Sziasztok!
Több mint 40 levél csücsült este óta a fiókomban

Egyébként nekem dögledezik a freemail, annyira nem tudja tartani az iramot

Mindenki szép menyasszony volt
Egyébként az a vicces, hogy a levlista is pörög, meg a fórum is. Váááááá
Nagyon fáradtan indult a napom... Voltam vérvételen is. Megjegyezte a csaj az előttem lecsapolt páciensnél, hogy hát gyorsan, mert mindjárt megszül itt a kismama, és közöltem, hogy nem, csak hát ikrek

Épp ez a nő akadékoskodott a múltkori terheléses cukron... Na mindegy, most kedves volt!
Gio: szegycsont mögötti szúrás levegővételkor, vagy köhögéskor szaggató érzés, az inkább a mellhártya lehet. Nekem rá szokott húzódni a megfázás sajna

Erre a legjobb a kamillás sós teás inhalálás! Egyébként akartam kérdezni, hogy lehet szerinted ilyenkor már inni kamilla teát???
Sprite: húúúúúúúú nagyon izgi!!!
Mi a lányokat nem tudjuk előbb lerakni. Volt hogy 8kor bevonultam velük a szobába, de akkor is csak kb neged10 körül aludtak el
Lemon: a keményedésnek most akkor örüljünk? No azért ne húzd fel magad, hogy legyen!
Meli: Boldog szülinapot
Briell: nekem is néha össze vissza jönnek az email-ek!
Lányok, három hét ide vagy oda, nem számít. Itt talán nekem számít egyedül, mert még jó lenne legalább a 34. hétig elhúznom a fiúk növesztését. Bár már az is csak 2 hét
Pumi: érdekes egyébként, hogy én is baromi fejfájós vagyok, de ezalatt a terhesség alatt valahogy kevesebbszer jött elő! Persze van sok más
Tulip: nekem is annyira nagyon furi ez a Danubius VÉGE. Olyan jó lett ez a reggeli műsoruk, hogy sokszor hallgattam, és jókat röhögtem a srácokon. Sajnálom hogy vége, kiváncsi vagyok hogy mennek tovább, mert azt mondták, ők már csak hármasban mennek valahová!
Babamocorgást én még sokkal tovább is érzek, miután megszültem. Valahogy a beleim mozgását is megérzem, és az emlékeztet erre
Anna: akkor már tényleg minden kész a baba érkezéséhez, ha az ágy is megérkezett!!!
Anita: de édes ez a Micimackós forgó

A hasad is nagyon helyes. Nekem is hasonló volt első terhességnél
Gio: én ma pácolt csirkecombot sütöttem, és hozzá párolt káposztát készítettem

Még eszek is mindjárt egy adagot!!!
Mustyi: simán lehet a barnás folyás a nyákdugó. Lehet hogy már csak 2 nap van hátra, de lehetnek még hetek is... Sajnos ez sem jelent semmit! Nekem a 36. hét környékén nyílt ki a méhszáj, és onnantól kezdve folyamatosan távozott a nyákdugó. Végül a 38. héten szültem meg. De ha két ujjnyira nyitva vagy, akkor biza nagyon közel van a vége!!!
A babóról a kép nagyon aranyos