A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Sziasztok! :)

Ha emlékeim nem csalnak, akor úgy múlt hét csütörtöktől gyűlnek azok a hozzászólások, amikre írni akartam valamit, úgyhogy lesz vagy fél nap, mire mindent kiírok magamból. :roll: Holnap. Manó akkor nagyszülői őrizetben lesz, úgyhogy elvileg kell annyi időmnek lenni a kismamatorna és az előadás között.

Fogdokim a héten szabin, úgyhogy marad a jövő hét (hétfő?). Most már nem érzem, ezért nem is idegesítem magam rajta (és amúgy sem mennék vele semmire :? ), de azért csessze meg a fogam. :x
Minden nap befigyel egy kis sajt, joghurt, tej és hasonlók, de külön extra kalcium nem. Szerintem ezen a fogamon semmi sem segítene, a többi meg jó. Ez amolyan rés a pajzson.
A kalcium állítólag nem a fogakból vész el a terhesség alatt, hanem a "csontraktárból". Akárhogy is, szerintem rájöttem, hogy miért van ez: Hugi foggal születik majd. (Mármint az enyémmel, vazzeg. :evil: :evil: :evil: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )
(Az érdekesség kedvéért: virsli, kókuszgolyó és hasonló, roppppantul nehezen rágható jellegű kaják közben töredeztek le a darabkák. Töpörtyű és társai meg se kottyantak. Egyek követ?????? :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )

A párkapcsolati témára ráteszek egy lapáttal, ELMÉLETI síkon. Brit kutatások szerint minden harmadik(!) gyerek nem a "várható" apától van, hanem balkézről születik. Ebben a topikban rendszeresen kb. tucatnyian fordulunk meg. Ez azt jelenti, hogy 4-5 "kakukktojás" van köztünk... :roll: :roll: :roll: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
200907?

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.13 22:30-kor.

KépKép

KépKép
boo

KIcsidodi!
Ázsia center:
ott vásárolt a MAJKA is tegnap!
vettem:
2 fehér szoptatós melltartót(95-ös,és 100-as méret) :oops: 1000,1300 volt darabja.
2 xxl bugyit.
egy trikót,tök jót hésszáz
3 hálóinget.egy olyan hogy repül a gólya 2.világháborús sapkába szemüvegben a csőrében viszi a macikat.két oldalt kivágott,mintha kabátzsebbe tennéd a kezed,és úgy lehet szoptatni.kicsit kivillan.érdekes lesz vizitkor.jó reggelt dr úr,kicsit kificcen a cici.
a másik tehenes,és macis,gombos.
és nem voltak sokan,és mindenhol alkudtam!

Kép

marietta!
üdv!
több a hasonlóság:
egyforma a vonalzónk
majdnem egyszerre vagyunk kiírva
nekem is volt két hematómám,csak nem fektettek be.
mi 4 éve szeretnénk babát,és nekünk nagy orvosi segítséggel lett.

Kép

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.13 22:30-kor.

KépKép

KépKép
boo

Hello,

en is itt, beugrott apa es a kislanyom, most mentek el....uuuuuugy hianyoznak.... :( De azert hosiesen viselem a dolgot, tenyleg gyorsan mennek a napok, fekszem, es hizlalom a kicsi fiamat.. :)
Es igazatok van, epp azt nevettuk tegnap parom nagymamajaval, hogy valoszinu soha tobbet az eletemben nem lesz ilyen alkalom, hogy ket honapot csak pihenek!! :lol:

Szex kerdes meg mindig.. :) Fuuu, azok a pasik tenyleg nagyon undoritoak, akik ilyenkor megcsaljak a parjukat....en el sem tudnam kepzelni ezt aparol, es nem azert, mert naiv vagyok...azert hhez nagyon gusztustalan embernek kell lenni...Hat sajna en most tenyleg ra se gondolhatok, en mondjuk az a fajta vagyok, hogy erdekes modon szex kozben minden bajom elmulik (ha nathas vagyok, meg az orrdugulas is.. :lol: ) szoval meg nagy pocakkal is kepes vagyok barmire, aztan amikor vege, akkor mintha elvagtak volna...alig birok kisantikalni a furdobe... :lol: Jokat szoktunk apaval nevetni. Szoval a mi kovetkezo randink aug. 11, apa szuletesnapja... :roll: :?
Gabi, nagyon jol csinaljatok, en is egyetertek veletek, es nagyon szupi, hogy a problematokat anno ilyen bolcsen megoldottatok!!

Boo, nagyon szep vagy, kutyusod is, es Miron ruhacskai is! :)

Bond, orulok, hogy legalabb nem faj, az is valami.. :roll:
Brit kutatas: azert az hozzatennem, hogy gondolom, ez brit emberekre vonatkozik...hat az itteni erkolcs messze alatta van a magyarnak, meg ha a mienk is romlik rohamosan...hihetetlen dolgokat muvelnek itt az emberek!!

Na, ezt elkuldom, mert aktualitasat veszti..
Vendég

fúúú kezdek kiborulni a babanettől!!!!! Leírom kis szösszenetem, erre nem küldi el! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: No de most nincs időm újra leírni, ezer a dolgom, délután meg kismami torna. Este megpróbálom újra leírni gondolataim.

Jók legyetek Pocisok!

Kép
szisz89

tabati:igen ez az minek hívott akkor be!!!egyedül ezt az egyet nem bírom ebben a dokiban,de amúgy meg egy nagy agy a pasi tényleg voltak már nálunk problémák és ebből a szempontból meg mindenki őt javasolja.Meg ahol dolgoztam a sebészeten a mi orvosaink is őt favorizálják.Csak szegény annyira elfoglalt.

Sikerült felhívnom a fogdokit,így oda is mehetek jöv.kedden,Ja na meg a védőnőhöz is majd vmikor!

Kép
Kép
telokin

Sziasztok!

Rengeteget írtatok megint, úgyhogy csak érintőlegesen...

Tudom, szerencsés vagyok, de én a rosszul létet is megúsztam az elején, s a világon semmi problémám nincs együttlétünk alatt. Nekünk olyan mint volt, sőt...a baby meg nem zavar senkit se :oops: :D
Fájdalmaim sincsen, gyakorlatilag elég fittnek érzem magam.. :wink:

Ne aggódjatok, minden helyre áll majd! Gabi hozzáállása szimpi, mi is meg fogjuk oldani a kettesbenlevést, bár tőlünk az utazás nem áll messze. Hétvégén Slovéniában voltunk, s nagyon jól sikerült.

És ami mindennél fontosabb, nem tudom ki hogy áll vele, de elvállalt az a szülésznő akiről nagyon sok jó dolgot hallottam. Szombaton talizunk, s baromi szimpi volt a telefonban a hangja. Kíváncsi leszek mit mond, vagy mit kell tennem, ugyanis gátvédelemmel szeretnék szülni, persze tudom, hogy bazi sok minden múlik rajtam, a babán, a csapaton...szal nem lesz könnyű, de egy próbát megér. És tudom, hogy ő meg nagyon penge ebben.
Van vki aki még esetleg így szeretne? Vagy még nem gondolkoztatok ezen? :roll:

KépKép

KépKép
ronmay

Ronmay!

Én is a múlt héten találkoztam a fogadott szülésznőmmel, és érdeklődtem a gátvédelemről. Engem kicsit eltántorított, vagyis nem vagyok már anyira elszánt ebben a kérdésben. Persze megpróbáljuk, meg ki ne akarná elkerülni a gátmetszést ha van rá lehetőség...Nekem azt mondta a szülésznő, hogy vegyem meg a Weledának van direkt ilyen gátmasszírozó olaja és a 37? (ebben nem vagyok biztos) héttől kell itthon masszírozni, meg majd a szülésnél ő fogja. De hozzátette, hogy első babánál nagyon ritka, hogy sikerüljön, de a masszázs mindenképpen csak jót tesz. Azt mondta, hogy inkább egy kis vágás, mint egy nagy repedés, és arra rámehet akár a későbbi házasélet is. (na, férjem ezt jól megjegyezte és azóta is mondja, hogy ne erőltessük ha nem megy :lol: ) De szerencsére az én szülésznőm nagyon gyakorlott ebben, mondta, hogy majd ő úgyis tudni fogja, hogy meddig mehet el, csak bízzak benne. Ő nem szokott parancsolgatni, mindent ráhagy a kismamára, ahogy neki jó, de tényleg bízni kell, mert volt már olyan kismama is, aki nagyon ragaszkodott, hogy masszírozza még, ne legyen vágás, és szét is repedt rendesen. Úgyhogy én rá fogom magam bízni.

Kép
Kép
tabati

Boo!

Köszi a szájkosár tippet, nekem eszembe sem jutott volna... Mondtam is már apósoméknak, és lehet, hogy kipróbáljuk, bár nincs nekik szájkosaruk, de majd veszünk. A kenel az mindenképp meg lesz építve, már a babu miatt is, ezt már régebben is terveztük, csak máshova, meg most sürgetőbbé vált. Sajnálom szegény kutyit, aki a kert hátsó végébe van kikötve, teljesen ingermentes környezetben van, alig lát rá az utcára, pedig megszokta, ha valami történik akkor megy ugatni. A másik meg el van engedve, mert ő fél odamenni a kikötötthöz. Ha a másikat engednénk szabadon, akkor rögtön egymásnak esnének. Ezzel szemben a szabadon lévő nagyon szemtelen, mert a kikötött elé áll úgy, hogy az ne érje el és hergeli. :evil: Lehet, hogy már nem is lenne gond, csak épp már az a konfliktus, hogy ő miért van szabadon én meg miért vagyok kikötve... :(

Kép
Kép
tabati

Sziasztok!

Gyorsan végigolvastam az elmúlt 2 napot, hát volt téma rendesen.

Marietta: üdv köztünk. Sajnálom a diabot, kitartást kívánok a számolgatáshoz. Én elég nagy túlsúllyal küzdök, és emiatt agyoniljesztgetett a védőnénim, hogy tutira cukros leszek, de szerencsére csak para volt, az eredményeim tökéletesek!

RÉPA! Nyami!
Szilvásgombóc: holnap megyek a Lidl-be! És ne tessék ilyen finomságokat kitalálni!!! :twisted:

Gabi: elég ijesztő lehetett a helyzet, és nagyon jól kezelted. Nóci egyszer azt mondogatta, hogy állatok vannak az ágya alatt. Nem tudtuk, hogy mit csináljunk, pár napig nálunk aludt, aztán szerencsére elfelejtette.

Niki. Nem irigyellek. Még mindig kórház. De megéri. Gondolom, hogy te is csak Raina miatt vagy elkenődve. Nem tudom, én mit csinálnék a helyedben. Tudom, hogy Nóci jó kezekben lenne, de nem velem..... :?
007: Fogak: :x , táltos gyerek: :lol: szerintem Ancsurti örülne neki, mert a táltosok tudják befolyásolni az időjárást!
Apropó: tud valaki valamit Pagikáról? Neki még nem kellett befeküdnie?

Szex: hát, bizony nálunk sem igazán működik már jópár hete. Apa flusztrálva érzi magát, állítása szerint nem akar kárt tenni a bébiben, pedig mondtam már neki, hogy apukám, azért neked nincs akkora :twisted:

Telokin: mintha a saját formám látnám: sose úgy történik, ahogy eltervezem.

Kép
Kép]
hendegabi

niki72! :)

Azt már nem mondom meg, hogy pontosan mikor, milyen körülmények között született ez a felmérés, de drasztikus eltérések nem hiszem, hogy lehetnek sem térben, sem időben. (Úgy értem, hogy évszázadokkal ezelőtt sem volt sokkal másabb a helyzet és azt sem hinném, hogy akármelyikmásik országban csak minden 200. gyerek születne balkézről)

Az igazság az, hogy az ember sem más, mint ösztönállat. Csak egy fokkal elegánsabb kinézetben és viselkedésben, mint mondjuk egy csiga vagy egy pávián. Ezt mi civilizált magatartásnak hívjuk. De MINDENNEK csak az életösztön, a szaporodás a mozgatórugója. Semmi más. Ezzel magyarázható az is, hogy a férfiak gyakrabban csalnak, mint a nők illetve, hogy egy nő inkább megbocsájt a férfinak, mint fordítva (ugyanis fel akarja nevelni az utódokat). Ez persze semmi alól sem felmentés, csak valójában mi sem vagyunk mások, mint az állatok.
És akármilyen jó most valakinek a párkapcsolata, adódhat olyan helyzet, hogy táncba vihető. Lehet, hogy csak egyetlen éjszaka erejéig, de akkor is meg lehet MINDENKIT bolondítani.
Ha valaki úgy tartja, akkor lehet felháborodni, szíve joga. De ettől még nem válik valaki alja néppé, jó ember maradhat, nem csak ez minősíti önmagában.
Jöhet a kőzápor! :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

007!

Kőzápor elmarad. :lol: Viszont az én szememben minősíti...ez van... :)

Kép
Kép
tabati

Tabati

Igen, vannak spéci krémek, mondjuk az én szülésznőm azt mondta hogy minél hamarabb kezdjem el a masszázst, sőt ajánlotta, hogy a fiúk nagyon szeretik :D :D
Na de persze szombaton én is okosabb leszek majd. Lényeg a lényeg van benne egy kis alkati dolog. A barátnőm januárban szült gátvédelemmel, vagyis azzal akart. kente masszírozta mindent betartott, mégis repedt. Aztán ott a szomszéd, akinek meg egyből sikerült s ha jól emlékszem nagyon nem masszírozta...

az hogy mi mennyire megy rá a házas életre... :roll: :roll: hát én már annyi mindent hallottam ezt is azt is.. ajánlott utána intim tornára járni, sőt előtte is, sőt érdemes mindig csinálni vmit :wink:
majd meglátjuk..

KépKép

KépKép
ronmay

Ronmay!

Persze, ez annyi mindentől függ...másik topicban is volt egy lány aki négy kilós első babát szült gátvédelemmel, s rá sem készült egyáltalán. Én azért is vettem vissza kicsit a dologból, mert eleve szűkecske vagyok....bár talán jól tágulok, majd kiderül...

Kép
Kép
tabati

Bond, innen se repulnek kovek.. :lol: De nem ertek egyet. En igen szomorunak tartanam, ha mikozben en korhazban fekszek 2 honapot egy olyan komplikacioval, amibe en es a baba is barmelyik pillanatban belehalhatok, apa elso dolga az lenne, hogy egy not keritsen, hogy megd..hassa... :shock: Azert en tobbnek tartom magunkat, mint egyszeru osztonallatnak... :?
Vendég

Csajok, most futottam ossze a folyoson egy fosulis osztalytarsammal, ket hetes tulhordasban van... :shock: ugy latszik, itt nem szokas ilyenkor meginditani... :roll:
Vendég

niki72! :)

Nem azt mondtam, hogy az első dolga lenne más nőt keríteni, hanem hogy mindenki találhatja magát más karjaiban adott esetben.

2 hét???????????????????????????????????????? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :?: :?: :?: :?: :?: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Kép
Kép
200907?

Ja, 2-ara vol kiirva.... :shock:
Vendég

Illetve az ösztönállat nem feltétlenül pejoratív értelmű részemől!
Hiszen az, hogy Apa most otthon van Raniaval is arról szól, hogy gondoskodik az utódotokról ahelyett, hogy mondjuk elutazna nyaralni.
De a krumplileves készítésétől kezdve (táplálék, túlélés biztosítása) a gyerekruha vásárláson át (megadok neki mindent, hogy felnőhessen) egészen a státusz szimbólumokig (házam, autóm van, mellettem nem lesznek anyagi gondjai a családomnak) mindenben az ösztönök dolgoznak.
A lényeg, hogy vagy a dugás vagy a túléléshez való biztonság motoszkál a háttérben. Valóban nem hagzik túl elegánsan, de ha mindent lecsupaszítunk, akkor ez van a mélyén. :roll:

Kép
Kép
200907?

Niki!

A két hét túlhordás az tényleg elég durván hangzik! :shock:

Kép
Kép
tabati

Fu, lehet, hogy en tul romantikus vagyok? :lol: Ja, az biztos, hogy nem marad mostansag sok energiaja.... :lol: :lol: :lol:
Ugyebar kicsi lanyunk hyperaktiv...elso napok utan azt mondta, hogy ha sokaig bent leszek a korhazban, lehet, o is elkezd verezni.. :lol: :lol:
Vendég

Tabati

Ja én se rendelkezem extra méretekkel :D :D meg mondják is hogy első babát nehéz így bla bla, persze ha nem megy nem megy. ki tudja mi lesz még?
csak szeretném ha össze jönne..
a striák miatt is aggódtam, gyakorlatilag 0-tól kenem magam, bár jól tudom, hogy nem ettől függ, hogy lesznek vagy sem. eddig megúsztam. lehet híú vagyok? :lol:

KépKép

KépKép
ronmay

Ronmay, en is mindig azt olvastam, hogy a terhessegi csikok csakis a hajlamon mulnak (oroklodik) es hiaba kenjuk....na, leirom az en peldamat:

16 eve elso lanyomnal nem kentem, csikos lett a hasam, es eleg csunya..Aztan, -mivel a volt ferjem sebesz volt es konnyen hozzajutottam- csinaltattam egy plasztikai mutetet, tokeletesre csinaltak a hasamat, feszes, tok lapos... Aztan terhes lettem Raniaval, tutira vettem, most is csikos lesz, kinyulik, merthat mar oregebb is vagyok, meg a bor meg feszesebb is a mutet miatt..azert kentem, hatha...Vichyvel...egy csikom se lett... Ugyhogy azert kenjetek!!!!! :D
Vendég

Először is...visszajött Arany Elveszett lovasa :lol: :lol: ! Bond, nagyon sajnálom a fogadat és szerintem is igaza van Boonak Béres Ca!!!! Hajrá...szép kis zöld gyogyó, olyan almazöld.... :wink: Viccen kívül szedjed!!!

Gabi1!
Egyáltalán nem vagy rossz Szülő...igen nagy hiba, hogy sokan elfelejtik a Gyermekek után, hogy azért nem csak anyák, hanem NŐK is....és kell a kettesben lét. Valszeg Nálunk is szitter lesz majd, mert nincsenek használható Nagyszülők a közelben, sajna Anyuék Szegeden vannak :wink: :wink: ! A gond akkor van, ha két fél nagyon eltérő hőfokon mozog! Például furcsa, de mi tudjuk a Párommal, hogy a mi kapcsolatunk KARMIKUS kapcsolat, nem ebben az életünkben kezdődött....kineziológusunk is megerősített, túl sok olyan dolgot fogadtunk el egymásban (nem megalkuvásként), ami elől normál esetben elmenekültünk volna....

Boo! Igen engem csak viharnak hívnak soxor a Szüleim is....sok dologgal szembesítettem a Párom, amit persze Ő is tudott, de senki nem merte, vagy akarta Neki megmondani....(én meg igen, mert tudtam, hogy Őt akarom és nagyon szeretem és nem akartam, hogy nagyon komoly de megváltoztatható dolgokon csússzunk el).

Gabi1
Lányod! Boonak igaza lehet, valszeg még lát dolgokat, de ha megrémül tőle, akkor az nem túl jó...beszélgessetek nappal Vele erről, hogy mit lát, mit érez??? Soxor a Gyerkőceink rejtett képességeit mi magunk nyomjuk el, de nehéz lehet eldönteni, hogy most ez rossz, vagy nem, mert ha Szegényke közben fél...akkor az lehet rossz szellem is...ilyen jellegű könyveket nem sokat olvastam...talán utána lehetne nézni neten???

SZEX kérdés:
A Férjem eleve ki van akadva a megcsalás dologtól....azt meg egyenesen pofán vágná aki terhesen csinálná....erre azt mondta, hogy az az ember nemhogy az apa szerepre, de a felnőtt szerepre sincs megérve. Mert hogy azt el kell taposni, mint egy férget!!!

Párom még sosem csalt meg senkit (pedig volt amikor az exe depis volt és fél évig semmi nem volt!!!!!! Nagyon lelkizős pasi! Meg nyilván függ kortól, megélt, megtapasztalt dolgoktól is, van akit a "lógója" irányít és van akit a szíve meg az esze!!! Volt nekem is ilyen pasi is, meg olyan is!
Amúgy az ex Kedvesem szlogenje" Őt is unják már valahol, akármilyen bombázó is"....és az újdonság varázsa gyorsan lecseng ám......és azért mert valaki mondjuk éppen kívánatosabb, szebb, mint mi az egy dolog...attól még csak a "dugás" része működik, az együttélés, összecsiszolódás koránt sem biztos...és van aki ezt mérlegeli és felfogja, van aki meg kockáztat és soxor nagyot szív (meg is érdemli)

Nálam a megcsalás megbocsájthatatlan bűn...nem fér bele az értékrendembe, Baba nélkül sem......egyszerűen többszörösen megtorolnám.....ilyen vagyok!

Tickerplayground.com
breki76

Boo!

Aranyos a pocid! De nem ér eltakarni :wink: :lol: !
Meztelen pocit kérünk :D !

200907?

igen mindenki csábítható...de én attól érezném többnek magam, ha mégsem tenném meg...valahogy büszkeséggel töltene el!!!!!

Tickerplayground.com
breki76

Sziasztok!

Lehet,sot biztos mashogyan mukodnek a pasik,es igazat adok egy reszben Dodinak...de eppen amiatt,hogy MAS allapotban vagyunk,lehetnenek ok is toleransabbak,mivel eppen mi is maskeppen mukodunk.Szerencsere megbeszelheto,sot...muszaj valakire szavakkal is hatni,mint ahogy Boo is csinalja,es en is.
A pasik rendesen oszton lenyek,de a vilag valtozott mar akkorat,hogy bizonyos esetekben az osztont visszaszoritsuk,es ettol leszunk emberibbek.Azert hallottam olyan velekedest mint Dodie...a lany eppen ezek miatt adott meg mindent a parjanak,akar fogat osszeszoritva is,mert nehogy felremenjen...megis felrekacsingatott...akkor tehat nem minden ezen mulik,talan mas is kell hozza...(ezt nem rad ertem Dodi,csak mint egy pelda).
Es azert meg kell tanulni uralkodni magunkon...nekem sem leanyalom a varandossag minden perce,megis uralkodok magamon,mert ennek igy kell lennie,ez a folyamata....

Szia Moncsy!Jo hogy beneztel!Otulok hogy jol vagytok,es elvezzetek a tavaszt!!!!Jo vasart csinaltal!Majd mutasd meg :wink: !

Nikici:Feltetlen kerek fotot rola!Amennyi rosszat hallottam a vedonokrol...lehet jobban is jarok hogy itt ilyen nincsen.Apa ragaszkodik a dula felfogadasahoz,persze en is,csak meg kitolnam ezt a szules elotti 1 honapra...nagyon jol kepzett,segitokesz a hangja alapjan...es minden kerdesemre valaszt fog adni :lol: Orulok hogy igy latja.
Hogy torjon le a keze annak aki ellopja mas kertjebol a tujakat :evil: En a ligetben is lattam hajnalban,gyokerestul loptak a viragokat,amiket elozo nap ultettek ki....Ra is szoltam!Felhaborito!
Szebb napot kivanok!

Sillia:Spenotos rakott teszta

teszta(akarmilyen,kismasni,csavart,stb)
spenot
fuszerek(so,bors,fokhagyma)
kemenyito(liszt is lehet)
tejszin
sajtkrem
csirkesonka
vaj

Tesztat megfozod,lecsepegteted.Spenotot megdinszteled olivan,fuszerezed,turmixolod.En sajtkrem nelkul csinaltam,de jo ha van.Szoval besurited a spenotot a kemenyitos tejszinnel(lisztessel is lehet)belenyomsz meg sajtkremet.A sonkat felvagod aprora,osszekevered a tesztat a sonkaval es a spenotos trutyival.Egy tepsit kivajazol,bele a cumo,a tetejere meg egy par csik vaj,es mehet a sutobe.Oszesutod,mikor picit barna a teteje,akkor van kesz.Tejfol mehet a tetejere,de meg lehet szorni reszelt sajttal is :wink: :wink: :wink:

Apa egyik kedvence!!!En egy fozelekfaloban ettem ilyet,aztan kitalatam hogyan keszitsem...azota slager kaja!

Kép
Kép
ancsurti

breki76!

Aranyos vagy! :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Valószínűleg jól is döntenél, ha nem tennéd meg. De mivel az élet nagyon faramuci helyzetekbe is sodorhatja az embert, soha ne mondd, hogy soha... :wink: :lol: :lol:

Elítélés, megtorlás.
Biztos nektek is volt/van olyan személy az életetekben, akire felnézte(te)k, tiszteltétek. Legyen az tanár, munkatárs, ismerős vagy akár a sarki zöldséges bácsi. Mi lenne, ha kiderülne róla, hogy annak idején ő is félrelépett [Nagyapáink korában még akár bordélyba is járhatott]? Leesne a piedesztálról vagy csalódást okozna ugyan, de ott maradna?
Vagy képzeljétek el, ha hirtelen mindenkinek 3 feje nőne, aki megcsalt valakit és el kéne költözniük egy másik bolygóra. Szerintetek mennyien maradnánk a több, mint 6 milliárdból? Tartok tőle, hogy elég szellősen lennénk hirtelen... :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Volt amikor lett volna rá alkalom, de nem tettem, mert beugrott az akkori Párom arca és igazán jó érzés töltött el utána...a pasi még vagy egy évig próbált udvarolni és állítólag azóta is én vagyok élete nagy szerelme... erre én azt mondtam, hogy "azt te csak hiszed....1x-űen nem kaptál meg és ezt nem tudod elhinni, de nem lehetsz szerelmes egy nem is ismert dologba" ez csak kivetítése annak, amit érezni akarunk

Tickerplayground.com
breki76

Na folyt.kov.

Gabi:En igenis helyeslem a hozzaallasotokat.Kell neha idotszakitani magatokra is,amikor csak Ti vagytok egymasnak.Ez nem onzoseg,ettol lesz kerek!Szerintem nalunk ez is baj lehetett a szuleimnel....csak anyura maradtunk,apam nem vette ki a reszet semmibol,es meg nem is foglalkozott anyuval sem.Persze hogy anyu elvalt tole 4 gyerekkel...igy tudta hogy mire szamithat!
Csak igy tovabb,ettol maradtok boldog csalad!!!

Boo:Jo a dumad! :wink: Es szep a pocakod!Mennyire mas a formank...az enyem elore allo nagy kerekseg..es mar nagyon erzekeny a koldokom...tegnap vettem eszre,hogy mar nem sok van az elsimulasaig...rossz ha hozzaer a ruha :(
Muzli-repa=egeszseges eletmod :lol: :lol: :lol: :lol:
Jo kis rucikat szervaltal!

Telokin:Doki: :evil: :twisted: :twisted: Nehezen ertem ezt a hozzaallast :roll:

Tabati:Igen irigykedem :oops: :oops: !Kutyikhoz kitartast!Joghurtos pohar a cicamnal is jatszik :lol: :lol: :lol:

007:Hat en nem ertem ezt a kalcium innen meg onnan szivodik el,de teny hogy szukseg van a potlasara....a sajt sem a fogadba epul be elsokent....

Lola:Jo vasart csinaltal...nekem is kene haloinget szereznem,de uuutalom a gombokat...valami athajtosra,patentosra gondoltam...na az meg szep kor lesz itt beszerezni...kismamaboltban kaphato,na majd megnezem,hatha lesz akcioban...a haloinget is utalom am!!!

Na most ezt elkuldom....

Kép
Kép
ancsurti

Megcsalás:
100%-ban tudom mondani, hogy minket nem lehetne egyetlen éjszaka erejéig megbolondítani. Ez max azokra vonatkozik, akik végigalusszák időnként az éjszakát és eljárnak egyedül este. :lol: Ahhoz, hogy felrelépjen valaki, kell az alkalom. Nekem marad a játszótér-bevásárlás-Sote kör, egyiket sem tartom épp jó helyszínnek.
Egy jó statisztikát hallottam egyszer a Spektrumon: kb minden 400. ikerterhességben különböző az apa. Nem adok sokat a női hűségre. :twisted: A nők biológiai indíttatásból pont félidőben hajlamosak félrelépni, a megszokott partner ilyenkor hátrányba kerülhet. A női félrelépések így sokkal hatékonyabbak.
Részemről egyértelmű a monogámia, házasságban nekem csak ez az elfogadható. :wink:

007,
A páviánok nem monogámok. :lol: De a hímek spermája erre be van tanítva, agresszív az idegennel szemben, egyfajta gátat képez az újabb adag ellen. 8) Ez az embernél is így van, tehát eredendően sem vagyunk monogámok. Ha biológiai érdek úgy kívánja, azért bőven vannak "hűséges" párok az állatvilágban, sőt monogám hármasok is. Pont a túlélés miatt alakult ki a monogámia, mert van, hogy az hatékonyabb, mint a sok partner.
Fogakkal kapcsolatban ne legyenek illúzióid. :lol: A baba viszi onnan a kalciumot, ahol talál. A régi mondást "egy gyerek, egy fog" azért valamire alapozták. :twisted: Még szerencse, hogy manapság azért jobbak a fogorvosok. Nekem sem tökéletesek, de a három gyerek még nem került fogba. :wink: Ha ki van ölve az ideg a fogból, arra van ítélve, hogy előbb-utóbb darabokra törjön. :?

Hendegabi,
Értesz hozzá, hogy apuci önbizalmát növeld. :lol:

Tabati,
Mi lenne, ha engednétek a két kutyának, hogy lejátszák a meccsüket? Ha megvan a sorrend, akkor már abbahagyják a marakodást, így meg csak az alkalomra várnak, hogy egymás torkának essenek. 6 évig volt kutyim, nem volt egy egyszerű eset, pedig csak egy skót juhász szuka volt. Rengeteg kutyaverekedést láttam, de komoly sérülést nem, max néhány cafatos fület.
Vszínűleg a 37. hetet mondta a védőnőd, mert akkor már akár jöhet is a baba.

Ronmay,
Én szeretném már végre megúszni a gátmetszést, szerintem nem sok rá az esélyem, pedig harmadiknál már pikk-pakk működnie kéne. :?
A gátmetszés nem garantálja, hogy nincs repedés. Egy elég brutál repedést is szépen össze tudak már foltozni, az már nincs, hogy majd tönkreteszi a házaséletet.
Nálam úgy volt a másodiknál, hogy nagyon nem akartam a gátmetszést, de amikor már ott voltunk, akkor az egyetlen dolog, amit akartam, hogy kint legyen. :lol: Pedig csak pár perc volt az egész.
Ha viszonylag lassan megy a dolog, akkor lehet szórakozni, de nem mindíg. Ha van EDA, nagyobb az esély. Meg persze az sem mindegy, hogy a feje 38 vagy 32 cm-s, ami pedig csak súlyfüggő.

Intim torna:
Ha nem császár, a szülés napján is el lehet kezdeni. Először lábgyakorlatok. Fekszünk az ágyban és pedálozás. Ez napjában többször. Használ a vizesedés ellen is. Pár nap után jöhet a többi, érdemes időben megtanulni a Kegel-gyakorlatokat, nem egy nagy kaland.

Lola,
Nem mernék tehenes hálóinget venni most. :lol: Apa így is röhögőgörcstől fetreng a szexi hálórucijaim láttán. :twisted:

Gabi,
Nem egy kellemes éjszakai program. :? Én is csak szépen megvígasztalnám és remélném, hogy ennyi.
Elég értelmes dolognak hangzik, hogy kell a rendszeres "gyerekmentes" idő. :roll: Nekem kell az is, hogy egyedül legyek, amikor senki nincs a közelemben, de éjszaka még nem voltunk távol a gyerekektől mindketten. Arra még nem értem meg. :lol:

Nikici,
Megcsalásilag egyetértünk. :wink: Nem tudom, hogy valaha megcsalt-e valaki, de egy olyan helyzetben, hogy én a kórházban az "életünkért" küzdök, pasim meg félrek..., én biztos nem lennék onnantól köszönőviszonyban vele.
A védőnődnek semmi köze az uh-hoz és egyébként semmihez sem. :shock: Engem biztos nem érdekelne, hogy mint mond, ez egy szolgáltatás, amit ha akarsz, igénybe veszel, ha nem, akkor nem.

Dodi,
Ha egy pasi is 10x kel éjszaka, neki sem lesz kedve egy kis kósza szexre. :lol: A munkamegosztás sokat segít. Másodiknál enyém volt a szopi kör, apa meg rótta a büfi köröket és számolta az autókat. Az, hogy másnap ő megy dolgozni, nem érv, nekem még csak türelmetlennek sem lehet lenni, tehát az én éjszakai nyugalmam pont ugyan annyit ér.

Niki,
Oxitocin csak az orgazmustól van, egy sima szexnek nem sok köze van a babához. :lol:

Kép KépKép
lorca

Meg valahogy úgy vagyok vele, hogy mivel tud többet nyújtani az a másik, mint a Párom...elnézést, de hosszabb, vagy vastagabb a fütyköse, esetlegesen alpáribb hangokat tud kiadni az orgazmusa közben??? És azokban a helyzetekben vajon jobban helyt állna -e, amikor igazán szükségem lenne rá????? Vagy akkor is csak az ágyig jutna az agya????

Amúgy nagyon érdekes...voltak kapcsolatok, amikben nem fejlődtem, sem érzelmileg, sem szellemileg, sem anyagilag, sem sehogyan......egyszerűen visszahúzók voltak. Viszont most a Férjemmel amióta együtt vagyunk mindketten fejlődtünk és már megállapítottuk párszor, hogy nincs olyan akadály amit eddig együtt ne győztünk volna le...szóval most én azt mondom Bond, hogy SOHA!!!!

Tickerplayground.com
breki76

ancsurti! :)

Dehogynem épül be a sajt egyből a fogamba! Csak győzzem onnan kimacerálni... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: (Na jó, ez csak a poén kedvéért volt, de a tejkaramellában tényleg pont ezt nem bírom: ha reggel bekapok egyet, akkor még este tízkor is bányászhatom kifelé, úgy beleragad... :evil: :evil: :evil: :lol: :lol: :lol: )

lorca! :)

Nem bántam volna, ha utóbb törik darabokra, nem ilyen hamar. Most már mindegy...

Amúgy kösz a tanácsokat, csajok! :wink: :D

Kép
Kép
200907?

breki76! :)

Ámen! :wink:

Kép
Kép
200907?

007,
Szerintem nincs szükség arra a közel 7 milliárd emberre :lol:, főleg úgy, hogy 2,5x többen születnek, mint ahányan meghalnak. Kórházi tartózkodás alatt félrelépő pasi, de nő is tőlem mehet a Marsra, az összes. Nekem nincs azzal gondom, hogy valaki nyitott kapcsolatban éljen vagy kapcsolatban keressen partnert, ha az már nem működőképes. Egyéjszakás kalanddal sem - nálunk így indult a kapcsolat, még csak telefonszámot sem kértem. Azzal viszont van, amikor a másiknak szüksége van a párjára és az inkább máshol kutakodik egy gyors menet után.
A fogaknál én is az utóbb törik verzióra szavazok, de ez nem demokrácia. :lol:

Ronmay,
Stria nekem eddig csak az elsővel volt. Jó vörös és vastag. Halvány fehéren megmaradt, de egyáltalán nem zavaró, n hamar eltűnt. Még mindig jobb, ha valaki a terhességtől csíkos, mint a konditeremtől. :lol: Pont tegnap láttam egy pasit az utcán, jellegzetes dülöngélő maci járással és a karján vöröslöttek a csíkok, gondolom mindenféle szterodid, protein és súlyzó hatására rövid idő alatt iszony megszaladt az izomtömeg. Na az igazán ronda volt. :twisted:

Niki,
2 hét?! :shock: Végülis a normál terhesség 42 hetes is lehet, de azért aggódnék nem is kicsit.

Kép KépKép
lorca

Niki:Akkor most csak pihenj,es trecselj velunk!!!
Erdekes,de itt is lepten nyomon azt hallom hogy mennyire "szabadon"kezelik a parkapcsolatokat....Hat nem tudom...Azert csak eljon az a pillanat az ember eleteben amikor mas szempontok fontosak....Sajnos megy ki a divatbol az erkolcs... :(

Szisz:En ha nem felejtem el :oops: akkor Ctrl+c!!!!

Ronmay:Szeretnem beprobalni a gatvedelmet...Remelem a dula ebben is segitsegemre lesz majd,es eleg sokat probalok olvasni errol...majd meglatjuk!

Hendegabi:Az itteni baratnom kisfia foggal szuletett!Lehet hogy kezd ideerni a kuldott joido!!!Ma tenyleg elmegyek a turiba.Tegnap apaval setaltunk egyett 7 fele,csillapodott a szel szerencsere...
Latom nalatok Te vagy a tettrekeszebb :lol:

007:Na azert ne legyunk mar ennyire osztonallatok!En ugy tudom emberekbol vagyunk,es tudunk uralkodni az osztoneinken :roll: :roll: Es tudnunk kell merlegelni,mint mar irtam...Biztos mindenkinel elofordulhatott hogy beleszaladt valamibe,amibe nem feltetlenul kellett volna....az hogy az mikor volt...hat azert lehet esszel is mukodni,nem csak osztonbol!!!
Sajnos vannak akik tudnak ocsmanyul viselkedni,es ezt nem lehet elore tudni.De azert en bizok a paromban,es bizok magamban is...reszemrol nem buli mar a felrekacsintgatas(az is 1x volt :oops: )meg az egyik agybol a masikba valo ugralas...
Azert ismerek olyat aki nem foz,nem takarit...osztone az ezekszerint nulla,pedig csajbol van...eppen ezert irtam,hogy valtozik a vilag,nem minden no szeret hazimunkat vegezni,illetve van mar mas formaja ennek is...etterem,bejarono,stb.De hogy csak a szexen muljon sok dolog,azert evvel nem ertek egyet....
Az viszont teny hogy semmi nem tarthat orokke,es erre oda kell figyelni!!!

Kép
Kép
ancsurti

Bond: :lol: :lol: :lol: Tejkaramella az sporolos egy dolog!Reggel megeszed,este meg mindig ugyanabbol csemegezhetsz!!!

Breki:Melysegesen egyetertek!Mitol is tobb es jobb az a masik mint a parom?Na ez az.Ezt kellene kerdezniuk maguktol az embereknek...egy kosza szextol?Ugyan mar!
Volt ido mikor ez kevesbe volt fontos,de 1x leptem felre "csak".Azota azert ez felmerul bennem,nem mintha barmikor is azota megfordult volna a fejemben a megcsalas...
Raadasul 20 honapig kibirtuk egymas nelkul(3x talakoztunk par napra)akkor ne ez legyen a mervado...

Kép
Kép
ancsurti

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.13 22:31-kor.

KépKép

KépKép
boo

Lola!

Ügyi vagy :wink: ! Még nekem is lesz egy köröm Asiaba, melltartóért, hálóingért, köntösért...
Sok híresség ott (is) vásárol, de én nem is csodálom, van amiért érdemes elmenni :wink: ! Azon azért kiakadtam tegnap, hogy "Mónikát az Asia-center öltözteti", szerintem ez megaciki :twisted: ! Kevésbé "nemzetközi" szponzort nem sikerült befűzni...? :roll: :lol: :lol: :lol:

Boo!

Íme a nyári kollekcióm :wink: ! (Bár így elég bénán néznek ki, de divatbemutatót nem tartok :twisted:, tényleg sokkal jobbak élőben :roll: )
Kép Kép Kép Kép

Ja, meg ugye a fekete "maharadzsa-naci", az rajtam van :wink: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.13 22:32-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.13 22:33-kor.

KépKép

KépKép
boo

Ancsurti!

Egy férfi mindig tud kedveskedni a feleségének, például megdicséri, hogy de csinos vagy stb (persze csak ha úgy gondolja). Édes volt ma is a Párom, azt mondja, "Nagyon csinosak vagytok"! Például Ő sosem nézi a csajokat, A volt vőlegényem mindig a szőke nőket nézte (pedig a szőke barátnőjét cserélte le rám, majd engem egy szőkére) utána mondta is nekem, hogy a párja mindig mondogatja, hogy miért nézi folyton a feketéket??? Erre mondtam neki, hogy beteg vagy bakker... kényszeres, nem értem miért jó az, ha a másikat ezzel megbántja??? Volt, hogy az üzletben hagytam ott a francba, mert valami iszonyatos gáz ronda nőt nézett én meg mondtam neki, hogy legyen kedves menjen oda hozzá és nézze már meg, sőt szedje is fel nyugodtan, mert olyat érdemelne, amilyen az volt...hát kiakadt. De ezek szerint azóta sem tudott leszokni róla...gyagyás!

Apropó múlt hét kedden voltunk Miklósa Erikán...a lényeg, hogy eszembe jutottatok, mert egy vadidegen öreg nő elkezdte a pocimat piszkálni.....így néztem :shock: :shock: :shock: mi van??? És mondtam neki, hogy ne haragudjon, biztos kedves akar lenni, de nem annyira díjazzuk, bocsi, végül is nem az Anyukám, vagy rokonom........Nem semmi volt! Nekem eszembe nem jutna...max kedvesen mosolygok a Pocisokra, de hogy piszkáljam egy vadidegen pociját :shock: :shock: :shock:

Tickerplayground.com
breki76

Nem olvastam rendesen végig, de majd pótolom...

Viszont gyorsban annyit, hogy én megmondtam apának, hogy ha "hirtelen felindulásból" megcsalna:
1. Nem akarok tudni róla!!! (Elém ne álljon töredelmesen bevallani, mert kicsit sem értékelném :evil: ! Nem elég, hogy hűtlen volt, még az "orrom alá is dörgöli", na neeeem!)
2. Valószínüleg megbocsátanám! (Nyilván nem a "most"-ot veszem alapul, hanem mondjuk 10-20 év múlva, 2-3 gyerek, és rengeteg közös öröm, bánat, siker....után nyilván nem rúgnék fel mindent egy "kóbor patron" miatt!!!!)
3. DE! Hiába bocsátanám meg, és maradnánk együtt, valószínüleg állandó vitaalapot képezne ez, és én bizony hánytorgatós vagyok!!! Szóval erre viszont lehet, hogy rámenne a kapcsolatunk!

Ezt a Ricsi tudomásul is vette, ezért szívből mondja azt, hogy nem ér ennyit az egész! A pasik az ilyen "úgyis elválnék" típusú fenyegetéseket nem veszik komolyan, max. egy friss házasságban. Ők is tudják, hogy nem rúgnánk fel sok-sok év házasságot, akárhogy is gondoljuk most! Viszont ha felfogják, hogy nem maga az aktus ténye vezet a váláshoz, hanem az okozott törés (sok esetben) szépen fokozatosan rombolja le a hosszasan felépített kis életét, egyből jobban fontolóra veszi a dolgot :wink: !

Ha kapcsolatot kezd mással, akkor persze nem kérdés, hogy dobbantok, de legalábbis alapjaiban gondolom újra az életem, mert ott valami nagyon nincs a helyén!!! De ez megint egy kivesézhetetlen téma....

Ez a májnelíbe vélemény :wink: ![/i]

KépKép

KépKép
kicsidodi

Örülök, hogy tetszenek :wink: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi! Jók a rucik :wink:
Nekem a kedvencem a tappancsos felsőm, amire rá van írva, hogy kickin' baby és 2 talp a pocin :lol: :lol:

Ancsurti! A kilókról jut eszembe....4 nap alatt 1,3Kg-al mértek többet az orvosnál, úgy hogy sokkal lengébb ruha volt rajtam, de nem izgatott, mert tudtam, hogy ez lehetetlen.....erre eltelt egy hét és most meg könnyebb vagyok, mint előtte.. :roll: Miért, mert lejött a víz egy jókora része!!!! Szóval ne izguljon senki, mert aki hajlamos a vizesedésre ott komoly kilókat nyom...Anyum a terhesség alatt is nagyon vizesedett, meg amikor elkezdték kezelni a pajzsmirigyét 1 hónap alatt 15 kg-ot fogyott (nem azért mintha annyi zsír lett volna, hanem kiment belőle a víz) és újra láttam a szemét és a csillogást benne!!!

Tickerplayground.com
breki76

Ezek amúgy olyan rucik, amiket simán lehet hordani nem Babásan is és nem kerülnek egy vagyonba....szeretem az Ázsiát nagyon!!!!!!

Tickerplayground.com
breki76

Sziasztok kismamik!

Végigolvastam a nap eseményeit, hát volt mit, már nem bírlak beneteket követni :lol: !! Igyekszem felvenni a tempót.
az a pasi tényleg egy szemét állat aki a terhes feleségét megcsalja, ő gyerekét is hordja.

Kicsidodi, Breki: Sajnálom a cukrot, hozzátok képest az enyém semmiség, még szégyellem is magam hogy panaszkodtam.

Boo: Nagyon szép a pocakod, a rucik édesek, és a kutyi is nagyon aranyos.

Lola: Tényleg sok mindenben hasolítunk :D !!

Ancsurti ezt a receptet én is kipróbálom, apa úgyis szereti a tésztát.

Stiriák nekem már az elejétől voltak, de csak a mellemen , hasamon nincs, bár nem híztam sokat, 5 kg-ot eddig, néha még aggódok is hogy ez normális?
Ja, azt akartam kérdezni hogy ti nem tudjátok az uh. időpontokat, mert a dokim 28.hétre mondta hogy menjek el, de már több helyen is olvastam hogy elvileg 30.héttől van. Most nem tudom hogy menjek hétfőn vagy ne.
marietta1982

Na csajok azert jo kis tema kerekedett itt...mennem is kene lassan,mert lemegy a nap.

Boo:Jol fogalmaztal!Tanulunk a hibainkbol tobbnyire...

Apanak most meseltem,persze tegnap is,mirol is diskuralunk....
Nevetett,de megerto nagyon is...pedig most "maskepp"gondoskodok rola.Es o is azt mondja hogy nem a vilag ez a par honapos ingadozas,es ennek nagyon orulok....szerintem kell egyfajta erettseg hogy ezt valaki felfogja ferfi letere.Azt mondta,pedig nem alacsonyabb a libidoja mas pasienal,hogy azert a szex nelkul meg lehet elni,de eves,ivas,levego nelkul azert nem.Szoval nem csak osztonokrol van itt szo.Es apro cetli fogadott ma is,hogy mennyire fincsi kajcsit visz ma is magaval a meloba,es hogy mennyire szeret!!!!
A bokokrol ne is beszeljunk!!!
Lam jol megbeszeltuk akkor ezt a dolgot,es nem feszegetjuk tovabb..talan igy masabb is a rahangolodas,mint az allando frusztraltsag!

Kép
Kép
ancsurti

Sziasztok!

Voltam a háziorvosomnál. Kaptam másik vastablettát, mert kiderült, hogy a tardyferon már kislány koromban sem szívódott fel. Kaptam másik fajtát, kint van a konyhában, fogalmam sincs, mi a neve, de állítólag sokkal korszerűbb.
A savra meg rennie-t szedhetek, 4-5 db-ot egy nap úgy, hogy a vas meg a rennie között elteljen 4 óra.
Tegnap csak éjszakára vettem be egyet, és szerintem ma is ki fogom bírni estig.
Szerintem arrébb helyezkedett a Petra, mert egyrészt megint olyan a hasam mint a hullám-medence.

Szex: akkor azt képzeljétek el, amikor mi próbálkozunk: én a nagy hasammal, a párom meg egy lábbal (mert a jobb lábára még támaszkodni sem tud). Van, hogy röhögésbe fullad... :D

Boo! az én kutyáim is szerették/szeretik a sárgarépát. A pincsi kutyusaim (már nem élnek :cry: ) hangosan sírva követelték a sárgarépát. Amint Anyu elkezdte a répát pucolni, már ott ültek a lába előtt a nagy gülű szemeikkel.

Majd jövök még, csak megyek gyorsan főzök egy zöldborsólevest + túrógombócot.

Kép
katy76

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?