A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

Nem kinaiban vettem hanem van itt keszin egy kis rövidárú bolt!!!
Fonal ,méteráru,gombok stb..
Ott vettem 1200.-
Vendég

Na megjöttünk!

Megint, mennyit irtatok!!!!!!!

Bari: Tényleg NAGYON cuki az ágynemű!!!!!
Csiri: Tudtam, hogy Te vagy a nap hőse!!
Mia: frappánsan. Mond meg, hogy lesz neked ott elég "bajod"
és majd otthon nézegetitek egymást! :o :shock: :D

Ma én is alakítottam: Jöttünk haza apával és mondtam, hogy be kéne
szaladnom a védőnőhöz...... (gondoltam én, majd ott megmérem magam) - mivel az a mérleg mást mutat mint az itthoni...
Be is mentem....... Megmondtam neki, hogy azért jöttem, mert nagyon ritkán találkozunk, és szeretném tudni, hogy mennyi jött rám :wink:
Rápattantam a mérlegre, és még én is meglepődtem : 68,6kg vagyok, és 61-el kezdtem. (tehát eddig nem gáz)
Megköszöntem jó kislány módjára, és már ott sem voltam.............
bszilvi25

Én nagy bunkóságnak tartom, úgy látogatóba menni, hogy előtte az illetőt nem kérdezik meg, hogy neki alkalmas-e...
Vendég

Áááááááááááááááááááá.... Lui Padre főz... csigát, kagylót, békát.... :roll: :oops: :evil:
Vendég

[quote="gigaboszi"] írta:gigaboszin nagy bunkóságnak tartom, úgy látogatóba menni, hogy előtte az illetőt nem kérdezik meg, hogy neki alkalmas-e...

ő pont nem az a tipus, aki kérdezget... sőt! fogja magát és jön, ad kaját, sütit, pékárut, konyharuhát, pénzt,... és ha nem fogadjuk el, ugy besértödik, hogy... nagyon. :?

mia_snow

----
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.11.16 22:31-kor.
pironya

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.11.16 22:31-kor.
pironya

Mia! Én egyszerűen közöltem mindenkivel, hogy a kórházba ne jöjjenek be. Nem érdekelt a sértődés. Lesz nekem ott épp elég bajom, nem kellenek még a látogatók is.

Akár azt hiszed, hogy meg tudod tenni, akár azt, hogy nem, igazad lesz!
Kép Kép
montana

Bari:nagyon aranyos az ágynemű.

Én még nem tudom,hogy jó lesz-e ha bejönnek a kórházba.Elméletileg kibirom azt a 3-4 napot,elég,ha a férjecském bejön,de tuti jönni fognak!

Kép
melike

Piri:én meg valamelyik nap egy hasonló pulival találkoztam...és olyan rossz volt az érzés,hogy még szaladni sem tudok!!
De végül megkegyelmezett.. :lol:
És az én lányom több mint két éve egyedül jön megy edzésre is...a suli gyalog 20 perc...hát én is eszem a kefét amíg nem csörög,hogy ott van...(mondjuk jobban a szemét emberektől féltem,de azért a kutyáktól is)
Vendég

Bszilvi: gratula a kilókhoz! Ez tényleg nagyon jó!

Képzeljétek, megvan a babakocsink!!! Olyan boldog vagyok! Szombaton hozza le Szegedre a barátnőm Pestről és akkor dobok fotót róla. Quinny Buzz lett, Capri színben, ami minden vágyom volt! Remélem, Patrik is imádni fogja!

almaani
Kép
almaani

Még valami: megrendeltem a szoptatóspárnát és a kiságyba az ágyneműt, fejvédőt és a pelenkatartót. Szerintem nagyon megérte.
Innen van: www.szopiparna.hu
Rendelt már valamelyikőtök innen?

almaani
Kép
almaani

70 nap alatt vagyunk!!! :lol:

almaani
Kép
almaani

Almaani: köszike.
Én még nem rendeltem Tőlük!!!
bszilvi25

Sziasztok csajok!

Bocsi de most nem is olvasok vissza csak leírom mi történt!
de.lindultam hát az uh-ra! A kórház mellett van egy kenguru,oda beugrottam,megvettem a hazahozós ruháját meg 2 cumisüveget,1 cumit,aztán uh. Áron baba jól van,minden rendben vele,16610 gramm.
1 órát csúsztak,aztán kicsivel odébb levő volt melóhelyre beugrottam fél órára és mire hazaértem azt vettem észre,hogy nagyon hülyén ver a szívem!
Hol többet dobog,hol kihagy!
Kiskoromban is volt már ritmuszavarom!
Átfutottam a körzetihez aki helyeselt,tényleg gázos,kardiológiára kell mennem és pihi ezerrel!
Ha minden jól megy pénteken már mehetek egy kis protekcióval!
Hajnal egy óta nem aludtam,meleg is volt,front és sok plussz kiló,de azért ki kell vizsgálni!
Szóval elegem van,tiszta depi lettem,pedig olyan boldogan jöttem haza!
Nemtudomm mi lesz velem júniusig!
Asszem mára el is köszönök!

Mindenkinek szebb napot!

Sziaszto

Kép

Kép
ibm

Sziasztok!

Hogy ti mennyit tudtok írni :D Tök jó, mindig van mit olvasni :)

Gigi: Én is leeszem magam mostanában :lol: Az előtt ment hiba nélkül az ebéd, most már lassan előke kell :lol:

Bari: Nagyon cuki szerzemények. Én is, én is :)

Bszilvi: Csak ennyit szedtél fel? Bakker, nagyon jól nyomod :) Gratulálok...

Védőnő: Még hogy bejelentés nélkül??? Nálunk nincs ajtó nyitás csak úgy :twisted: Kukucskálón kinéz, ha postás, akkor ajtó kinyit, ha nem akkor halkan visszaoson a szobába :lol: hozzám senki ne jöjjön váratlanuk, hívjon előtte fel... Mi van, ha éppen még az ágyban lustálkodom, vagy nagy nehezen sikerül szundítanom 1 órát... pénteken találkozom az én védőnőmmel a szülésfelkészítőn, megfenyegetett, hogy akkor majd megdumáljuk, hogy mikor jön...

Én ma lent voltam a piacon. Hát, lányok ezt a szenvedést senkinek nem kívánom. Nem tudom, hogy meghúztam-e, izomláz-e vagy ínhüvelygyulladás, de a jobb lábam külső talpéle eléggé fáj... Mikor elindultam, úgy voltam vele, hogy nem fáj annyira, lassan megyek, bicegek és nem lesz gond. Na de visszafelé... Hát én esküszöm nektek, kb. 10 m -ként álltam meg már az utsó 100m-en. Ha jól tudom, akkor ezzel most vagy nagyon rontottam rajta (gyulladás) vagy jót tettem neki (izomláz)... Holnap kiderül. Tegnap este már a bokám is jócskán fájt, de szerencsére az reggelre alábbhagyott... Én nem tudom, hogy ez mi, de holnap be kell mennem a Honvéd kh-ba, ha nem javul, akkor gyalog tuti nem jutok el oda, tehát el kell mennem az autómért... :( Mostanában amúgy sem szeretek vezetni, mert Bence nagy meglepiket tud nekem szerezni időnként ;)

No, mindenkinek csók. Ha jól hallom, megjött a párom...

Kép

Kép
bettica

----
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.11.16 22:32-kor.
pironya

Ibm: milyen nagy babád van!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (16610 gr?)
1 hét múlva én is megyek!!!!!
Kiváncsi vagyok mi mennyit nőttünk....
bszilvi25

Ibm: szegénykém, te tényleg nagyon megszenveded! :(
Vigyázz magadra és ezek szerint még több pihenés és még ennyi csavargás sem!

almaani
Kép
almaani

Gondolom 1610 gram. :wink:

almaani
Kép
almaani

1660g :oops:

Kép

Kép
ibm

http://www.fogyasztok.hu/cikk/20080409/ ... etere/?p=1

Egy kis pelenka-összehasonlítás.

almaani
Kép
almaani

na látom sehol senki akkor megyek mert jön a barik,utánna tv2 dr haus,és utánna egy jó kis vetélkedő....
Nézzétek ti is :wink:
Vendég

Na mindenki mered a BK elött????? :shock: :shock: :shock:
mi most jöttünk haza sétából,tiszta tavasz feelingem van....tök jó az idő.... 8)
És szerintem tökre megfáztam ma a vasalásba vagy elöjött az alergiám,ami eddig sohasem volt még... :roll:
Vendég

Lekéstem az első részt!! :twisted:
Csiri ha volt benne valami érdekes úgy is leírod holnap :lol: :lol:
jó éjt,
Vendég

Jó reggelt!

Szerintem jó volt a BK!

Apa ment Egerbe,én meg itthon maradtam,várom a babakocsit!
Remélem kihozzák időbe,hogy du. még tudjunk menni vásárolni!

Kép
melike

Átállították az órát!

Kép
melike

Jó reggelt!

Kiváncsi vagyok Melike a babakocsira! Majd küldj képet.

Almaani: jó volt a pelenkás linked! köszi.

Én nem láttam tegnap a barátok-at. ÚÚÚÚ, most mi lesz...

Tök jó, hogy itt a tavasz! Remélem már nem is megy el!!!

Andi

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Melike: még mindig nem állíották át az órát!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Andóca:már tettem fel pár oldallal előrébb képet a kocsiról.
Tényleg nem állították át!De hülye vagyok!

Kép
melike

192. oldal

Kép
melike

Jó reggelt!

Remélem mindenki jól aludt! Én valami katasztrófálisan, de már nem is reménykedek hogy esetleg jobb lesz az elkövetkezendő 2 hónapban... utána meg pláne :twisted: :lol:

Gigi - jót nevettem a kérdéseden, hogy tudunk-e még enni az asztalnál!!!! Már csak azért is mert én 2 hónapja OLDALT FEKVE KAJÁLOK!!! Kitámasztom a fejem a kezemmel, a kezemet egy párnával és teljes a kényelem! Így legalább közel van a kaja a számhoz! :lol: Ha az asztalhoz kell ülnöm, az őrületbe kerget, hogy nem férek oda, vagy úgy be kell görnyednem, hogy a tányér fölé kerüljön a szám, hogy már baromi nevetségesen nézek ki! 8)
Vendég

És íme a retusált műtermi képek, kizárólag azoknak, akik még nem unják! :oops: :D

Kép Kép Kép
Vendég

sziasztok!!!

Szokásos szar éjszaka volt....11-2-ig aludtam mint a mormota....6-ig pislogtam...most tudnék aludni,de megigértem anyumnak,hogy 9 körül "átlibegek" hozzá...

Bari!
Mint írtam,a Bk első része alatt értünk haza a sétából....de a második részbe bepillantottam...Semmi különös....
Most a kávézóscsávó...(aki régen bibircsókos volt) keménykedett Gézával...jól megmondta neki a semmit...
A furahajú lány...(a porszívóügynök nevelt lyánya) stikába nyomta a 2 dekás kommersz vodkát....
A Zsófilány és a Romániából még a 30.rész körül áttelepült,kis hülyecsajt állítólag zaklató fiú...0,5 deci bor után már eléggé spiccesek voltak és puszilkóztak...
Ja és a nem lenövős bajuszú Vilibá,várja haza Magdi anyust... :shock:
Azthiszem röviden ennyi...
Jaj nem!!!!Kihagytam,hogy a púderarcú presszóslány bambán nézett egyszer a kamerába... :shock:
Vendég

Wera:gyönyörűek vagytok!
Jól látom,lapos cipőd volt? :wink:

Kép
melike

nagyon jók a képek Wera, és legalábbis én nem unom őket!

Melike: megnéztem a babakocsit! Majd arra leszek kiváncsi, hogy élőben hogy tetszik neked!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Csiri:nagyon ott vagy!Ez történt,de ha tudnád a neveket rövidebben is le lehetne írni,csak nem lenne ilyen vicces! :lol: :lol:

Kép
melike

Wera!!!!
Nagyon jók!!!!
Nem is látszik a poci,csak ahol kicsit oldalt állsz... :shock: :lol:
Szépek vagytok!!!
Vendég

Andóca:akkor arról is lemaradtál,hogy ezt már itt Gyöngyösön kinéztem,megnéztem és nagyon tetszik.Neten olcsóbb volt 7ezerrel.

Kép
melike

Melike - igen! Még soha nem volt rajtam magassarkú! (Életem legmasabb cipőjének sajka is kb 3 centi volt!) :lol:
Vendég

Hát Melike lebuktam.... :lol: Na nem baj! Lesz ez még ígyse!

Köszönöm Csiri a BK infót! Hogy te mikre nem emlékszel! Romániából áttelepült csávó stb. ... Nagyon Jó!!! :lol: :shock: :lol:

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Csiri - hát ja, jó volt a ruha, meg a beállítás! Azért vannak pocis képek is, mert a fotósnak nagyon bejött a szitu! :lol: :wink:

A tegnapi kórházi anyósos-látogatós témához: úgy látszik én pont fordítva gondolom, mint Ti! Én azt fogom kérni, hogy aki akar, az jöjjön be a kórházba megnézni a bébit, (fotózni őt lehet, engem nem! :lol: ) és házhoz nem jöhet SENKI egy hónapig, csak anyukám meg anyósom, mert ők lesznek a segítségeim ha szükségem lenne rá! Nem tudom mennyire fogom tudni betartatni, de jó lenne azért!
Vendég

Sziasztok! Ugye hiányoztam??? :roll:

Ami,
ejnye...hát most tényleg rád jár a rúd, bár szerintem egy kis relaxálással sokat tudnál javítani az állapotodon...láthatóan a baba jól van...ne stresszeld magad ezzel a "hogy bírom júniusig" dologgal. Jót tenne neked egy kis jóga meg ilyenek...alapvetően ilyen feszült típus vagy?

Tegnap szétszedtem ünnepélyesen a kiságyat...és rájöttem, muszáj venni valami ágyat a kisfiamnak...tegnap el is ugrpottunk és vettünk neki egy jópofa kis heverőt...remélem ma kihozzák. Ma éjjel szivacson aludt...délután meg kereste az ágyát.. :( Na úgy elmerültünk tegnap az ágyvásárlásban hogy totál kiment a fejemből, hogy a suliban szülői van :oops: Nem mintha lett volna hozzá kedvem, mert a tanítónéni egy szószátyár csacsogó és az idő nagy része fölösleges fecsegés...de ilyen még nem volt :) Rontottam a lelkiismeretes szülő image-emen.

Mi tegnap szalonnát sütöttünk az udvaron. Mindenki nagyon élvezte...anyósom meg nézte...olyan ez mintha mi előadás lennénk ő meg nézi...de utálom. Valahogy soha nem kapcsolódik be semmibe...nem ül le velünk enni, csak néz. :shock: Én meg nagyon rühellem ha bámulnak...na mindegy.

Anyóst lebeszélni a látogatásról....hááát, ha ez a cél, tényleg a kedves fiát kell követként küldeni.
Engem is mindig meglátogatott, mintha szeretnénk egymást...de mikor ő beteg volt én nem látogathattam meg (pedig tényleg akartam) De én ugye nem láthatom őt lerobbanva meg kiszolgáltatva...ő szerintem elégedetten nyugtázza ha úgy lát, hogy épp nem vagyok a toppon ő meg fitt és ruganyos....jaj de rosszmájú vagyok... :oops:
De jó hogy mi nem lakunk együtt...pedig majdnem úgy volt...

pussz
Dana

Kép
danaaia

dana!!!!
ha hiszed ha nem,pont ma reggel jutottál eszembe,de nem mertem írni,mert azt hitted volna,hogy gunyolódok...a múltkor leszóltál :(
De mostmár jelentkeztél!!!Kapsz egy mezei pirospontot :lol:

És Henibaba merre jár????
Vendég

Csiri...köszi...hogy gondolsz nééhaaa rááám... :D

Hé csak akkor szóltam mikor már minden hozzászólásba betetted a nekem szóló kis kétszavast...de ne értsél már félre naaaaa 8)

A csávó Vajdaságból települt át, bocsi ezt muszáj volt helyesbítenem...hiszen hosszan ecsetelte mindig a szerbiai háború rémségeit...meg ilyenek. Erre még emlékszem, akkor még rajongó vltam és ííígy :shock: néztem mi történik...

Tegnap volt egy ari eset: összefutottam egy régi lakótelepi ismerős csajjal. Ő is a 4. babát várja épp...de olyan meglepődve kérdezgetett, hogy nahát babám lesz, meg nahát negyedik...mintha nem tök egy cipőben járnánk...én meg mindig csak visszakérdeztem, hát mit csodálkozik, ő talán nem babát vár, és talán nem a 4.et. Vicces volt. :lol:

Puszik
Dana

Kép
danaaia

MONTANA!!!!
Nem felejtettelek el,ha hazajöttem anyumtól írok,hogy szerintem merre menjetek el a hétvégén ha jöttök!!!
Vendég

Na kié lesz a 200. oldal laptető..de izgi....

én olyan ragyás vagyok megint, mint a babavárás elején, annyira utálom...van valakinek még ilyen panasza?

Csúnyának érzem magam...jaaaj, nem is teszek fel olyan képet ahol látszik a fejem... :oops:

Csiri meg se dícsértelek a vasalásért...ejha...meg vagy dicsérve..

én meg akkor gyűjtöm a pirospontokat..ha meglesz 3 mezei, mit kapok? :lol:

Dana

Kép
danaaia

Dana!!!
én soha nem voltam BK elé leülős fajta,mindig a háttérben ment a tv,az esti átlagos családi káosz közben...
De megpróbáltam azért nagyjából képben lenni,(ami nem mindig jött össze...lásd gyémántbiznisz),mert mindenki mindenhol ezt tárgyalta ki és jó volt néha közbeszólni nekem is....nagyon menő akartam lennei 8) :lol:
Amúgy a magyar alapműveltség része lett a BK,a Dallas,a Szomszédok és a Mónika show után... :shock: :roll:
Vendég

Sziasztok!
Jó volt a BK infót!!De szerintem nem romániából jött a csávó!!
Vagy igen??
Egész jól aludtam,ösz egy órát ha fönt voltam az nálam már szuper!!!
Babám elég inaktív...várok délutánig és ha addig nem tér vissza a "normál" tőle megszokott kerékvágásba akkor bemegyek a koriba megnézetem...
Olvastam,hogy lehet oxigénhiány vagy placentával zsinórral valami...
De remélem,hogy csak a hely kicsi...mert itt a várandósnaptár szerint ilyen tájt már lassulhat a mozgás..
Máshol viszont azt írják minden órában 10-50 mozgásnak lenni kell!!
Vendég

Baariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!
Ne olvasgass már össze vissza mindent!!!!!!!!! :evil:
Én sem nagyon érzékeltem ma még mozgást,de legalább Ö hagy aludjon ha én nem tudok...!!!!!!
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?