Pironya! Köszi a hiányolást!

El szoktam olvasni mindennap amit írtok, de Marcim nem szereti ha ülök, ilyenkor úgy el kezdi rugdosni a bordáimat, hogy komolyan fáj, így aztán olvasás után már nincs erőm még írni is, inkább lefekszem.
Nálunk pont fordítva van: a többi kolléga vendégeli meg az elbúcsúzót, hoznak enni, inni, meg valami ajándékot vesznek közösen. Én rettenetesen utálom, ha felhajtás van körülöttem, se születésnapot, se névnapot, semmit nem ünnepelek szűk családi körön kívül, így előre rettegtem a búcsú bulitól, de szerencsére a főnököm, aki tudja ezt rólam, hogy utálom az ilyesmit, lefújta a felhajtást, hogy engem nem enged elbúcsúztatni, mert én úgyis jövök majd vissza dolgozni két év múlva. Sok kíntól mentett meg ezzel a húzásával, örökre hálás leszek neki ezért.
Az angolpólyánál szerintem jobb a rugi. Már a kórházakban sem nagyon használják. Én az Istvánba fogok szülni és szólt a védőnő, hogy ha megyünk szülni, rögtön vigyünk magunkkal 5 napra való babakelengyét is, mert nem adnak a kórházban ruhát, abba öltöztetik, amit mi viszünk.

Ez számomra teljesen új volt, még jó, hogy mondta, mert Marcim pucér lett volna az első nap.
Csiri! Igen, több is a C&A-ból van. Szeretem nagyon, mert szép dolgokat lehet kapni és nem vészes az áruk. Az ujjatlan bodykat arra az esetre vettem, ha nyáron nagyon meleg lenne. Egerben a Szent János Hotelben leszünk, két éjszakát. Van valami javaslatod, hogy mit nézzünk meg feltétlenül? A váron kívül persze, mert az a kedvencünk, oda mindenképpen megyünk.
Na, most már nekem is fel kell állnom, kezdődik a rugdosás.