A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Nem ilyen szúrós, húzódós érzés? Nekem is fáj ha hozzáérek! Mi lehet? :roll: De én csak jövő hétfőn megyek dokihoz!

kispiskóta

szúrni nem szúr, olyan, mintha meghúzódott volna az izom...
na de majd ma rákérdezek, és akkor kiderül
szerintem tényleg húzódás a növekedés miatt, de ez csak tipp, nem hiszem, hogy nagyon komoly lenne...

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
lynia-

Nekem van egy tippem: szombaton anyáéknál voltunk és tök sokat nevettünk, éreztem hogy nem esik jól, de ha egyszer nevetettik az embert... Szerintem meghúzódott egy izmom, de nagyon nem kellemes... :lol: De legalább tudom, hogy még vannak izmaim! :lol:

kispiskóta

igen, ezzel én is így vagyok, párom is kinevet, amikor a hasizmomról beszélek :) szerinte nekem olyanom nincs

lynia-

Viszont Marci foyamatosan ott rúgja! Hát....

kispiskóta

Ja, ha Marci nem ott rúgná, akkor nem is ott fájna :lol:

Kép
kissmanó

Képzeljétek: gyerekeim már szinte 11 órája alukálnak. Igaz, a tegnapi nap eléggé lestrapálta őket, Adria nem is alukált du., aztán este vendégségben voltunk, ahonnan elég későn kerültünk haza. Még szerencse, hogy nem délelőttre terveztük, hogy levisszük a nagyszülőkhöz. Ugyanis a héten szünet van az oviban. Most mos a mosómasa, uhhó vihetünk azon cuccosokból is a nagyikhoz.

Kép
kissmanó

menyek megkukkolom magam a mérlegen, s ha nem jövök vissza, azt jelenti harcolok ama bútordarabbal, mett nézeteltérésbe kerültünk.

Kép
kissmanó

Sziasztok!

Hashúzódást én nem nagyon érzékelek, lehet hogy azért,mert kb ekkorára gyerek nélkül is ki tudtam nyomni, szóval van hely :lol: De rendesen kenegetem minden este babaolajjal.
Az ünnep nálunk is rohanósan telt. Sütik, vendégek, sütik... Legalább a csokikészlet sértetlen maradt,mert van süti!! :lol: Tegnap meg kirándultunk a családdal, Dobogókőn... Kicsit kifingtam. Shreket már ágyból néztem és el is aludtam a végére :? Ezt csinálom mostanában...

Na drukkoljatok,mert a héten be kell fejezni a szakdogámat és ha annyira haladnék,mint ahányszor elmondom csak magamnak, hogy be kell fejezni 100 oldal már meglenne kötésben...

puszi nektek!
Vendég

Én nekem is szokott a köldök körül fájni vagyis inkább szúrni volt,hogy ki se tudtam egyenesedni.Azt mondta a doki,hogy a köldökgyűrű kezd kifordulni, a köldök kiemelkedni.
pillangó7

na Manó, mit mutat a mérleg???

Brigi, hogy vagy???

lynia-

A babaolaj is jó a striák ellen?
pillangó7

LÁnyok, nem tudtok megoldást arra, hogy iszonyatosan viszket a hasam, ha nejlonharisnyát hordok. Mivel biztosítónál dolgozom,"businesslike" kell öltözködni, nem tudom megúszni a nejlonharisnyát, és hiába kismama, vagyis a hasán van betét, az is nejlonból van. Hiába kenegetem, csak viszket, és szerintem a céges kismama-nadrágom pocakbetétje sem tiszta pamut, mert igazából attól is viszket. Csak hétvégén van nyugi, amikor tréningben vagyok otthon.

Kép
nenoke

én pl. mivel épp elfogyott a testápolóm, ezért masszázsolajjal kenegetem, szerintem a lényeg, hogy a bőr rugalmas legyen
most tervezem avonból a terhcsíkok elleni krém vételét, épp leárazták, van erről valakinek tapasztalata???

lynia-

Én babaolajjal is kenegetem, meg testápolóval, de nem segít. :-(
nenoke

Nenoke ezek ellenére is csíkos vagy?Én a MILUPA krémet használom.
pillangó7

Még nem látom a hatását bár nekem nincs nagy hasam lehet még amúgy se lenne csíkos.Barátnőm is ezt használta és neki bevált.
pillangó7

Nem vagyok csíkos egyáltalán. Egyszerűen csak viszket, és majd megőrülök tőle.
nenoke

már egyszer felírtam innen ezt a milupa krémet, de még sehol nem láttam, hol lehet kapni???

épp most olvastam bele a júniusi topikba, és zetus 1 oldallal előrébb írta, hogy egy ismerőse a kórházmizéria miatt a kórház előtt a kocsiban szült meg! :shock:

lynia-

MIért, nem fogadták???!!! :shock:
nenoke

Brendonba vettem 14OOft,állítólag a patikában is van.
pillangó7

ez jó, az avonos meg leárazva 2000!

nem pesti, és náluk megszűnt a szülészet és pest 30km, és a férje egy nővért talált, aki szerint még tuti van idő, mire doki odaért már a fej is látszott, még rá is zsóltak, hogy ne kiabáljon már ott! :shock: aztán felvinni már nem tudták, hanem ott szült hajnali 5 felé és a babát onnan vitték fel, mázli, hogy nem fázott meg, jól vannak

lynia-

Sziasztok!

Lynia!

Nekem a köldököm szokott néha fájni, de nem sűrűn, én az izmok tágulására fognám a dolgot, merthát ugye csak kell tágulni a hasizmoknak...
Nekem is szokott viszketni néha a pocakom, de ezt Bogi különösen élvezi mikor kaparászom, olyankor ő is dörömböl belülröl.

Hát nekünk eltelt az ünnep, csavarogtunk picit meg itthon pihiztünk elvoltunk...

Ma megmértem a pocakom egy hét alatt nem nőtt semmit, meg hízni sem híztam, szerencsére húsvétkor is égett a gyomrom, így aztán nem volt étvágyam falni, de legalább nem is híztam egy dekát sem...

Egyébként én is imádom a megjegyzéseket az alakomra, amikor jön anyós, már az agygörcs kerülget, a kedves becézéseivel ki tud akasztani -ducikám, döncikém stb...- kedves nem?!
Pedig azért nem vok olyan dagi, jó szedtem fel rendesen, de engem nem is érdekel, én jól érzem magam a bőrömben, akkor meg mi van...
Vendég

Szorítsatok ma nekünk!
Megyünk ma házat nézni, egy utcával arrébb van tőlünk, ha tudunk alkudozni a tulajjal, akkor lehet hogy belevágunk, és eladjuk a mi kis házrészünket, és azt meg megvesszük!
Annyira szeretném ha lenne egy olyan házunk ahol az udvar csak a miénk, és nem kell a szomszéd képét bámulni, meg attól rettegni, hogy folyton lepermetezi az udvart, hogy ne kelljen neki füvet meg gazat nyírni, merthát ugyi az olyan nagy meló...
Persze előttünk nem permetez, de én akkor is úúútálom, mikor valaki csak azért permetez gyomirtóval vagy micsuda az, mert folyton a kocsmában ül, és itthon meg lusta bármit is csinálni...

Szal szorítsatok ezerrel!!!!
Este fél 6ra van megbeszélve hogy megnézzük meg beszélgetünk...
Vendég

Jaj elnézést kérek az off-ért, elfelejtettem lekicsinyíteni, bocsika mindenkitől!!!!
Vendég

anyós engem szerencsére nem zaklat, csak kérdezi mennyit szedtem fel, de azt sem úgy! még szerencse!

páromnak vannak új becézései: pocak, gömbi, és a hisztis napokon bömbi, de általában a pocak megy!

lynia-

Nenoke! Hordjál csak harisnyát! Az nem jó? (nem nadrág, hanem csak a két szára). Tudom, furi, de azt mondják, meg lehet szokni…

Anyós kérdezte, hány kilót híztam. Azt mondtam, nemtom…
Párom szerint viszont gyönyörű vagyok így, pedig a gebéket szereti!
Vendég

Bori, azt hallottam, azt nem szabad kismamáknak, mert elszorítja a combon a véráramlást, meg fokozza a vizesedést. Amúgy amíg nem voltam kismama, nagyon szerettem, csak most nem merem hordani.

Én Kisbálna vagyok otthon. :D

Kép
nenoke

És ha a harisnyanadrágot nem húzod fel a hasadra? Hajtsd vissza a hasad alján. Én szoktam úgy a kismama gatyát is, igaz, csak ha itthon vagyok.
Rémes lehet a harisnya anyag a hasadon!!!!
Vendég

Köszi a tippet, ez eddig eszembe sem jutott. :oops:

Nincs kedvem dolgozniiiiiii :x
nenoke

SZIASZTOK!!!
Csatlakozom én is, nekem nem a köldököm, hanem kétolalt a pocakom szokott alul fájni, no meg utolért a székrekedés is.
Mára meg az ülőcsontom akar ketté törni valamiért, de nyuszi jól van, mert sokat mocizik.
Megy a drukk a lakáshoz, meg az orvoslátogatáshoz is mindenkinek.
Remélem Brigi jól vagy?
Megvettük a kiságyat felszereléssel, meg a komódot is és belepakoltam a bébiholmikat, csoda aranyos.

Kép
Kép
christine

Rózsa, hisszük, ha látjuk! Kérjük a fényképet a kiságyról, komódról! :wink:
nenoke

Na, itten vannak a képek...
Az első az új kisautó, Guszti.
A többi a babaszoba. Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
christine

Nenoke! Ha nincs kedved dolgozni, szörfözz a múltkor küldött oldalakon (alkotós). Asszem nekem 6 órát sikerült elütnöm velük...
Vendég

Hali!

Milupa: én a DM-ben vettem , talán 990 ft, terhességi krém.

Has: egyre nagyobb, és átbillentem az 58 kg-on :P Anyukámék egyik ismerőse azt mondta, olyan vok, mint egy katicabogár. Sztem a hasamon és a mellemen kívül nem híztam sehová (párom szerint sem), és én szépnek tartom így a női testet. Hihetetlen, miket produkál a természet (no és a fickók :wink: ). Ja, és Picurka egyre többet mocorog, már a has felületén is lehet olykor látni.

Ünnepek: hm, sokat ettem, tegnap este kicsit éreztem is, h sok volt.

Hasviszketés: nagyon ritkán van. Nivea testápolót használok vagy a Milupa krémet. A Milupa kicsit nehezebben szívódik fel.

Délután megyek tornára, olyan jólesik nyújtóztatnia testet. Holnap meló...

Üdv mindenkinek!

Rózsa
Szépek a bútorok, a kisautó meg vagány!

Hencsi
Jól alkudozzatok és meglesz a kéró!!

KépKép

KépKép
szivvi

akkor ma útba ejtem a dm.et, pedig múltkor kerestem ott is, de lehet akkor rossz helyen, köszi az infókat!

szép szoba rózsa!

pocak nekem is viszket néha, de szintén niveázom, és az segít

lynia-

Rózsa! Nagyon csini a szoba, ügyesek vagytok! ilyen helyre jó lepottyanni a gólya csomagjából. :wink: Az autó meg nagyon dögös, szerintem annyira jól eltalálta a Suzuki ezt a formát! Nekünk is megjött a múlt héten az új tütü, nekünk KPK a rendszáma.

Valaki nem tud véletlenül egy jó útvonaltervezőt Bécsben? pesten annyi olyan van, ahol beírod, honnan akarsz hova eljutni tömegközlekedéssel, és kirajzolja, kiírja, de Bécsre meg nem találok ilyet. Csütörtökön megyek az anyacégünkhöz, és valahogy oda kéne jutnom a pályaudvarról. köszi!

Kép
nenoke

Sziasztok-HAHÓ!

Itt vagyok-ragyogok, jól vagyunk. Jól telt a húsvét.
Holnap dokker.

Mingyá visszaolvasom a termést..

Tsók mindenkinek
GurgiRita
torolve_20131003125716

Csá Csajok!

Nna, én is megjöttem. Jól vagyunk, Királylány ma kirúgta a hasam oldalát, nem tetszett neki a cukros lötty túlzottan. Nna, mindegy. Remélem, mindenkinek tök jó volt a Húsvét. Nekünk az egész egy nagy rohanás volt. Nem is tudtam pihenni semmit. Viszont szombaton voltunk egy babanagykerben Budaörsön, ott láttunk egy babakocsit, amit megkerestem használtban. Fél áron találtam is egyet, aminek tök jó színe van (szürke-piros). Pierre Cardin, de XXL-es a fekvőfelülete. Adófizetés után megmézzük. Ha nem fér be a kocsiba, akkor sajna kisebb kell. Drukkoljatok, hogy beférjen, jó?

Kép
zsuzsi**

Nenoke

Via Michelin-t nézd meg!! Be kell írni a pályaudvart indulásnak, a cél meg ahová menni akarsz utca névvel.

Zsuzsi
Mi először lemértük a csomagtartót és méret alapján néztük a bébkocsikat :lol: Nem sok választásunk volt 8)

KépKép

KépKép
szivvi

Szivvi: Mi is lemértük, elvileg befér, de jobb azt kipróbálni szerintem. Nem?
Ti milyen babakocsit vettetek? Milyen autótok van?

Kép
zsuzsi**

Olvastam a köldökös dolgot.
Én eddig egyszer-kétszer tapasztaltam ilyet.
Samu még lent rugdos, köldök alatt, bár biztosan a növekvő méhtől fordul ki majd a köldök. A méhem magassága nekem 1 hónapja a köldök felett volt 2 ujjnyival.
Holnap megkérdezem a dokit, hogy most hol van.
Amúgy jól vagyunk, egyetlen dolgot leszámítva, estére a vádlim kissé bedagad de reggelre szépen lemegy. Most csalánteát iszom azt szabad) vízhajtó hatású.
Ma voltam körzetinél, a vérnyomásom normális.
Ma reggeli mérleg szerint 4 hét alatt 2kg-t híztam. Hipp-hipp hurrá.
Most nagyon odafigyelek, hogy mit eszem, szerencsére húsvétkor sem zabáltam halálra magam, sőt! tegnap fele annyit ettem, mint máskor.
(nem szeretnék elfojni, úgyhogy inkább odafigyelek)
:lol:
Egyedül az édességet kívánom meg.
:oops:
torolve_20131003125716

Zsuzsi

Nissan micra a verda, nagyon kicsi a csomagtartója..Mi mindenképpen nagy kerekűt akartunk a terepviszonyok miatt, meghogy külön lehessen az üres vázra hordozót rakni, így a chicco trio s3-at választottuk. Sajna mózes nélkül, mert az nem fér be :? Így ha megyünk valahová, viszem az üres vázat, könnyű is, meg be is fér, plusz a hordozóban Maszatkát. Itthonra meg kapunk egy mélykocsit a barátnőmtől, azzal elleszünk itt a közvetlen környéken.

KépKép

KépKép
szivvi

nektek kell járni a körzetihez?????????

én az első vérvételnél voltam (ami 12. hétig van), akkor csinált ekg-t? vagy mi a fenét meg meghallgatott és vérnyomást mért, amúgy csak dokibá+védőnénihez járok

már csak 3 óraaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

hú csajok, kifáradtam a dokibáhozmenés előkészületeiben

lynia-

Emi!

A táppénz miatt megyek hozzá havonta és mindig mér vérnyomást is.
torolve_20131003125716

akkor ok, már megijedtem...mert én csak beadatom aláírni a papírom és kész

erről hallottatok már: www.epinoinfo.hu

lynia-

EMi!

Köszi az infot, linket.
torolve_20131003125716

Sziasztok!

Mi is megvettük a babakocsit a hétvégén! Majd próbálok képet felrakni.

Zsuzsi! Mi is Pierre Cardin babakocsit vettünk (szürke-pirosat), de nem azt amit te írtál, hanem van egy újfajta modellje, ami esernyőalakúra összecsukható, így kis helyen is elfér, és könnyű aluminium váza van.

Köldöktéma: Nekem már kezd kiemelkedni a köldököm, de szerencsére nem fáj.

Emi

Kép Kép
emi_25

Emi: Mennyiért vettétek? És hol? és kéééépet!!!!

Kép
zsuzsi**

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?