Sziasztok Csajok!
Minden újdonsült babának és mamának jó egészséget, és sok tejcsit kívánok!
Nálunk szerencsére minden rendben, kivéve, hogy eljött hozzánk is a hasfájás... Most Infacol van a soron, remélem beválik. Igazán délutánra lesz gázos a helyzet - szó szerint
Kaka: ha minden nap van egy, vagy legalább kétnaponta van kaka, akkor szerintem nincs semmi gáz. Az még nem szorulás. Inkább csak annyi, hogy esetleg a színe és a szaga kissé ütős lehet.
Fejés: az az igazság, hogy nekem is mindenki mondja, hogy fejni-fejni, dehát nálunk ez nem igazán megoldható. Átlag 40 perc szopi után már a nagyfiam nagyon hiányol, ráadásul a kégli is meg a meló is itt van, szóval egyszerűen nincs rá időm. Bízom abban, hogy amennyire szüksége van, azt megkapja, ha minden kötél szakad, akkor jön a pótlás. Azért úgy gondolom, hogy ha ki tud szopizni 80akat egy ciciből, akkor annak elégnek kell lennie.
Napi 6szor. Merthogy én is egyenlőre egy szopinál csak az egyik cicit adom, felváltva.
Ja, tejkiütés nálunk is van, valószínű jó erős a tejed, az csapja ki az arcát. Én még egyenlőre nem kentem be semmivel, de lehet, hogy a Sudocreme-t kipróbljuk mi is.
Én is úgy tudom, hogy éjszaka nem kell külön elébreszteni a szopihoz, hanem amikor ő kel, akkor elég. Én is így csinálom, a reggeli szopi a fix, meg a napközben tartjuk a 3 órákat, akkor van, hogy fel is keltem, ha éppen nagyon alszik, de éjszaka nem.
Csajok!
A táblába fogunk vezetni olyat, hogy ki hol tart a fejlődésben? Mondjuk mindenki amikor tölti a babó a hónapot, akkor úgyis leméri a védőnő v. a doki, és akkor azokat az adatokat beírjuk a táblába?
Szoni, Ildi!
Tőletek is várjuk a szüléstörténeteket.
Most mennem kell, mert megy az esti hasfájás
Pápá: Eszti