Megcsalás:
100%-ban tudom mondani, hogy minket nem lehetne egyetlen éjszaka erejéig megbolondítani. Ez max azokra vonatkozik, akik végigalusszák időnként az éjszakát és eljárnak egyedül este.

Ahhoz, hogy felrelépjen valaki, kell az alkalom. Nekem marad a játszótér-bevásárlás-Sote kör, egyiket sem tartom épp jó helyszínnek.
Egy jó statisztikát hallottam egyszer a Spektrumon: kb minden 400. ikerterhességben különböző az apa. Nem adok sokat a női hűségre.

A nők biológiai indíttatásból pont félidőben hajlamosak félrelépni, a megszokott partner ilyenkor hátrányba kerülhet. A női félrelépések így sokkal hatékonyabbak.
Részemről egyértelmű a monogámia, házasságban nekem csak ez az elfogadható.
007,
A páviánok nem monogámok.

De a hímek spermája erre be van tanítva, agresszív az idegennel szemben, egyfajta gátat képez az újabb adag ellen.

Ez az embernél is így van, tehát eredendően sem vagyunk monogámok. Ha biológiai érdek úgy kívánja, azért bőven vannak "hűséges" párok az állatvilágban, sőt monogám hármasok is. Pont a túlélés miatt alakult ki a monogámia, mert van, hogy az hatékonyabb, mint a sok partner.
Fogakkal kapcsolatban ne legyenek illúzióid.

A baba viszi onnan a kalciumot, ahol talál. A régi mondást "egy gyerek, egy fog" azért valamire alapozták.

Még szerencse, hogy manapság azért jobbak a fogorvosok. Nekem sem tökéletesek, de a három gyerek még nem került fogba.

Ha ki van ölve az ideg a fogból, arra van ítélve, hogy előbb-utóbb darabokra törjön.
Hendegabi,
Értesz hozzá, hogy apuci önbizalmát növeld.
Tabati,
Mi lenne, ha engednétek a két kutyának, hogy lejátszák a meccsüket? Ha megvan a sorrend, akkor már abbahagyják a marakodást, így meg csak az alkalomra várnak, hogy egymás torkának essenek. 6 évig volt kutyim, nem volt egy egyszerű eset, pedig csak egy skót juhász szuka volt. Rengeteg kutyaverekedést láttam, de komoly sérülést nem, max néhány cafatos fület.
Vszínűleg a 37. hetet mondta a védőnőd, mert akkor már akár jöhet is a baba.
Ronmay,
Én szeretném már végre megúszni a gátmetszést, szerintem nem sok rá az esélyem, pedig harmadiknál már pikk-pakk működnie kéne.
A gátmetszés nem garantálja, hogy nincs repedés. Egy elég brutál repedést is szépen össze tudak már foltozni, az már nincs, hogy majd tönkreteszi a házaséletet.
Nálam úgy volt a másodiknál, hogy nagyon nem akartam a gátmetszést, de amikor már ott voltunk, akkor az egyetlen dolog, amit akartam, hogy kint legyen.

Pedig csak pár perc volt az egész.
Ha viszonylag lassan megy a dolog, akkor lehet szórakozni, de nem mindíg. Ha van EDA, nagyobb az esély. Meg persze az sem mindegy, hogy a feje 38 vagy 32 cm-s, ami pedig csak súlyfüggő.
Intim torna:
Ha nem császár, a szülés napján is el lehet kezdeni. Először lábgyakorlatok. Fekszünk az ágyban és pedálozás. Ez napjában többször. Használ a vizesedés ellen is. Pár nap után jöhet a többi, érdemes időben megtanulni a Kegel-gyakorlatokat, nem egy nagy kaland.
Lola,
Nem mernék tehenes hálóinget venni most.

Apa így is röhögőgörcstől fetreng a szexi hálórucijaim láttán.
Gabi,
Nem egy kellemes éjszakai program.

Én is csak szépen megvígasztalnám és remélném, hogy ennyi.
Elég értelmes dolognak hangzik, hogy kell a rendszeres "gyerekmentes" idő.

Nekem kell az is, hogy
egyedül legyek, amikor senki nincs a közelemben, de éjszaka még nem voltunk távol a gyerekektől mindketten. Arra még nem értem meg.
Nikici,
Megcsalásilag egyetértünk.

Nem tudom, hogy valaha megcsalt-e valaki, de egy olyan helyzetben, hogy én a kórházban az "életünkért" küzdök, pasim meg félrek..., én biztos nem lennék onnantól köszönőviszonyban vele.
A védőnődnek semmi köze az uh-hoz és egyébként semmihez sem.

Engem biztos nem érdekelne, hogy mint mond, ez egy szolgáltatás, amit ha akarsz, igénybe veszel, ha nem, akkor nem.
Dodi,
Ha egy pasi is 10x kel éjszaka, neki sem lesz kedve egy kis kósza szexre.

A munkamegosztás sokat segít. Másodiknál enyém volt a szopi kör, apa meg rótta a büfi köröket és számolta az autókat. Az, hogy másnap ő megy dolgozni, nem érv, nekem még csak türelmetlennek sem lehet lenni, tehát az én éjszakai nyugalmam pont ugyan annyit ér.
Niki,
Oxitocin csak az orgazmustól van, egy sima szexnek nem sok köze van a babához.