Zsana! Köszi az együttérzést. Képzelem, hogy már neked is milyen nehezen mehet az alvás. Te mikor mész legközelebb a dokidhoz? Kiváncsian várom, mi volt a szülésznőnél.
A dokim azt mondta, ha így marad a baba, programozott császár lesz. Szerintem a CTG-k alapján dönt a beavatkozás időpontjáról. Jan. első hetében megyek az elsőre, utána "konzultálunk" a dokival, hogyan tovább.
Luisa! Nagyon vigyázz magatokra, pihizzél, amennyit csak bírsz! Bár el tudom képzelni, most az ünnepek alatt nem lehet a legjobb, de hát a baba miatt muszáj.
Vitte! Jót nevettem az öregasszonyos hasonlatodon, én is pont ezt mondom magamra állandóan, mintha negyven évet öregedtem volna, időnként úgy viselkedek.
Rekanna
Én is 4 nadrágot és kb. ennyi felsőt vettem egész idő alatt, de volt egy pár bő felsőm, amit most is tudok hordani. Egy-két darabot pedig kölcsönkaptam egy barátnőmtől. Nyáron meg még szoknyákat hordtam, ahányszor csak tudtam. Ezt az "óriási" ruhatárat variálom, ahogy tudom.
Bbetti
Nagyon drukkolunk neked/nektek! Jól érzed még magad egyébként? Tudsz aludni? Nem vagy ideges, türelmetlen?
Rena
Gratulálok a jó eredményhez!
Macsek
Luca nagyon aranyos a képen!
Egyébként ma már olyan jól voltam (már az előzményekhez képest persze ), hogy egy kicsit segítettem tapétázni is a férjecskémnek, csak hogy haladjunk már a szobával. De azért nem vittem túlzásba.