Zsibima: A műtétet végző doki azt mondta, hogy 4-5 hét, szóval körülbelül az első vérzés után. Azt mondta, addig várjunk, nehogy valamilyen fertőzést beújítsak, csak mert még nem gyógyultam meg teljesen. Úgyhogy várunk. Szeptemberhez képest

ez már majdhogynem mindegy. A "próbaidő" alatt ti védekeztek valahogy? Vagy ha jön jön, ha nem nem alapon vagytok / voltatok?
Alziza: tuti, hogy kijárom én ezt a vérvételt, meg jó lenne, ha a párom is elmenne, legalább tudjuk meg az ő vércsoportját is, mert az én drágámnak lövése sincs erről.
Egyébiránt én is azt gondolom, hogy nem lenne nagy meló kivizsgálniuk, inkább csak nekem kerül időbe, esetleg pénzbe (és ez ugye a legkevesebb), szóval ne döntsék el helyettem, hogy kell e, vagy sem.
Engem mondjuk megnyugtat ,és 11 hetesen talán fel is lehet úgy fogni, hogy a természet rendezte így, de ettől függetlenül nem szeretném, hogy ez még egyszer előforduljon. Na meg majd ha a szövettan esetleg kiderít valamit, bár ennek mennyi esélye van?! Szerintem zéró.
Ja, Alziza, mondjuk, ha most mész karácsonyi ajándékokat venni, nem kis zsufi lesz. Tapasztalatoból mondom, mert hétvégén is őrültekháza volt, pesten is, meg győrben is, szóval mély lélegzet és hajrá. Éljen Karácsony szent ünnepe.