Sziasztok lanyok!
Vera, Gabi!
Megy nektek a hatalmas drukk.
Tessek lazitani es egy kicsit kikapcsolodni.
Nocika!
Neked is megy a drukk nagyon.
++++++++++++++++++++++++++++
Kutyafule!
Udv kozottunk!
Dodo!
REmelem mar jobban vagy.
En is meg mindig kohogok, es nagoyn faj a torkom.
Mostmar Neomagnollal oblogetek orankent ugy nez ki ez egy kicsit segit. Szeretnek joval szules elott meggyogyulni.
Vigyazz magadra.
Edoci!
Neked is megy a drukk ezerrel.
Jo lenne ha a kovetkezo honapban sok + teszt lenne es 9 honap mulva igazi babaeso.
Lego!
Hogy birod?
Jobban?
Legyszi kivanj nekem marcius 15-ot.
Mar iszom a teat es eszem a homeot is.
Hetfon keztem.
Tehetnel fel kepeket.
Viki!
Mi voltunk tegnap a mandula mutet miatt a korhazban.
A mutet elhalasztva, mert ketoldali arcureg gyulladasa van Zolinak, kitudja miota. Ezt elobb rendbe kell tenni.
De az orvos szerint furi, mert nem faj neki, nem erezni, csak a rontgen mutatta ki. Szoval mar kitudja, hogy milyen regota van neki.
En ma toltottem be a 34. hetet. mostmar kezd egy kicsit rossz lenni. Nagyon zsibbad a jobb labam, ha jobbra fordulok.
A baloldalon meg nem tudok egesz ejjel aludni, mert az meg azert faj. De azert jol alszom.
Elvileg minden kesz van.
Be vagyok total pakolva a szulesre, meg a korhazba is.
Minden megvan.
Zoli is mar nagyon varja, mindig kerdezi, hogy mikor megyek a korhazba, mert mar akkora a baba, hogy mar nem fer a pocakban.
Az oviban Skarlat jarvany van, igy nem viszem Zolit, mig vege nem lesz a jarvanynak. Igy mar harom hete itthon van. Sot karacsony ota 1 hetet volt oviba.
Mondjuk nem baj, mert jo gyerek es jol elvan, na meg deltol negyig, otig alszik igy sok vizet nemzavar. Sot elvinni is el lehet, mert jo gyerek, turelmesen tud varni. Tegnap 4 orat ultunk a korhazba es turelmesen vegigulte az egeszet.
Na egyenlore most ennyi.
Megyek, mert meg mind a ketten pizsibe nyomulunk.
Magi