Szerdán gyakran lesz erősen felhős az ég, és többfelé (nagyobb eséllyel a keleti és a középső megyékben) várható kiadós mennyiségű eső, zápor, zivatar. Felhőszakadás és jégeső továbbra is kialakulhat. Az északnyugati szél megerősödik, zivatarok környezetében viharossá fokozódik. A csúcshőmérséklet 22 és 31 fok között alakul, nyugaton lesz a hűvösebb. Jelenidő-térképünkön - 15 percenként érkező friss égkép-, hőmérséklet- és széladatok segítségével - továbbá mozgó radarképünkön folyamatosan nyomon követhetjük a zivatarok vonulását.
Csütörtökön marad a borongós idő, továbbra is gyakran lehet zápor, zivatar. Péntektől aztán száraz levegő áramlik térségünkbe, a hétvégére kellemes nyári idő alakulhat ki sok-sok napsütéssel, 28 fok körüli maximumokkal. A folytatás is igazi nyári időt ígér, de a hőség várhatóan már nem tér vissza...
Jaj csajok! Ez a hülye idő! Pedig gondoltam rátok! Mi lenne ha valamelyikőtöknél lenne a tali? Én bevállalnám, de Győrbe gondolom nem jöttök el. Én is úgy elmennék... de nem nagyon tudom megoldani. MI meg persze jövő héten megyünk Balcsira meg Kolpingba, de esni fog a köpönyeg szerint.
Akik jönnek a talira valaki nem tudná megadni a számát priviben? Csak mert nem bizti h pont 2re odaérek és hogy valakit tudjak hívni h merre vagytok.
Meg jönne velem az öcsém barátnője is remélem nem haragszotok de most nálunk van a héten és nem akarom otthonhagyni uncsizni.
Lányok, én még nem tudom, hogy tudunk-e menni, mert Natasa ma annyira nyűgös, hogy lehet, hogy nem lehet emberek közé vinni . Nem tudom mi lelte, de ha nem javul meg délutánig ,akkor inkább itthon maradunk, de azért igyekszünk menni!!!
Azt elfelejtettem mondani az uszival kapcsolatban, hogy papucsban bármelyik órát bejöhettek megnézni és akkor látod mi hogy van mielőtt befizetnél.
Gyertek el egyszer 2re mi akkor járunk!:)
Vagy akár ma is...
Majd én is rakok fel képeket a taliról gmailre.Csak apa dolgozik így csak holnap tudom őket felrakni.A tali jó volt Csak kár,hogy nem többen voltunk.Remélem a következő talin többen eltudtok jönni.
Nekünk kint van a 6.fogunk is MaMost már sokkal nyugisabb Marci, nekünk tegnapelőtt volt nyügi-napunk.Tegnap Veszprémben voltunk az állatkertben.Nagyon élvezte a kismanó, főleg a majmok tetszettek neki
Súlyunk 8950gramm
Sajnálom a talit,hogy nem tudtam ott lenni De mi ez a gmail-cím, én sehol nem találom Valaki megirja priviban?
Anya:köszönjük.Hát hogy mit tud? : mászik megy ha kapaszkodik van hogy már csak egykézzel.Pápá,tapsi ügyesen dobja a labdát.Mondja hogy apa,baba.Most hirtelen nem jut eszembe más.Ti hogy álltok?