Sziasztok!
Férfiak:
Panni! Nagyon megdöbbenten olvastam, hogy mi történt veletek.

Én is elvált szülők gyereke vagyok, sé hát mi mondjak...én egy időben imádkoztam, hogy csak váljanak már el, mert ezt így tovább bírni nem lehet. Én is apás voltam, és apa is megcsalta anyát egy sokkal fiatalabb nővel, akit később el is vett, és azt akarták én legyek a koszorúslány (10 éves voltam)...

Persze azóta elváltak!

Anya pont nem élte meg, februárban halt meg, és márciusban mondták ki! Szóval azt akarom mondani, hogy nagyon drukkolok Nektek, de csak akkor maradjatok együtt, ha tényleg jó viszonyban, a gyerekeknek szép családi légkört teremtve tudjátok ezt megtenni...
Én még mindig nagyon szerelmes vagyok apába.

Remélem Ő is.
Csokinyuff: Hát a ti történetek is megrázó. Sajnálom hogy apukád ilyen korán elment.
Akartam már mondani, hogy írtad, hogy nem tudnál sokat maradni a talin, mert megy vissza a buszod. Nos mi nagyon szívesen látunk Benneteket, aludhattok itt nyugodtan, van vendégágy Majácskának is, és majd hétfőn visszamentek! Mit szólsz?
Nagyon jó az a kádas kép!!!!
Viki! Én is a járókát javasolnám, vagy a komp... Tudom, sokan ellenzik, én sem pártolom, de olyan babák, mint Fanni, akik már állnak, másznak, satöbbi, nem hiszem hogy ártalmas. A másik meg hogy nem kell egész nap beletenni, csak egy kicsit, vagy csak annyi időre, hogy biztonságban lehessen tudni babót, ha épp wc-re kell menni vagy ilyenek.
Úgy várom már a talit!
Teszek képeket!