Tudatosult már bennetek,hogy már csak 67-et kell Karácsonyig aludni????????????????????????????????????????????????????
[/url]
[/url]

[/url]
[/url]
[quote="vona ildikó"]
írta:vona ildikó de szerencsém van, mert most biztos nem fogok postaládát kapni, mint a harmincadik szülinapomon.![]()
![]()
[quote="vona ildikó"]
írta:vona ildikóSzoktunk adventi koszorút is csinálni só-liszt gyurmából. A karácsonyfa nálunk mű, mert sajnálom a kivágott fákat, bár akkor már nekik mindegy, de mégis az elv, pedig tudom, hogy azokat csak arra az alkalomra termelik. De jó, hogy nem fenyőfának születtem!![]()
[quote="alziza"]
írta:alzizaTudatosult már bennetek,hogy már csak 67-et kell Karácsonyig aludni????????????????????????????????????????????????????

[/url]
Nekünk már lehet, hogy busz kellene! 
Na kezdek lehiggadni, ugyanis most jött át a szomszéd kislány, hozta a leckét. De akkor is.......
ott beszélek a prímással, hogy foglalkozzon már velem egy kicsit zeneileg. Ő tanított anno hegedülni, csak aztán kismami lett, így abba maradt.....bár ha belegondolok, lehet, hogy nem lettem volna egy Illényi Katica.
Majd jót riszálok!

[/url]
Hú, már milyen régen nem táncoltam, de nagyon éveztem, szegény Ancsika már nem annyira, neki még nagyon új ez az egész! 
[/url]
[quote="barbamami"]
írta:barbamamiViszont már az is eszembe jutott,hogy fenyőágakat kéne rakni egy dobozba,és bevinni..
[quote="barbamami"]
írta:barbamamiHa kell karácsonyi keresztszemes minta....,van egy pár![]()
![]()
Pl törölközőket nagyon szeretek karácsonyra hímezni,mert kis felületen kell hímezni,egyedi,és hasznos is.. Eddig még mindenki örült neki![]()
[quote="barbamami"]
írta:barbamamiAUTÓ??????????? Milyet vettetek?![]()
![]()
![]()
![]()
Milyen,kényelmes? Szép? (Tipikus nő vagyok a párom szerint.. Mert ilyenkor egy pasi azt kérdezné,hány lóerős,mekkora a nyomaték, mik az extrái...) Hát,legalább nekik is marad kiveséznivaló..