hétvégi fáradság... én minden estére elfáradok, mindegy milyen nap van.
Heni: nem semmi ez a bamamozis lehetőség! kicsit irigyellek most.
akinek nagy gond a folyadékbevitel: én arra szoktattam rá anyut, hogy csinálja azt, hogy fogjon egy másfél literes ásványvizet. jelölje be a felénél, délig igya meg a feléig, délután 4ig meg a másik feléig. ha mondjuk 12 előtt 10 perccel még van bőven, erőltesse magába. 4 után úgyis megszomjazik még + leves, stb... szóval bőven meg lesz összesen a min. 2 liter. az első 1-2 hét után a szervezet megszokja ezt a mennyiségű folyadékot, és utána már nem esik nehezére, sőt kívánni fogja. én olyan vagyok mint egy kiskacsa, nincs olyan félóra hogy ne innék valamennyit. egy hosszabb sétára minimum fél liter folyadékot viszek magammal, nyáron többet.
Süni: ezen mi is gondolkoztunk, hogy mennyire cikizhető a név, de szerintem annyira kis gonoszak tudnak lenni a gyerekek, úgyis belekötnek valamibe, ha akarnak. ha a névbe nem lehet, akkor a szeplő, vörös haj, szemüveg, egy viccesebb sapka... bármi lehet az amiért elkezdik csúfolni sajnos.
torna: nekem a dokim azt mondta hogy csak bátran, bármilyet... egyedül az alhas izmait erőltető tornákat kell kihagyni. amikor megkérdeztem tőle hogy ihatok-e forralt bort, megkérdezte hogy síelni megyünk-e ... de nem, mert nem tudok, de nem is beszélt volna le. azt mondta a terhesség nem betegség, amitől a kismama jól érzi magát, attól a baba is!
Noémi: a kitolás c. könyv? az tényleg jó, nekünk megvan, annyit röhögtem rajta.
mormota: ami has most látszik az sajnos még nem terhespocak, hiába te tudod hogy márpedig az az. még csak most kezd kiemelkedni a méhünk a medencéből, szóval ami látható ilyenkor az a belső szervek átrendeződése, + víz + felfújódás miatt lehet.
kb így nézünk ki most: