A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

Fanni
Más kuponos akcióval nem vonható össze :wink:

Vanda
A férjem egészségpénztáras kártyája nem fedezi havonta a fiúkat :lol:
Vendég

Köszi a dicséreteket, aranyosak vagytok! Valamivel több, mint 2 kg és 10 cm van kösztük.

Köszi Judit, megnéztem a játékot, de szerintem maradunk a brendonosnál, azt praktikusabbnak találom.

Andi, megnéztem a fényképeket, tök jók, nagyon édesek a gyerekek.

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
ancsi76

mindenkinek koszonom a tamogatast! hat szegeny felesegevel nem is lehet telefonon beszelni... vigasztalan, ami meg bizti nagyon nehez lesz neki hogy az anyosekkal maradnak, mert kozos hazban laktak, mindennel kulon, de megis 1 haz :cry:

tonti! remelem mar jobban vagy!

szanet! nagyon mesze van a ferjed? mi kb 2.5 evig voltunk kulon, o itt en pedig ro-ba, nagyon rosz volt mindkettonknek es nem voltak akkor az ikrek, gondolom menyire borzaszto neki hogy nem lehet meletetek :( te meg le vagy foglalva egesz nap a picikkel, de neki meg nehezebben telik minden nap :cry:
kivanom neked hogy aludjanak a babik hogy tud magad ki pihenni
8) nagyon jo pofik a kepek, de gondolom hogy nem tudtal akkor nagyon orulni

banika! remelem nem sokkara visza all a rendes programm!

csilla! koszi, hat igen en is ilyenkor majd fraszt kapok, mert ra jovok hogy sajnos mindenkivel elo fordulhat, nem tudjuk kinek negyi van meg es az en ferjem munkaja is eleg veszeljes, daru vilany szerelo egy gyarban, tehat mindig 5 emelet magassagban van :cry:

rebe! tunderiek :D :D

Kép

Michelle, Mattia es Miki apu eletem ertelme
http://picasaweb.google.com/ardelean13/ ... 3519403826
demoniq13

ancsi! de edesek :lol: :lol: :lol: gondolom agyon puszilgatyatok oket

fanni! de cukkik vagytok, hat nem mondhatod hogy nem a te fiad, nalunk talan Michelle hasonlit ram mikor kicsi voltan :D

sotske! sajnalom a nagyidat, jo hogy latta legalab a babaid

hat en nem bocsatom meg magamnak hogy nem hivtam fel e mult penteken, anyukammal kuldtek ajandekot a babaknak es pentek meg szombat itt volt a hugim is a ferjevel es aszt mondtam magamnak hogy majd vasarnap ra erek mindenkit fel hivni hogy meg koszonyem az ajandekokat es fel hivom a felesegget aki orditot a fajdalomtol es mondta hogy szombaton be ment a korhazba es vasarnap reggel meg le alt s szive :cry: :cry: :cry: jot hogy neki menyek egy falnak hogy miert nem hivtam penteken hogy meg egyszer beszeljek vele... en meg csinaltam nekik egy albumot a picikkel es kepekel veluk amit a nyaron csinaltunk mikor itt voltak, nem is tudom hogy att adja e a hugim vagy nem, fogalmam sincs :?: :roll:
egy reszt biztos fognak sirni ha meg latjak a kepeket masreszt pedig lehet jo lenne emleknek, nem is tudom :?: :roll:
ha gondoljatok fel teszek 1-2 kepet roluk, de csak ha akarjatok

Kép

demoniq13

Móni,
mi történt tulajdonképpen a barátotokkal? Baleset? Betegség? Szörnyű, amiket írsz. Sajnálom :cry:

KépKép
lili73

lili! a baratunknak mar mutotek kb 1.5 eve hasnyalmirigyel, ezzel be ment szombaton a korhazba es vasarnap reggel le alt a szive, olyan pontosan en sem tudom mert szegeny felesege nem tudot beszelni :cry: :cry: :cry: csak sir a telefonba, ami ertheto, ovjon meg a JO Atya mindenkit ilyen vesztesegtol :!:

Kép

demoniq13

Móni :(
A babákról tegyél. Aki már elment, arról ne. Az ő családja miatt. Ez egy nyilvános fórum.
Egyébként őszinte részvétem.
Képzeld, én a terhességem alatt először Apukámat, majd a bátyámat vesztettem el. Ráadásul az Apu úgy halt meg, hogy fertőző betegséget kapott a kórházban, s én az utolsó nap már be sem mentem/mehettem hozzá ezért. S bizony ez mindig fájni fog, de én sem ezért, s Te sem azért tehetsz ezért magadnak szemrehányást...

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Szanet :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Andi azokat a maffiagyerekeket megzabálom(a kedvenc képem) :lol: :lol:

Fanni!Nemsemmi mennyire hasonlit rád Márko :D

Banika örülök,hogy jobban vagy :!: Huha Marci ilyeneket csinál :?: :!: Kis vasgyúró :lol:

Tontica,nem szuper a lakás :oops: ,csak az albit vettük meg amibe egy éve lakunk és azt festettük ki, meg bebutoroztuk :) És nem is malackákat nevelsz,imádnivaloak a gyerkőceid.Még sztem visszasirjuk ezt a korszukakt,amikor már ránk sem fognak bagozni :lol: a férjemnek már rég ez van(iskolás kor) képzelheted mit élek át egy-egy utazásnál még csak a városban is :( :( :(

Ancsi,aranyosak a csajok!!Mi is panelt vettünk ,én egyébként panelrajongo :oops: vagyok.10 évig albiban laktunk és most tudtuk megvenni nem szuper de egyenlőre ez is megteszi , legalább már a sajátunk :)

Móni :( :( :( :( :(

Vovanda várunk a hirekkel :D

Eszti! nekünk nem ellenőrzik a Jázmin hemangiomáját :roll: Kinek kell ellenőriznie?a gyerekdokinak?

Megkaptuk a szurit,Jázmin kapott beutalot a szemészetre( voltunk 8 hetesen) mert pár hete beugrik állandoan a bal szemgolyoja :( félek nehogy az legyen ami Máténak :( szuri után elmentünk a corába ,megvettük a Máté ajándékát (megjegyzem nem kis pénzbe került ,amit kért :oops: :? )
Müller bp.-en van ? Kicsiknek tullin néztem vizilovat labdákkal(60db)
s.csilla

Juci, Szerintem ne legyen lelkiismeretfurdalásod, azért mert elmentetek. Meg miért lennél szar anya emiatt. :shock: Ne is mondj ilyeneket.

Ancsi, Gyertek csak Harasztira, lenne egy kis társaságom! :lol: Cukik nagyon, és tényleg látszik az a 2 kg, de amúgy nekem nagyon hasonlítanak. :wink:

Fanni, Majd lesz fogacskátok nemsokára nektek is! :wink: Ja, és ráadásul reggel észrevettem Zsani 4-ik fogacskáját is! Blankának még egy sincs, ő nem kapkod! :lol:
Hát kiköpött olyan Márkó mint te! :wink: Azta, teljesen!

Sotske, Ezt én is kipróbálom, bár most szép nekünk is. Koppp-koppp. Jó lenne, ha így maradna. :oops:

Móni, Nagyon sajnálom, nagyon nehéz ez most! :cry:

Csilla, Sajnálom a szemecskéjét Jázminnak! Reméljük semmi gond!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Eszti
Holnap megy a posta :wink: Én amikor piros a fiúk popója,akkor a popsitörlő után szárazra törlöm azzal a kihúzhatós papírzsepivel.Tescost szoktam venni,asszem 199 ft a 150 db-os.Totál illatmentes és gazdaságos.És még a doboz is mutatós :lol: :lol: :lol: :lol: Kicsit kevésbé macerás mint a hajsztárító :lol: Bár az se semmi.
Vendég

Móni, sajnálom, én elküldeném a képeket. Legfeljebb írnék hozzá egy levelet, hogy milyen képek vannak az albumba és ha most még nehéz lenne neki megnézni, akkor csak tegye el és ha eljut odaáig a gyászban, akkor előveszi és örülni fog neki szerintem....

MEgyünk holnap, csajok már egész jó kedvűek, láz nincs, széklet is alakul, bár még kicsit hígabb.
Annyira sajnálom őket, mert az ő kedvükért választottuk ezt a hotelt az ötvenből, mert jó a mendencéje, most meg szegények nem mehetnek majd bele pancsolni.
Már olyan régen usziztak, annyira jó lett volna :cry:

Megyünk még a Müllerbe utikajcsit venni, addig anyuék babáznak még egyet a "nagy" út előtt :wink: :lol:

Judit

jucicuki

Lányok, szerintetek melyik jobb? a Chamomilla vagy a Viburcol? mondjuk mindkettőt vettem :) Gergőnek úgy be van durranva a foga, sztem ez lehet a nemalvás oka. kipróbáljuk.

Anny! leírnád egy éjszakátokat? a miénk most "isteni volt" este nem akart elaludni, aztán kelt 11 kor, éjfélkor, negyed 2kor, és reggel negyed 6kor, és akkor nem aludt vissza. de napközben meg mindenhova teszi le a fejét, aludna....

Mondjátok Lányok, hogy ez csak egy átmeneti állapot!!!!! ez megy másfél hete, azóta nem alszunk! magamnak meg vettem egy kis Nervenpflegen-t..

zsuzska80
Szombathely

Nervenpflegen

ezt meg kellett néznem,hogy mi ez?Jó?nekem is kell.hol lehet hozzájutni?

Lanyané hová tűntél??????????????????????
Vendég

Banika
Köszi :lol:

Csilla
A hemangiómát nem kötelező megnézetni.De nagyon kell rá vigyázni,hogy nehogy kivérezzen.Nektek hol van?Amúgy gyerekdoki nem foglalkozik vele,legalábbis a mienk(mondjuk ő mással sem :roll: ,kezdek csalódni benne :? )Mi Szegedre járunk vele.Itt oxigéngázzal lefagyasztják neki és ez felgyorsítja a felszívódást.Amúgy is felszívódik,csak lassabban.Amúgy a kezelés ingyen van,kb. 2másodperc és egyáltalán nem fáj.Mi már 2-szer voltunk,3 hónap múlva kell újra menni.

Juci
De jó nektek,hogy mentek.Irigy vagyok ám :wink: Csajoknak meg jobbulást,hátha mégis tudnak picit pancsizni.
Müllert én is megnéztem,hát,egyre nagyobb a kísértés,hogy minél előbb elmenjünk :wink:

Zsuzska
Sajnálom a rossz éjszakákat :(

Móni
Én is elküldeném az albumot,szerintem később ez egy óriási ajándék lesz és egy emlék.Borzalmas lehet most a családjának :cry:

LANYANÉ?SZOFI?TESSÉK JELENTKEZNI!!!!!!!!
Vendég

Zsuzska :P
Én ugyan nem próbáltam, de a hatóanyag ugyanaz, így valószínűleg egyformán hat vagy nem hat.

Banika :P
Használhatod rá a 15%-os kedvezményed :lol:

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Lili :P Móni :P Rebe :P Csilla :P
Anyu már hetek óta mondja, hogy vegyem elő a kiskori képeimet és nézzem meg, hogy igen is Márkó egy az egyben olyan, mint én voltam. Na, ma elővettem :lol:
Apát azzal nyugtattam, hogy most épp Milcsi hasonlít rá nagyon :lol:

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

itten vagyok lányok csak ap
val volt egy kis összeröffenésünk és a netet is megemlítette úgyhogy most egy kicsi szünetelek.-pusza minden kis gyönyörűségnek :wink: :D

lanyané

Zsuzska: Persze. Egy átlagos éjszaka manapság így zajlik: 8-ra ágyban vannak. Pár órát zavartalanul alszanak, majd Lili vagy Jázmin (ezt váltogatják), elkezd mocorogni, nyöszizni 1-2-t. Ha nagyon unom, bemegyek, visszarakom a helyére, betakarom, alszik tovább. Vagy nem, és akkor 2-3 óra alatt többször ezt megismételjük. (közben néha magamban szentségelek). 5-kor menetrendszerűen felébrednek, kaja, majd alvás tovább 7-ig. Akkor kezdődik a reggel. (az időpontok +/- fél órát csúszkálnak ide-oda. Ritkán valamelyiket altatni kell 5-10 percig este, vagy éjszaka, vagy 5-kor. De ez nem általános. Bár egyre gyakoribb :?
Vendég

Hú csajok!Követhetetlen az események ilyetén folyása itt! :lol: Mindig mire sikerült végigolvasnom,addigra még írtatok egy oldalt! :shock:

Szanet!
Nagyon komolyak a képek!Én biztos agyvérzést kaptam volna és a méregtől eszembe se jut a fényképező!
Janka szerintem nagyon hasonlít Rád!(nem a kaki szétkenésben :lol: :lol: :lol: ) Egy édi,csibész pofi!

Rebe!
Mi ez az őrült fogáradat felétek,haló??? :wink: Zsaniban nő Blankáé is???

Mariann!
Te szegény...Mi a fenét vitatkoztok ennyit?! :roll:

Juci!
Légy szives fürdés közben egy 3 percet rám gondolni és helyettem fürdeni! :P

Banika!
Bercid biztos úgy gondolta,hogy most már vele is foglalkozz annyit,mint Marcival! :wink:
Lehet,hogy azért aludt jobban Berci,mert nem zavarták egymást?Én napközben külön szobában altatom az enyémeket,így hosszabbakat tudnak aludni.

Sostke!
Holnap megy a párom Kiskőrösre!Kéne a címed még reggel!Ugye jól emlékszem,hogy kiskőrösi vagy? :?:

Ancsi!
A képeid nem túl nagyok és azért nem tudod felrakni őket? Nagyon aranyosak a bébik! :lol: Muti még! :wink:

Fanni!
Nekem is van egy bontatlan Infacol-om,ha kell esetleg....

binyek

Eszti!Jázminnak a bal oldalán ,éppen a pelus teteje addig ér :? kb 4-5 cm.a dokink azt mondta nekünk,hogy 2 éves koráig ha nem mulik el,akkor műteni kell.elég csunya dudoros ,de mintha nőne,nem pedig visszahuzodna :roll: a Noa hemangiomája huzodik vissza?
s.csilla

Anny!
Még 11 hónaposan is etetni kell éjszaka?!Ne idegesíts!Hát ennek az átok éjszakázásnak akkor mikor lesz vége????? :shock: :shock: :shock:

Csajok!
Az én törpjeimnek még eszük ágában sincs elkezdeni fordulni!Sőt,ha Marcit elkezdem átfordítani nagyjából az oldalára,akkor elöbb-utóbb ugye átgurul háton fekvésbe,de úgy megijed tőle,hogy rossz nézni... :( Meg igazán az a baj ezzel a dologgal,hogy szerintem kicsit kevés a lehetőségük a gyakorlásra,mert a pihiszékben nem lehet forduli,kézben szintén nem,a játszószönyegen se,mert van fölötte az a kupolás játéklelógatós izé,az ágyban meg ahogy lerakom őket mindjárt ügyesen elkezdik altatni magukat,tehát ott se gyakorolhatnak.Ti hogy csináltátok ezt????

binyek

Csilla
Szávának van hemangiómája :lol: Először neki is nőtt,durván sokat,kb. 5-szörösére,mint amekkora volt születésekor :shock: Aztán a kezelés hatására is,most már szottyad össze :lol: Műteni TILOS!Ugyanis visszanő.Vagy békén kell hagyni és megvárni,míg eltűnik,vagy szívesen megadom a dokink számát és elviszitek Jázmint.Szerintem simán megéri,csak egy beutaló kell a háziorvostól és itt még a csípőjüket is alaposan megvizsgálják :lol:

Binyek
Privi ment.
Fordulás:én a szőnyegen csináltam nekik játszóteret,itt bőven van helyük mozogni,bár most már lemásznak róla.Terítettem rá egy csomó plédet,de csak mert nincs padlófűtésünk :lol: és raktam köréjük egy csomó érdekes,színes,csörgő,zörgő játékot :wink: Aztán egyszer csak beindultak.
Vendég

sziasztok!
hú már nem is tudlak követni Benneteket! :oops: dobok két képet a kis atomantikról!

Kép az új barátjuk :)

Kép kukamarcik

Petra
Kép
petricsek

Hello!

Anyam, mennyit irtatok! :lol:

Mennyi szomoru tema. :cry:

Ilyen fiatal, csalados embernek nem lenne szabad elmennie. :cry: Neki mar jo ott ahol van, a csaladnak nagyon rossz akiket itthagyott. :(

Csajok, 10-11 honapos gyerekek meg kelnek ejjel? :shock: Nem irigyellek Benneteket, szegenykek, en nem birnam. :roll: Hulyet is kapnak! Szerintem csak megszokasbol kelnek es azert mert engedtek Nekik es siman le lehetne szoktatni Oket de nem szolok bele es nem osztom az eszt, legalabbis megprobalom. :oops: :lol:

Mariann: azt igazan nem mondhatja az urad hogy egesz nap a net elott ulsz mikor alig irsz! :evil: Ennyi Neked is kijar,nem?! :evil:

Csilla: en pont multkor lattam egy dokumentumfilmet egy ilyen betegsegrol, nem tudom hogy hivjak csak azt hogy minden korulmenyek kozott csak ugy hirtelen elalszik az ember, osszeesik ott ahol van es ezert nem tud dolgozni sem, nem elhet rendes eletet de a Te ferjednel ennyire nem durva, nem?

Megmutottek az uramat, itthon van, el es virul, ossz-vissz. 4 orat voltunk bent a korhazban. :D

KépKép
KépKép
tontica

Jaj már megint nem emlékszem ki mit irt :oops:
én ezt nem bírom követni, és észben tartani, mire elolvasok 2-3 oldalt......

valaki kérdezte, hol van apa :)
Férjem Angliában van szeptember óta.csakis , mert muszáj!különben nem tudnánk fizetni a hiteleinket,stb.ez kb másfél évet jelent.addig lesz ott, aztán reményeink szerint végleg hazajön :)
karácsonykor nem tud jönni, csak ha elengedik hosszabb időre.igy jön jan.21én.

fordulás:
sztem nem kell erőltetni.Binyek!
hidd el ők mindenhol meg tudnak fordulni(játszószőnyegen is) ha akarnak.amúgy nem 5 hós korban kell fordulni.Annám 7 hósan forgott.és most nézték a neurológián.mondta doki, h normális a fejlődése már.pedig nem kúszik még .csak forog, pörög.

Anny
el tudom képzelni, h szentségelsz magadban :)
szerintem én is így szoktam.
Ha még Pesten laknánk meglátogatnálak, és magányoskodhatnánk közösen :) :) :)

képeink:http://picasaweb.google.com/edemszfemili

szanet

binyek: a fiúk nálunk is fel-felnyöszögnek éjszaka (felkel-betakar-esetleg dugó a szájba-visszafekszik), biztos álmodnak. mi is este 8 körül fekszünk, reggel (khm ... hajnalban) 4 körül kelnek, tápi, pörgés, aztán vagy visszalszanak még ,vagy leginkább nem. 8)

ancsi76: helyesek a csajok! :)

jucicuki: jó pihit Nektek, majd várjuk a képeket és a beszámolót ... és gondolj ránk majd kicsit. :wink:

fanni: :shock: Márkó tényleg egy az egyben!

Petra
Kép
petricsek

Binyek, még nincsenek lemaradva semmiről, majd forognak még eleget.
Próbálj meg minél nagyobb teret hagyni nekik, földön pléden, aztán egyszer csak megindulnak...

Lányok, nagyjából összepakoltam, de most meg uram melóhelyén is gebasz van, még a végén itthon maradunk...

Nem akar ez most nekünk összejönni...

Jó éjt!

Judit

jucicuki

Eszti ,most kerestem vissza a képet Száva hemngiomájárol,és nagyon elszégyelltem magam,hogy Noának irtam :oops: Bocsi,de mentségemre szolgáljon ,naggyon de nagyon hasonlitanak :D sztem várunk még vele hátha elkezd magátol is visszahuzodni,de köszi nagyon aranyos vagy :D

Binyek! Nálunk Milánt alig rakom hasra egyből átfordul,Jázmin meg alig birja tartani a fejét :roll: ja és 6100 gr Milán pedig 5800 gr :roll: én is kivagyok az éjszakázástol kb én is 5-ször kelek :? de van hogy nem is emlékszem ki mikor evett. :oops:

Tontica,Hálla Istennek nem ennyire sulyos!

Petricsek nagyon édik a kis szerelők!!!!4 orai kelés huhh...........

Judit ! Drukkolok, hogy ne jöjjön közbe semmi és jo pihizést kivánok!!!!
s.csilla

Csilla
Én írtam,hogy ki mikor evett,kakilt.Szégyen vagy sem,nem tudtam volna nélküle fejben tartani.

Ancsi
Én sosem tudom megkülönböztetni Noát és Szávát :oops: :oops:

Binyek
Nyugi.Fognak fordulni,kúszni,mászni,menni.HA ELJÖN AZ IDEJE.
Bercus 5 hónapig lótúrót nem csinált,most úgy mászik öregem mint a csík.Hagyj nekik "teret".Én is koszoktattam őket a pihiszékből,bár ők inkább kaja után ültek bele.
Apa meglep bennünket azzal a Prima pappával amit ti is vettetek.Most akciós :wink:

Judit
Azért lesz a legjobb a kiruccanás,mert az utolsó utáni pillanatban rendeződik minden,ti pedig tojtok a világra és húztok élvezkedni :lol: :lol: :lol: :lol: Vedd be a lesz@rom tablettát és adj apának is belőle.Jó pihit

Tonti
Családilag jobbulást

Védőnénim jött fürcsire,leszedte Marci ragtapaszát.Seb gyönyörű,a ragtapi jobbna elintézte a bőrét :cry: Sudokrém mindenre jó nálunk.Hálából megvacsiztattuk,az uram 3/4 11-kor vitte haza :lol: :lol: :lol: Jó csaj ám.Nem csoda ha szó nélkül fuvarozza akár éjjel kettőkor is :lol:

Lanyané
Ez nálunk is téma,de ők napközben meg tudják osztani a nyomorukat felnőttkorúakkal,amíg én itt max 2db 7 hónapossal gügyögök.Bocs?társasági életre nekem is szükségem van.ha sajnálja tőlem a netet,akkor heti minimum 1 szabadnap.Na vitáink itt véget is érnek.
Na joccakát!
Vendég

Petricsek
Édik,de miért vannak sapkában?
Vendég

Sziasztok!

Tényleg mennyit termeltetek pár óra alatt.

Judit! Nektek jó pihenést! Remélem nem jön közbe semmi. Apa pedi felejtse el a munkát egy kis időre. Utálom, mikor nálunk is ez van, ha mennénk valahova, és persze akkor van gáz a melóhelyen. (Igaz a páromnál mindig az van.)

Banika, Lanyané! Nálunk is ez a vita fő témája, hogy Nekem nincs kihez szólnom egész nap, és monoton az egész. De hiába mondom a kedves párom ugysem érti, szerinte a munka is az, és nekem jobb, mert bármikor leülhetek pihenni vagy aludni :!: :!: :!: . Jó lenne egy pár napra itthagyni neki a csajokat, hogy lássa milyen ez, de valahogy nem jön össze.

Bocsi csajok! Mi az a hemangióma?

Binyek! Ne eröltess semmit, hagyd, hogy mindent maguktól tanuljanak meg. Legalábbis nekünk ezt mondták az okos neurológus dokik. Egyébként még nincsenek lemaradva semmiről, hisz csak 4 hónaposak múltak!

Eszti! Te tényleg Kiskőrösi vagy? Nekem lakik ott egy jó barátnőm, meg egy ismerősöm, évfolyamtársaim voltak a fősulin. Barátnőmhöz készülök, már ősz ota, de a múltkor nem jött össze, mert lebetegedtek. Majd ha megyek, írok Neked is. De ez már csak jövőre lesz.

Próbálok újabb képet felrakni. Nem az volt a baj, hogy nagy volt, mert lekicsinyítettem, hanem valami más lehetett.

Kép Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
ancsi76

Ancsi :P
Nagyon kis helyesek!

Binyek :P
Én is be voltam parázva, hogy nincs terük a fordulásra, mert pihiszék, kicsi járóka, este 1 óra szőnyegezés. Ennyi volt. És már mindkettő átfordul. Milcsi úgy, hogy hasratettem és már fordult is. Nem gyakorolot előtte. Márkó is pár napja ha leteszem, már fordul is. Erőltetni tényleg nem kell, de szerintem a Tieid még kicsik. Mi pár napja kezdtük őket többet a földön hagyni. Semmi extra, 2 paplanhuzat van egymáson, rajta egy süppedős puha és meleg pléd és rajta még1 ilyen. Ezen játszunk, most már kb. 2 órát egy nap. Majd teszek róla képet.
Ja, tényleg légy szíves Márkónak írd be az átfordulást hasról hátra 4,5 hósan. Köszönöm.

Mariann :(
Én hiányollak. Mond Apának, írjon néha ő is. Szerintem sok hasznos ötletet adunk egymásnak és hát egyetértek. Ide járok dumcsizni, feltöltődni :lol:

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Petricsek :P
Nagyon helyesek a srácok! Nem fejlődnek? :shock: 10 hósan guggolnak, meg állnak!? A házimunkáról nem is beszélve :lol:
Igen, most tényleg tiszta én. De 8 hetesen meg pont ennyire kiköpött Apja volt. Pont mondtam a férjemnek, hogy olyan ez, mint a szgépen az az átalakító program. Tudod, amikor pl. magadból csinálhatsz Claudia Schiffert, vagy bárkit. Így kicsi Apából kicsi Anya lett. Tök érdekes :lol:

Banika :P
A védőnő vette le? Ennyi erővel Te is levehetted volna. A védőnő nem dokinéni :roll: Mekkora a heg? Na én jól fenékbe is billenteném az uramat, ha hurcolászná a védőnőnket 8)
Amúgy a miénk is csinos, de Apával egyformán irritál bennünket a lénye. Nem azért, mert csinos :lol: hanem mert tök hülye :lol:

Judit :P
Remélem, el tudtok utazni. Én is kérek 10 másodperces rágondolást :lol: Lányok már jobban vannak? Lehet, már mégis fürödhetnek, hm?

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Szanet :roll:
Így érthető. Az nem merült fel, hogy ti is menjetek? Mármint Te a lányokkal?

Tontica :P
Hogy van a fogad ma? S akkor meddig kell antibiozni? Mikor kell visszamenni?
Én spec. lehet, hogy fogom kérni a tanácsod éjszaka ügyben. Most -megint- külön alszanak a fiúk a derekam miatt, mert nem tudtam volna eddig Márkót és Milcsit is ellátni. De szépen javulok, lassan megint 1 szobában lesz a 2 gyerek és akkor kérdezek... jó?

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Nézd, Binyek :)
Kép

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Banika! DM-ben lehet kapni!
az éjszaka most is sz@r volt, de most csak egyszer hintázott... de 5ször keltem... soha nem fogom magam kialudni.. bezzeg a régi szép időkben..
Hogy fárasszam le? de fáradt sztem de nem alszik...ott állok a kiságy mellett csak akkor alszik el... de most talán már nem visít ha nem lát napközben...
most adagolom neki ezeket a homeos bogyókat...

zsuzska80
Szombathely

Fanni
Én is levehettem volna,de nem mertem. :lol: Papíron már nem ő a védőnőnk,mert állítólag megint volt vmi gubanc a választható védőnőkkel,de én őt hívom ha vmi van.A nagyobb vágás kb 6-7cm,a kicsi max 3. még csak nedves sem volt a ragtapi.
Vendég

Binyek
BOLDOG NÉVNAPOT!
Vendég

Ancsi
De szépek!
A hemangióma olyan,mint a tűzfolt,csak az előbbi kiemelkedik,dudoros,tele van vérrel.
Még régebben tettem fel ide képet róla,de az istennek sem találom:(
Ja,és igen,kiskőrösi vagyok.Mindenképp hívj,ha jössz!!!

Vovanda???
Vendég

Petricsek
Helyesk a srácok.Nektek már szerelő sem kell,ha elromlik valami :wink:
Vendég

Csajok!

Köszi a drukkokat, apánk bement elintézni valamit, remélem hazatalál mire indulni kell. Reggel hét óta a telefonon lóg, szegénynek már füstöl a feje...
Meg az enyém is, mert egyedül pakolok két nyüglődővel a sarkamban, akik viszont játszani szeretnének...

Vovanda remélem minden rendben van veletek!

Ancsi, nagyon szépek!

Judit

jucicuki

Na itten vagyok én is. Kicsit hosszúra nyúlt a reggelem, Manót vittem oviba, aztán bekocogtam a védőnőhöz (jó fej) meg a DM-be.

A lényeg: tegnap megméretkezünk. :D Jelentem: "A" baba közel 1800 gramm, "B" baba 1700 gramm, méhszáj zárt. Egyetlen bánatom, hogy "B" sajnos megfordult, faros per pillanat, de a dokim nem mondott semmit, majd kiderül mi lesz. Még megfordulhat, na meg doki bácsi le tudja vezetni a faros szülést is. Mostantól kb. hetente megyünk, mindent ellenőrzni akar (szívhang, UH, ctg) meg kapunk tüdőérlelőt is.

Amúgy semmi különös, holnap Mikulás hegyek érkeznek (ovi+munkahely) végre megyek kicsit emberek közé!!! Virul a fejem, párom ilyenkor lenyúlja a lurkókat engem meg hagy társadalmi életet élni.
Netért inkább én morgok rá, merthogy eléggé hajlamos ottfelejtődni a gépnél.

És a legjobb: tegnap megnéztünk egy autót, ami jó lenne, remélem, sikerül megegyeznünk a tulajjal! Szóval haladunk.

Zsuzska!
Viburcolra voksolok.
Éjszakai ébredés: nekem Manó mostanában állt be normális, rendszeres egész éjszakás alvásra. Mukkot sem szólhatok, én voltam ilyen. Kimerítő, de túl kell élni.

Tontica!
Párod egy hős. Fogad hogy van?

Majd jövök még, csak éppen be kéne ágyazni meg kicsit ellomolni.
Pussz.
vovanda

fanni! nem semmi amit att eltel, reszvetem utolag is, nektek is ki jutot a bajbol, igazad van ilyen sok szep baba melle nem valok a szomoru kepek :oops:

csilla, rebe! kedvesek vagytok

judit, sotske! tetszik amit ajanlotatok, biztos majd valamikor orulni fognak az albumnak mint emlek
judit jo szorakozast es sok kikapcsolodast nektek :wink:

zsuzska! :( remelem nem sokaig tart a nem alvas

csilla! remelem hamar el mulik az a dudor, nehogy mar mucsek szegenyket

tonti! gyogyulast a ferjednek :D

Kép

demoniq13

petricsek! jo neked hogy mar ki porszivoznak :D :D :D

szanet! en nagyon meg ertem hogy el ment a ferjed tobbet keresni, vegulis ti ertetek csinalja, ha janurban tud csak haza menni akor majd be potoljatok a karacsonyt, igy a babaknak dupla lesz az orom :D:wink:

banika! hu de jo hogy szep a Marci sebe :D

ancsi! cukkik vagytok :lol:

fanni! milyen jo babak, de gondolom nem mindig ilyen nyugisak :roll:
hany pled van alatuk? nem soka en is le teszem oket a szonyegre :wink:

vanda! de ugyik vagytok! nagyon szep a sulyuk a babaknak :D :D ha igy haladtok el eritek a 3kg/baba :wink: hajra kocsi veves!

vettem ma egy kocsit :!: :!: :!: teljesen egyedul, na persze a ferjem mar latta, de en boronaltam le az atvevest, fizetest es papirokat, egy kombi passat (nem uj) de sokkal nagyobb a mi astrankhoz kepest (nem kombi) picit felek tole a parkolasok miatt, meg persze meg kel szokjam hogy menyire hoszu :roll:
voltunk baba maszirozo kurzuson, en csinaltam Michellet es anyukam Mattiat nagyon birtak es meg kel mondjam hogy en babaim voltak a leg nyugodtabbak, a maszirozas utan mind el kezdet orditani az egyemek meg szinte el aludtak :lol: meg irigyeltek az anyukak :P
lenne egy kerdesem Mattianak nagyon ki pirult a kis popsia es meg a job combija is, altalaban a chicco kremel el mult neki (meg volt egyszer de hamar el mult) most a krem utan tettem ra kis babapudert is, hatha, de semmi :roll: azon gondolkoztam hogy valjon mert le csereltem a pelust haggies-rol pampersre, Michellenek semmi baja Halla Istennek, ma foztem kamilla teat is es probalom ezzel mosni, nem tom ha jobb lesz, adnatok par tanacsot legyszi :?

Kép

demoniq13

Ancsi!

Ajánlom figyelmedbe a spektrumon futó a Mamit akarom című műsort, pont erről szól 8)
A tegnapi részben egy négy gyermekes apuka maradt otthon 3 napig, utolsó nap megkérdezte a nagyfiú (kb. 8 éves), hogy mi az a condom, erre apuka válasza, amit 8 éve apunak használnia kellett volna :oops: Picit kikészült az ipse, na jó nem is kicsit :lol:

Judit!

Jó utat, remélem, hogy tudtok menni, rátok férne :wink:

Banika!

:lol: Mi most fogyasztjuk a második védőnőt (költözés miatt), de egyik sem jött este, sőt az előző miután elzavartam nem is jött :lol:
Egy barátnőm mesélte, hogy új védőnőt kaptak, de nem szólt előre hogy jön.
Megjelent egy piros kabrióban egy dögös magas platinaszőke csaj, barátném kiballagott , kinyúlt polóban, gázos hajjal, és kiszólt, hogy az öccse a hátsó lakásban lakik (neki vannak ilyen barátnői), erre a védőnő mondta, hogy de ő hozzájuk jött , ő az új védőnő:roll: :lol: :lol:

Tonti!

Alvás ügyileg egy elveket vallunk :lol: :lol: :lol:
Férjednek jobbulást, együttérzek vele.

Dóri
Vendég

Dóri
Ezt a műsort én is nézem néha,jót mosolygok :lol:

Vovanda
Tök jó,hogy minden ok,szépen növeszted a babákat.
Vendég

Vovanda
Nálunk dettó ez volt.Noa,aki szintén "B" baba volt,ugyanezt csinálta.Az utolsó pillanatban megfordult,aztán behelyezkedett a bordáim alá,mindezt vízszintes pozícióban :shock:
Vendég

Eszti!
Köszi a köszöntést,aranyos vagy!
A páromat ne várd ma,mert mégse ment,de feldobom postán a kenőcsöt valamelyik nap!Csak küldj priviben pontos nevet,címet!

Tonti!
Én szeretném tudni,hogy hogy lehet leszoktatni őket az éjjeli evésről!Segíts,ha tudsz,mert eléggé kivagyok a kialvatlanságtól! :cry:

Móni!
Ügyes vagy!Csak az a baj ezekkel a dolgokkal,hogy ha az ember megcsinál valami ilyet,akkor utána már elvárják,hogy minden hasonlót is megtegyen.Én a fűnyírással jártam így...most már mindig én nyírhatom,hiszen tudom kezelni azt az átok fűnyírót! :evil:

Köszi a válaszokat,csajok!Akkor várok türelemmel...de azért épitek nekik én is egy játszóhelyet! :wink:

Vanda!
Jó súlyuk van,hallod-e!Van itt olyan,ha jól emlékszem,aki ennyivel született!

Juci!
Drukkolok,hogy összejöjjön!

:lol: :lol:

binyek

Bocsi csajok,sok leszek...
Hát nem értitek,mit magyarázok?
Kép
Akkor mondom így Kép
Valakinek komolynak is kell lenni Kép
Lehet találgatni,ki kicsoda Kép
Kép
Így nézek apámra Kép

... Kép
Vendég

A mai nap írta meg valaki a 10000. hozzászólást!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

binyek

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?