Először is:
Drága Katica!
Az isten éltesse gyönyörű, édes kislányodat! El sem hiszem, hogy már egy éve volt, hogy annyira izgultunk értetek, és könnyeztük a megható szüléstöridet! Amikor először tettél fel képet róla, mindenki szerint édes kis modellalkatú baba volt! Ez most sem sokat változott, de egy gyöny kislány lett a pindurka kis csomagból!
Anya, nagyon helyes Kincső azzal a hatalmas kiflivel! Nekem eddig nem is jutott eszembe bekötni az etetőszékbe, de most hogy látom...
Honey, szegény férjed! Tök durva, hogy ennyit várni kellett a kórházban! Ha feltartja a szíve magassága fölé a kezét mindig, úgy nem fog annyira fájni. Ezt hallottam valahol. Tényleg göndör a hajad? Cuki a kis palacsintaevőd!
Évi, Lilla annyira szép! Jó a kiskocsid, P3?
Fürtöske, Marci olyan nagyfiú azzal a sok foggal!
Kaját én is mindenfélét adok neki, csak a tejjel vagyok óvatos, de tegnap pl 3 mézespuszit becsókolt...

Ma meg zserbót evett. Nem lett kiütés, meg semmi. A mi kajánkat simán eszi, de joghurtot meg ilyeneket nem merek adni. Bár lehet ez képmutatás, mert a péksütiken mindben van tej, kivéve a fánkot (aranycipós), azt meg nyomat mindenfélét. Szerintetek normális, ha ennyit eszik, és ilyen butál kajákat, mégsem hízik? 2 hete volt 7,3 kg, most meg 7,35. Miért nem nől? Basszus, már meg vagyok ijedve. Mi a fenét adjak még neki?
Jaj, a barátnőmnek megindult a szülése, pedig még csak 30 hetes. Sikerült megállítani, vissza is zárult a méhszáj, de csak pár órán múlt, hogy megszülessen a baba, pedig nem is fájt neki annyira, de mégis bementek a kórházba (szerencsére)
Koraszülésről jut eszembe: Écikével és Zolikával mi lehet? Már ő is elmúlt egy éves!
A kórházi hiányról: A barátnőm szülésre vitte magával az epidurál csomagot (megvette a wolfban), mert szóltak neki, hogy hiánycikk szülésnél.