Sziasztok,
Jesszus olyan sokat tudtok írni! Persze ez nem baj, mert tök jó olvasni

!
Tegnap megjártuk a gyerekorvost. Megkaptuk a combunkba az első oltást. Elvileg ma délutánig várható hőemelkedés/láz, de eddig még semmi

. Az orvos is mondta, hogy nagyon ritkán jelentezik ez oltás után. Ja és ha szükséges akkor a lázat a hónaaljában kell mérnem. Illetve van cumihőmérőnk is, de akkor viszont kb. 0.5 le kell vonni a kapott értékből.
3900 gramm, 54 cm és 38 cm fejkörfogattal rendelkezünk

.
Növünk mint a gomba!
Jenny, mi három fajta cumit próbáltunk ki. A harmadik jött be

. Először az aventeset próbáltuk, szívta-szívta, de állandóan nagyon hamar kiköpte. Aztán vettünk mam-osat, az is hasonló formájú mint az avent, de az se igazán jött be neki. Végül most vettem neki a múlt héten egy chicco-t (physio) a szilikonos változatát. Ennek kicsit felfelé görbül az íve és kisebb a cumirésze, mint az aventnek és a mamnak.
http://www.chicco.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=707&category_id=58&option=com_virtuemart&Itemid=135
Szóval nálunk ez lett a nyerő. Bár így is ha félálomban van, dög fáradt, nyűgös és kiesik akkor reklamál, hogy rakjam vissza. De ha már mélyen elaludt akkor magától kiejti és magához az alváshoz már nem kell neki.
Lehet egyébként kísérletezni, szilikonos, latex, ilyen-olyan forma, keményebb, puhább. Ja és Jenny, hát Natasa milyen szép nagylány! Klassz a tigrises szerkója!
Én egyébként elve idegenkedem a latextől, a szilikonos valahogy higiénikusabbnak tűnik nekem, mind a játszócuminál, mind az etetőcuminál.
Mi egyébként szintén chicco cumisüveget használunk a klassikus változatát asszem esay feed bolttle a neve és szilikonos a cumi ebben is.
http://www.chicco.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=403&category_id=57&option=com_virtuemart&Itemid=134
Nálunk még a szobánkban van a lányzó, de pont most tervezzük, hogy megy a saját szobájába, mert főleg reggel amikor már mi sem alszunk olyan mélyen eléggé zajosan alszik és hát minket is felkelt.
Nekem nappal is sokat alszik az ágyában, hogy a nappaliban mehessen a légkondi ami jobban és gyorsabban hűti a lakást. Be van kapcsolva az angelcare, de azért néha-néha ránézek.
Én nem aggódom a miatt, hogy hogy fogok aludni ha már nem lesz mellettem. Most se látok rá, mert az ágyában az ikeás rácsvédő van ami az egész ágyon körbemegy, szóval nem látom mit csinál.
Geo, tök jó, hogy rendeződik a szopidolog nálad. És már nem emlékszem ki írta, de én is gyerekorvost váltanék, ha amiatt elítélne, mert végül a tápszer mellett döntenél. Meg úgy egyáltalán, nem lehet őszintén beszélni hozzá, mert előítéletei vannak????
Mindenki úgy csinálja, ahogy az neki és a gyerekének a legjobb, a többiek meg le vannak sz@rva!
Geszter, nekem is hullott a hajam, bár nekem nem rögtön kezdett el hanem egy 3 hét elteltével. Vettem rá vitamint és most úgy tűnik kezd normalizálódni. Viszont a régi zsírossága is visszatért sajnos

.
Csilla, Léni nagyon édi

és látom már ti is kinőttétek az első zoknijaitokat
Mi már kinőttük az összes 0-1 hónapos és 56-os rugikat, nem bírja már a lábát kinyújtani benne rendesen. Bár most épp nincs is szükség rugikra, mert hőség van. Nem tudom nekünk valahogy mind olyan slank szabású volt.
A bodyk-napozók azok még jók, de azoknak valahogy hosszabb a szabásuk.
Üdvözlet a babanet 2010 júniusi babák fórumozóinak!
Apa kedvenc bodyját vettük fel (a felirat miatt) és a nyerő cumit szívjuk:
Mélyen alszunk, a cumit kiejtettük, de biztos ami biztos a mutatóujjunkkal tartjuk nehogy megszökjön amíg alszunk