Sziasztok!
En is olvaso uzemmodban mukodom, de az sem megy mindig. Majd talan ha vegre hazakoltoztunk. Sorry.
A babak nagyon edik!!! Mindenki milyen sokat nott;)
Velunk minden rendben. Nalunk is igenyszerinti eveszet van, ami nekem es babamnak is teljesen megfelel. Tegnap este pl tizenegykor evett, majd harom illetve nyolc orakor. Szoval van ejszakank is.
Ma delelott meg nagyon meglepett. Jogaztunk s hasra forditottam, hogy megmaszirozzam a hatat. Erre felemelte a fejet s tobb mint egy percig igy volt!!! Asszem husz ev mulva az atletikai vbn mar neki is lehet drukkolni
En babam sem sir sokat, ha mar "tatikazik" es nyoszorog tudom, hogy enni ker, persze ha kesesben vagyok akkor jon a keserves ketsegbeeses. Node ennyi kell. Am en most csak a babamnak elek. Biztos masodik, tobbedik gyereknel igy mar nem lehet.
Kezdjuk anyuci arcat markolaszni meg "EO" hangokat kiadni, szoval beszelgetunk. Folyamatosan hizogatunk is, jovo het hetfon megyunk korhazba, kivancsi vagyok mennyit nott mind hosszaban mind pedig szelteben;) Nekem tegnap kellett menni vizsgalatra, minden rendben van.
Most csak egy picit olvastam vissza...
Remelem a hasfajos babak hamar jobban lesznek s Egon is rendesen tud majd kakilni!!!
Annee, nagyon borzalmas dolgot kellett atelnetek, nagyon nagyon remelem, hogy sem Nektek, sem senki masnak nem kell tobbet ilyesfelet!!!
Hencsi! Drukkolok, hogy Bogi tobbet aludjon!
S persze Mindenkinek a legjobbakat!!!!
pussz