Sziasztok Lányok!
Köszönöm a sok szülinapos köszöntést, aranyosak vagytok!
Orsi, boldog szülinapot kívánok!!!!!!!!
Mi szülőknél voltunk ma, kész vagyok. Bálint is elfáradt, már alszik is, hamarosan én is követem.
Köszönöm a Bálint dícséreteket.
Képzeljétek, már az én kis drágám is egyre többször az oldalára fordul, egyszer átbillent hasra is, ( áthúzta a pocak

) de a kis kezét nem tudta maga alól kiszabadítani, és borzasztó mérgelődésbe kezdett. Azóta csak oldalra fordul, és nézelődik
Mtücsi: Blanka valóban nagyon nagy lány, és imádja a "csajos" ruhákat. Abszolút ő választja ki a ruháit, cipőit, persze kell, hogy én is rábólintsak, de azok az idők már rég elmúltak nálunk, hogy én választok neki ruhát az ő beleegyezése nélkül. Szerencsére elég hasonló az ízlésünk, úgyhogy ritkán van ebből probléma. Egyébként ő választja ki, és válogatja össze azt is, hogy miben akar menni oviba. Eleinte voltak érdekes kreációk

de mára már tökéletesen összeválogatja a ruhákat, mind stílusban, mind színben.
Enikő: Zalán nappal is lázas, vagy estére lázasodik be?! Remélem már jobban van, szorítok nektek! Sikerült a kúpot ma "becserkészned"? Mert ahogy azt te is írtad, tényleg az lenne az igazi. Gyógyuljatok meg gyorsan!
Hemej: Benjamin tényleg jó nagy baba, cukker kis kerek pofi. Hány kiló mostanság?
Jó éjt mindenkinek.
Móni