Sziasztok!
Gondolom már sehol senki, nem baj, én azért írogatok itt magamban.....
Holnap megyek, és beszerzem a lenmagot. Andi, ezek szerint nem is kell zúzni? És milyen, könnyen összerágható? ( bocsi a hülye kérdésekért) Jövőhéttől én is elkezdem enni, rá kell készüljek.
Nekem is egész jó napom volt ma, különösebben nem fájt a hasam, a derekam sem, viszont a bébi többet mozgolódott mint tegnap.
Holnap reggel megyek az OEP-hez, viszem a táppénzes papírt ( a kimosott másolatát) leadni. Eddig mindig postáztuk ( illetve a cég postázta ) de most így is elég nagy csúszásban vagyok, nem akarom, hogy a postázás miatt még később kapjam a lóvét.... Beindulok reggel, odamegyek 8-ra, remélem nem lesznek sokan, és talán még nem lesz túl meleg sem...
Irigykedem rátok csajok, hogy lejjebb ment a pocakotok, meg hogy mindenféle jelek jönnek-mennek, na de majd eljön az én időm is....

Most már komolyra kell fordítsam a szót a bébihez való beszégetéseim alkalmával...
Hát, Borinak nem volt valami sima szülése, de a lényeg a végeredmény, így van? Szép nagy baba Ádám, Gratulálok mégegyszer Bori. Aztán majd várjuk a részletes beszámolót.
Most már én is megyek aludni, illetve hogy pontosabban fogalmazzak, próbálkozom az alvással...meglátjuk.
Sziasztok, jó éjt.
Móni