Sziasztok Kismamik!
Bocsánat a zavarásért, egyszer már írtam Nektek, illetve tettem fel 4D-s képeket az akkor 13 hetes pocaklakó Kisfiamról, hogy lássátok, milyen csoda ez az egész... 7 centis, és mindenük megvan.
Én január 8-ra vagyok kiírva (Csöre!

), és szeretnék egy pár dolgot megosztani Veletek, hátha tudok egy-két hasznos infóval szolgálni.
Zsófinál kb. a 27. héttől voltak jóslófájásaim, borzasztó aktív voltam, nem fájt semmim, jöttem-mentem, a szülés napján aqua-natal-on (kismamáknak való vizitorna) voltam, bevásároltam, vezettem, majd este 9-kor elfolyt a magzatvíz, és innentől számított 2 óra 42 percen belül megszületett az én kis hajasbabám.
A doki pár nappal a szülés előtt megállapította, hogy teljesen zárt vagyok, itt hetekig nem lesz semmi, erre pár nap múlva spontán beindult a dolog. (Szeptember 13-ra voltam kiírva, és augusztus 21-én szültem).
Tehát semmit nem jelent a zárt méhszáj, ne keseredjetek el!
Most Gergővel már van minden bajom, itt fáj, ott fáj, éjjel zsibbadok, fáj a szeméremcsontom, az izületeim pattannak, kell pár perc, míg ülésből kiegyenesedek, folyamatosan keményedek, és 2 napja valami nyákdugóhoz hasonló cucc is távozott. A méhszáj 1 centire nyitva egy hete, és még semmi.
Tehát ilyen is van.
Minden terhesség más, ne aggódjatok, a természet jól kitalálta ezt az egészet. Nincs kis poci, meg nagy poci, kis baba, meg nagy baba... Mindenki akkora, amekkorának lennie kell.
Kórházi csomag: Nekem a Tena extrából kettőt kellett betenni egymás mögé, hogy hosszú legyen. Úgy is sokszor cseréli az ember, mert a felhalmozódott víz a szervezetben nagyon gyorsan elkezd távozni, és állandóan pisilni jár az ember lánya. Nálam nem az átázás volt a gond, hanem a hossz. Jó hosszú legyen az a betét, nekem erre a DM-es Jessa éjszakai vált be.
Amit még ajánlhatok: Domestos törlőkendő a WC-csésze fertőtlenítésére, és a Szilvia. Az is jó hosszú, össze kell hajtani hosszában, és úgy működik, mint az itatóspapír, szerintem ilyenkor sokkal jobb ezt használni, mint a WC papírt.
Nem okoskodni akartam, csak a tavalyi tapasztalataimat megosztani Veletek.
Végezetül szeretnék gratulálni
Vcrane Kisfiához, valamint boldog szülinapot
Mágnes Kétévesének!
Nagyon klassz, összetartó csapat vagytok, örömmel olvaslak Benneteket, és a mai napig tanulok Tőletek!
Kitartás, és csak lazán!