A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 novemberi kismamik

Sziasztok!

Mammuci!
Szupi képek! De kis csibész Domi is! :lol: :lol:
Görögországon belül pontosan hol voltatok? Mi sokat nyaraltunk ott, anno, még gyerkőcök nélkül, imádom! És mindig más helyeken voltunk.

Katica!
Gratulálok, szuper a videó!!!!!! :D :D :D
Meg is hatódtam az elején, amikor meg a cumis részhez értem, kitört belőlem a nevetés......Nagyon édes babák!!

Evi!
Tutira a 3 napos láz, ha semmi egyéb tünet! Mi is pár napja estünk át rajta, én először a fogára gyanakodtam, mert nekünk nem volt megas láz, de amikor a 3. napon megjelentek a hasán a pöttyök, már tudtam, mivel állunk szemben!

Kép

Kép
ditta76

katica
Én miért nem tudom megnézni?? :( Mindenkinek sikerült??? Nekem kiírja, hogy 5:08 másodperc 3 másodperc után újraindítás hasonló videók. :shock: :evil: S.O.S!!!!!! 2008.02.14. szív utána egy pár esernyővel. ennyit látok. :( :evil:

Kép
Kép
anya1118

Anya
most nekem sem működik,de így vasárnap mindíg sokkal lassúbb minden mert karbantartanak.

Köszönjük, a cumishoz hang is van Léna a kedvenc BE szavát ismételgeti és cuppog :) csak én is beszélek :oops: az uccsó klippet meg már vágni sem tudtuk, mindíg lefagyott.

Dalma
igen a szupermodel! :lol: nem tévedtek nagyot, ő is nagyon vékony most már.Kicsinek dagi volt, de mióta mozog alig hízik. max 8kg. És az összes gatyája leesik a derekáról.Húzentróglit kell vennem.. :shock: :lol: Pedig jól eszik,nem beteges Pannád sem úgyhogy biztos ilyen alkatok, és kész.És 20 év múlva ez milyen jó lesz!! :wink:

Ja, mára lett 1db fogunk!!!(átaludt éjszakával :P )

Kép
katica_75

Katica, nagyon jó lett a képes összevágás a a kis királykisasszonyról.
Annyira megható így végignézni egy baba cseperedését !Édes kis pihe-puha baba csomagból mára már huncut kislány.
Emlékszem mikor Léna baba megszületett, aggódtam ám értetek és a másik kis kora baba fiúcskáért is! Akkoriban olvasó üzemmódban sunnyogtam itt ( sajnálom, hogy később csatlakoztam közétek )

Kata, ügyi kis Kevinről hozol majd uszis képet? De édes lehet, ahogy merül :lol:

Mega-giga-brutál éjszakán ( és hajnalon ) vagyunk túl :twisted:

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Dalma!egész nap eszembe volt és most majd elfelejtem,

KORNÉLNAK BOLDOG NÉVNAPOT

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Katica szuper a felvétel a cumicsata egyenesen haláli!!!!

Vera nem tudom olvasol-e minket, de azonnali segélyért lehet forduli a polgármesteri hivatalhoz!!!!!!A bíróságon pedig sűrgősített eljárást kell kérni mivel nem fizet!!! Ja és a polg.hivatalban még ingyen ügyvédet is kell adjanak!!!!!

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Katica :lol:

Szuperjó a videó!!
Visszakerestelek benneteket 2008.szept.10.-re itt a fórumon, hogy pontosan mi is történt a korán jövés ügyben :)

Evi :? mi volét a baj?a front vagy fog, esetleg a láz? :?
Vendég

Évi!

Hogy van Lilla?van még láza?

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

Köszi az érdeklődést, L. jól van nem tudjuk mitől volt lázas :roll: valószínű vmi vírus, de szombat éjjel brutál balhét csinált, de az nem a láztól volt az tuti.
Doki azt mondja, voltam ma nála, de nem Lillával, teljesen más ügyben és azt mondta, hogy tipikus fogzás-tünet, mert 38,5- től nem volt magasabb a hője és az éjjeli fesztivál is ezzel magyarázható :twisted:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára evi1969 2009.09.14 20:22-kor.

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Évi: jobban vagytok?láz?majd hozok képeket.

Katica:én megtudtam nézni nagyon jo a videó ,hogy csináltad?milyen progival?

000kata

Enyim gyerek 3 napja beteg láz, orrfolyás, köhögés, középső gyerkőcöm hozta haza a suliból, de neki csak az orra folyt egy kicsit nem értem picikémnek miért kell ennyire lebetegedni :cry:

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Klarissza: juj szegények.Jobbulást nektek :cry:

Mi : voltunk vasárnap az állatkertbe nagyon tetszett Kevinnek édes volt :lol:

000kata

Kép

Kép

Kép

000kata

Évi!

Felírtam,törölheted! Köszi

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

Sziasztok!

Evi!
Sajnálom a brutál éjszakát! :(
Nálunk akkor volt ez a brutál, amikor másnapra megjelent a láz!

Honey, Evi!
Ti ilyen grillázs-tortáról beszéltek?? Nálunk ezt úgy hívják, hogy cukor-kosár! A tesóm lagzijában ilyen volt, de csinálnak mindenféle más formát, kívánság szerint! (pl. gólya, hegedű, kisautó, ki mit kér...)
Kép

Kata!
Gondolom, hogy tetszett Kevinnek a teve! :)
Nálunk is nagy sláger mindenféle állat!

Kép

Kép
ditta76

Dalma
Nem kötötted be a székbe? Juj! Én ha nem kötöm be feláll. :( Nagyon félelmetes amit csinál, nem bír egy helyben ülni.

Mammuci
Nagyon édes Domi baba, az a kalap! :) Nagyon szép helyen voltatok! Mi is szeretjük Görög o-t. Látom tényleg nagyon kipurcant! :)

Katica
Végre sikerült megnéznem!! Nagyon édes!! :) Tényleg olyan hamar megnőnek.. A cumis nálam is a kedvenc. Simán benevezhetnéd a home videóra. :) Nagyon jó!! :)
Gratula a fogacskához!!

Kata, mammuci
Ti meddig tervezitek vinni a gyerekeket úszni? Nem féltek az influenzától, hogy ott könnyebben elkapja?? Én már nem nagyon merem vinni.

Klarissza
Szegényke! Jobbulást! Remélem nem ezt a csúnya influt kapták el!!

Kata
De jók lettek a képek! :) Látom apa is élvezte. :) Kevined már egyedül tud menni? Hányas a lába? Van egy 17 –es Nike kiscipőm (teljesen új) ha érdekel, vagy bárkit érdekel írjon!!!

Ditta
Nekünk is volt ilyen tortánk az esküvőn. :) Keresztanyukám csináltatta. Nekünk egy nagy kapu volt. Nagyon jópofák és finomak. :)

Lányok!! TALIVAL MI LESZ??????

Kép
Kép
anya1118

Klarissza, sajnálom a betegeskedést, gyors gyógyulást nektek!

Kata, jók a fotok,Kevin annyira édes ahogy nézi a puputevét, voltunk mi is még augusztusban nagyon tetszett Lillának , neki a kacsa volt a favorit, mondta nekik egyfolytában , hogy ápp-ápp :lol: mi a simogatóba nem mertük bevinni, egy-két kecske annyira erőszakos volt , iskolás kislányokat is úgy kellett kimenekíteni közülük.

Ditta, igen ez a grillázs, nálunk csak apa szereti, ezért nem lesz ilyen (többség dönt ) :lol: esetleg apa szülinapján, de akkor mi mit eszünk :roll:

Vera, ne hagyd magad lerázni a Pol. Hiv.-ban mindenképp kell, hogy segítsenek nektek, sőt már az osztályfőnök és ovipedagógus is jelentési kötelezettséggel tartozik, ha gondban a család. Ingyenétkezés meg ilyesmi alanyi jogon jár nektek!!!!

Kincsőanyu, mi is nagyon parázunk a H1N1-től, de szerintem nem ússzuk meg :twisted: a nagytesó sulijában 2 tanár beteg. Védőnők iskolarádión keresztül tájékoztatták a gyerekeket a kézmosás fontosságáról, erre a diákok kitalálták, hogy röfögős influenzásak. De mi van ha tényleg azok?

Honey, tegnap kint voltunk a szüreti bulin a Fő téren, L. annyira élvezte, a hintó volt a kedvenc a lovakkal ! Na és persze azok a csoportok, akik zene-bonáztak . Ti nem voltatok?

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Évi!

voltunk mi is mind a 2 nap.gyerekeim vonultak,Lotti táncolt is.nagyon szeretjük a sparheltes lepényt,azt nem hagyjuk ki soha :lol: .Bettit annyira nem izgatta,inkább a sok ember tetszett neki,vigyorgott mindenkire.

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

Anya:mi most kezdtük az uszit én folyamatosan szeretném vinni.
Kevin 4-5 lépést már megy egyedül kapaszkodás nélkül ,nagyon ügyes.Jó lenne a cipő csak nemtudom jo lenne e Kevinre most 18as cipőt vettem neki.De picit nagy lehet jó lenne rá.Hogy tudnánk megnézni:?

000kata

Évi:én is félek a H1N1 től. :cry: remélem nem kapjuk el :cry:

000kata

Évi: a kecske ránk is ránkugrott :lol:

Kép

000kata

Sziasztok!

Kata, nagyon ügyes Kevin :lol: :lol: :lol: Jó ötlet ez az állatkertesdi, lehet mi is elmegyünk.

Évi: én is tartok ettől a vírustól. Mikor suliban vagyok igyekszem semmihez hozzáérni. Aztán mikor hazajövök mosakodás ezerrel Zsombi el ne kapja. :shock:

Kata, cipő méret. Állítsd talpra Kevint egy papíron és rajzold körbe a lábát. Ezután megtudod mérni milyen hosszú a talpa. Ehhez a mérethez max. 1 cm hozzáadva kapsz egy számot és ez után táblázatbol kiolvashatod mekkora cipő kell neki.

BELSŐ
talphossz
MÉRET US
SIZES
10.0 cm 16 new born
10.8 cm 17 new born
11.6 cm 18 2
12.2 cm 19 3
12.9cm 20 4
13.6 cm 21 4.5
14.2 cm 22 5.5
14.8 cm 23 6
15.5 cm 24 7
16.2 cm 25 7.5
16.9 cm 26 8.5
17.5 cm 27 9
18.2 cm 28 10
18.9 cm 29 11
19,5 cm 30 11.5
20.2 cm 31 12
20.9 cm 32 13
21.6 cm 33 1
22.2 cm 34 1.5
22.9 cm

Zsombi is megy már egyedül néhány lépést. Ha úgy véli elég közel állok hozzá nem nagyon gondolkozik elindul felém. Nagyon édike. :lol: :lol: :lol:
Szombaton lagziba megyünk, már nagyon várom. :lol: :lol: :lol:

Kri

Kép
Kép
kri29

Kicsit elcsúszott a táblázat.
első oszlop gyerek talpának hossza + 1 cm
középső oszlop cipőméret
utolsó oszlop Us cipőméret

Kri

Kép
Kép
kri29

Kri:Zsombi is nagyon ügyes.Köszi a táblázatot :lol:

000kata

Sziasztok!

Jöttem életjelet adni magunkról.Próbáltam visszaolvasni,de Krisz nem engedi :cry:

Katica:Nagyon jóóóóóóóóóóóóó a videó Lénáról :D Kicsit elis pityeregtem magam.Milyen picurka volt.És most meg kész nagylány már :D Grat a fogacskához :D És hát az a cumis az nagyon nagy jót nevettem rajta.Krisz is végignézte a videót megismerte Lénát:D

Kata:Nagyon arik a képek :D

Mammuci:Örülök,hogy jól sikerűlt a nyaralás.Nagyon arik a képek :D

Betegeknek jobbulást kívánunk.Mi már pár napja tünetmentesek vagyunk.Kopp-kopp.Így ha lessz tali mi is megyünk.Sajnos nem tudtam jönni,mert mami kórházba kerűlt kedden és azóta már az intenzíven van.A doki szerint nem sok esély van a felépülésre :cry: Nem tudjuk mi lessz a vége.Tegnap mondta a doki,
hogy megvan mi baja így már tudják céltudatosan kezelni.De azt nem tudni mennyire lessz jó a kezelés.Hát ezek vannak most velünk.Krisztián egy rossz kisördög mint mindig :lol: Most is itt van és nem hagy írni.

két kép

:D

Kép csízzzzzz :lol:

Kép apa gitárjával :lol:

Neharagudjatok,hogy most csak ennyi voltam.

Kép
Kép
reni_24

Reni:nagyon édes Krisz,kis huncutt :lol:
Sajnálom mamidat,remélem sikerül meggyogyulnia.

000kata

Kép

Kép

Kép

000kata

Klarissza, mi is lebetegedtünk, Natasa is lázas, taknyos stb... remélem hamar túllesz rajta, így Katica nem hiszem összejön a tali a héten :(, a nagy találka meg remélem majd később lesz!

Jó ez az uccsó oldal, tele jobbnál jobb képekkel! Nagyon aranyosak mind! És hogy már járnak! Nagyon sietnek ezek a fiúk...

Kép
pipal

Hello!

Végre ma nem voltunk lázasak jobb is mert a lázcsillapító ma már nem adható! Max 3 napig adható! Akkor minek gyártanak ilyet???
Hajnali 3-kor ki kellett szívni az orrát annyira nem kapott levegőt én butus meg nem párologtattam éjszaka gondolván, hogy már annyira jobban van hát nem volt. Ha egész nap megy a párologtató akkor szépen tisztul sajna nem igazán vagyok híve az orrspray-knek ezért használjuk inkább az eukaliptusz olajat.

Cipőméret! ez biztos? , mert akkor mi 20-sal kezdünk :lol:

Pipal jobbulást Natinak! Mi nem tudjuk, hogy mit kaptunk el (nem vittem dokihoz), de most már úgyis mindegy, mert kifelé jövünk belőle!

Kata az a kecske nálunk Ákos fiamat támadta meg! Szegény úgy megijedt! :lol:

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Honey, nézd mit találtam !

http://kiprobaltrecik.extra.hu/

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Klarissza, Itt a pontos megfogalmazás.

Fontos, hogy amikor megmérjük a láb hosszát, a kisgyereknek teljes súlyával a talpára kell nehezednie, mert ilyenkor a láb kiterül. Ez már egészen kis lábnál is 3-4 miliméter különbséget jelenthet.

A lábat körberajzoljuk majd megmérjük, majd az így kapott számhoz 7-10 milimétert hozzáadunk, így kapjuk meg cipő ideális belső méretét.

Kri

Kép
Kép
kri29

Katica, nagyon édes a video! A cumis rész fenomenális! Ki az a másik kisfickó? Olyan gyönyörű ő is!
Évi, a foga jöhet? Mit csinált éjjel? Bömbi? Visítás? Nem nyugodott meg sehogysem? Szegénykék! Hát télleg írhattál volna akkor, amikor még csak olvasó üzemmódban voltál! :)
Kri, jó ez a tábla, kis is próálom.

Kép
Kép
dalminha

tegnap nosztalgiáztam. újraolvastam a szüléseket, meg az akkori hsz-eket. hát, alig vannak már a régiek.
nati, csuri, katinka, beszteri, sclara, akíra, zsemlyécske, beagle, eagleszem, gabi, judit, sonny, hol vagytok? bocs, ha valakit kihagytam

Kép
Kép
dalminha

Dalma, bömbi volt , de olyan visítós :twisted: és a tehetetlenségtől voltam nagyon dühös, hogy nem tudom mi a baj okozója ,no meg nem bírom a gyereksírást és a babasírást sem!!!
Adtam éjjel nem tom hány óra lehetett Viburcol kúpot, attól beájult, DE csak 2 órahosszra :cry:

Megoldás a nyügire és a lázra!!! tatatatammmmmmmmm kibújt a 7. fogacska és hol, bal felső hátsó :roll: :roll: :roll: nem ennek kellene most kibújni, de ez van már nem nyomhatjuk vissza, iszonyat kínlódás volt és láz. Pedig én nem hittem , hogy fogzástól lehet lázas :shock:

Reni, mamit sajnálom, nekünk a papa volt nyáron nagyon beteg, minden doki azt mondta, hogy nem épül már fel... és láss csodát -9 hét kórház után- másfél hete itthon van és önellátó, bottal megy ugyan, de él!!! Autót már nem vezethet, de kapott még egy lehetőséget és ez mindennél többet ér. Soha, de soha nem szabad feladni!
Krisz tündéri a nagy gitárral, zenész lesz a fiú, ha ilyen korán kezdi.

Kata, Te mindig olyan jó fotokat hozol Kevinről, olyan cuki amikor nevet.

Kri, de jó a cipős tábli :lol: köszi

Klarissza, Pipal és akik még betegeskednek gyors gyógyulást a babóknak!!!

Honey, apa keze? Gyógyulgat? Megnézted a receotes oldalt, részletesen mutatja, hogy kell elkészíteni a grillázs- édességeket.
Na jó, nem azért linkeltem be, hogy Bettikédnek csináld egyedül a grillázstortát, de az alaprecept nem nehéz.

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Évi!

Néztem,a receptest!nagyon jó.az alapreceptet ismertem én is,csak formákat nem tudok csinálni,igaz nem is próbáltam.
apa keze jobban van,2 naponta jár kötözésre,de nem fáj neki,megúszta.hát az majd csak később derül ki,hogy fog összeforni.
Bal hátsó fog :shock: ?ilyet se láttam még :lol: szegénykém,akkor megszenvedett vele.
Betti is kínlódik a bal felső 1-sel,remélem reggelre kint lesz

Dalma!

Én is visszalapozatm már többször,és mindig megkönnyeztem a szüléseket.Panna babád alszik már éjszaka?

Kri!

köszi a táblát,nagyon jó.ügyi Zsombi,h már lépeget!jó bulizást a hétvégén!

Klarissza!
jobbulást nektek! mekkora lába van Matyinak,h 20-al kezditek? :lol:

Pipal!

Jobbulást Natasának is!igen ,a fiúk nagyon sietnek :lol: .Bencém képzeld 9és fél hónaposan indult el :lol: :lol: :lol: azóta is örökmozgó!

Reni!
Sajnálom Mamit! de bízzatok,bízzunk a gyógyulásban!gyönyörű kisfiú Krisz!

Kata!

Én nem mertem bevinni Bettit a simogatóba,na majd legközelebb,ha Kevin is ennyire élvezte.Gyönyörű kisfiú ő is!

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

Ma jön a védőnő.hátha mond valami okosat a nemalvásra :roll:

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

Sziasztok!

Évi, gratulálok az újabb foghoz. Hátsó???? Nem semmi :wink:

Cipő, egyébként ti milyen márkáju cipőt vesztek a gyerkőcnek?

Kri

Kép
Kép
kri29

Lányok.

citromfű illó olaj csodákra képes éjjel síró babáknál.
tapasztalat:))

ritka szarul vagyunk Iza meg én plusz Csabim kezd krupposan köhögni.
és nincs egy fillérem a drága férjemnek hála.

harivera
Budapest XXI. kerület

Kri, én konkrétan ezt néztem és még az ára se horror.

http://www.vatera.hu/falcon_bordo_rozsaszin_viragos_cipo_uj_152917025.html

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Vera, itt nálunk a pol.hiv.-ba a gyámügyes rokonunk, azt mondta minden önkormányzat köteles segíteni a kisgyerekes anyukákon. Ez TÖRVÉNY!!! menj el a hivatalba adnak segítséget.
Sajnálom a betegeskedést.

Honey, a nem alvás 100% a fogzástól van, tapasztalat. Mikor a felső 4 fogunk készülődött akkor is alvászavaros volt a csajszi és most is a hétvégén. Drukk, hogy nagyon hamar kibújjon az aktuális fogacska!

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Honey, szerintem is a fogzás a ludas. Panna is alszik most már kb egy hónapja. (amióta kijött a felső kettő középső fog).Jó-jó, párszor felébred, de nem sír, csak szól, hogy menjek be hozzá. Ott ácsorog csendben a kiságyában, és amikor fel akarom venni, előbb leguggol a pelusáért. megzabálom!

Évi, jó ez a kiscipő! Jó drága. Én sógornőméktől vettem, bababoltjuk van, ott noname gyönyörű kényelmes bőrcipők vannak (magyar), 5100 ft. Pannának onnan van a szandija is, ugyanezekkel a paraméterekkel, az 4700 ft.

Kép

Kép
Kép
dalminha

Dalma, gyönyörű ez a kiscipő CSAK ez Lillának nagyon elegáns :lol: kb. fél óra múlva nem lenne bőr a cipő orrán :(
Neki olyan kell aminek az eleje masszív, egy fiú veszett el benne :roll:
Nem vagyok rest lefotozom a legutolsó Liliputi tutyit amit bő 2 hete hozott a futár így néz ki, nincs már eleje a cipőnek

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1253218051.1961.jpg[/img] [/img]

Evi és Lilla

Kép
evi1969

:D :D :D ( Szegény cipike már vágódeszkára került?)

Mi is tönkretettünk már pár tutyit :D Ő is mászik az udvaron a betonon, de a gumi az orrán felfogja a dörzsölés nagy részét. Az cipő orrát én is féltem, de eddig bírta, csak koszos már.
Meg a Panna orrát is! Tegnap átesett a kismotoron a betonon. ÁÁÁÁ szegény nózika, lezúzta rendesen. Meg alatta is sebes. Majd lefotózom. Mára biztos jó piros lesz!
Éjjel 1-kor aludt el, addig kínlódott, meg sírt. Szerintem a foga, de sehol nem találtam meg a dentinoxot :( Aztán bealudt rajtam, aztán 3-kor kelt, azóta meg alszik.

Kép
Kép
dalminha

Sziasztok!

Évi, nem semmi ami a cipővel történt. Nem akartok cipőorrvédőt venni?

Dalminha, szegény lánykád. Fogzás, átérzem amit átéltek. Nekünk már 8 fogunk van. :wink: Az esti alvásunk végre kezd alakulni, már csak egyszer kelt fel. Jupiiii :wink: :wink: :wink:

Kri

Kép
Kép
kri29

Évi: cipő :lol: Majd ha már tud menni biztos jobban vigyáz rá :lol:

Dalma:szegény Panna :cry: nagyon sirt?

Ti nem féltek a H1N1töl?én ugy félek hogy elkapjuk,és tegnap mondták a hirekbe hogy egy éves kor alatt sokkal veszélyesebb :cry: :cry: :cry:

000kata

Hú, Evi ez a cipő!!! :lol:

Dalma, a Peti nővérééknek van ugye a bababoltjuk!Nagyon aranyos ez a cipőcske :)

Kata, a fene beléjük,hogy riogatják a népet, nem igaz?Szerintem ha el is kapják, bele nem halnak...... :?

Azt is mondták,hogy meg aki nem szopik már, főleg arra veszélyes
hát én nem is viszem társaságba, csak talán a játszóra, levegőre.
Csak az a baj,hogy boltokban elkaphatjuk meg a párjaink hazahozzák a munkahelyükről :?
Vendég

LOányok, használ valaki közületek borostyánláncot?
én tegnap kaptam meg, Marci hordja már tegnap óta, de éjjel nem
Vendég

Fürtöskre én is akartam venni,hogy tetszik neki?nem zavarja?
Remélem nem leszünk betegek :cry: :cry:

000kata

anya: jártok még uszizni?

000kata

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?