sziasztok!
Esztora ne aggódj, az előző 2-3 napban babó nekem sem mozgott sokat, és amikor mozgott, akkor sem eresztette el magát igazán! na de ma! eszméletlen! komolyan mondom óránként jelentkezik, és elég aktívan!
Hencsi, én is majd varrni szeretném az ágyneműt, csak először még belevalót kéne vennem, mert így méretet sem tudom...de tényleg egyszerű
dagadás: képzeljétek, előbb elmentünk sétálni és a visszafelé nézem, dagadnak az ujjaim, párom kérdezte mire vagyok allergiás (szúnyog és méh+darázs csípés) de nem csípett semmi, és a gyűrűm sem tudtam levenni, nem tudom mi lehetett, de alig tudtam a jobb kezemen az ujjaimat ökölbe szorítani, nem is ment teljesen, de szerencsére már elmúlt!
Emma, irigy vagyok, mi majd jövő 7en hozzuk anyóstól a kiságyat és a rucikat is, már alig várom!!! de én még senkitől nem kaptam amúgy ajándék rucit

habár b.nőm minap mondta telefonba, hogy az jó ha kislány, mert akkor több rucit tud majd adni! (2 lánya van!)
bőgés: ma nálam is volt (ismét), aztán párom megölelgetett és jobb lett, de borzalmas, hogy mindenen sírok!!!
csíkos pocak még nincs, de sokaktól hallottam, hogy utolsó hetekben egyszer csak hopp...viszont pici van az oldalamon, de az elég halvány, remélem nem lesz rosszabb