[quote]d írta:e nem a fülével van a gond, mert suttogva megkérdeztem, kér-e csokit és azt meghallotta....
Na, ezzel pont így vagyok én is.[quote]S írta:zerencsére én teljes nyugalommal le tudok feküdni úgyis, hogy tudom, hogy egy halom mosatlan edény áll a konyhapulton, meg van még vasalnivaló...
[quote]A írta:z előbb teregettem és olyan jó illata volt az öblítőnek, hogy már arra is csurgott a nyálam.
[quote="mikegirl"]
írta:mikegirl
MamiblueNa, ezzel pont így vagyok én is.[quote]S írta:zerencsére én teljes nyugalommal le tudok feküdni úgyis, hogy tudom, hogy egy halom mosatlan edény áll a konyhapulton, meg van még vasalnivaló...És az sem zavar, ha Ati szétszórja a játékait...csak ha majd elég nagy lesz a pakoláshoz, akkor szedje is össze
![]()
Nálunk a bezacsizott pelust is ő "hozza" le a kukába. Igyekszem időben a rendre tanítani
Ja, és annó anyám állandóan nyalta a lakást, velem meg nem foglalkozott, és ha valamit elmozdítottam a helyéről, szabályszerűen ki volt borulva. Én nem akarok ilyen lenni.......vagy lehet, hogy már át is estem a ló túloldalára???
![]()
![]()

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|