Annus, Győrben is lesznek programok a születés hetével kapcsolatban. Én pénteken megyek is. Szülés gátvédelemmel, és a homeopátiás témákra..
Panny, a pasik egytől egyig imádnivalóak!
Lei, örülök, hogy jól vagytok.
Mi most kicsit hányósabban

, de sebaj. Érdekes, hogy a napokban a reggeli rosszullét enyhült, de estére - pedig nagyon figyelek, hogy mit eszek- olyan rosszul vagyok, hogy csak sóhajtozok. Hol hányinger, hol a hormonok tombolnak. Ma éppen csak hogy hazaértünk anyuéktól, spuriztam be a lakásba, éppen elértem a klotyót

A kocsiban egész úton előttem volt egy zacskó, ha nem tudnám visszatartani,de uralkodtam rajta, egészen addig, mig a WC ajtót megpillantottam, onnantól viszont nem volt kegyelem... Bocsi, ha túl plasztikus voltam.
Na de hát tényleg örülök a rosszulléteknek. Így legalább közel biztos lehetek abban, hogy minden rendben odabent. És már csak 7 nap és az uh-on is megszemlélhetjük Picurit.
(
Vágom a centit, bevallom.)
Ja és csajok, a februári babák nagyon boldogok lesznek!
Az egy szuper hónap a születésre. Tudom, én is és a legjobb barátnőm is akkor született. (Egy év különbséggel ugynazon a napon

) Szóval bár ez nem túl reprezentatív, mondhatom, nekünk bejött az élet. Szóval ne csüggedjetek, kérlek. Nem vagyok túl ügyes a buzdításban, de olyan nagyon szeretnélek titeket is ilyen boldognak "látni"!