Sziasztok!
Hogy ti mennyit tudtok írni

Tök jó, mindig van mit olvasni
Gigi: Én is leeszem magam mostanában

Az előtt ment hiba nélkül az ebéd, most már lassan előke kell
Bari: Nagyon cuki szerzemények. Én is, én is
Bszilvi: Csak ennyit szedtél fel? Bakker, nagyon jól nyomod

Gratulálok...
Védőnő: Még hogy bejelentés nélkül??? Nálunk nincs ajtó nyitás csak úgy

Kukucskálón kinéz, ha postás, akkor ajtó kinyit, ha nem akkor halkan visszaoson a szobába

hozzám senki ne jöjjön váratlanuk, hívjon előtte fel... Mi van, ha éppen még az ágyban lustálkodom, vagy nagy nehezen sikerül szundítanom 1 órát... pénteken találkozom az én védőnőmmel a szülésfelkészítőn, megfenyegetett, hogy akkor majd megdumáljuk, hogy mikor jön...
Én ma lent voltam a piacon. Hát, lányok ezt a szenvedést senkinek nem kívánom. Nem tudom, hogy meghúztam-e, izomláz-e vagy ínhüvelygyulladás, de a jobb lábam külső talpéle eléggé fáj... Mikor elindultam, úgy voltam vele, hogy nem fáj annyira, lassan megyek, bicegek és nem lesz gond. Na de visszafelé... Hát én esküszöm nektek, kb. 10 m -ként álltam meg már az utsó 100m-en. Ha jól tudom, akkor ezzel most vagy nagyon rontottam rajta (gyulladás) vagy jót tettem neki (izomláz)... Holnap kiderül. Tegnap este már a bokám is jócskán fájt, de szerencsére az reggelre alábbhagyott... Én nem tudom, hogy ez mi, de holnap be kell mennem a Honvéd kh-ba, ha nem javul, akkor gyalog tuti nem jutok el oda, tehát el kell mennem az autómért...

Mostanában amúgy sem szeretek vezetni, mert Bence nagy meglepiket tud nekem szerezni időnként
No, mindenkinek csók. Ha jól hallom, megjött a párom...