Alziza-hiányoztál, de úgy tudom barátnőztél!!! Vagy már nem?? Voltam ma reggel az első vérvételen, szerencsére az első voltam, csak egy cukorterheléses kismamát engedtem előre, mert őt úgy is előre vették volna...úgyhogy 1 lépés már megvan...
Verának drukkolok, de nem olyan vészes a terhespatológia én is voltam 1 hétig szülés előtt, sőt engem megnyugtatott, hogy "kéznél" van minden, ha bármi van...remélem a lehetőségekhez képest jól van, aztán pár nap úgy is megszül!

Puszilom őt!!!
Gabi-remélem megveszik a házat, drukkolok!!! Gabi én kérdeztem a gyogyikról...ha van kedved leírni akár priviben...köszi!!
Röné-tök jó már a 7. hét!!!

Decemberben nem hitted volna igaz??? Megkapod a gyogyit és nem lesz baj, csak nyugalom!!!
Mutyurka-én is futok és tornázom (na azért nem esek túlzásokba) és 2 kilót híztam én is először, igen az izom nehezebb, mint a zsír, de azért a tükörben enyhe változásokat már észrevettem...

Aztán most a kiinduló súlyomnál vagyok, amit úgy veszek, hogy fogytam!

Remélem nem adom fel, mert hajlamos vagyok!!! Majd számolj be te is, hogy megy az edzés!
Eperke-köszi a vidámságot! Ebben a topikban mindig "elfér"
Remélem nem leszel most már depis: nézd milyen szépen süt a napocska!!! (az én éltető elemem) Tudom, hogy érzel és mennyire drukkolsz Leinek: átérzem...képzeld én vele voltam augusztus-szeptemberben is terhes, meg januárban is, de neki szerencsére megmaradt ez a baba és most már nem lesz baj!!! A következő meg remélem még akkor jön nekünk is, amikor a Lei még mindig terhes lesz és még nem szülte meg a babáját, szóval jó hamar!!!
Annus-köszi a jókívánságot!!!

A baj az, hogy a ráncaim nem tudják, hogy én még csak 16 múltam!