A találkozó nekem is furcsa volt kicsit, arra számítottam, h mindenki mond valamit magáról... de elsőre nem volt rossz szerintem sem. Én őszintén szólva azt hittem, hogy kevesebben leszünk, de örülök, hogy ez nem igazolódott be.
Ma néztem megint a kisfogakat, alsó kettő elől. Hát, nem tudom, mindkettőnek mintha látszana a hegye, ilyen kis pöttyök vannak az ínyén. Ez már az, ugye? És az áttörés azt jelenti, hogy kint van a teljes hegye? Mikor nyűgösek?
Dudu, én használom a chamomillát, nappal altatások előtt 5 golyó 1 kiskanál vízben feloldva. Éjjelre ugyanez + kúp. Volt, hogy ettől végigaludta az éjszakát, de az utóbbi napokban szükség volt a Nurofenre, sőt múlt éjjel még ezzel is ébredezett elég gyakran. Gondolom, most jön az áttörés és már fáj neki. Próbáld ki, mi használ.
Viki, őszintén szólva picit irigyellek a munkábaállásod miatt....
Köszönjük a dicséreteket!! Nekem is ma már többször össze kellett szednem asztal alól, kályha mellől, stb
Nóri, Lucus jól van, kicsit kivolt a szélviharban. Próbáltuk a garázsba behívni, de nem jött be. Gondolom, még emlékszik, hogy oda zártuk be, amikor elmentetek. Szerencsés érkezést és jó találkozásokat Nektek!!!
Sziszike, nekem is volt pajzsmirigyproblémám gyerekkoromban, tablettát kellett szedni rá. Nálunk jódszegény a víz, azért nőtt meg. Azóta nem volt vele gond. Javulást neked!! Hangának gratuláció a foghoz!
Dincuska és Csokinyufff, édesek a Lányaitok együtt!! Biztos jó volt nekik, meg nektek is a ráadás
Na, ebédelek, Eszter már túl van rajta, nekem meg kopog a szemem az éhségtől.