Hú csajok, Ati egyhuzamban aludt este 8-tól reggel 1/2 6-ig. Meg sem nyikkant egész éjszaka. Én pedig még 1/2 6-kor olyan mély álomba voltam, hogy amikor felébredtem Ati édes kis beszélgetésére, apát kérdezgettem, hogy milyen nap van, hány óra...
Dincus
Ati sem tápszerrel a pocijában alszik éjszaka.....
Mi azt csináljuk, hogy 13-kor ebéd - húsos főzelék, 17-17:30 körül 8 hónaposnak való adag tápszer (240 ml víz + 8 kanál) - Milupa HA2, 18:30 - 19:00 husi nélküli főzelék. És tök mindegy mikor ébred, reggeli általában 8 körül. Nem akarod kipróbálni ezt? Aztán vacsi után fürdés, legkésőbb 19:30 körül, fürdés után jóéjt puszi, és zsupsz, be az ágyikóba, és egyedül elalvás.
Mamiblue
Kiütés - kis szárazbőr foltokra gondolsz? Ha igen, akkor ilyen Atinak is volt. Dokink Fenistil cseppet írt fel rá 2*6-ot, a neve pedig Pityriasis rosea. (Azt mondta felírja a nevét, mert én úgyis mindennek utánaolvasok a neten

) Ilyenkor csoki és kakaó kerülendő - gyerkőcnél is, és gondolom szopi esetén anyucinál is. Dehát nálunk ilyen már nincs.
Garden expo - kerttel kapcsolatban nekünk még a növényekre és a sütő/főzőhelyre van esetleg pénzünk, aztán kifújt. Majd jövőre szeretnék pergolát csináltatni, apával mi találtuk ki, hogy milyen legyen, na meg kellene a sütögető környékére nagy asztal és sok-sok ülőalkalmatosság..... Van teak asztalunk és székeink, de az inkább a teraszra való. De hát szükség törvényt bont

)))))
Vasalással úgy el vagyok maradva

Tele a kosár, és a szárító is

Ez lesz a mai program. Meg ma még gyorsan össze dobok valami kaját, hogy hétvége szabad legyen.
Jut eszembe, tudtok valami receptet, amihez az az igazi, echte sonka felhasználható? Natúrban herótom van tőle, viszont valamit kell csináljak belőle, mert ránk romlik. Apukámék annyi mindent csomagoltak..... mi nem eszünk ennyit
Szép napot!