy idővel jobb lessz :) Tudod apával nincs gond ő megérti,hogy nem tudok mindig mindent megcsinálni.Csak anyós idegesít,mert amikor feljön mindig beszólogat úgy csinál mintha ő minta háziasszony lenne.És elegem van a magyarázkodásokból.

Na de nem untatlak titeket a dolgaimmal.Remélem lessz jobb is majd egyszer.

Szegény kisfiú :cry: :cry:

Kata:De jó akkor majd végre talizunk :D :D

Tényleg és pontosan hol is találkozunk majd a Margitszigeten?Lehet írtátok csak nem tudok vissza olvasni :oops:

Többiek merre vannak?Sokan bizti nyaralnak :D Nyaralóknak jó nyaralást kívánunk!

Megyek pihenek,ha Krisz hagy :D

Jóéjt mindenkinek!

Kép
Kép
reni_24

Hello!

Augusztus 7 hát nagyon necces szombaton apa szülinapi bulija lesz azért még megértekezem vel ja és Pipal légyszi elénk jönni ha megyünk!

Andy köszi kérdésed aug.31- re kaptam beutalót a bőrgyógyihoz

Dalma nagyon sajnálom nem is tudom hogy bírod még!?

Hajrá babaprojekt!

Reni Katicára reagálva nem biztos, hogy pár hét alatt kinövik az anyabajt (én csak így hívtam Ákos fiamnál mindig anyabajos volt :wink: egy majom nem tudott volna úgy csüngni az anyján ahogy Ő tette!), de a háztartás tényleg le van tojva! Ja enyim gyerek 8 évesen nőtte ki kb. azért néha még ma is a nyomomban van :wink:

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Dalma
köszi! Még húzom amíg bírjuk, de most h. anyóska itt aludt ill. nem aludt, már érti miről beszélünk. Viszont adtam neki chamomillát és attól 2óra vergődés után, hajnal 4kor el is aludt. Te nem térsz esetleg vissza erre?.mert fogzásra sztem jó.
Húúú de jó kis pihenésetek lesz!!!! kolping bizti nagyon tuti majd mesélj! Hátha a csajod is elpilled végre. :)

Erika
igen, írni is akartam Nektek a taliról privit. Szuper h. jöttök B. kúszni is szélsebesen tudott, képzelem h. mászhat!? :lol:

Anya
remélem Ti is visszaértek addig és jó lesz a dátum!

Beagle, Harivera
OLVASTOK??? vagy írjak privit.

Szóval akkor találkozó Aug. 7.-én a Margitszigeten du. 2kor a vízesésnél!

Résztvevők eddig: ??????
Kata-Kevin
Reni-Krisztián
Derika-B.
Évi-Lilla
Pipal-Natasa
Kry-Zsombor
Katica-Léna
Mammuci-Domi ?
Nati-Fanni ?
Klarissza-Mátyás ?

Bocsánat ha valaki kimaradt, vagy már tutira mondta és ?-et tettem hozzá!

Kép
katica_75

Reni
((apa nem tudja helyretenni az anyját? Nem neked kellene harcolnod vele. :cry: Már a felesége vagy :) , Ti vagytok az új családja aki mellett állnia kell(ene) ))

Klarissza
ne máááá, most ezt miért kellett??!! :lol: 8 év? :!: :?: na akkor sutbavágom a seprűt meg a lapátot.
Ha jobb neked a csütörtök és a többieknek is tőlem lehet akkor is???

Kép
katica_75

Tali nekem csütörtök is jó, azaz 14.-ig bármikor jó.

Reni, anyóst tojd le nagyívbe, apával legyen minden rendben a többin 1 percig ne problémázzál. Hidd el nem éri meg, hogy tönkretedd magad !!!

Dalma, ez igen jól kiruccantok :lol: szép időt és jó időtöltést a családnak.
Nálunk sincs felső fogacska, csak a nyálika és a kínlódás, de eredmény nuku :roll: pedig már nagyon várjuk!

Katica, tudom nem vigasztal, de eddig 5x ébredt Lilla és most már apa ment vele aludni, másképp tuti ez lenne reggelig :twisted:

Vera, sajnálom a történéseket ( olvastam a másik topikban ) bocsi, de felelőtlen pasinak tartom 5 gyerkőc mellett ezt a viselkedést.
Nehéz lehet most nektek, sok erőt és kitartást!!!

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Sziasztok!

Tali nekünk is jó csütörtökön, ha netán áttennétek.

Vera, nagyon sajnálom a történteket. Sok erőt küldök és pozitív energiát+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Én gyerekem se akar este elaludni. Ez így megy már négy napja. Kibujhatna már az a fog. Tegnap 8-kor elaludt azt hittük na végre ismét a régi kerékvágás, hát nem fel ébredt fél óra múlva. Aztán 11-kor dőlt ki nagy nehezen. Éjjel kétszer ébredt és már fent van fél hét óta. Mi 72 cm és 8320 g-ok vagyunk. Kuszunk, mászunk, ülünk, állunk, főleg állunk :lol: :lol: :lol: és van 7 és fél fogunk (a fél amire várunk hogy végre kint legyen és ne keserítsed meg az éjjeleinket) Ami a legszebb az egész nemalvásban, hogy napközben már csak ebéd után alszik két órát aztán ennyi, így nem is értem hogy hogy nem álmos és nem akar aludni este. A szemein látom hogy fáradt, de ő akkor se kitartó egy gyermek :lol:

Kri

Kép
Kép
kri29

csajok mi vonattal tudunk menni hogy közelebb odajutni?

Kri:szépek a méretek :lol: és nagyon ügyes Zsombi :lol:

000kata

Mi jól vagyunk,kevin kicsit nyügi,remélem már jobb lesz.Szombaton balatonátúszás :lol: megy valaki?Párom megy :lol:

000kata

Sziasztok!

Tegnap voltunk gyerekorvosnál, majdnem 9 hós adatok:
9400 gramm, 74 cm! :lol:
8 fog, mászás, ülés, állás, és pakolás-pakolás..... :lol:
éjjel 2-3x ébredés...(de amiket itt írtok, úgy érzem, gyönyörűen alszik....... :roll: )

Dalma!
Hú, de jó nektek!!! :) De azért gondolom, pár nap nyaralás odaadnál egy kiadós alvásért cserébe..... :wink:

Reni!
Ezek szerint anyós-pajtival együtt laktok??
Hú, kemény dió!! De kitartás!

Vera!
Párod.......nem azért, de kicsit elszégyellhetné magát!! :evil:

Sajna talira nem megyünk, én nem utazgatok 120 km-t Borsodból! De lélekben veletek leszek!! :D Majd képeket kérnék!

Kép

Kép
ditta76

Csajok irtátok hogy a csütörtök is jó nektek,nekem az is jó ugyis megyünk a mom parkba babaúszira délelött.

Ditta:szépek a méretek,és ügyesek vagytok :lol: :lol:

000kata

Sziasztok!

Klarissza:Tapasztalat erre nekem is van.Kishugom is ilyen volt és még mindig ilyen és már 7 éves pedig és nagyon anyás :( Anyu ki is van néha tőle.Szóval attól tartok Krisz is egy darabig ilyen lessz.

Hát a csütörtök nekünk annyira nem jó,mert apa dolgozik.Bár ha át teszitek akkor is megyünk :lol:

Katica:Tudod az a baj,hogy nem akarja megbántani az anyját.Mondjuk már megtette,mert volt egy nagy veszekedés és megvédett minket ezzel nincs baj.Csak anyós direkt nem akarja megérteni,mert ő akar nekünk parancsolni azt hiszi mi dedósok vagyunk :evil: De elköltözünk majd így én fogok győzni :DMert ez így nem egészséges.Hogy vagytok?

Vera:Lemaradtam :oops: Férjeddel már nem vagytok együtt? :cry: Hogy vagytok?Remélem ti is eltudtok jönni.

evi:Tudom,hogy nem éri meg,de tudod elég nehéz uralkodni magamon,ha állandóan feljön hozzánk nem hagy békén.És mindenbe beleszól :evil: Ráadásul iszik is :cry: Amit nem szeretek.

kri:Sajnálom az éjszakákat :( Kitartás neked is.Én Kriszem nappal 3szor alszik pár napja persze este 11körűl alszik el.Ő is elég kitartó :D Szép súlyotok van :D Nagyon ügyi ő is :D

ditta:Szépen fejlődtök ti is :D Ügyik vagytok :D Hát igen egy telken lakunk,de külön lakásban persze ez neki nem akadály :evil: hogy kikészítsen feljár mint aki itt lakik.Ma mondtam neki,hogy ne jöjjön fel egynap 20szor erre besértődött és mondta,hogy többet ma nem jön fel.Hurrrá :D Hát nem tudom meddig bírom még.A gyomrom már nem nagyon bírja.

Mennem kell,mert Krisz itt ugrál a kezermben :D Megyünk pancsizni :D

Jó éjt mindenkinek!

Reni

Kép
Kép
reni_24

Lányok
akkor légyszi jelezzenek vissza azok akik még nem h. átehetjük e csütörtökre???
KLARISSZA???-neked jó a csüti? Mert ha nem, akkor sztem ne variáljunk.

Vera
én sem tudok semmit, de ...mit is írjak, szemét dolog ez nagyon...és milyen nő lehet az akinek egy 5gyerekes férfi kell? :roll:

Évi
javaslom a telepátiát: éjszakai "szolgálataink" közben küldjünk egy kis pozitív energiát egymásnak! :wink:

Kry
hihetelen mennyi fogacskátok van már! :shock: :lol: alvást sajnálom, Rátok is gondolok majd! :wink:

Ditta
szép kis méretek! :D Hatalmas a fiacskád! Hugid még 1ben?

Reni
Köszi, tudod a nemalvás megy még mindig.
Sajnálom ezt a lehetetlen helyzetet, kitartás, és ne add meg anyósnak azt az örömöt h. ki tud szekálni!! Bár tudom könnyű mondani. :roll:
Herpesze elmúlt Krisznek?

Lányok
kényes kérdés: Léna most szuperül elkezdett enni,főzit, kenyérbelet, főtt krumplit (imádja) csmellsonkát stb.. de most meg 2x de inkább 3szor kakil egy nap, míg a hozzátápi elején egy volt.Baj lehet ez? Aki már eszik mennyiségeket azok a babáknál hogy van ez?

Kép
katica_75

hahó

jelentem alsó két fog megérkezett! :D mármint az éle de gondolom pár nap és kint lesz teljesen ugye? eccerre a 2:) és felül is tök vörös az inye. és jelentem azt is h minket nem viselt meg (koppkopp) észre sem vettem :roll: anyum mondta h nekem is igy volt. olyan édes olyan büszke vagyok :D :oops: 8)

ditta hol laktok?

mentem jóét reggel korán kelünk mert megyünk szilvásváradra kirándulni

andy

Kép
andy30

Katica, indítom az energyt :lol: +++++++++++++++++++++++++
és Dalma, Kri Nektek is+++++++++++++++++++++++++++ és minden nemalvósanyukának :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kaksi nálunk is gyakori, alhangon 2, de van mikor 4x pakolja tele a pelust. DE inkább ez, mint a szorulás. Ismertem szorulásos babát/ kisgyereket az valami őrület :(

Reni, anyóst majd talin kielemezzük, de ne hagyd magad!
A férjed tényleg nem tehet róla, hogy ilyen az anyukája, Ő szeret Téged és Kriszt, de a mamát sem akarja megbántani, ez rendes tőle és tényleg az a helyes megoldás, hogy elköltöztök és ha akkor is nyomul majd szólsz és elmesélem, hogy kell elüldözni :lol: :lol: :lol:
Különben a legjobb taktika, ha bármit beszól ne szólj vissza, tudom nehéz, de próbáld meg, nem alakul ki párbeszéd köztetek és majd megüti a guta :lol: :lol: :lol:

Ditta, ha eljössz Gyöngyösig én szívesen felviszlek talira ! Na ?
Ágoston szép nagy fiúcska, ezek a méretek ( hossz ) Lilla ehhez képest törpe :shock:

Evi és Lilla

Kép
evi1969

jó reggelt :lol: na akkor mikor lesz a tali?hány órára gondoltok?délelöt délután?

Vera:sajnálom :cry:

Andy:Gratula a fogacskákhoz :lol:

000kata

Sziasztok!

Katica:Krisz is van,hogy egynap 4szer is kakil,de szerintem is inkább ez mint a szorulás :D Köszönöm az együttérzést.Még kitartok,de nem tudom meddig bírom,na de többet nem írok anyósról,mert ha belegondolok miket csinál rögtön felmegy a pumpám.Ma is már felhúzott :evil: Hát a herpeszt benéztem kicsit :oops: :lol: Nem az volt,hanem egy kis pattanás hál istennek.Léna,hogy van?

andy:Grat a fogacskákhoz :D Szerencsés vagy,hogy nem nyűgösködött vele.Azért olyan gyorsan nem nő :D Krisznek kb.1-2hét alatt jött ki teljesen.

evi:Okés várom a jó ötleteket :D Persze megértem én a férjemet is,de tudod ő eredetileg nem akart innen elköltözni,mert nem hitte,hogy ilyen rossz a helyzet.De előtte lezajlott egy veszekedés anyós meg após is rám rontott és akkor végre belátta,hogy ez így nem mehet.Após ki is akart dobni és azt mondta,hogy a gyereket nem vihetem.Ami nálam betette a kaput :evil: Milyen jogon mondta ezt :evil: Párom megvédett,de mindig ő sincs itthon :cry: Már azt is megpróbáltam,de nem tudom szónélkül hagyni amit művelnek :cry: Nálam eddig az vált be,hogy jól elküldtem és aznap nem jött fel többet.

Kata:Tényleg Kevin alszik már a kiságyában?

Csajok akkor mikor is lessz a tali?

Megyek,mert Krisz üti már a kiságyat a csörgőjével :lol:

Kép
Kép
reni_24

Reni:hát alszik....Berakom ha elaludt de éjszaka ki kell venni.és akkor vagy viszarakom vagy ottmarad mellettünk. :lol:

000kata

Kata:Azért az jó,hogy már ott is alszik :) Nem?Én nem tudnék úgy aludni,hogy Krisz mellettünk alszik.Félnék,nehogy leessen éjszaka,mert eléggé forgolódós tipus mint én :D Meg legalább ennyi magánéletünk legyen éjszaka :lol: :lol: Párod átúszta már a balatont? :D Mi holnap megyünk Balcsira :D

Kép
Kép
reni_24

Reni:még nem hivott :lol:
Körbe van barikádozva az ágyunk nem tud leesni :lol:

000kata

De jó nektek,jó pancsizást :lol: :lol:

000kata

Jaj, ég a pofim, de most szólt vissza a mester h jönne jövő7en szétverni (összerakni) a házat, ami azt jelenti h. nekünk mennünk kell a kopácsolás elöl....
szóval ha lehetne szerdán 6.-án a tali, akkor az még menne, vagy a következő 7en, 10.-étől újra jó.
Bocsánat :oops: :oops:
de ha unjátok ezt az egész mizériát, akkor talizzatok nélkülünk, ezt sajna most nem tudhattam előre. :roll:

Kép
katica_75

Katica, nekem jó a szerda is! Többiek?

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Katica, nekem is jó a szerda.
Viszont 10 után nem nagyon jó, mert lesz a szülinapom, meg jön anyukám meg rokonok szóval azon a héten nekünk nem jó.

Kri

Kép
Kép
kri29

Sziasztok! :)
Hát, tali.....tali.....kár,hogy mindig Pesten rendezitek :D :( lehetne egyszer Székesfehérváron vagy Veszprémben :wink: :lol:
pedig nem lakunk messze, csak nekem a pesti forgalom húzós, eltévednék :? Még soha nem vezettem ott. :oops:

Nálunk a mellettem alvás az csak hajnali 5-től van.Máshogy nem is hajlandó visszaaludni :)
Vendég

Csajok, meg tudná valaki írni,hogy lehet új témát indítani itt a bneten?
Vendég

A szerda nekem is jó!!!!!!!!!!!

Fürtöske mi megyünk Veszprémbe ahogy elkezdődik a bajnokság :wink:

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Fürtöske! Privi ment :)

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Oké Evi, ha máshogy nem jön össze, akkor mi talizhatunk Veszprémben vagy Palotán. :wink:
Vendég

Sziasztok!

Szerda nekem is oké, csak kedd reggelig dőljön el, mert akkor fel kell mennem Pestre.

Fürtöske,
merre laksz? Én jelenleg itt vagyok Veszprémtől egy köpésre ...

KépKép
dreika

Nekünk is jó a szerda :lol:

000kata

Valaki leirná az utvonalat meg hogy Margitszigeten hol.Mi vonattal megyünk a délibe és onnan menénk.

000kata

Dreika :)

Várpalotán lakom
Vendég

Hahó!

Akkor valaki ki tud értünk jönni a nyugatiba? Pipal? Te jössz?

Ditta mivel tömöd azt a gyereket? :shock: :lol:

Katica hozzátápinál előfordulhat, hogy több széklet jelentkezik az állaga a lényeg ha olyan mint eddig volt akkor no problem! Gond: bűzös, nyálkás, zöld, emésztetlen darabokkal van tele!

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Klarissza!
Cicivel!! :lol: :lol: (80%-ban)
A maradék 20 % babakaja + gyümi vagy tejpép........szóval semmi extra.....

Evi!
Nagyon ari vagy, de a távolság így is 120 km, ha te viszel.......de értékelem a gesztust! :wink: :wink:

Andy!
Mezőkövesd mellett (Szentistván). De holnap este megyünk Egerbe, a héten lesz a házassági évfordulónk, és vacsorázni megyünk, KETTESBEN!

Kép

Kép
ditta76

Sziasztok!

Kata, déliből metróval Moszkva tér onnan 4-es, 6-os villamos Margit híd Margit szigeti megálló. Onnan meg besétálsz.
Hol szállsz fel a vonatra, és mikor indul? Lehet mehetnénk együtt :D ?!

Csajok akkor most melyik nap és hánykor lesz pontosan a tali?

Kri

Kép
Kép
kri29

Tudtommal szerda kettő óra!

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Sziasztok Kismamik!

Ismét "zavarlak" benneteket. :D
Elkészültek az új mei tai-ok, amiket megnézhettek a teszveszen. (Teszvesz/keresés/felhasználó keresése: gremese).

Ha valamelyik megtetszik, írjatok privit, és elkészítjük babanetes áron! (Sima, galléros: 4700 Ft, alvócsuklyás: 5300 Ft).

Folyamatosan lesznek mei tai-ok, a legegyszerűbb az, ha a teszveszen követitek nyomon. (Már akit érdekel). :)

További kellemes babázást és szép napot!

gremese

Kép
Kép
Kép
gremese

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?