A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009. januári kismamák

Vicky! Nagyon édes Alex baba!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Vicky! Köszi. :)
Csodaszép Alex baba! Én megzabálom!
A sírós kép meg egyszerűen csodás. :wink:

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Megjöttünk a családi ebédből :wink: Jót röhögtem magamon, kis híján beszorutam székestül az asztalhoz, valahogy úgy ültem le, hogy később húztam ki magam és bent akadt a pocak :lol:

Betét kérdés: én vettem Tena normalt, Always nagyon nagy nedvszívót, és Mágnes írta még a DM-es Jessát....Szerintetek miért van tele a bőröndöm?? :lol:

Kisbogács: nagyon szépek vagytok!!!

Vicky: hát Alex baba nagyon zabálnivaló!!!

Katuska: nincs Mátéval táncis videó? Mindig eszembe jut, mikor feltetted a videót, ahogy egyedül pörög :wink:

Nyákdugó: nem tudom mi volt, aztán lehet, hogy nem az, csak olyan nagyobb kupacnak tűnt :oops:

KépKép

KépKép
kata8110

Vickybabe! Nagy gratula a babához! Sok örömet és tejcit kívánok!

Mágnes! Annának nagyon sok Boldog Születésnapot! Hogy ízlett a mandulás torta?

Jó lehetett Kata! Én is voltam már úgy hogy megpróbáltam előredőlni az asztalnál de mindig korlátokba ütközök úgyhogy rendszeresen lekajálom a hasamat :)

Betét: én két csomag Tenát vettem egy normált és egy extrát aztán majd meglátjuk melyik lesz a nyerő!

sahli

Kata, Mágnes ,Enikő, Kisbogács: izgultok már?
Bennem olyan furcsa érzések kavarognak: már nagyon szeretném ha megszületne babó de félek a szüléstől!

sahli

Vicky: nagyon édes Alex :) mennyire kisfiús :)

Kata: én már nem érem el az asztalt itthon :oops: az ölemben fogom a tányért, de így is leeszem magam :oops:

Sahli: nyugi :wink:

Csöre
csöre74

Sahli: nagyon-nagyon szeretném már látni Martin babámat, de néha rám is rámtör a pánik....mikor éjjel ébren ülök a sötétben, jönnek a jóslók, akkor kicsinek és elveszettnek érzem magam... :oops: De mindennél erősebb, hogy jöjjön már!

Csöre: nekem van egy olyan alapvetően rossz szokásom, hogy mindig a szék szélén ülök, nem hátradőlve....na erről ma megfeledkeztem és kis hiján bentrekedtem :lol:

KépKép

KépKép
kata8110

Sziasztok mi is megjöttünk a Jánosozásból olyan jó volt hogy együtt volt a család :D Kata: lehet elhagytad a nyákdugódat???? :D ez csodálatos hír :D Csöre: Saci baba még jól érzi magát odabennt ja és utólag is isten éltessen sokáig :D Sahli: hú neked is már csak napok vannak hátra :D
erzsebet0312

Csajok! Én már mindenfelé váltóruhával megyek. :oops:

Kata! Nem láttam a képet. :)

Kép
hanna30

Hanna: ismét az a fennforgás, hogy Apa laptopja van bekapcsolva mert használta és csak a nagy épre lehet feltölteni a képeket...
Holnap ígérem,azt indítom be.
De a képeket már megcsináltam, fél siker :lol:

Erzsébet: nem tudom, hogy elhagytam-e :oops: tekintve, hogy nekem nem volt barnás.... :roll:

KépKép

KépKép
kata8110

Erzsébet! Örülök, hogy jó napotok volt.

Kata! :lol: :lol: :lol:
Betojok rajtad.

Kép
hanna30

Na, rokonság egyrésze elment, maradtak a közös és majdnem közös gyerekek, játszanak, együtt vannak az apjukkal...
Szeretnék már kicsi csendet...
Egyébként jó volt a mai nap, csak már elfáradtam.

Jócskán fájdogál pocika alja, olyan, mintha szét akarnának alul szedni...
Szeretnék egy kicsit félrevonulni... Igaz, hogy ezt megtettem, mert a fürdőben egyedül voltam, míg kiteregettem, s beraktam a következő rendet Rozálka, a mosógépünk pocakjába... Úgyhogy nem panaszkod... :roll:

Vcrane: Szívesen! :D
Rátok gondoltam, mikor elolvastam ezt a részt.
Szerintem a legehezebb a következetesség, a felveszem-leteszem betartása, ééés megtalálni, hol az a bizonyos határ... :oops: :shock: :D
A fotókhoz nem tudok hozzászólni, mert a "zuram" gépe nem mutatja a fotókat. :evil: Majd ha bekapcsolom a másik gépet, megkuksizom a kispasit. (Azt már most tudom, hogy nagy élményben lesz részem... :D)

Csöre! Én is a pocakomról eszem (le magam). :shock:
Lassan úgy érzem magam, mint Fanyűvő, Vasgyúró és tsai Koponyányi Monyók társaságában...
Kivéve persze Fehérlófiát.
:wink:

Kata: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kata&Bori
Kép
Kép
Kép
batkata

Kata: :lol: :lol:
nem feltétlen barnás a nyákdugó, sőt...

Hanna: jó ez a váltóruha :D

Erzsébet: köszi

Lányok, megint sikerült rendesen kifáradni :? a fene vigye el, hogy nem tudom, hol a határ :? pedig annyit csináltam, hogy levágtam a gyerekeknek a függönyt a szobájukba... meg feltettem Mesiét :roll: közben Apus veri szét a házat (na jó, gumikalapáccsal veri a helyükre a burkolatelválasztókat) a gyerekek meg békésen várják, mikor lesz mozi... Apus ugyanis beígérte, hogy ma este mozi lesz: berakunk egy dvd-t, és pattogatott kukoricát eszünk hozzá :D (mármint esznek... nekem nem lehet :roll:)
Na dőlök, amíg Apus végez... utána úgyis moziznom kell... talán feltűnés nélkül ki tudok osonni... nem szeretek tévézni (igazából mozizni sem) :roll:

Csöre
csöre74

Batkata: :lol: :lol: :lol:
Örülök, hogy jól sikerült a napod, és végre pihizni is tudsz :)

Csöre
csöre74

Gratulálok Leventéhez!

Alex gyönyörű, és határozottan irigylem tőle a békás pokrócot :)

Nyákdugó: nem semmi, hogy ti már itt tartotok. :D

Mocorgás: ma behozta a tegnap lemaradást, egész napos pörgés van. Séta közben többször meg kellett állni, amikor belerúgott a méhszájba, a hólyagba. Vagy bokszolt. Mivel a lábát rutinosan a rekeszizmomba tolta. :?

Viszont ma tipikus terhes nőként viselkedtem: 10-kor keltem, már délután aludtam, a köztes időt rengeteg evéssel, és kis sétával töltöttük, amikor néha felkiáltva, eltorzult arccal álldogáltam, várva, hogy kimásszom a kisasszony valami idegből.

Most lelkesen az oldalamon próbál kimászni, jelezve, hogy nem helyesli, hogy ülök.

Holnap elmegyek a védőnénihez, aki majd mesél nekem a szoptatásról.

Kép
gombócmakka

Batkata! Akkor most már pihi!

Csöre! Mars feküdni.
Én egész nap lustiztam. Laca melózik. Még nincs itthon.
Viszont parázok.

Kép
hanna30

Húúú Csöre, te hogy tudsz ennyi mindent csinálni :shock:

Én ma egy zöldségköretet dobtam össze...
És ahogy elnézem, megint elalszom tévénézés közben a kanapén.

Kép
gombócmakka

Hanna, nagyon helyes, terhes nők csak lustálkodjanak!

Mi az izgulás tárgya? vagy csak nem olvastam figyelmesen vissza?

Kép
gombócmakka

Gombócmakka! Én sem főztem ma.
Bár enni sem volt kedvem.
Keményedik a pocak. És nezt nem szeretem. Ennyi csak. :oops:

Kép
hanna30

Kórházi csomag: kb összerakva, és egy listára felírva, hogy indulás előtt mit kell még bedobni. Pelenkát még nem vettem.

Kételyeim: valóban ennyi törölköző kell?
Hosszas fontolgatás után a legócskább hálóinget raktam be a szülőszobás részbe. Gondolom ha vizsgálnak, akkor úgyis a nyakamban lesz, összekoszolni meg pont jó. (A másik három olyan szép, most vettem, még nem is voltak rajtam :oops: )

Sampon nem raktam be, gondoltam ha eszméletlen vágyat érzek hajmosásra, majd férjem behozza. Tányér, evőeszköz, bögre még nincs bent, még erőt gyűjtök vagy egy harmadik táska beüzemelésére, vagy egy nagyobb táska előállítására.

Mellszívót még sterilizálni kell.

Tenából a patikában megnéztem a termékmintákat. A második legnagyobbat vettem, ez tena extra lady. A csomagban vagy 24 darab volt, ennek a felét raktam be a csomagba. Ha mindent elhasználom, majd férjem behozza a maradékot. Így is naaagy ez a csomag.

Valahogy még nem érzem, hogy ripsz-ropsz szülnék, biztos azért ilyen laza a csomag összeállítása:)

Kép
gombócmakka

Ó, a keményedés miatt szerintem ne nagyon izgulj. Nekem egy-két mensi görcsöm volt délelőtt, meg megint legalább egy órát fájtak a combizmaim. (nálam ez tuti hormonális, amúgy az egyik premenstruációs tünetem.) De ezek mindig elmúlnak.

Most majdnem az írtam, hogy miután elmúlnak, pörgök tovább, de semmi pörgés nem jellemző rám :D

Na, a szénhidrát diéta egyik nagy gonoszsága, hogy hiába nem vagyok éhes, ha enni kell, akkor enni kell. A mai uzsonnához semmi kedvem nem volt, és most se vagyok éhes, pedig mindjárt vacsorázni kell. Úúúúgy, szeretnék már akkor enni és annyit és azt, amit akarok. (Jelenleg erre kb. március elején van esélyem, ha betartom a szülés utáni hat hét diétát...) afjancba

Kép
gombócmakka

Sahli! Én már nagyon várom.Tegnap óta olyan érzésem vam mintha szétszakadna a hasam. És lehet, hogy hihetetlen, de semmi félelm nincs bennem. Nagyon várom már a fájásokat, hisz ezzel kerülök közelbb a kicsi fiamhoz!
Neked vannak jósloid? hogy bírod?

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Hanna: igen, persze, pihi: csak összedobtam a mozi menüt :wink: úgy döntöttünk Apussal, hogy hotdogot eszik a kis család a "moziban", most fő az első adag virsli, megy a sütő, mindjárt rakom be az elősütött kiflikéket melegedni :wink:
De ígérem, ma már mást nem csinálok (csak még kiteregetek :roll:)
Gombócmakka: hát, nem tudom, a 6 hetet akkor tartom be, ha nem jó a cukrom... méricskélem közben, ha vacakol, akkor diéta, ha nem, akkor nem... végülis hajlamom van a cukorbetegségre, mint Anyutól megtudtam, hogy az ő ágáról mindenkitől cukorbetegséget örököltem, "szerencsére" mindkét fajtája előfordult, így akár "válogathatok" is :?
Szerencsére nem vagyok édesszájú, és max. annyi, hogy kicsit jobban odafigyelek ezentúl...
Törölköző: egy kevés, az tuti... kéztörlő és fürdőlepedő külön kell, mert tényleg nehéz úgy megtörölközni, hogy ne vérezd össze.... hogy azon túl van-e szükség másikra, nos, ha Apa tudja váltani naponta, akkor nincs... (nem biztos, hogy szükség lesz rá, de ha lenne, akkor kellemetlen, ha nincs). Én személy szerint minden pisi után lemostam a gát tájékot, így gyorsabban gyógyult a seb, és kellemesebb is volt, nos ebben az esetben egy fürdőlepedő kevés... tehát én 2 nagy, 1 kicsire szavazok :)

Csöre
csöre74

Csöre: igen, nekem is ezt írta a kórházi csomag sorvezetőm, 2 nagy, egy kicsi törölköző. Csak úgy érzem, hogy ennyi csomaggal bemászni a kórházba..., de nem értem magam, kocsival megyünk úgyis, nem nekem kell cipelni, és kit érdekel, hogy hány cucc van az ágy mellett....

Hááát, kérdeztem a diétás nővért, hogy egész precízen mit is ért a 6 hét diétán? Azt mondta, tartsam ahogy tudom. Erre nézhettem bután :shock: , így kiegészítette: legalább cukrot ne egyek...

Így úgy érzem, hogy khm, majd lazán kezelem, de a süti sütivel korszakra még várni kell....

Kép
gombócmakka

Enikő! Jóslók vannak de csak olyan enyhébb menstruációs jellegű görcsök. Ha nyűgösebb vagyok beülök egy kád meleg vízbe és rögtön elmúlik minden bajom.
Kb. egy hete viszont volt egy brutál derékfájás mintha becsípődött volna egy ideg.
Én is próbálom úgy felfogni hogy a fájdalom közelebb visz :)

sahli

Hát, magától a szüléstől (még) nem félek.
Viszont, ha belegondolok, hogy pár hét és lesz egy gyerekünk...
:shock:
rendesen pánikba tudok esni....

valahogy olyan felfoghatatlan
megszületik, és aztán mindig lesz :)

meg hogy fogom bírni anélkül, hogy halálra aggódnám magam? teljesen tele lettem tyúkanyó ösztönökkel... :oops:

Kép
gombócmakka

Sahli! Te tudsz még ülni a kádban? :D Nekem nagyon kényelmetlen. Eleve nem tudok ülni le a hasamtól, a combomba ütközik, aztán ha nagy nehezen mégis sikerült, akkor a rekeszem fáj. Ez másnál nincs?

Gombócmakka! Az aggódás mostmár az élet részévé válik. Attól már nincs szabadulás! De annyi örömöt adnak ezek a kis törpék, hogy minden eltörpül mellette!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Gombócmakka! A legszuperebb anyuka leszel! Nyugi!

Sahli! Enikő! :)

Kép
hanna30

Enikő! Ülni tudok de a kiszállás mindig viccesre sikeredik :D

sahli

Kata! hidd el ha itt az ideje és tényleg szülni fogsz, nem fogod elveszettnek és kicsinek érezni magad! NAgyon is bátor leszel, ezen mindig meglepődnek az apák is, hogy honnan van anyában ennyi plusz?

Én egy nagy és egy kicsi törölközőt viszek, a kicsit majd tudja cserélni apa naponta.
katuska79

Vcrane: gyönyörű Alex baba!!!!
Már én is alig várom, hogy Biankáról képeket tehessek ide! Na persze még min. 1 hetet ki kell bírnia odabent.

Joslók: nekem is egyre gyakrabban vannak, ha egyáltalán azok. Enyhe, de elég kellemetlen menzes-szerű alhasi fájdalmak és a derekamba is ki szokott sugározni. Keményedések nekem ritkán vannak szerencsére.
A jóslók és a keményedések összefüggenek????

Éppen csuklik picúrkám. Már vagy 10 perce. Viszont ma ő is behozta a tegnapi mocorgás-lemaradást!!!

Kép
jandrea

Lányok!

Én le tudok ülni, s a kádban is tudok mozogni, de ma reggel rendesen megijedtem, mikor szálltam ki a kádból,akkor jól megcsúsztam, s ráestem a kád szélére úgy, hogy az egyik lábam kint, a másik meg még a kádban volt... :shock:
Szerencsére hamar visszanyertem az egyensúlyt, s hamar két lábra tudtam állni.
Hát nem mondom, hogy jólesett, sőt, kifejezetten megijedtem. Csak akkor nyugodtam meg, amikor Pötyike elkezdett rugdosni a színházban. Azóta már csuklott is, pörgött is ezerrel. Szóval vele nincs baj, viszont azóta fájok lent.

Holnap CTG, remélem, minden OK lesz, s meglesz a véreredményem is...

Ma este bepakolom a kórházi cuccomat és Pötyike cuccait, kivéve a kenceficéit (szerencsére szülős hálóing nem kell, csak papucs, meztelen leszek a műtőasztalon, letakarva azzal a zöld micsodával, s tappancsokal leszek kidekorálva... Jaj, már alig várom... :| Főleg a pociból kilógó csövet óhajtom nagyon-nagyon...)

Pihenés: hm, az még odább van, szerencsére a gyerekek már kisuvickolt foggal nézik a Túl a sövényen c. örökbecsű opuszt. Apa elvitte haza nagyokat, maj' jön, addig söprök, mosogatok, meg pakolászok...

Csöre! Ez a mozizás tök jó ötlet, mi is megcsináljuk egyszer...

Gombócmakka! Csatlakozom Hannához, tutira jó anya leszel! :D

Kata&Bori
Kép
Kép
Kép
batkata

Katuska! Olyan szépen írtad Katának. Hüp-hüp

Jandrea! Édes lehet Bianka!
Én is keményedek, egyre többet. Hát... fene sem tudja..

Batkata! Vigyázz a fürcsivel.
Én is parázok, hogy elesek. Visítok Lacának, hogy jöjjön, mert jövök ki. ( Tudni kell, hogy amikor volt a mhk-i műtétem, utána csúnyán elestem zuhanyozáskor a kádban. Na, azóta parázok, most meg féltem Zsebit is.

Kép
hanna30

Alex köszöni a dicséreteket :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Itt mindenki jó anyája lesz a picurjának!
A rossz anyák nem gondolkoznak el ezen... :wink:

Jandrea
Én is alig várom itt a szebbnél-szebb babák képét :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:
Az erőteljesebbé, egyre nagyobb területre kiterjedő keményedések a jóslók.

Batkata
Óvatosan!

Gombócmakka
Aggódni mindig fogsz... :wink:
Beste kölyke alszik, nem alszik? Eszik, nem eszik? Sír, nem sír? Stb....
Vendég

Ok, ok, de Apa nem volt otthon, vásárolt...
Amúgy sem szokott éngem ajnározni nagyon, de mostmár odafigyelek erre, asszem más kimászási taktikát választok.

Lehet, hogy mostmár pihizek egyet, boka dagad, poci keményedik, hiszi kitörés előtt..., úgyhogy elköszönök...
Jó éjt mindenkinek, holnap benézek... :D

Kata&Bori
Kép
Kép
Kép
batkata

Katuska: legyen igazad!!! És köszi a nyugtatást! Úgy érzem, hogy ez a sötét van, egyedül vagyok, Apa horpaszt mellettem tesz kicsit elveszetté, de ott és akkor teljes gőzzel Martinra fogok koncentrálni!

Jó olvasni,hogy ki mit rak a pakkba, ha esetleg valami kimaradt volna, tudom pótolni :wink: Már műanyag tányérom is van :wink: Azért ez vicc, jó hogy nem kell vinni két napi hideg élelmet...De istenem, a Klinikának csak papírtálcára fussa a reggelihez meg a vacsihoz :?

Enikő: kádban már baromira nem kényelmes nekem sem, mert vagy a combomtól nem fér a pocak, vagy a torkomba torlódna az egész :roll:

Hanna: ne izgulj, nem lesz semmi baj, kitartás!!! Tudom, hogy rossz, de minden rendben lesz,meglátod!

Csöre: akkor milyen jó,hogy moziztok, ha a filmnézést nem szereted, kukoricát meg nem ehetsz :roll: :wink:

Zuhany alól ki-be:
Batkata: bakker, ez fájhatott :shock: :shock:
Én is felrikkantom Apát mindig, akárhol is van, hogy akkor most kiszállnék (plusz szolgáltatásként megmelegíti a radiátornál a törülközőt is :D ). Így is baromira félek, hogy a vizes kádban kicsusszan a lábam, aztán mibe kapaszkodjak? Csempébe? Tükör feletti kispolcba?? Áááhhhh :roll:

KépKép

KépKép
kata8110

Sziasztok!

VICKY: SZeretettel gratulálok Leventéhez! REmélem mindketten jól vagytok!

Mi még egyben....ma voltam ctg-n. Semmi fájás, semmi nyákdugó, semmi jel........
Január 5.-én megyek újra ctg-re. Ma a doki megerősítette a tervezett császár tényét, 5.-én határozzák meg a végleges időpontot, talán 9.-e lesz a nagy nap. Meglátjuk húzzuk-e addig........

A derekam majd leszakad úgy fáj, gondolom nem vagyok vele egyedül. Ma az uh szerint 3,7 kg körül van a fiam.....bár nekem az elsőnél is csalt az uh elég sokat (4100 grammra saccolták a szülés napján aztán 4650 gr lett a vége). AZért fél kiló az fél kiló:-).

Nyugodt éjszakát mindenkinek!!!
Peni

KépKép
peni

Na kezdek a holnapi nap miatt parázni kicsit...
Nem tudom akarok-e holnap szülni..Én meg akarom várni, hogy Beni magától akarjon kijönni és ne bármi más hatására.... Jajj nem tudom mit akarok... Mert ugyanakkor szeretném már látni, de tartok a szüléstől is... Tiszta hülye vagyok... :roll:

batkata:
Hát az elmos képpel akkora örömet szereztél a lányomnak, hogy ihaj! :) Imádja, ott állt a gép előtt és integett neki :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

:) Mozi: hát, két hotdogot azért benyomtam :wink: meg is lett az eredménye :? felnyomákolta a cukrot :? na jó, nem vészes, de azért felment :?
viszont nem néztem végig a filmet (még csak 2x láttam a Shrek 3-at, elsőre is elég volt), de a gyerekek nagyon élvezték a mozit :D szerintem máskor is beneveznek rá: hotdog tálcán, üdítő szívószállal, utána pattogatott kukorica, és még ugrálhattak is, nem úgy, mint a moziban :D (egyébként Apus ötlete volt :))
közben ledőltem... eléggé keményedek, a derekam is rendesen fáj, és volt egy kis görcsikém... na nem mensis (sztem), hasmenés szerű, ami lehet ugye a szülés előjele is, de mi van, ha csak olyat ettem, amit nem bírt a gyomrom? :roll: szerintem utóbbi... :roll: holnapra kiderül :D

Batkata: az az esés nem lehetett semmi :shock:
Én már régóta nem kádazok, zuhanyzok, pedig nem szeretem :? de már nem tudtam felállni miután leültem, és Apa mindig tv-t néz, amíg én fürdök, nehezen hallja meg, ha óbégatok :?

Peni: szép nagy kiskandúrok :wink:

Na én is csicsikálok egyet :wink: (a gyerekek még beszélgetnek, szerencsére visszafogottan, nem úgy, ahogy szoktak).
Jó éjszakát!

Csöre
csöre74

Batkata: elkezdtem keresgélni azt a dalt, amit leírtál, csak hogy ne csak magamban, hanem tényleg halljam :D bár nem sikerült megtalálni, de kedves régi emlékeket ébresztett bennem a keresés eredménye :D köszönöm :D

Csöre
csöre74

Még egy gyors bekukk, aztán már tényleg megyek alukálni!

Csöre! Itt rá tudsz keresni:
http://db.zti.hu/24ora/dalok.asp

"Sok Zsuzsanna napokat vígan megérhess" ennek az eredetileg névnapköszöntőnek indult dalnak a kezdősora, ez alapján (is) tudsz keresni - ééés még meg is tudod hallgatni, ha minden igaz.

No, jó iccakát!
Batkata

Kata&Bori
Kép
Kép
Kép
batkata

Sziasztok!

Nekem azt mondták a szülésfelkészítőn, hogy az első 2 napban elég rendesen fogunk vérezni, ezért az extra Tenát javasolják.

A kórházi csomagom akkora, mint amivel ketten 1 hetes nyaralásra szoktunk indulni :oops: . Ez van.

Jó éjt mindenkinek!

Kép
petne

Lányok!
Látom, nagy dilemmában vagytok a betéteket illetően.
Nálunk a kórházban a hagyományos betétet használják, azt adjuk mindenféle beavatkozás után is. (nem a vékony fajta, hanem a vastagot, azok közül is azt, ami az erősebb menseshez, vagy éjszakai használatra ajánlott).
Ennél a méretnél nagyobb és vastagabb betét nem igazán célszerű.
-kényelmetlen
-úgyis jó max. 2 óránként cserélni!!!!!
(nagyon jó lehet még a pelenkázó alátétként kapható lap is :wink: )

Én egyébként nem szeretem, ha az anyukáim erősen véreznek :oops:
Vendég

Vicky, gratulálok, nagy menet vlt. :lol: Majd gyere a szléstörténettel.

Nekem látványosan nő a hasam. És kezdi behozni szerencsére a kihagyott mozgásokat. Éjszaka sem hagyott békén. :lol:

Kórházi csomag, szerintem ma kezdem összepakolni. Majd meglátjuk.

Kép
Kép
cs_erika

Nagyon jó éjszakánk volt... csak 3-szor keltünk fel :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Vcrane: nahát ez nagyon jó akkor Alex baba most nagyon jó kisfiú volt :D Batkata: vigyázz magatokra én is kádazok mert utálok zuhanyozni de én csak úgy beletérdelek , félgi ülök, és úgy nagy nehezen én is eltudom érni magam ott ahol kell :D Petne: és már egész biztos tervezett császár lesz? neked miért is lesz császár pontosan??? és milyen csőről beszéltek ami kilóg a hasból???? :shock: tesómnak nem lógott ki semmi sem :roll: ja és még egy kérdés ha nekem is császár lesz esetleg akkor milyen az amikor azt a katétert felrakják a hólyagodba?? már bocs a kérdésért de nekem ez a mumus :x Csöre: hotdog hm az incsi fincsike meg is kívántam :D
erzsebet0312

Sziasztok!

Nyűgös vagyok, és minden bajom van. :( Nem hittem volna, hogy a vége felé már minden bajom lesz. :( Hisztis vagyok. :cry:
Tegnap este egyszerre fájt a hátam, lábam, a bordám, csuklott szegénykém, és menekülni akart az oldalamon keresztül. És persze hányingerem volt ezerrel.
Jóslóim nekem is egyre többet vannak, keményedek is, de én magnéziumot már nem szedek.

Ami a kórházi csomagot illeti, nekem van egy kistáskám a szülészetre és van egy kis kofferem, szóval nem sok pakkal megyünk.
A kofferben vannak a törülközők, pizsik, bugyik, zoknik, betétek.
A szülészetiben meg 1 törülköző, hálóing, 1 bugyi, zokni, tisztálkodó szerek, betét, zsepi, fényképezőgép, pótelem. Majd még vizet kell betennem és valami rágcsálnivalót Apának. :)

Egyre izgibb a szitu. :D

Alex baba tündéri. :) Már nagyon várom a képet Leventéről is!
Vendég

Erzsébet
Hasból kilógó cső:drain, arra kell, hogy a sebnél képződő váladékot kivezesse.
Főleg akkor kell, ha kicsit hájasabb a hasfal, vagy már előzetesen volt valamilyen műtét (vagy a doktor szereti)
Katéter... szinte észre sem lehet venni (normális helyen valamivel megkenik, hogy könnyebben csússzon)
Vendég

Picuranyu
Nem is baj, ha vannak keményedéseid, jóslóid...a méh izomzata készül a nagy feladatára. :wink:
Vendég

Bizony... jó lenne Leventéről is kép :oops: :wink:

Tessék a kispapákat megtanítani, hogyan kell a babákról képet feltenni!

(most teleírom az oldalt) :oops: :lol: :wink:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?