A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009. novemberi babavárók

Sziasztok!

hát csajok,én már idegileg teljesen kivagyok! :? Megint volt 1 nagyon sz@r éjszakám, olyannyira,hogy a vasárnapi ebédem 7-re már el is készült.... :twisted: éjjel 1-kor felébredtem,szenvedtem 3--ig,aztán meg már felkeltem,mert nem bírtam tovább... :shock: én ezt nem értem! Mi a jó fene van velem? Ja,és persze még fáradt sem vagyok! :P úgy látszik már elég nekem újabban 3-4 óra alvás is... :roll:

Na,mindegy mivel már rég megfőztem,így ma egész nap tévézni fogok... :lol:

Szép napot mindenkinek!!! :wink:

Kép Kép

Gréta és Dy
*dy*

Hali!!

Sajnálom Dy a rossz éjszakádat,nekem is vannak ilyen periódusok,jobb lesz nemsokára.

Kép

Kép
krisztinaa

Sziasztok,

Krisztina, örülök, hogy hétvégékre hazajöhetsz és minden rendben van veletek.
Kórházi piszok és rossz kaja sajnos nem meglepetés, hétvégn tankol fel finom otthoni ízekkel, ha tudsz.

Edina, nekem is szokott ilyen nem alvós periódus lenni, a héten zsinórban nem aludtam 5 éjszakát, aztán tegnap beájultam este, 4kor keltem fel először pisilni.
Teljesen átérzem a problémádat, egyik nap már bőgtem is, hogy mi a fene van velem, meg ha én nem pihenek, lehet a baba se tud.
Esteleg próbálj meg délután szundítani egyet, ha tudsz.
Amúgy ma reggel én is aktív voltam, reggelit csináltam (tesómék is itt vannak)), elmosogattam a tegnap esti grillezésből felhalmozódott edénytömeget, beágyaztam, felmostam, ebédet ma nem főzök, elmegyünk a Kis-Dunához kirándulni egyet és majd eszünk ott valamit.

Szép napot,

Kata

katicat
Szigetszentmiklós

Köszi a vigasztalást csajok,de ez a nem alszok periódus már sajna kicsivel több,mint 2 hete rajtam van... Úgyhogy már lassan elvonulhatna! :D
Napközben sem megy sajna az alvás,sőt már újabban feküdni sem nagyon bírok... Szinte undorom van az ágytól. :roll:

Kata
jó kirándulást!

Krisztina
neked meg sok erőt,hogy hamar elteljen a következő heted!!! :wink:

Kép Kép

Gréta és Dy
*dy*

Sziasztok,

Annyi mindent írtatok péntek óta, hogy alig bírom visszaolvasni. Szóval, ha valamire nem reagálok, akkor bocsánat előre is.

Visszatértünk Anyukáméktól, nagyon jó volt, mint mindig. Már elegem van abból, hogy Pesten minden nap legalább 1-szer esik, na hazavittük Anyukámékhoz is a rossz időt. Ma kétszer volt akkor felhőszakadás, hogy csak na. Egész úton szakadó esőben jöttünk.

Most előkészülök a holnapi grillezéshez, bepácolom a húsokat, illetve hátra van a fürdőben a kád és a mosdó gyors áttörlése. Reggel még megfőzöm héjában a krumplit a krumplisalátához, de a görög salátát majd frissen csinálom este. Próbálok még egy kicsit dolgozni is ma este, hogy holnap időben el tudjak jönni.

Kriszta, én erről teljesen lemaradtam, hogy ilyen korán be kellett feküdnöd. Vagy ez hirtelen jött? Kitartást! Jó kezekben vagy és ez legyen a legfontosabb. Meddig maradsz benn?

Reni, dehogy vagy Te öreg! Inkább elismerésnek szántam, hogy 15 éve dolgozol egy helyen.

Kata, hogy sikerült a hétvége az öcsédékkel? Kirándulás?

Enikő, próbálj azért pihenni, amennyit tudsz, elhiszem, hogy nehéz lehet Anna mellett. Mikor jön Anyukád?

Melíroztatás: egyre inkább ott tartok, hogy én is megcsináltatom. Februárban csináltattam utoljára, szóval gondolhatjátok...

Kilók: múlt héten +1,5 kg volt, holnap reggel megmérem magam ismét és majd jelentek. Még mindig nem látványos a pocakom, mint aki egy kicsit hasra hízott.

Mindenkinek jó éjszakát!

Zsuzsi

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Sziasztok lányok,

Zsuzsi, örülök, hogy jól sikerült a hétvége, biztosan jó lesz a mai grillezés is.Szombat este mi is grilleztünk, én csak görög salit csináltam a husikhoz.
Miket grilleztek?Mi pácolt húst, grill virsliket, sajtot, gombát, cukkinit szoktunk.
Nekem is lassan el kéne mennem megint melíroztatni, olyan gyorsan nő a hajam és tényleg sűrűbb.Nektek?

Enikő, írd meg mi volt ma a dokinál.Remélem alakul a lepény helyzet!

Edina, nem csodálom, hogy ágy undorod van, szegény, remélem hét közepétől valóban mérséklődik a hőség és tudunk aludni.
Tudunk tőletek majd bébi zoknikat és harisnyákat rendelni?Jó lenne! :D

Reni, nem vagy öreg!!!A sógornőm is 37 évesen szülte a kislányát és nagyon meglátszik picin, hogy érett szülők gyermeke.
Én is 28 múltam amúgy...
A másodiknál majd már erősen 30kodok!

Kiló:A védőnő óta nem álltam mérlegen, de híztam egy keveset, az az érzésem.Eddig csak pocira jött.Se comb, se cici, pedig utóbbira jöhetne :(

Szép napot,

pusz

katicat
Szigetszentmiklós

Sziasztok,

Kata, csirkemellet, tarját, paprikát, hagymát, cukkinit és padlizsánt grillezünk, de pont most gondolkodtunk a sajton. Milyen fajtát szoktatok és hogyan, csak úgy simán vagy valamivel megkenitek előtte? Lesz görögsaláta és majonézis krumplisaláta. Ez utóbbi nem kifejezetten nyári étel, de úgy megkívántam.

Képzeljétek, éjjel leszakadt a konyhakarnis. Pont ma, mikor vendégeink jönnek. Hát, egy napot még kibírhatott volna igazán.

Én az idén már elmúltam 30...

A kilók inkább a mellemen vannak, szerintem. Ma egy nyári ruhát vettem fel, hát, kicsit (nagyon) szorít, mellben, nem hasban :-(

Hajamon nem tapasztalok változást, nekem mindig nagyon gyorsan nőtt és sűrű is volt. De állítólag jellemző a gyors haj- és körömnövekedés a terhesség alatt.

Enikő, reméljük csupa jót mond a doki!

Edina, hogy aludtál?

Zsuzsi

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Zsuzsi, Monke,

küljetek már át priviben egy-egy mail címet, mert csak képet lehet küldeni, szöveges csatolmányt nem enged feltölteni.
Begépeltem az ígért dolgokat...

Zsuzsi, bármilyen kemény sajtot jó grillezni, vastag szelet legyen ,egy kicsit forgasd bele lisztbe.
Nagyon finiket süttök.Hm!
Imádom nyáron az ilyen ételeket!
Remélem, jól sikerül.

Kata

katicat
Szigetszentmiklós

Hali!!!!

Már a kórházból jelentkezem.Ma reggel jöttem vissza.Minden doki haza akar küldeni,de mostmár nagyon közeledik az idő,és nyugodtabb vagyok itthon.

Nagyon sok a "hátrányos helyzetü",iszonyat mi mocskot tudnak csinálni.Most hétvégén jött sok :(

Szép napot!!

Kép

Kép
krisztinaa

Sziasztok,

Kata, küldtem e-mail címet, nem tudom, hogy sikerült-e a privit elküldenem, illetve hogy hányszor :wink:

A ti grillezésetek is jól hangzik. A sajt-tippet köszönöm, kipróbálom, de már csak legközelebb.

Krisztina, de jó, hogy van géped, reméljük, így gyorsabban telik az idő! Hány hétig maradsz benn előreláthatólag? Jaj, szegény, reméljük a körülmények javulnak idővel. Kitartást! Örülünk, ha hallunk rólad!

Szép napot!

Zsuzsi

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Sziasztok!

Krisztinaa: Kitartás, remélem a lehető leghamarabb újra otthon lehetsz.

Miközben olvastalak titeket, jól megéheztem, mehetek a hűtőhöz kotorászni.... :lol:

Sajnos pénteken jól leforráztam a combomat, ezért sem jelentkeztem eddig. (A férjem csak most ment el, eddig csak folyó ügyekre engedett felkelni.)
Az alvás nekem se nagyon megy, pláne így.
Holnap megyek UH-ra, ha fel is ment a doki az ágy alól, akkor se nagyon tudok ugrálni. Pedig már nagyon unom....

Én is idén múltam 30, de sok ismerősöm 35 felett szült.

Zsuzsi: nálunk a fürdőszobába szakadt le a függöny, combforrázás után kb. 1 órával. Én csak röhögtem, mi jöhet még alapon... :P

Enikő: várjuk a híreket...

Szép napot mindenkinek:
Dorka

Kép
traudorka

Sziasztok!

hát csajok,én már olyan szinte vagyok fáradt,hogy csak kóvájgok,és nézek ki a fejemből.... :shock:

Zsuzsi
köszönöm kérdésedet. aludtam volna,ha hagy a kismanó... Egész éjjel úgy rúgdosott,hogy szinte egy pillanatra sem állt meg. így meg nam igazán tudtam "megint" aludni... :roll: Na,de sebaj,majd ma!!!! :lol: :lol:

Kata
szégyen szemre bébizoknikat nekünk is venni kell majd,mert mi csak 23-as mérettől gyártunk. a harisnyák meg csak lábfej nélküliek,és azok is csak 2-3 éves kortól jöhetnek szóba.... :roll:

Kor
úgy látom,mint mindenhol,itt is én vagyok a legfiatalabb... Most leszek augusztusban 26. De api már 32. :wink:

hát ezek a függöny leszakadások! nálunk szerencsére nem volt ilyen gond... de holnap nagy munkában leszek én is,mert elkészült az új bejárati ajtónk,és holnap jönnek cserélni. :?

na megyek,este még jelentkezem!

pussz

Kép Kép

Gréta és Dy
*dy*

Zsuzsi, nem jött át a privid, próbáld meg még1x!

Dorka, ez a combforrázás, Úristen, a hideg is kirázott!
Vigyázz magadra is, ne csak a babócára!

Krisztina, örülök, hogy tudsz benntről is jelentkezni, ne félj, nagyon szorítunk és minden rendben lesz!"Hátrányos helyzetű", finoman fogalmaztál....
Gondolom, leginkább lelkileg visel meg az egész.
Mikor ősszel kórházba kerültem, igazából az "ilyenek" borítottak ki a legjobban.Volt egy 12-13 éves kislány, abortuszra várt, aztán egy 18 körüli lány, akivel a "szülés" után egy szobába fektettek, ő időre egészséges kisfiúnak adott életet és bejöttek kb 5x megkérdezni, eldöntött-e örökbe adja vagy sem.

Függönyleszakadós lányok, remélem nem másztok létrára...:(

Edina, pedig jó lett volna a zokni, no de majd reméljük, később.
A melegtől én is kótyagos fejű vagyok minden nap.

Kata

katicat
Szigetszentmiklós

Sziasztok,

Húú, Dorka, ez nagyon rosszul hangzik. Orvosnál is voltál?
A függönyeink összebeszéltek :-)

Nem mászok létrára, én már egyszer leestem kismamaként függöny-felrakáskor, többet nem kísérletezek. Lehet, hogy vissza kell vinni a karnist, mert eltört. Két hónapja vettük kb., a felújításkor, majd megtudakolom, hogy lehet-e ilyet. De az nem normális, hogy kitörjön egy rész abból, ami tartja a rudat.

Amikor a 18. hetes uh-n voltam, akkor volt egy kislány, aki 12 hetes uh-ra járt és mesélte az asszisztensnek, hogy el akarta vetetni, de lemaradtak róla... Kb. 16 éves ha volt. Borzasztó.

Egyik kolléganőm mesélte, hogy vetélésekor 5-en voltak a szobába, a többi 4 nőnek abortusza volt :-(

Edina, pont jó korban vagy :-)

Sajnálom, hogy nem tudtok aludni. Vajon a meleg miatt, vagy a baba miatt? Vagy minden együtt?

Képzeljétek, az enyém alig mocorog, estenként egy picit, de semmi különös. Most elkezdtem aggódni, csak nincs vele semmi baj...

Zsuzsi

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Sziasztok
Megint csak nagyon gyorsan (meló:(
Kata, köszönöm!!! írok mailt.
Dorka,vigyázz magadra...
Dy, nálunk ez fordítva van:))) én augusztusban leszek 33, a férjem meg ma 26. Lehet megkövezni:)
Na de nem minden a kor.

Vigyázzatok magatokra, és szép estét,
Móni
monke

Sziasztok,

Zsuzsi,az én babócám is kevesebbet mocorog ebben a nagy melegben.
Tegnap délután már bepánikoltam, aztán estére kicsit felélénkült, apa is érezte.
Az esős időszakban aktívabb volt.Szeretem érezni ha mozog.

Én 28 múltam, férjem 31 lesz és az idén már 9 éve leszünk együtt, házasok csak 3 éve vagyunk.

Monke, miért köveznénk meg?Erre ne is gondolj légyszi!

Akik szintén táppénzen vannak, lányok ti is úgy tudjátok, hogy az amúgy aug 1-től 10%al csökkenő táppénz minket nem érint?
Én már március vége óta itthon vagyok, elvileg van még 16 nap szabim is, nem tudom azt mikor lehet kivenni.

Kata

katicat
Szigetszentmiklós

Dorka
te jó ég! még csak most olvastam..... vigyázz nagyon magatokra!

Móni
nincs abban semmi rossz,ha a nő idősebb a pasinál! :wink:

Kata
mi is 9 éve vagyunk együtt,vagyis augusztusban leszünk 9 évesek,novemberben lesz a 3. házassági évfordulónk,és Manócska is majdnem akkor fog születni....
bár amilyen szerencsénk van,mivel az elsőt is kórházban ünnepeltük (az ikreket akkor vesztettük el) a 3. is ott lesz,mert akkor fogok szülni.... :D (nov.11)

Zsuzsi.Kata
Nekem Manócska napközben is sokat mocorog,de éjszaka is elég aktív. Egyébként meg nem kell megijedni,ha lustizik a manó,mert ebben a nagy melegben nekik sincs sok kedvük.. :wink:

Kép Kép

Gréta és Dy
*dy*

Jó reggelt:(
Sikerült ma is hajnalban kelnem, mostanra már feladtam, hogy vissza tudjak aludni. Gondoltam, bepótolom az elmaradásomat, és visszaolvasok...
Nem fogok tudni mindenhez hozzászólni, bocs, ha csak összevissza válaszolok (végülis hajnal van:(
Krisztina, mi újság? vittél be végül laptopot? és meddig kell bent maradnod, vagy nem mondták meg egyértelműen? Jó szar lehet kórházban tölteni heteket, főleg így, hogy a körülményeket megfogalmazod... de ha ott jó kezekben vagy, és figyelnek rád nagyon, akkor megéri.

Megjegyeztem a mondókáskönyv-ötleteket, köszönöm:) Kata, neked meg (megpróbáltam) írni privit.

Edina, kezdem marhára átérezni ezt a rossz alvásos frusztrációt... lehet, hogy ez normális ebben a 'korban? A babazoknikkal lehetne bővíteni az üzletet:) rengeteg a kis fehér zoknis baba ilyenkor nyáron a városban ,mindig elérzékenyülök, ha meglátom a lábacskáikat. (hormonok:)

Pocakképet még mindig nem tudtam készíteni...de lassan már el se férnék egy képen.
Zsuzsi, amikor írod, hogy mellben most kezd szűk lenni a ruhád, és eszembe jut, hogy nekem meg kezd eltűnni a köldököm, olyankor elgondolkodom, hogy mi van, ha tévedtek a dokik, és ez a 32. hét, nem a 22/23... Hát mindegy, fő, hogy mindkettőnk babája jól van és vígan mocorog (nekem napközben alig, lehet, hogy részben a meleg miatt, este, vagy ha pihenek, akkor rákezdi).

Jaj viszont van újabb parám... a keddi görcsök:( múlt héten írtam, hogy hashajtót vettem be és utána görcsölt a hasam...a doki amúgy lazán reagálta le (telefonon hívtuk), pedig aggódós típus, mondta, hogy nospát szedjek, és ha nem múlik el, majd szóljunk..

ma hajnalban viszont csak simán fáj az alhasam, sokáig, és ok nélkül (erős, éles fájdalom, de nem rohamokban jön, nem görcsszerű). Vettem be magnéziumot és nospát, kezd elmúlni... rögtön utána is olvastam persze mindenféle horror középidőben méhszájnyílós történetnek a neten...
Szerintetek mennyire vegyem komolyan? tudom, hogy hülye kérdés... de a dokim azt mondta, kisebb-nagyobb fájdalom normális, legutóbbi vizsgálaton (3 hete) a méhszáj teljesen zárt volt... más bajom nincs, sétálok, mozgok, de nem viszem túlzásba.
Ti tapasztaltatok ilyesmit? Rohanjak, nézessem meg? vagy az még nem felelőtlenség, ha megvárom a hétfőhöz egy hétre esedékes újabb vizsgálatot? Brr... féltem most nagyon a babát, és magamat is, mi tagadás:( az a múltheti nagy megijesztett.

Hát ennyi. bocs a rinyálásért hajnalok hajnalán... remélem, ti még mind alszotok, és jól alszotok, a kánikula és a fülledtség dacára...
Üdv
Móni
monke

Sziasztok!

Móni!

Ilyen alhasi fájdalom elvileg előfordulhat, a méh növekedése miatt is. De ahogy magam ismerem én is betojnék rögtön. Én a megnyugvás miatt inkább elmennék a dokihoz hamarabb!! Inkább 2x föölöslegesen mint 1x későn!

néha már keményedik a hasam ettől is totál megijedek, pedig Annával végig ez volt.

Dorka!

Nagyon sajnálom ami történt, remélem már jobban vagy!

Zsuzsi!

A babák is alszanak néha:) és amúgy is azt mondják, ha te mozogsz akkor ők alszanak mert leringatja őket a te mozgásod ha viszont te pihensz akkor ők vannak ébren!
Nálam ez nagyon igaz!!! Annával is így volt igaz vele ágyhoz voltam kötve voltak is olyan box meccsek.......:)

Dy!

Alvás/nem alvás:( sajna a terhességgel jár!!! Én is sokszor felébredek az éjszaka közepén és úgy érzem tök fitt vagyok, aztán hajnalba mikor sikerül vissza szunyiznom Anna ébreszt a reggeli tejcsiért:)

Krisztina!

Kitartás!!!!!
Totál együtt érzek veled!!

Kilókra én is kiváncsi lennék itthon szerint +4 de szerintem van az 5 is:( folyton éhes vagyok!!! Most sokat nőtt a pocakom és a cicim is:))!!!!

Voltam tegnap! De nem lettem okosabb:(( haragszok is most a dokira, mert nem küldött uh-ra akármivel is próbálkoztam:( ügyesen kivédte a "béna" kollégáit azt mondta azért van ennyi képpen írva, mert a méhlepény nagy darabon terül el,és mindig máshol látszik(baba fekvése miatt stb) hát szerintem ez akkora baromság!!!! De ugye ezt így nem mondhattam neki:( De végülis azt mondta nyugodtan csináljam a dolgaimat és amennyit tudok pihenjek! Jövőhéten megyek kötelezőre a magánba ott is bepróbálkozok majd!!! Ha nem sikerül elmegyek 4d-re tudtok v.mi jó helyet ahová érdemes menni és nem horror áron csinálják???? Itt csinálnak 8 e ft de bosszúból nem fizetek nekik!!!!!

Szép napot mindenkinek!

Kép

Kép

Enikő
áfonyácska

Még valami, Kata: múlt héten hallottam (kismama-jógán beszélték a többiek) - igaz csak fél füllel: azt javasolták, hogy aki tud, még augusztus 1 ELŐTT menjen el táppénzre, mert rá akkor még nem fog vonatkozni az új szabályzat.

Enikő, írd majd meg, hogy mi volt a dokinál, remélem, ez a lepény-probléma elmúlt v. nem komoly.

M
monke

Jó reggelt! :wink:

Móni
sztem is elmehetsz dokihoz,hogy megnyugtasson, de valszeg nincs semmi baj. a magnéziumot pedig szedd,de arról tudni kell,hogy nem hat rögtön,kell neki egy pár nap mire kifejti a hatását,és használ. Legalábbis én ezt tapasztaltam.
nekem is viszonylag sokat szokott mostanság fájni a pocim, rájöttem,hogy csak bizonyos kaják után (eddig imádtam és 2 pofára faltam a sárgabarackot,most meg harapástól begörcsölök! :twisted: ),vagy csak egyszerűen akkor kezd el furán görcsölni a hasam,ha menni kell wc-re.... :oops: :oops:

Enikő
ez azért jó hír,hogy minden ok,de sajnálom,hogy nem volt uh.... sajnos én a pesti rendelőkben nem vagyok otthon... :P

Kép Kép

Gréta és Dy
*dy*

Sziasztok,

Móni, szerintem mindannyian beparázunk, ha vmi szokatlant érzünk.
Nekem kb 1 hónapja görcsölt az alhasam rettenetesen, magnézium helyrerakta, méhszalagok nyúltak.
Remélhetőleg, nálad is csak erről van szó.
Amúgy a netet én is állandóan bújom és tudom nem szabadna.Már most sík ideg vagyok, mi lesz a jövő hét csütörtöki uh-n...
Táppénz reakciót köszi, én is így gondoltam/hallottam.
Küldtem privit.

Edina, hát hasgörcsöket illetően, mióta terhes vagyok, olyan bélgörcsök jönnek rám sokszor az éjszaka közepén, azelőtt soha.
Ahogy rendeződnek át a dolgok, gondolom, vagyis remélem.

Hú, az éjjel megint rosszul aludtam, 3x felkeltem pisilni és csak forgolódtam, aztán most reggel kicsit sikerült visszaaludni.

Na majd még jelentkezek,

pusz,

Kata

katicat
Szigetszentmiklós

Sziasztok!

Úristen, csak ámulok-bámulok, hogy Ti mennyi mindent összeírtatok itt már hajnalban. Alig győzöm átolvasni, de igyekszem.
Ez sajnos azt is jelenti, hogy nem aludtatok, megint. Bár Kata még nem írt reggel, reméljük, legalább ő aludt.

Én jelentem, aludtam, jól, csak keveset. Fél 12-kor kerültem ágyba a vendégsereg után, reggel fél 7-kor keltem, mert munka előtt még összerántottuk a lakást, este jön egy barátnőm látogatóba.

Én 30 vagyok, a párom 29, májusban volt 3 éve, hogy együtt vagyunk és nem vagyunk házasok. Szóval most lehet megkövezni! A párom azt mondja, hogy megkapok mindent, de neki a babuci a fontosabb. Én pedig annyira szeretem őt, hogy ezt elfogadtam, és már úgy vállaltuk babut, hogy tudtam, nem fogunk előtt összeházasodni.

Móni, nincs ebben a korkülönbségben semmi, miért köveznénk meg? Lényeg, hogy szeretitek egymást.

A táppénzt nem tudom, de megkérdezem itt bent a tb-seket, nekik tudniuk kell.

Néha nekem is fáj a hasam, hol az egyik oldal, hol a másik. Ez nem kajától van, hanem inkább éjszaka, mikor megyek ki WC-re. Szerintem nem jól fekszem. Ma megyek védőnőhöz, majd megkérdezem, bár kétlem, hogy tudná.
Móni, nyugi, biztosan nincs semmi baj.

Ma reggel megmértem magam, +2 kiló, eddig. Nagyrészt a mellemen, szerintem. Bár azért már kerekedek, majd csinálok még fotót.

Enikő, reméljük, a magánorvos meg tud nyugtatni majd. Biztosan nincs baj, nyugi!

Edina, tényleg, profilbővítés? Kisbabák mindig születnek.

Babamozgás ügyében megnyugtattatok. Köszi!

Szép napot!

Zsuzsi

Zsuzsi

Kép
kankalin79

profilbővítéssel kapcsolatban csak az a bökkenő,hogy aki egy kicsit is odafigyel az újszölöttre,az csak bababoltokban vesz cuccokat. Vagyis vidéken van a kínai, + városon van a brendon,tégel, stb. szóval a kispénzű ember inkább vesz kínait,mit jó minőségű cuccot,aki meg valamira is adó szülő.az elmegy miskolcra a brendonba....

Kata
irigyellek,hogy csak 3* mész pisilni éjjel! én szinte minden háromnegyed, 1 órában..... :?

Zsuzsi
manapság már nem a papír számít!!!!! :wink:

Megjöttek a nyílászárósok,úgyhogy csak úgy fúrnak,faragnak.... nekem meg itt kell fenn ülnöm velük,mert apa elment szlovákba....

Kép Kép

Gréta és Dy
*dy*

Edina, sajnáljuk azért a kis zoknikat :(
Hú, nem semmi az éjszakád.
szokott olyan lenni, hogy félálomban vagy, de kimész, mert attól tartasz, nehogy baj történjen?
Nekem igen.
Ne vidd túlzásba a takarítást.
Én áprilisban a redőnyszerelők utáni takarítás következményeként kezdtem el vérezni.Szörnyű volt.

Zsuzsi, tényleg nem számít a papír.
Babamozgás miatt ne aggódj, tegnap kicsit én is megnyugodtam.
Amúgy amit Enikő írt, rám abszolút nem igaz, pedig ugyanezt olvastam egy könyvben is.(pihensz-mozog, dolgozol-alszik)
Amúgy jól sikerült a grillezés?Ma reggel te is hamar talpon voltál...

Múlt csütörtökön például a tescoban való sorbanálláskor, mikor pittyegett a vonalkódleolvasó a pénztárosnál, akkorákat rúgott belém.Vicces volt!

katicat
Szigetszentmiklós

Hali!!!

Ismét eltelt egy nap.
Hihetetlenek az emberek,szörnyüségeket mesélnek itt egymásnak.Engem már nem tudnak megrémíteni,mi már mindent átéltünk :(

Mi a párommal 11 éve vagyunk együtt,én 29 vagyok ő 31.Babával már 6 éve próbálkozunk.

Móni szerintem menj el dokihoz,mert a szervezet mindig jelez és ezeket komolyan kell menni.

Átmentem a koraszülött intenzívre is,összeszorult a torkom,nem bírtam ki sírás nélkül.

Majd jelentkezem még.

Kép

Kép
krisztinaa

Igen, nagyon jól sikerült a grillezés, mindenki dugig ette magát. Szinte az összes kaja elfogyott, pedig ráhagyással készültem. 5 barátunk jött el, meg mi voltunk ketten. Volt azért felfordulás utána, gondolhatjátok. Rengeteg pohár, tányér, edény... Egy jó fél órán át mosogattam reggel, este már nem volt erőm.

Általában fél 7-3/4 7, lustább napokon 7-kor szoktunk kelni, a páromnak fél 9-re kell beérnie, de inkább előbb szoktunk bejönni. Nekem elvileg nincs munkaidő, ennek van előnye-hátránya egyaránt.

Sajnáljuk a kis zoknikat, de megértem, persze, igazad van.

Edina, remélem, jó lesz a bejárati ajtó! Csak óvatosan a takarítással. Úgy nem szeretek otthon lenni mesterekkel...

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Sziasztok,
Bocs így utólag is a hajnali hisztiért... elmúlt, és így utólag majdnem biztos, hogy kaja miatt volt. Nem igazán tudom már, hogy melyik szervem hol van és mire hogy reagál...Köszi a válaszokat. Majd a harmadik gyereknél már talán meg tudom különböztetni a gyomromat a vesémtől:)
De elmegyek dokihoz, igen. Krisztina, szinte szó szerint ezt mondta egy kolleganőm is, hogy a szervezet jelez... ő az 5. hónaptól feküdt veszélyeztetettként, és tavaly novemberben született meg a babája - kicsit korábban, mint várták.

Edina, a végén muszáj lesz komplett bababoltot nyitnod...:) én elmegyek érte Miskolc mellé is, ígérem.

Kata, köszönöm, este megnézegetem!:)
basszus, ez a takarítás utáni vérzés elég ijesztő lehetett.
Én már úgy vagyok vele, hogy ha bármikor felébredek, kimegyek vc-re, biztos, ami biztos... olyan még nem volt, hogy 'eredménytelenül'.

Enikő, tényleg menj el magándokihoz meg UH-ra... egész furcsa, amit a doki mondott, nekem teljesen értelmetlenül hangzik.

Hajnalban kelőknek:) én az előbb az egyik hasonló problémával küzdő (nem várandós, csak álmatlan) kollegával félig viccből megbeszéltem, hogy ha a helyzet állandósul, rákapunk valami internetes játékra.
Na persze, IT-s cég..:) de még mindig jobb, mint ijesztő dolgokat olvasgatni neten.

Zsuzsi, papír, korkülönbség valóban nem számít:) csak poénból írtam a kövezzetek meg-et, meg vagyok szokva vele, hogy általában furán reagálják le az emberek (és megértem őket valahol).
Azt hiszem, ha az ember eljut arra a szintre, hogy valakivel együtt babát vállaljon - akkor ott már nem szabad, hogy ilyesmi számítson.

Üdv
M
monke

Krisztina, azért örülünk, hogy tudsz benntről jelentést adni.Amúgy minden nap megvizsgálnak?Miket csinálnak veld?

Móni, ha nem múlik el a hasfájás, tényleg menj el dokihoz.
Hát az a 2 hetes vérzés azóta is kísért, mikor wc-re megyek, alig merek odanézni.
De állítólag akkor egy hajszálér repedt meg a méh falán és ez vérzett 2 hétig.(7-9.hétig)Szerencsére a méhszáj közelében volt, távol a babától.
Előtte kitakarítottam a redőnyösök után és végigpucoltam az összes ablakot.Akkor jól bírtam, a vérzés csak 5 nap múlva jelentkezett, mindenféle hasfájás és görcs nélkül.Elég nagy barom voltam, így utólag!

Enikő, én is gondolkodok, hová menjek majd 4D-re.
Móni, te mikor is mész a praxisba?

Kata

katicat
Szigetszentmiklós

Sziasztok!

Megjöttem a védőnőtől. Elégedett volt az eredményeimmel, augusztus végén megyek legközelebb. Rákérdeztem erre az itt szúr-ott szúrra. Azt mondta, lehet a növéstől is és lehet, hogy görcs, ezért mindenképp mondjam el az orvosnak. Sokkal okosabb nem lettem, persze, hogy elmondom. Bár azért görcsöt szúrástól talán meg tudok különböztetni, vagy már ne legyek benne olyan biztos?

Krisztina, örülök, hogy tudsz jelentkezni. Nagyon bátor vagy, hogy átmentél a gyermekintenzívre. Bár már eddig tudtuk, hogy mennyire erős és kitartó vagy. Minden rendben lesz! Szorítunk!

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Na,elmentek az ablakosok. Kész a bejárati ajtó,és a gyerek szobában az ablak csere,a többit ősszel folytatjuk,mert még így is festetni kell,meg burkolni..... szóval még bőven van tennivaló,és mindjárt november. :D A takarítást elintéztem annyival,hogy felsepertem,felmostam,mivel apa nincs itthon,nincs aki lehordja a törmeléket+bontott anyagot,így csak fél munkát végeztem... :lol: a többit meg majd délután..... :P

Krisztina
tök jó,hogy adsz magadról helyzetjelentést!!!! :wink:

Kata
hál istennek nem parázok ilyen dolgoktól. Már egyszer megjártuk, majdnem ott maradtam én i,úgyhogy úgy vagyok vele,ha baj van,akkor baj van.... :roll: lehet ez egy kicsit furcsán hangzik, nem tudom miért van ez,de persze nem keresem a bajt szándékosan. inkább óvatos vagyok. Egyébként meg azt szokták mondani,mindennek megvan az előjele....

Móni
azért mér egy 23-as méretű zokni igaz,hogy nem újszülöttre való,de remélhetőleg még akkor is netezni fogunk,amikor eljön az ideje ennek a méretnek! :wink:

Zsuzsi
igazából nem volt semmi gondom,hogy fent kellett ülnöm,mert közben megfőztem,és tv-t néztem,de azért jobb lett volna,ha nem koszolnak annyit,mert amikor kinéztem a folyosóra,és láttam a kosz amit csináltak,azt hittem,hogy összeesek! :D

Csajok,az iwiw-en esetleg fenn van valaki? Mármint ha esetleg akarjátok,akkor megismerhetnénk egymást egy kicsit közelebbről is,vagyis legalább látnánk egy képet egymásról.... persze csak ha akarjátok...

Kép Kép

Gréta és Dy
*dy*

Edina, örülhetsz hogy elmentek akkor a szakik.
Hozzánk aug-szeptemberben még jönnek a parkettaszegőket felrakni és remélhetőleg az asztalos is jönn a konyhabútorommal, szóval itt is lesz teendő...(Mi idén költöztünk új házba.)

Nem szeretem, ha a férjem nincs itthon, mikor itt vannak a szerelők/szakemberek, mert akkor tuti nem végzik olyan jól a munkát.
De hát nekem amúgy is muszáj itthon lenni most ugye.

Iwiw nem rossz ötlet, én is gondoltam már rá, hogy bejelölhetnénk egymást.

Persze, akinek nem gond.

Nos?

Kata

katicat
Szigetszentmiklós

Sziasztok,
Kata, 13. reggel 8-ra megyek UH-ra a Praxisba. ezzel a vérzéseddel kapcsolatban: mondta doki kifejezetten, hogy a megerőltetéstől van? vagy bármitől lehetett?
Zsuzsi, én már nem vagyok benne biztos, hogy meg tudnám különböztetni a görcsöt a szúrástól... de jó általános válasz a védőnőtől... végülis ezt tényleg csak a doki tudná megállapítani.
Edina, a te hozzáállásod meg irigylésre méltó...mármint a fölösleges aggódáshoz. Azt hiszem, igazad van.
A házimunkához való hozzáállásod is irigylésre méltó:) de tényleg kíméld magad.

Én fent vagyok az iwiw-en, megírom mindjárt priviben a nevem + hogy hogy találhatsz meg. Többieknek is megírom, persze, ha akarjátok:) csak nem akarom ide kiírni. Kata úgyis tudja, küldött nekem mondókákat:)

Krisztina, szerintem jól tetted, hogy átmentél, és tényleg bátor döntés volt... most nem lesz semmi baj.

Megint megkérdezte egyik (28 év körüli) kolléganőm, hogy ikreket várok-e??? bakker úgy tűnik, még senki nem látott terhes nőt? azért nem AKKORA... :oops:
monke

Babakocsi
Mi anno Lillával egy viszonylag olcsó babakocsit vettünk. Végül is mivel főleg télen volt kicsi nekünk bejött, de azért van hátránya. Az ülőtámlája csak 3 pozícióba állítható és ez később kevésnek bizonyult, nagy és nehezen fér a kocsi csomagtartójába, a kereke nem bolygósítható (én ragaszkodtam hozzá, h így legyen, de később kiderült hasznos lett volna)
És a bekapcsoló öv része volt, ami még nem tetszett. De amúgy ok és sztem megtartjuk, mert jó nagy kényelmes, bélelhető és dupla lábzsákos.

Kata
Gratulálok a kisfiúhoz.
Sztem jelentkezz be, hogy magad megnyugtasd.

Csajok aggódni valót rengeteget találunk, ha keresünk. Sztem nem kell rögtön mindent kézpénznek venni és halálra izgulni magunkat. Mindig mérlegelni kell és vizsgálódni.
És higgyétek el ha megszüeltik is lehet bőven találni izgulni valót, de mi lenne, ha helyette élveznénk a terhességet és az anyaságot is.
Egy korábban nagyon nagyon aggódós nőszemély

Monke
Azért sztem jó a babakocsi, főleg ha a baba gyorsan gyarapodik súlyilag. Lilla sosem sírt a kocsiban. Ahogy betettük már aludt is. A high tech meg marha jól néz ki tényleg, de a praktikusságát is vedd figyelembe :)
Kicsi kerék pl terepre, töredezett járdára nagyon nem jó :)
De tényleg át kell gondolni a választást és nem könnyű más is írta már. Nekünk végül kettő lett és a kicsi kocsi nagyon nagyon jó választás volt. Csak 5,5 kg és marha könnyű vele utazni, a másik meg kényelmes, amíg pici.

Amúgy a baby outletben amit a csajok írtak van ám leárazott kismamaruci is. Sztem ki lehet fogni.

Krisztina
Gratula a kicsi lányhoz.

Név: Bocs csajok nevet nyilvánosan nem fogok írni ebből már volt gondom. Így most teljesen anonim vagyok. De ha valakit nagyon érdekel megírom priviben :) csak nem szeretném, h nyilvánosan úgy hívjatok. Remélem megértitek.

Szilvi
Testvérkocsi a 2 éves testvértől is függ. Lilla még sokat kocsizik, mert mindenhova visszük, ugyanis a műtött gerincemmel és a pocakommal nem bírnám cipelni. De most már ő is egyre hosszabb távokat bír.
Én nem szeretnék testvérkocsit, de majd elválik ősszel mi lesz a helyzet. Ha másképp nem megy kicsi hordozóba ő meg a babakocsiba. Ez még + egy fél évig működhet.

Mozgás: én mindig sokat sportoltam és most Lilla miatt nehezen tudom megoldani, de most kismama vizitornára fogok járni úgy néz ki, meg úszni amikor sikerül eljutnom.

Baba elvetetés: szegény én egyik bnőm is így járt. Minden nőnek abortusza volt mellette. Tőle megkérdezték miért? Erre ő csak annyit bírt mondani az ő babája meghalt......hát el is hallgattak rögtön.
Nem is értem miért nem teszik külön helyiségbe az olyan nőket akik ilyen szerencsétlenül jártak, h ne az elvetetős sztorikat kelljen hallgatniuk...:(

Kor: én szeptemberben 31 :) majdnem azt írtam 21 :) jó is lenne. Párom novemberben 32 :) és idén 13. éve együtt :) meg 4 éve vagyunk házasok.

Baba mozgás: Zsebi már igen aktívan mocorog főleg hajnalban, ha Lilla felkelt :)

Kata
Sajnos én is ezt a táppénzes dolgot próbálom kideríteni. Te jutottál valamire ez ügyben?

Jó 4d: nekem bnőm ajánlotta én még nem voltam, de bízom benne, h csak tuti jót ajánl. Specialista nézi a babát. http://4dultrahang.hu/

Dy
Én fent vagyok iwiw-en. Priviben szívesen átküldöm.

Kg:+ 3-4 kg kb.

Mi jól, ma nekem is fáj a pocakom reggel óta. Lillával ilyen sohasem volt. Gondolom elfáradtak az izmok. Lillát is elég sokat kell emelgetni és már nem 2 kg. Azért ha nem múlik elmegyek a dokimhoz inkább. De most próbálom pihentetni.

Ja és most 16 hetes képem van. Ilyen volt a pocak:

Kép

Kép

KépKép
KépKép
fleur

Móni, nekem is-nekem is írd meg azért, hogy hogy talállak meg... :D
Meg mindenki más, aki gondolja.

Na hát, nekem is mondtak ilyeneket, pl május végén a 10 éves osztálytalálkozón, hogy te csak 12 hetes terhes vagy, x-ynak még 4-5 hónaposan se látszik.
Hű, az ilyen engem is felbosszant.
Ráadásul, hogy mindannyian büszkén viseljük az édes tehert és örülünk, ha már végre igazán látszik :D

A vérzésre amúgy a nődoki azt mondta, tuti attól volt(nem voltunk együtt előtte a férjemmel amúgy,szóval mitől mástól) és azt mondta vegyek fel egy takarítónőt a terhesség idejére, vagy takarítsona férjem.

Hm, nagytakarítani nem fogok az tuti, de nem is jön takarítónő,az biztos.

Kata

katicat
Szigetszentmiklós

Köszi csajok a táppénzes infókat is attól aki hozzászólt. Akkor ezek szerint engem szerencsére nem érint.

KépKép
KépKép
fleur

Fleur, csak most látom, hogy írtál, sztem egyszerre raktuk fel.
Örülök, hogy jöttél.Jó a kép.

Amúgy én is miklósi vagyok, szóval esteleg vmikor össze is futhatnánk.
Te jársz kismamatornára?
Én úgy tudom, csak az Oázisban van, az meg messze van tőlünk nagyon.

Üdv,

Kata

katicat
Szigetszentmiklós

Sziasztok,

Csak gyorsan: írtam privit nektek a nevemmel, de nem tudom, hogy elment-e egyáltalán.

Este ellenőrzöm az iwiw-et, itt bent le van tiltva.

Majd még írok, de most dolgoznom kell.

Zsuzsi

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Hali!!!

Tök uncsi a nap.
Semmit nem csinálnak velem soha,megkérdezik hogy van e panaszom ,ennyi.Minden doki haza akar zavarni,persze a dokimmal megbeszéltük hogy maradok legalább a 25 hétig.

Kép

Kép
krisztinaa

Sziasztok,

Remélem, jól aludtak a nemalvóink!

Fleur,
nagyon jó a képek! Köszönjük!
Semmi gond, nekünk te Fleur maradsz.

Kata, én sem szeretek mesterekkel egyedül lenni, valahogy mindig úgy érzem, hogy nőként lenéznek rám.

Remélem, most egy ideig nem látunk mestert. A tavasszal teljesen felújíttatunk mindent, itt már nincs csinálunk semmit, de 3 év múlva kb. szeretnénk családi házba költözni, ott kezdődik majd minden előlről, gondolom.

Hasmérettel kapcsolatosan: Nálam épp az ellenkezője van. A 18. hetes uh-n kérdezték meg a klinikán, hogy a 12. hetesre jött? Dehát én alapól kicsi vagyok, hova legyen óriás pocakom?

Szép napot!
Zsuzsi

Zsuzsi

Kép
kankalin79

sziasztok!

Zsuzsi,Kata
megjött a privi,ment a jelölés! :wink:

Mástól nem kaptam privit,de szívesen adok adatokat én is+ várok! :wink:

Kata
nem irigyellek téged a szakik miatt. Nekem tavaly húsvétra készült el az új konyhám,és azzal is volt ám kosz.... :P
takarítónő engem is érdekelne,mert k..va nagy ez a ház,és mire elkészülök a takarítással,lehet kezdeni előröl...

Móni
igazából most ezt mondom,mert még egyelőre nincs gond,és aggódásra ok. De ha lenni valami,szerintem én is nagyon beparáznék... :lol:

Fleur
jó a pocis kép! Csini kismami vagy! :wink:

Krisztina
de legalább jó kezekben vagy! És ne hagyd,hogy hazaküldjenek!!! :lol:

a mai programom szintén takarítás lesz,azaz már el is kezdtem.most fejezem a tegnapi elmaradt melót,mert már az egész házban látszik a bontási por.... :twisted:
később jövök!

Kép Kép

Gréta és Dy
*dy*

Sziasztok!
Bocsánat a közbeszólásért, de gondoltam ide is felteszem az eladó légzésfigyelőnket és mellszívónkat.
Légzésfigyelő:Angelcare,ac300 kitűnő állapotban,csak május7én született babánk velünk alszik mindig, így felesleges. 2 érzékelőpanel, érzékenységállítás
Sajnos az Avent kézi mellszívót is csak 2szer próbáltuk bevetni,de nincsen tejem,így szintén csak itt áll a dobozba. Csatlakoztatható cumisüveggel, újszülöttes cumival, 2 anyatejtároló dobozkával..
Mindkettő így csak kipróbált állapotú, Brendonban vásárolt,jótállással.
Ott a légzésfigyelő 23.990ft, 20.000ftért elvihetitek tőlem,
mellszívó 15.990ft, tőlem 10.000ftért.
Kérdésetek van, írjatok, fotót is küldök!

Még egyszer bocsánat a zavarásért és további boldogságos babavárást!
lonamisa

Sziasztok,

Zsuzsi, Móni, Edina, mári ismerősök vagyunk :D

Egész tűrhetően aludtam, végre!

Zsuzsi, egy házban rengeteg dolog van, igazából én csak "pénznyelőnek" nevezem a mi otthonunkat, de azért jó érzés látni ahogy hétről-hétre szépül!Meg ugye a kert és a jó levegő, ami miatt kiköltöztünk Pestről!Remélem, a kis picuri jókat fog majd szunyálni babakocsiban a teraszon.

Edina,tudnál esetleg küldeni majd képeket a konyhádról, bár a terv megvan és a konyhai gépek is(egyenlőre a babaszobában állnak becsomagolva), még módosítható...
Tegnap én fürdőt meg wc-t takarítottam, ma szerintem vasalok.

Krisztina, milyenek a szobatársak?Vannak látogatóid?Milyenek a nővérek?

Szép napot,

Kata

katicat
Szigetszentmiklós

Sziasztok!
Kulcsár Bogi vagyok,4.éves dietetikus hallgató.Most írom a szakdolgozatomat:Gyermekvállalás örömei és veszélyei 35év feletti várandósok körében címmel.Segítséget szeretnék kérni,hogy akinek lenne kedve kitöltené-e a kérdőívemet.Kérem olyanok írjanak,akik jelenleg várandósak.
emailben küldeném el a kérdőívet.címem:bogibogarka26@gmail.com
előre is köszönöm
bogibogarka

Kata
persze,hogy küldök képeket,de ha gondolod,az iwiw-en is van egy kép rólam,amint éppen főzök. Na,sok mindent nem fogsz így látni,de elöljáróban ez is elég lehet. délután csinálok képeket,és küldöm!

Kép Kép

Gréta és Dy
*dy*

Sziasztok,

Edina én neked valahogy nem tudok privit írni (többször próbáltam, nem megy el.:( próbálj meg légyszi írni Te nekem, hátha válaszolni tudok. Illetve ezek szerint Kata ismerősei között megtalálsz a wiwen (Kerekes a vezetéknevem).

Tényleg, jól aludtál? Itt kicsit lehűlt az idő, hálistennek, és én csak 6-kor ébredtem (4 helyett).
Magnézium adagomat megdupláztam, azóta nem fáj a hasam, yeah.

Fleur, a te nickneved teljesen jó, nem ragaszkodunk szerintem igazi névhez.
A képen is jól nézel ki nagyon. Végre valaki, aki mer úszni!!! ezek szerint akkor is úsztál, amikor Lillát vártad? Meddig?
Egy "high-tech" kocsival kapcs. meg azok lennének az elvárásaim, hogy:
-kényelmes a babának, könnyű nekem, nagy kerék, buszra felvihető legyen, és lehetőleg minél magasabb (rossz nézni, ahogy itt Pesten a babák egy szinten utaznak a kocsik kipufogócsövével...) Lehet, hogy túl idealista vagyok?

Kata, Zsuzsi: bár már ott tartanék, hogy otthon legyek mesterekkel... igaz, én is utálom, de októberben két helyen is tapétázunik/festünk, és hát úgy néz ki, hogy én fogok felügyelni.
De ez azzal jár, hogy végre átköltözhetünk, és elkezdhetek olyanokon is gondolkodni, hogy babaszoba stb.

Szép napot, és még írjatok
Móni

Igen, köszönöm
monke

Az igen, köszönöm-öt azt hiszem, véletlenül másoltam be egérrel valahonnan:) bocs.
monke

Móni
azt hiszem megtaláltalak,és be is jelöltelek!
de küldök egy privit is,hátha mellé lőttem.... :)

Azt hiszem egész jól aludtam,kivételesen csak 3* voltam wc-n,és 5:30-kor ébredtem fel. :D ez már egész jónak számít.... :lol:

de ma elég rossz napom van,mert iszonyatosan fáj a fejem tegnap este óta. :twisted: pedig már vagy 2 hónapja nem volt ilyen gondom.
a takarítással egész jól állok,már csak a portörlés van hátra. na jó,bevallom,hogy a gyerek szobában még nem csináltam semmit,csak rázártam a szoba ajtót,mert api már megint nincs itthon,és nincs aki lehordja a törmeléket,meg a régi ablak maradványait... így ott most nem takarítok! :D

Kép Kép

Gréta és Dy
*dy*

Hű, Edina, már megint előttem jársz házimunka tekintetében.
Igaz voltam boltban, egész nap netbanki átutalásokat intézek, ugyebár megjött a fizu :D

Tök jók az iwiwes képek.

Lányok, elcsábultam!
Rendeltem babókának 2 farmert(az egyik kantáros, a másik csak alulgombolós-tök vagány!) meg egy sötétkék plüss nyuszis rugit a netről.
Remélem nem faragok rá.
Gyerektrend az oldal neve, egész jó kínálat van, angol használt, next és társai,jó áron.
Majd referálok, ha megjött a cucc!

Pusz,

Kata

katicat
Szigetszentmiklós

Katicat
Jéé de jó csak most vettem észre :) persze összefuthatunk. Merre laktok? Az Oázisban már nincs kismamatorna én is próbáltam keresni valamit.
Én most a Camponába fogok járni Aqanatal-ra. Eddig egy órán voltam nagyon tetszett (EP-al lehet fizetni) csak most 2 hét nyári szünet van.

Krisztinaa
:( Kitartás már csak 3 hét.

Monke
2 héttel szülés előtt még voltam usziban :) amúgy a jó uszodák vizét nagyon tisztán tartják. Ott nem kaphatsz el semmit. Én a Kondorosi usziba jártam.
Babakocsi igen :lol: de nem baj, biztos megtalálod a neked valót. Amúgy Pesten tényleg nem hátrány, ha magasan van a baba.

Nekem szerencsére ma már nem fáj a hasam. Szerintem a tegnapi nyomott idő és a közelgő hidegfront volt a ludas.

Priviket küldök, aki kérte.

Kép

KépKép
KépKép
fleur

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?