Hát túl vagyunk a nyaki redő mérésen, fantasztikus élmény volt, és ami a legfontosabb, minden rendben van. A törpe CRL-je 6,57 cm és a nyaki redő 1,1 mm. Azt mondta a doki, hogy 12+5 napos, azaz ma már 12+6 eszerint, úgyhogy van egy újabb dátumom a várható születési időpontra
Mi az Istenhegyi Géndiagnosztikai-ban voltunk, és nagyon meg voltam elégedve velük, az ember csak ámul, hogy ma már micsoda technikák vannak ... Egy hatalmas tévén nézhettem, ahogy produkálja magát a drágaság, és mivel elég nehezen akart abba a pozícióba fordulni, hogy a doki meg tudja mérni, így kb. 10 percig gyönyörködhettünk benne. A doki nagyon jó fej volt, közben kommentálta a dolgokat
De a kis huncut a lába közét nem mutatta meg, így a neme egyelőre titokban maradt, bár a férjem mondta, hogy ő nagyon igyekezett kifigyelni, de hiába. És tényleg tök jó, hogy utána DVD-n megkaptuk az egészet.
Majd teszek fel képet a közös oldalra.
Julcsi: köszi a tipped a ruhához, mindenképp meg fogom nézni, mert ahol én nézelődtem, ott egy farmer olyan 15000 volt, és azt igencsak sokalltam volna ...
Macsek: A kislányod egy tünemény!!
Szép napot mindenkinek, vigyázzatok magatokra ebben a ronda melegben!