Merszi-na erről beszéltem Leinek!!!

Most is nagyon csini vagy és biztos vagyok benne, hogy terhesen is ilyen voltál!!!
Na nekem már a megállóban mikor vártam a buszra, ugráltak fel a pasik, hogy átadják a helyet, mert akkora voltam, mint egy elefánt! 90 kg-t mértem szülés előtt...
Jó nagy voltam...de azért utána 52 kg lettem!

Én nem bántam, de azért jó lett volna csini kismaminak lenni és nem sátor ruhákban járni...
Na igen a pici pociból is születhet nagy baba, nekem a hatalmasból egy 48 cm-es 3 kg-os baba bújt ki!

Szerintem ő volt a legkisebb az osztályon! (már megnőtt azóta

)
Lányok megkaptam a kocsit!!! Mondjuk csak enyhe túlzással lehet kocsinak nevezni, még szervó kormánya sincs, úgyhogy majdnem beletolattam az árokba, mert én úgy gondoltam, hogy eléggé elforgattam a kormányt, de kiderült, hogy még gyúrnom kéne!!!
És már "száguldottam" vele 50-60-al!!!

Na nem leszek vele az utak réme az biztos, de a reggeli dugóban, úgy sem tudnék ennél gyorsabban haladni!!! Viszont ha nincs dugó nem tom hogy megyek fel a gyorsforgalmira, amin 120-al szeretek menni!
Asszem le fognak engem onnan tolni!

Lehet majd mindig megvárom, míg dugó lesz...
De azért nagyon örülök ám neki, mert mintha visszakaptam volna a szabadságomat, ami nekem nagyon fontos!
Jani azt mondta járna ő vele én meg a nagy kocsival, de mivel ő a várban dolgozik, nem biztos hogy ez a kis roncsautó fel tud oda menni!
Úgyhogy ha láttok egy szőke nőt egy szakadt fehér citroenben, aki szokásától eltérően betartja az 50-es táblát, akkor az én leszek!