Dorka! Sztem se hagyjad magadat lebeszélni a székről. Ez a dönthető támla és állítható magasság, valamint a kerekes megoldás szuper. És a szék tényleg biztonságos, nem fog kiesni belőle Balázska, ha be van szíjazva. Nekünk fa volt a nagyoknál, de ez a mostani szintén dönthető, gurítható szék hozzá képest csúcsszupi. Nem fogjátok megbánni, az biztos. Én is erre szavazok, de a szervízelésre (tudom, már szinte mániám) én rákérdeznék a vásárlás előtt.
Enikő! Zalán nagyon ügyike!!!!!!!

Ezek a gyógytornászok..... tudhatnak valamit, amitől a babák hirtelen megtáltosodnak.
De ti lépéselőnyben vagytok velünk szemben a pakolást illetően. Én még most gondolkodom, hogy mit hova pakolásszunk majd később, ha Gabóka elindul rendet rakni.

Még nem is mondtam, hogy gurulgat a babám. Kinéz magának egy játékot és odagurul.
És sztem gyere csak és dicsekedj, mert igenis jó látni,hallani (olvasni), hogy napról napra ügyesednek, okosodnak a babáink.
Bori! Sajnálom én is, hogy nem tudtál jönni, de méginkább azt sajnálom, hogy Ádám betegecske lett. Hamar meggyógyul és akkor már nem lesz akadálya a talinak részetekről. Nem?
Ági! Boldog névnapot kívánok!