A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 novemberi kismamik

hahó

Csajok!

Nincs vkinek eladó v kölcsön szupi alkalmi ruci esküvőre ami jó lenne ránk? Nem találok. v horribilis drága v méret nem jó, jövő szombat lagzira kéne...

regusnak nem nekem:)

andy

Kép
andy30

Kri: mi tárnokon szállunk fel a vonatra de áttudok menni érdre .Mehetünk együtt az tök jó lenne.Mikor lesz a tali?és akkor megbeszéjük melyik vonattal menjünk.Jó igy neked?

Szerintem jóbb lenne ha korábban lenne mint 2 mert aki sokat utazik ne késön érjen haza és azért tudjunk is maradni sokáig a talin.

000kata

Kata, elvileg szerda délután 2 óra. Katica még nem írt hogy akkor maradt e a szerda.
Megnézem még mikor megy innen vonat, egyáltalán elérem e vagy megyünk busszal mint máskor. Ez ügyben még írok majd.

Kri

Kép
Kép
kri29

Kri: miért te hol tudsz felszállni?
A 2 óra szerintem késő már nem lehet mondjuk 11 óra?

000kata

De jó, örülök hogy a többségnek akkor a szerda is jó!!! :lol: :lol: :lol:

Szóval akkor TALÁLKOZÓ szerdán (holnapután :lol: ) a MARGITSZIGETEN a vízesésnél.
Időpont lehet korábban mint a 2, csak aki messziről jön annak a feléréshez is idő kell... De nekünk mindegy, jó a de. 11 is amit Kata javasolt! Döntsétek el Ti akik messziről jönnek.

(((kicsit záporos időt jósolnak szerdára :?: )

Akkor akiknek jó:
Kata
Kri
Klarissza
Derika
Évi
Katica

ANYA?RENI? PIPAL? BEAGLE? MAMMUCI??? veletek mizujs?

Kép
katica_75

Sziasztok!

Hát a szerda végülis jó nekünk is bár jobban örűltem volna a csütörtöknek :( :)

Kata:Akkor ne menjek ki a délibe elétek?Szivesen kimentem volna.

Kép
Kép
reni_24

Csajok:Próbálok feltölteni képet,de nem sikerűl :cry: Nem tölti fel :cry:

Kép
Kép
reni_24

Reni: dehogy nem örölük ha kijöttök.Lehet hogy Kri-vel együtt jövünk.Nemtudom miért nemtudsz képet tölteni.A gmailos mappába raktál már?

Akkor jó nektek a 11 óra? vagy maradjon a 2 ???
Azért gondoltam a korábbit mert aki messzebbről jön ne este érjenek.érjünk haza.

De jó lesz ,már alig várom :lol: :lol: :lol: :lol:

000kata

Kri:nektek van érdi csatornátok? Kevin benne lesz holnap 8 kor lesz egy műsor és a babaúszin lekamerázták,benne lesz.De sajnos nekünk nincs nemtudod felvenni nekem???Vagy valaki ismid?Jó lenne nagyon.

000kata

én már el is felejtettem hogy miért nem jó a szerda:(((

látjátok? ennyire gázos vagyok.

visszanézem:(((

amúgy ha esik hova onnan?? azaz akkor hol lesz a tali??

szerda szerda!! mért nem jóó?? jaah megvan!! akkor talizok valakivel aki vett tőlem ruhát:(((

nah mindegy. majd a másik talira megyek én is. Szeptemberben???

harivera
Budapest XXI. kerület

Kata:Okés akkor kimegyünk elétek a délibe :D Oda raktam fel képet most :D Végűl sikerűlt feltölteni :D Most volt rá időm.Krisz épp alszik :D Akkor majd írd meg,hogy szerdán hányórára ér be a vonatotok.Végülis nekem jó a 11 óra.Már én is nagyon várom a talit :D Mennyi a babauszi?Kevin szeret járni?Én is szeretném Kriszt vinni,mert nagyon szeret pancsizni :D Hova jártok?

vera:Sajnálom ami veletek történt :cry: Nagyon sok erőt!!!Sajnálom,hogy nem tudsz jönni :cry: Nekem jó a szeptember :D

Megyek,mert Krisz felkelt.

Kép
Kép
reni_24

Reni: mi végül érdre járunk úszira.9000ft / 4 alkalom a bérlet.
Eddig 2* voltunk nagyon élvezi tetszik neki.Van a Camponál ott olcsobb csak ott hétvégenként van.Én meg hétköznap akarok menni ugy is itthon uncsizunk.Akkor ha megvan a pontos idő nézek vonatot és megirom hogy melyilkkel megyünk-megyek.
Köszi hogy kijösz elénk :lol: :lol:

000kata

Reni:megnéztem a képeket nagyon édes Krisz :lol:

000kata

Sziasztok csajok!

Nekünk jó a szerda de 11-kor nem mert Domi fél 12 től alszik 1ig nem szívesen tolom el mert mégcsak most kezd beállni az alvása (végre nem ébred fel 30 perc után) szóval ha marad a 11 akkor mi nem tudunk menni sajnos :cry:

Anikó

Kép

Kép
mammuci

Csajok nálunk is de fél 12-től alszik Zsombi egyig kb, így a délutánra szavazok én is.

Kri

Kép
Kép
kri29

Akkor maradjon a 2.

000kata

Reni:irtam privit

000kata

Sziasztok!

Akkor szerintem is maradjon a 2 óra.Ne variáljuk :D

Kata:Válaszoltam :D Köszike :D Kevin is nagyon édes :D

Minden baba nagyon édes :D

Olyan meleg van :? Ti,hogy bírjátok?Én elég nehezen :? Krisztián se nagyon bírja.

Megyek,mert Krisz nem bír magával :lol:

Kép
Kép
reni_24

[]OK Lányok akkor szerdán a vízesésnél 2kor !!![/color]
a számom holnap elküldöm priviben azoknak akik jönnek!
akkor Mammuci ugye Ti is?

PIPAL, ANYA???

Kép
katica_75

Sziasztok!

Lesz tali, de jó!! :)
Bár elég váratlanul ért, de talán jó lenne a szerda, viszont a délelött nem jó, mert 11-re tanácsadásra kell mennünk. Tehát vagy a 2 óra, de az is idő függvénye, -gondolom sokaknál- ha esik akkor nem megyünk. Úgyhogy a 11 biztos nem jó Nekünk. :(

A nyaralás nagyon jól sikerült! Bár Kincső a nagy melegben iszonyat nyűgös volt, volt, hogy éjfélkor még damdamozott (sírt). Aztán 2 napot rokonoknál is töltöttünk, kis kitérővel haza felé. Az is nagyon jó volt! Mindjárt megpróbálok képet feltenni.

Kincsővel egyre nehezebb mindenhol , mindig fel akar állni, lépeget. :) Annyira édes! Nem baj, hogy ilyen korán elindult??

Kép
Kép
anya1118

Két kép. :) Majd teszek fel a közösbe is!

Kép

Kép

Kép
Kép
anya1118

Kép
Kép
anya1118

Oké nekünk is jó a 2 nagyjából:)
remélem Domi időben ébred!

Katica akkor várom a számodat!
Csajok mindenki babakocsival jön? Mert dilemmázok hogy ha gyalog megyek vigyem e kendőben de akkor hova rakoma cuccaimat ha meg kocsival akkor azt meg emelgetni??

Anikó

Kép

Kép
mammuci

Andy, sztem a Lilla ruhája nem lenne jó Regire :(

Lányok, szerda 14-kor nekem is jó, én a Margit híd felől megyek autóval.
Klarissza, ha jó Neked a Nyugatinál tudunk találkozni és akkor ott teszem le az autót :)

Rossz idő esetén mi legyen? Mert ugye én elindulok, itthon süt a nap és mire felérek esik, akkor hol lesztek ?

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Sziasztok!

Éjjel megérkezett a vihar és az eső ide. Hova szervezzük át a talit?

Kata, van érd tv-k, csak nincs mivel felvenni sajnos. Viszont a neten talán le tudod tölteni, mert van online műsoruk a www.erdtv.hu -n.

Anya, Kincső irtó édes :lol: :lol: :lol: Zsombi is mikor betöltötte a 8 hónapot felállt, és már nagyon gyorsan közlekedik kapaszkodva. A mi dokink annyit mondott, hogy próbáljuk azért rávenni arra, hogy még inkább négykézláb közlekedjen, egyébként nem baj.

Kri

Kép
Kép
kri29

Kri: sajnos nem találtam meg mert nemtudom mi a cime a műsornka. :cry:

Anya:Kincső nagyon édes és milyen ügyes.Jöttök akkor a talira?

rossz idő esetén???

000kata

Haliho!

Bocsánat, hogy eltűntem, de olvastam, tehát kb képben vagyok :D

Nekünk is jó a szerda, és igazából mindegy, hogy 11 vagy 2, mert Natasa délutáni alvása úgyis beleesik a taliba, majd lenyomja kendőben (talán :D). És most már úgy tűnik, hogy a déli tűző napsütés miatt sem kell aggódnunk... Ahhoz mit szóltok, hogy akiknek 11 lenne jó, azok jönnek 11-re, és a többiek később csatlakoznak. Csak kell vk, aki végig ott van. Én pl simán bevállalom, hogy odamegyek 11-re, és maradok délután 4ig is akár. Kell a friss levegő :D

Mammuci, én tuti kendővel megyek, mert mi nem használunk babakocsit :lol: Gyere Te is kendővel, és a cuccokat hozd a babakocsiban :wink:

Esőprogramra nincs ötletem, az uszodának nincs vm gyereksarka vajh? De nem fog esni, nem fog esni....

Kép
pipal

Ja és Klarissza, megyek eléd, csak most várjuk meg mit szóltok az ötletemhez (mármint, hogy tali 11-től és mindenki jön amikor tud).
Te mikor jönnél?

Kép
pipal

Csajok mit visztek a talira?

000kata

Rni akkor mi mikor menjük?neked hogyy jó?hány óra?

000kata

Sziasztok!

Kata:Hát végülis ha gondolod jöhetsz hamarabb.Krisz 8körűl szokott felkelni olyan 9re meg reggelizünk meg ilyenek.Max.10kor tudunk elindulni kb.Mikor van vonatotok?És mikorra ér a délibe?

Hát eső esetén passzolok :cry: De nem fog esni!!!! :lol: Lehet apa eldob minket majd rábeszélem :D Mi babakocsival megyünk.

Hát én Krisznek kaját,pelust meg ilyeneket viszek :lol: Esernyőt hozz magaddal.

Anya:Kincső nagyon édes :D És nagyon ügyes :D Én kishugom is kb.ilyen idősen indult el.Gyereke válogatja szerintem.

kri:Zsombi is milyen ügyes :D

Krisz is közlekedik már kapaszkodva.De valamelyik nap elesett és kicsit beverte a buksiját és azóta kicsit fél a földön :cry:

De rossz idő esetére kikéne találni,hogy hova menjünk.

Katica:Van valami ötleted?Ti mivel jöttök?

Kép
Kép
reni_24

Pipal,de jó ötlet mi is tudunk előbb menni!
Reggel elmegyünk tanácsadásra és utána go :lol: Nekünk kb. 40 perc az út.
Mobil elérhetőséget küldenél privibe :?:

Anya, Kincső GYÖNYÖRŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰ :) :) :)

Ja, tudok ott főzit melegíteni valahol?

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Reni: akkor a 10:44 essel megyünk akkor az 11:12re van a délibe az jó akkor neked?és akkor mikorra érünk ki a margitszigetre? kb délre nem?

pipal:jó neked igy?kb délre ott leszünk vagy egy kicsit elöbb.Tudsz elérhetőséget adni?

000kata

Kr:akkor te 2re jösz?vagy jó ez az idő neked?

000kata

Kata, küldök telszámot priviben, és persze jó nekem, csak még Evi és Klarissza kell hozzá, mert Velük a Nyugatinál találkozom.

Tehát, Evi, Klarissza ha becses társaságom kíséretében szeretnétek a Margitszigetre lépni, akkor 11 körülre kellene beérnetek a Nyugatiba hmmm?

Kép
pipal

Kata:Az jó nekünk.Akkor holnap a déliben :D Hát apa visz minket így odaérünk délre :D Mert a villamos helyett buszok járnak :shock: :?

Mi délre ott leszünk így aki hamarabb jönne jöhet :D

Kép
Kép
reni_24

Sziasztok!

Akkor megpróbálok előbb jönni, de ma is fél egykor kelt fel, hm.
Kata, Reni küldjetek elérhetőséget légyszi, hogy megtaláljalak titeket.

Kata, sajnálom :(

Kri

Kép
Kép
kri29

Hello!

Ideértem!
Pipal és Evi köszike, hogy kijöttök, de elég ha egyikőtök jön ki :wink:

Vonat 11 10-re ér fel Kecsóról ja és nálunk ragyog a nap tehát ott sem fog esni!!!!!!!!!!!!

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Pipal, akkor Te segítesz Klarisszának én autóval érkezem és bemegyek a szigetre! Csak Klarissza miatt akartam a Nyugatiba parkolni, de te az idegenvezetést megoldod :lol:

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Pipal, Kri: irtam privit.

Reni:oké akkor holnap a délibe :lol:

000kata

Anya:akkor te is jösz ugye?GYERE :lol: :lol: :lol:

000kata

Na :)
szuper h. Anya Ti is jöttök! nagyon cukor Kincső!

Körbeküldözgetjük a számokat akkor??

Mi is korábban megyünk így ki, de nem 11re hanem úgy 12 és 1 között sztem! És nem fog esni, nem fog esni! :

!http://img.koponyeg.hu/img/15napos/2009/08/1_2009-08-04grafikon_e.png

mára is rossz időt jósoltak..... az állatkerthez ennél optimálisabb időnk nem is lehetett volna.

Kép
katica_75

Katica:Voltatok állatkertben? :D

Hát nálunk délután olyan 3-4től sütött a nap :D Remélem holnap is jó idő lessz.

Kri:Elküldtem :D

Kata:Déliben 11:12kor ott leszünk a lépcsőnél :D

Ma már nem jövök.Akkor holnap találkozunk :D Addig is további szép estét mindenkinek!

Reni

Kép
Kép
reni_24

Lányok köszi megkaptam a számokat!

Katica, Neked meg külön köszönöm a dícséretet :oops:

Nos, Evi, akkor Veled tali a szigeten, Klarissza én maradok Neked a kísérő. Számod megvan, várlak a Nyugatiban, szerintem elöl a táblánál leszek egy 8,5 hónapos kiscsajjal a hátamon :D

Jóéjt, holnap tali! :roll:

Kép
pipal

Jó éjt csajok akkor holnap tali :lol: :lol: :lol:

000kata

Sziasztok!

Köszi csajok a telószámokat :)

Éjjel itt esett, és nagyon hideg van. Remélem már nem fog esni.
Ha esne nem talált ki valaki egy zárt helyszínt?

Kri

Kép
Kép
kri29

Sziasztok

Itt még most reggel is esett az eső :cry: Mostanra állt el.Hát anyum most hívott,hogy a margitszigetnél is eléggé elvan borúlva :cry: Most jön onnan.

Csajok:Nem rakjuk át mégis a talit péntekre?Akkorra már nem mondanak esőt.Én nem szivesen megyek ki a Margitszigetre gyerkőccel ilyen időben.Vagy valaki tud zárt helyet ahova mehetnénk?Nekem sajna nincs most ötletem :cry:

Kép
Kép
reni_24

Lányok lányok mi legyen?

Zárt helyet én sem nagyon tudok, a sziget sztem kilőve, még ha nem is esik, a fű vizes. Nekem jó a péntek, de hamar döntsünk mert Klarisszáéknak 3/4 óra múlva indulni kell ha lesz tali!

Kép
pipal

Kri:Nagyon Boldog névnapot kívánunk neked!! :D

Kép
Kép
reni_24

Na csajok??Mi legyen?

Kép
Kép
reni_24

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: